Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor engem rosszul értesített anno a hölgy.
Köszönöm szépen!
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nem a diákhoz kötődik a dupla adatmennyiség a Blue+ csomagoknál, hanem életkorhoz. Huszonhat év alatt jár ez a kedvezmény, vagy a kiegészítő 100 gigabájtot tudod kérni féláron, vagyis 2500 forintért.
Amennyiben 26 év alatti vagy, kérheted ismét.
-
Sziasztok!
Lejárt a 2 éves hűségem, rendeltem egy új telót, de a jelenlegi csomagomnál maradtam.
Tavaly voltam bent a Telenorban, mondta a nő hogy amíg van diákom addig jár ez a dupla adat, szóval 4 helyett 8 GB internet volt a csomagomban.
Most hogy megrendeltem a telefont+csomag újrakötés, kaptam egy sms-t hogy törölték a dupla adat szolgáltatást.
Ha bemegyek a Telenorba ezt újra megkaphatom?
Kerestem online, de semmi infó nincs róla.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
fant0mi
üzenetére
Cellmapper. A két drótnak nincs jelentős hatása? Ez így szerintem nem igaz, autóval vasúti átjárónál állva is bezavar. Nekem tömegközlekedéssel szerencsére kb 20 éve nem sok tapasztalatom van, de vasúti pályák melletti országúton, autópályán ha van térerő, akkor ott a vasúti kocsikkal lesz a baj.
-
fant0mi
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Annak a ket szal drotnak nincs jelentos hatasa. De nyitott ablakkal sincs am sok helyen terero. Valoban nagy igazsaga van a kerdes feltevonek. Nem csak a sztradan kene tererot csinalni. Pl Gyor es Budapest kozott az egyetlen ertelmes tomegkozlekedesi lehetoseg a vonat. 4G meg csak bizonyos szakaszokon van.
Van olyan app, amivel tudom logolni, s aztan latvanyosan megjelenitheto? -
fant0mi
őstag
-
törölt tag
Sziasztok!
Szerintetek a magyarországi szolgáltatók a 94-es indulás óta, azaz 25 éve miért voltak képtelenek lefedni legalább a fontosabb vasútvonalakat? Nagyon idegesítő a mai napig a folyamatosan eltűnő, ingadozó lefedettség gyakorlatilag az összes vonalon utazva!
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Az 1.1.1.1 nem VPN app, csak a DNS forgalmadat irányítja át és titkosítja.
Szerk.: Illetve ha a WARP be van kapcsolva, akkor VPN.
-
Somatom
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Tippelek. Sztem az ÜFSZ arra gondolt, hogy a csomagodban nem tiltott a VPN. Ez igaz is. Sztem az ÜFSZ -nek dunsztja sincs arról, hogy a Telenor milyen IP -k elérését blokkolja.
-
Füleske
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
Iphone - t nem ismerem de androidon tiltva volt eddig is.
-
Somatom
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Hogy konkrétan azt tiltják-e, azt nem tudom, de technikailag természetesen megtehetik.
-
Major Lion
senior tag
Hello, használtok VPN-t? A Cloudfare 1.1.1.1 app-jat használom iPhone-n es par napja nem tud csatlakozni a Telenor hálozatára, másnál is jelentkezik a hiba aki szinten telenoros, viszont Voda-nal nincs gond vele. A Telenor le tudja ezt tiltani, ők szórakozhatnak ezzel vagy más gond lehet?
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
sim kartya potlasa mikor veheto at?
feltoltos -
atoszmester
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így van ahogy írtad. Időközben hazaértem, beléptem a fiókomba és meg is tudtam rendelni.
Köszönöm a segítséget!
-
válasz
atoszmester
üzenetére
Emlékeim szerint a sima Home csomagokhoz még rendelhető az éjszakai plusz 100 giga.
-
simpley
őstag
válasz
üzenetére
Engem mint mondtam hidegen hagy, inkább a csomagok, meg a többi ember véleménye érdekel..
A cégnél mindenki vodás szinte, csak én és egy barátom nem. Ezért állandóan piszkálnak minket ezmiatt hogy nekünk nincs olyan jó hehe.. komolyan mint az ovodában.. Ő leszarja, de engem valahogy megérint a dolog.. -
simpley
őstag
válasz
atoszmester
üzenetére
Ha lezárásra került a csomag akkor szerintem már nem..
( lehet nem jól tudom, javítsatok)
Viszont ha jól emlékszem akkor az új csomagokban már alapjáraton benne van az éjszakai adatkeret.
Nem tudom most mennyit fizetsz havonta, a 150 GB-os csomag az havi ~7600Ft -
törölt tag
Most úgy őszintén kit érdekel, hogy ki egy cégnek a kisebbségi tulajdonosa? A profitból részesedik, beleszólása nincs, vagy nagyon minimális. Ha az állam, ha nem.
Erste Banknak is 15%-os kisebbségi tulajdonosa a magyar állam évek óta. Én semmit nem vettem észre azóta, hogy változott volna az Erste Banknál.
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Van egy Hipernet Home L előfizetésem és erre szeretném még pluszban az éjszakai 100 GB-ot igényelni. Mivel már nem árulják a sima Hipernet Home-ot, így szerintetek lehetséges?
-
simpley
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Pont azaz, hogy nem érdekel ki a tulaj, mert én ebből úgysem érzékelek semmit...
Csupán, megkérdeztem igaz-e vagy igaz-e ettől függetlenül nem érdekel kié.... Az új névre viszont kíváncsi vagyok...
Tényleg volt szó arról, hogy vodára váltok de végül elvetettem. (nem kérdeztem, hogy váltsak-e vagy sem) Ott marad a prepaides, itt a jelenlegi 20 éves számom ha lesz új tarifa és jobb áron akkor az, ha nem lesz vagy kevésbé éri meg marad ez.... -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
simpley
üzenetére
Nem pörögsz semmin, de nyár óta kérdezed, menj a Vodához vagy maradj, már aláírtad a hűséget, de tuti jól döntöttél-e, mi lesz ha a tulajdonosi kör változik, nem e szívás lesz. Már nyáron is feszült voltál. Téged nem zavar ki a tulaj, de eltörölték a hűséged menj-e a Vodához, jobb-e a Voda. Nem jobb, de menj-e. Hónapok óta ezen rágódsz, bizonytalan vagy minden másban is? Mindenhez kell a megerősítés? Ilyen sűrűn. Basszus, ha nem tetszi k a Telenor, menj át a Vodához, utána a T-hez, Digihez, O2höz, Windhez stb . . .próbálj végig mindent.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
Nana!
Off off!
-
simpley
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
1.Eszemben sincs átmenni a Digihez...
2.Nem várok belsős infókat. Nézd meg az eddigi kommentjeimet és értelmezd Te, hogy érdekel-e ki a tulajdonos. Eléggé egyértelmű szerintem.
3. Nincs napi 10 kérdésem ezzel kapcsolatban..
4. 11 hónapra kötöttem, amit eltöröltek e hónapban, mivel 20 éves előfizető lettem.
pl.: [link]
+ mostanában eléggé feszült vagyok, de ez mindegy is..... -
sfdrakex
nagyúr
válasz
simpley
üzenetére
Ez oké, de egy, ki a f@szt érdekel, kettő miért pörögsz mindig ezeken, három jövőbe látást, vagy titkos belsős infókat vársz egy nyilvános fórumban folyamatosan. Komolyan nem értem, hogy miért van napi 10 kérdésed arról tuti jól döntötéle hogy hosszabbítottál, mündennap meg kell téged ebben erősíteni? Két évig? Add ide a számod, fizetem az előfizudat és menj át a román Digihez.
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak ezért kérdezem:
[link]
Időközben lekerült az oldalról, de nyitva maradt a lap, amin megláttam így azt gyorsan screenshoutoltam.
Ja és igen, elvileg 2020 ban jelent meg
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Automata válasznak is jó

-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia,
mennyire hivatalos az pletyka, hogy az Antenna Hungária megvette a Telenor 25%-át? -
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Van mind2 kártyám. Budapesten elég jól megfigyelhető, hogy a Telekom inkább a nagyobb csomópontokat/tereket fedi le csili-vili nagy sebességekkel(200-300Mbit) miközben azoktól 200méterre már max B20 van kb 30-40Mbittel.
példa: kb 200méterre a Baross téren 350Mbit, miközben a lakásban alig van B20 így max 8Mbit van. Az összes sugárzó a térre néz. Nincs is tervben a lefedettség javítása...
Ezzel szemben a Telenornál inkább a lakónegyedeket fedik le jobban. Azaz miközben a lakásban 100-130Mbitet mérek, tőle 200méterre a nagy csomópontnál "csak" 50-60Mbit van.
Ha nagyvárosban laksz akkor először próbának szerezz Telenor kártyát. -
4Grider
félisten
válasz
The Goth
üzenetére
Elég ritka az olyan, hogy a Telekom rosszabb, inkább ott fordul elő, ahol a Telenornak épp van CA-ja, de a Telekomnak nincs. Ráadásul a Telekom hálóján mindenféle díjcsomagokon előfordul sebességkorlátozás is, pl. a Dominókon jellemzően 30 Mbps a határ, azzal pedig így nem kapsz valós képet a helyi hálózat tudásáról.
-
The Goth
tag
válasz
üzenetére
Nagyon hely függő. Saját tapasztalatot tudok írni;
Telenor mifis Home netet használtam sokáig fix helyen lakásban. Stabilan az elejétől a végéig hozta a 40-50mbit le és a 25-35mbit feltöltést wifin. Usb-n gépre kötve 55-62mbit le szokott lenni. Ugyanarról a toronyról, ugyanott a Telekom sim 35-45 le és 15-30mbit feltöltést hozott. Ez egy város legszélén, de társasházakkal sűrűn teletűzdelt részén volt. 4G-n természetesen. -
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
Böngészni mindenütt lehet vele. A tetű lassú neten is előbb-utóbb megjelenik a kért oldal...
Az esetek 90 %-ában még akár tv-t is lehet rajta nézni, az a lényeg, hogy abba a 10%-ba ne ess bele, vagy ha beleestél, ne fájjon nagyon, hogy nem tudsz tv-zni. Ha fáj, akkor válassz olyan szolgáltatót, aki az adott helyen jobb. Ez nem mindig a Telekom, de jellemzően legtöbbször ők. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez mar paranoia... de ahhoz, h gyanus legyel mar epp eleg, h felhivtak... ha mar paranoia, legalabb logikusan 😂😂😂
-
törölt tag
Sziasztok!
Véleményetek és tapasztalatotok szerint a Telekom 4G-jéhez képest mennyire rosszabb a Telenor 4G-je?
Azt tudom, hogy lefedettségben gyakorlatilag ugyanaz, de sok véleményt olvasni arról, hogy sok helyen annyira túlterhelt, hogy böngészni sem nagyon lehet már vele. Ez mennyire gyakori, általános? -
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem engedi módosítani, a 1220-on azt mondták, hogy jól szerepel..
-
-
nyisziati
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Na ez az. Mostanában akciós parfümöt is kínáltak így.
4-es csomag garantáltan jóminőségű 25 ezer, de ha ez nem érdekli, 2-es csomag 15. -
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mivel a hívásfogadás nem kerül semmibe, miért is nem javasolnád? Lelőnek mobilon keresztül?
-
gabor9991
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
"Mert anyagilag megleszel viselve"
Erre írtam, hogy hívást itthon és az EU-ban nyugodtan fel lehet venni, nem kerül pénzbe.
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia,
szeretnék jelezni egy hibát, ami a MyTelenor oldalon figyelhető meg..
A számlázási névnél csak vezetéknév szerepel.. -
Alg
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nyilván nem vesszük fel meg feketelistázzuk a számokat, csak kíváncsi voltam hogy mi lehet...
-
Alg
veterán
Sziasztok,
Volt mostanában valami Telenor data leak?
Öcsémet és engem is folyamatosan csörgetnek mindenféle nigériai meg egyéb Isten háta mögötti számokról (most pl. +297 - Aruba). Céges flottás szám, kb. egy hónapja vettem a saját nevemre, és 100% hogy nem adtam meg a számom semmi gyanús oldalon...Vagy csak véletlenül próbálgatnának számokat és ami kicsörög azokat hivogatják utána? (úgy kezdődőtt hogy egy rövid 1mp-es csörgetés jött).
-
Tutu7030
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor ez kb olyan, mint; Ha az éjjeliőr nappal meghal, kaphat e nyugdíjat?

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem mintha nem lenne elég a nappali adatforgalom, csak éjszakai nehezebben akar fogyni, bár megoldom

Amúgy köszi.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Amennyire emlékszem, külön van a két keret.
Pontosabban az éjszakai tutira csak éjszaka használható, abban nem vagyok 100% biztos, mi van, ha az éjszakai elfogy de a nappaliból van még.
Emlékeim szerint nem használható éjszaka a nappali keret. -
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Hipernet home csomag esetében ha esetleg a nappali adatmennyiség esetleg elfogy, a fennmaradó éjszakai adatforgalmat használja, vagy nem, és akkor 8:00-23:00-ig nem lenne netem?
Csak ha vennék + netet
-
Somatom
veterán
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Én úgy tudom, hogy ez a felállás:
"E tarifacsomag HANG- ÉS ÜZENETKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁSAIT tilos olyan eszközzel igénybe venni, amely hanghívások indítására és fogadására nem alkalmas"
Szvsz amíg a routerrel nem akarsz telefonálni, vagy SMS -t küldeni, addig nincs gond. Nincs netre vonatkozó korlátozás.
-
Somatom
veterán
válasz
zsida.kornel
üzenetére
Öööö... Miért muszáj telóban lennie?
-
zsida.kornel
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Egyenlőre csak 15megás adsl van, 10ezerért, helyett 5520ért jön 130megabittel. Köszi kihagyom

És persze ezt mindenhova vihetem magammal :D
Csak ugye ha lehetne adatmegosztót, akkor dobnék egy kártyát egy 4g-s routerbe, a másikat meg hagynám a telóba. Így ugye a szerződés miatt muszáj telóban lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)