- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MDanny
senior tag
válasz
anglergab #76129 üzenetére
Elírtam, 10/0.2 szokott lenni, most éppen 14/0,05 Mbps. A VoLTE hívás felépült, de a másik oldalon zajos volt, visszhangos és érthetetlen. Egy-két pálcikával sajnos reménytelen... Valami biztosan nem stimmel itt, de nem hajlandóak foglalkozni vele.
Helyszín: Budapest XVI. kerület, Mátyásföld, Petőfikert
-
TeeJay
félisten
válasz
anglergab #76074 üzenetére
Úgy hogy 150méterre van a torony a szemközti panel tetején
LG G4-el napközben 80-120megabiteket mértem, hajnalban 140-145megabitet
ugyanitt Redmi Note 9S-el napközben 40-50 megabit, hajnalban 65körül
Tomp ránézett itt mit ad a telefon cell infóra és csak B3-on volt B20 sehol
szóval vagy még szoftver hiba vagy a Note 9S-be direkt nincs interband CAintraband viszont van szóval B3+B3-al jobb sebességem lenne
-
TeeJay
félisten
válasz
anglergab #76070 üzenetére
Úgy néz ki a Note 9S-be csak intra band CA-t tettek a Pro-ba meg interband CA is van csak én még akkor vettem mikor erről alig volt infó
Oké nem halok bele de 18-ban panel telepen B3 mellett csak 60-70megabitet mérek hajnalban is a 150megabit helyett (LG G4 tudott B3+B20-at)
Szóval részemről fejleszthetnek ilyen irányban is -
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
anglergab #75926 üzenetére
Igazából ha pl a HBO GO, vagy Mytelenor Tv kukázná a h264-et, lehet kevesebb sávszélesség is elég lenne.
Itt most nem Blue-Ray minőségű videót kell nézni.
YouTube is nem hiába kezd el át álni vp9-ről av1-re majd.
Szerintem többségben a YouTube, és az On-Demand szolgáltatások terhelik a hálozatot.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
válasz
anglergab #66669 üzenetére
Ha ugyanazon a típuson a Telekomnál megy a VOLTE, akkor a Telenornál miért nem? Erre nem az a megoldás, hogy akkor azt a készüléket lehúzzuk a listáról.
Nem arról volt szó, hogy a felhasználók elégedettsége a cél? Attól nem lesz elégedett a felhasználó, hogy a telóját nem támogatottá minősíti a Telenor. -
-
-
-
TODI1111
veterán
-
csab3sz_
csendes tag
válasz
anglergab #66221 üzenetére
köszönöm a választ! távol van az adótorony, nagyjából 4km, és elég sok erdő magas fákkal közötte. így sem érdemes feltenni? a cella sem nagyon lehet terhelt, itt a közelemben senki sem használ LTE mobilnetet, ritkán lakott hely, persze nem tudom hogy pontosan mekkora egy cella. szóval ha a VoLTE bekapcsolása miatt rossz az egész, lehet arra számítani, hogy megjavul/megjavítják, vagy el kell könyvelni ilyennek? illetve a két antenna közötti távolságnak mit javasolsz? mindenfélét olvasok róla, van aki szerint 50cm legyen 800 MHz-n, más azt mondja hogy semmit sem számít, csak ne érjenek össze, valahol pedig azt írták, hogy távol az adótoronytól érdemes lehet növelni a távolságot. lehet ebben igazság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic V2 - origami
- Sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged