- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
válasz
dkovizoli #66897 üzenetére
Én is a Vodka 1 gigás, havonta megújulójáról tértem át Hello datára, hogy "na végre korlátlan mobilnet, a fél internetet letöltöm, plusz a Spotify". Aztán nézegettem, és a havi max adatforgalmam ~15 GB volt, pedig nagyon ritkán lépek át Wifi-re.
(E hónapban most járok 8.5 GB-nál, és 28-a a fordulónapom.)
-
PistiSan
addikt
válasz
simpley #66889 üzenetére
Jól látom, hogy telenornál megszűntek az olyan csomag, ahol 1x feltöltöm, és akár 1 évig hozzá sem nyúlok?
A weboldalon mindenhol a kártyás csomagoknál is a havonta 750ft...... 1000ft... meg ilyeneket látok.
Olyan opciót nem látok, ahol feltöltöm és ha lebeszéltem, neteztem... akkor kell csak újra feltölteni pénzzel. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
DonMaster #66885 üzenetére
Az ilyen havi 30 TB-ot, vagyis napi átlag 1 TB-ot forgalmazó ügyfeleket úgy kivágnám, mint azt a bizonyos háziállatot dolgát végezni. Ez még vezetékes neten is hatalmas forgalom. Anno a UPC 300 GB után lekorlátozta a kábeles előfizetőket. Számolj után, ez 700 MB percenként.
-
Kuter
senior tag
Mintha maguk alatt vágnák a fát. Az hiszem be is fejeztem a pályafutásmon a Telenornál. Át megyek a Digire.
Tesztkártyám már van ,mert Digis vagyok, ahol és amerre járok már most is tökéletesen működik. -
törölt tag
Új kártyás adatjegyek.....ezek ára csökkent.
Illetve ismét van korlátlan social app használat...
Viszont nőtt a perc és sms díja: 25 Ft...már megint "telenorosra" sikerült az új ajánlat.... -
DonMaster
addikt
válasz
azbest #66884 üzenetére
Hello Data előtt milyen lehetőség volt 5500Ft-ért korlátlan mobilnetre?(Hello Telenor-t ne nézzük
)
utána is lesznek nah ebben egyetértek, főleg ha a digi szerez elegendő Frekit Ősszel.
bár akkor itt is csomag átrendezés lesz , és lehet lesz olyan ami megéri, de jelenleg eszem ágában sincs átváltani fölég nem korlátosra, az eddigi max havi 30TB(~30000GB) adatforgalmat lecserélni havi max 100GB-ra.Flotta van, azt tudom milyen, mobilban nem routerben használom, flottákat nézegettem legoroszabb esetben korlátlan flotta 7e ért. lesz. de ahhoz előbb látnom kell hogy mikor szűnik meg végleg a HD és hogy milyen csomagok lesznek a 4.szolgáltató színre lépésé az évi megújulás jegyében.
amúgy routerben minek? otthon FTTH Digi van, munkahelyemen meg ott a Budapesti Gerinchálózat olyan több Tíz GBits-el , annyit nem tud a telenor mobilon
-
azbest
félisten
válasz
DonMaster #66880 üzenetére
Szerintem, amíg megy a mostani csomagod, addig használd azt. Közben meg nézz körül, hogy milyen alternatívák vannak, hogy ha valamikor megszűnne, akkor pár hét alatt el tudd dönteni, hogy mire válts.
A hello data előtt is voltak más lehetőségek, utána is lesznek. Régebben például a flottákat emlegették, sok telenor alapú, külön ph topicja is van. Te tudod, hogy mire használod, két simes telefon opció-e vagy routerben akarod-e használni (mindenképp hangos vagy adat sim is megfelel, ahol még a telszám sem számít). Adatmegosztó simre szükséged van-e. Meg hogy eu-n belül jársz -e gyakran külföldre (roaming keretek). Ezek alapján azért be lehet lőni, hogy melyik lenne megfelelő.
-
simpley
őstag
válasz
DonMaster #66882 üzenetére
Pár hete úgy gondoltam átnézek a Vodához egyelőre csak kártyásként ami így is marad.
Utazgattam sokat is így pont tudtam tesztelni milyen a hálózat. Északi-Kh = 0, Kelet-Mo sem a legjobb holott a Telenor tetőzik.
Ez azt mondták, csak valami rendszerhiba miatt történhetett. Nekem mikor az All-In -es csomagom volt akkor felhívtak mikor kivezették és mondta az Úr, hogy csak akkor fogom tudni használni az előfizetést, ha újabb csomagra váltok különben felmondják. -
DonMaster
addikt
válasz
simpley #66881 üzenetére
jah eszem ágában sincs, bár van blu xxl-es csomagom is.
35GB viccnek tartom, amúgy a HD-nál 35Ft a percdíj és sms addig a blu+ nál 40Ft a percdíj és sms.
az 5Ft /perc és sms drágulás, nah és a poén a Digi 5Ft-ért amiben a havi max hatósági adó max 700ft-benne van ad belföldi percet.
ha váltani kell mert megszűnik véglegesen, akkor ott a flotta iqpro stb, 8e Ft körül korlátlan nettel, ugyan csak telenor hálózaton.
új csomagok tekintetében, szerintem is, főleg most a digi tesztelése miatt, és a 2017 októberi törvény hogy max 1 év hűség lehet készüléknékül.
Offod-ra ez megnyugtató akkor nem olyan mint a telekom, hogy megszűnik aztán belső listán is megszűnik 1 max 2éven belül, anno a médiamánia csomaggal jártam így .
-
simpley
őstag
válasz
DonMaster #66880 üzenetére
Nem lehet tudni meddig marad... Ha viszont van rá havi 20K-d akkor sem érdemes váltanod a napi 35GB korlát miatt. Mert ha pl streamet nézel, filmet töltesz le, stb.. átléped a korlátot. Erősen úgy érzem, hogy ősszel lesznek új csomagok.
OFF:
Volt nekik valamikor egy "Horizont" elnevezésű csomagjuk úgy 2003-4 körül vezették be és 2005-6 körül zárták le édesanyám meg tavaly még használta úgy, hogy már rég kivezették (kb a lezárást követően 1-2 éven belül) -
DonMaster
addikt
Hello Data csomagokról tudni, hogy mikor kerül kivezetésre(megszűnésre végleg)?
nem igazán szeretnék átváltani blue+-ra még ha kedvezményes is lenne vagy 40%-al, mint a mostani weboldali ára.Ezt a hívjuk az efi-t. átváltás miatt, dolgot nem tudom megérteni, nekem elmondhatja bitben is a 100+ valamennyi GB-ot. (pénzügyi szempontból és terhelés szempontból érthető)
De komolyan ez előfizetői szemmel fülel úgy hangzik, mintha az a kérdés, hogy akarsz-e váltani a havi végtelen pénzről amit költhetsz a havi 100e Ft-ra, az rendben , hogy nincs elköltve annyi amennyit elvárnának tehát 100GB /hó , de az érzés , hogy annyit használom amennyit akarom és aközött, hogy csak annyit használhatóm amennyi van, olyan hatalmas, hogy azt szóban és írásban sem lehet elmondani.
Ez úgy tudnám megfogalmazni, hogy a gyerek akinek nincs minden játéka csak nagyon nagyon kevés tehát épphogy valami, és bekerül egy játszóházba, soha nem jönne ki, amit meg is értek. Mért akarják elvenni a játékunkat?
Olyan durva megfogalmazás az hogy érzésre más a korlátlan mint a korlátozott ? Miért nem elfogadható érv ez? Ha ez az igazság? Bent voltál anno egy 500MB csomagban -> átjöttél korlátlan HD-ra és most vissza akarnak korlátozni egy 100GB+ csomagba .
Valójában nem is a korlátlanság, a baj, hanem az hogy a korlátlanság, olyan mint a szabadság, értsd
500MB sitten ülsz de néha kinézhetsz az ablakon- ebből kerülsz át szabad vagy és oda és azt csinálsz amit akarsz , és most leakarnak korlátozni hogy csak ebben az országban csinálsz amit akarsz, máshova nem is mehetsz ) ez igen is szabadság részét, mindenki szabad akar lenni vagy szabadabb, ezt az érzést akarják elvenni, ki az aki feladja a szabadságát(korlátlanságot) ?
-
radio100jozs
őstag
Tegnap felkerült frekvencia pályázat tervezet az NMHH oldalára, és ami érdekes a 2100 MHz-es sávban csak a jelenleg is üres 2*15 MHz-es blokkot pályáztatják meg. Így akkor most már végkép nem értem mi van a Telenor hosszabbítással ebben a sávban.
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo #66869 üzenetére
A kapacitás bővítése előtt is pont ugyanilyen volt a hálózat. Szóval lehet 3 tornyot átkonfiguráltak, de érdemi sebesség növekményt a gyakorlatban nem lehet tapasztalni. Hozzátéve, hogy a másik kettő semmit nem csinált. Siófok Aranyparton pl a Vodafone változatlan felejtős, mert 0 közeli a 4g sebesség. Telenor a leggyorsabb.
-
-
Boborján
tag
válasz
Viktor0610 #66820 üzenetére
Az ilyet nyugodtan lehet a telenor.hu- n vagy postai úton is jelenteni. De éppen személyesen is lehet panaszt tenni. Nem kell mindent a 1220-ra terelni ami nem értékesítés.
-
törölt tag
Jó kis marketing. Én ott élek éven át és a max 135 volt amit mertem Siófokon pl gigabites eszközzel. (S10+ és xs max). Hétvégén a max 50-60 a reális, nem ilyen kamu mérések, amit az újságíróknak mutatnak. Szombat pl késő délután van amikor a 4g+ is simán beesik 10-20 ra is akár. Telekom is kb 20-30, Vodafone meg 0 és 3 között. Egy YouTube videó akad rajta.
-
8
senior tag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Viktor0610 #66854 üzenetére
Amiket linkeltél azokat ismerem, de csak a kettes díjzónára vannak. Reméltem hogy csak én nem találok csomagot máshova, de ezekszerint nincs is. Akkor marad az offline navi. Köszi.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #66854 üzenetére
Régebben volt valami világjegy. Az már megszűnt?
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Viktor0610 #66851 üzenetére
Többi díjzónához is van? Csak az EU és a kettes díjzónát látom az oldalon. Macedónia 3as zóna. Ott nem megy a net? Autóval megyünk Görögbe, Szerbián és Macedónián át, nem lenne rossz net wazehez útközben.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Viktor0610 #66851 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
-
vzsryl
nagyúr
Sziasztok!
Biztos valami elkerüli a figyelmemet, de nem találom a telenor oldalán az EU-n kívül is használható pár száz MB-os internet csomagot. Tavaly volt azt hiszem 300MB 5000Ft vagy 500MB 3000Ft, már nem emlékszem pontosan.
Idén hogy alakul ez? 2-es roaming zónába fogunk utazni, és ott is szükségem lesz egy kis mobilnetre. -
Somatom
veterán
válasz
snooze #66844 üzenetére
Közben kitaláltam a tuti megoldást. Holnap délután Thayngen -nél lépek át Németországba. Ha most indulsz, addigra odaérsz. Az kb. 10Km -re van a schaffhauseni vízeséstől. Ott én adok neked egy igazolást, hogy a Telenor viszonteladójának béna vágása miatt kellett kihoznod nekem egy adaptert. Viktor0610 hsz. -eiből az jön le, hogy az ilyesmit meg kell reklamálni és az ilyen esetekben (is) a Telenor ügyfélcentrikus és nagyvonalú. Szóval, az igazolásomra hivatkozva te behajtod a Telenoron az utiköltséget és cserébe ingyen nézhetted meg a vízesést, meg az útba eső látványosságokat (pl. Neuschwanstein, a "Disney kastély", vagy Berchtesgaden, Hitler sasfészke). Sztem tuti bíznisz.
-
Somatom
veterán
válasz
snooze #66840 üzenetére
Ez remek ötlet lenne, ha otthon lennék, vagy épp itt teremne egy adapterbolt. De, erre viszonylag kevés az esélyem Rheinfelden -nél, a svájci határ kamionparkolójában. Amúgy sem túl sok olyan elektronikai áruházról tudok, aminél meg lehet állni egy 40 tonnás szerelvénnyel. De, ha lenne is ilyen, nem valószínű, hogy arra vezényelnek és nyitvatartási időben épp ott vehetném ki a pihenőt, stb., stb. Az az egyetlen reális esélyem, ha egy Autohof shopjában véletlenül találok ilyen adaptert.
-
Somatom
veterán
Na, épp aktuális lett a probléma. Elfüstölt a telóm töltésvezérlője (szó szerint). Elővettem a tartalék telót, ami viszont mikro SIM -es. Szerencsére az egyik slotban bennehagytam azt a közdarabot, amit anno a Telenor boltos csaj kivágott a mini SIM -ből. Beleraktam a nano -t, de bármelyik slotban próbálom, a teló szerint nem jó az illeszkedés.
Most két hétig nem fog élni a saját számom és netem is csak a céges tabról lesz. Király! A fórumszabályzat tiltja, hogy leírjam, amit gondolok, de ha itt lenne a Telenor illetékese, akkor a vádirat úgy kezdődne, hogy "erős felindultságból, különös kegyetlenséggel ....."
-
snooze
veterán
Pontositás végett kinek a tulajdona a kártya?Én ugy tudom,hogy a szolgáltatóé..vagy tévedek?
-
Somatom
veterán
válasz
#72445440 #66836 üzenetére
Csakhogy a Te eseted más. Nálad a második csere hiba miatt történt. Annál nincs kérdés, ingyen cserélik. Nálam viszont az első történt hiba miatt. De, a rendszerben csak a korábbi csere időpontja számít, az oka nem. A második cserém telóváltás miatt, azaz saját kérésre történt. Belenéztek a gépbe és látták, hogy két éven belül volt kártyacserém, tehát saját kérésre a mostani fizetős. Na? Korrekt?
-
Somatom
veterán
Még egy kis adalék, hogy miért is vágták a kártyámat. Cirka hat éves volt a mini kártyám, amikor tönkrement (dobálni kezdte a hálót). Csere. Rá fél évre vettem új, mikro SIM -es telót. Erre közölték, hogy az a csere már fizetős. Mondtam, hogy ez még alapból sem lenne korrekt, mivel az előző csere meghibásodás miatt történt, de nézzék meg, hogy az előzővel a hat év alatt két cserét spóroltam a szolgáltatónak. Most tényleg ezen kell kukacoskodni?
-
Starchm
őstag
Feltöltő kártyásoknak is elérhető az LTE+ vagy 4G+? vagy az a feature marad a havidíjasoknak?
Nyílván helyi adottságoktól függ, csak sehol nem láttam táblázatot arról, h a telenor milyen bandeket köt össze ilyen olyan alkalommal, ezért érdekelne erről van-e vmi nyílt infó vagy inkább érdemes az összeset bekapcsolni aztán jól van az úgy?
-
-
válasz
Somatom #66826 üzenetére
1. A kártya nem hibásodik meg csak úgy. Ha meg a vágás után jelentkezik a hiba, az egyértelmű a vágás sara, tehát egyértelmű a helyzet.
2. Vannak ilyen készülékek, igen. Ez esetben kifejezetten kérni kell a cserét. Nem hinném, hogy a kolléga/kolléganő annyira kardoskodna a vágás mellett. Ha meg igen, akkor 1220.
Akár gáz a vágás, akár nem, mivel az esetek döntő többségében megoldás lehet ez is, szerintem nincs vele gond. De sokadjára írom, nincs, nem lehet olyan, ha az ügyfél kifejezetten kéri a cserét és jogosult is azt kérni, akkor az ügyintéző nem végzi el azt.
Ha meg igen: jelenteni a 1220-on. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #66829 üzenetére
Nem várható el! Az ügyfélnek nem kötelessége tudni azt, hogy a nano SIM vékonyabb. Ő megbízik a partnerüzletben, joggal hiheti azt, hogy a vágással egy, a gyárival megegyező kártyát kap. Gyanútlanul beteszi a tálcába és betolja, még ha kicsit nagyobb erő is kell hozzá. Telónként tök eltérő, hogy milyen erővel kell betolni a tálcát. Szóval, a tálca bemegy. A gond ezután kezdődik. Azt erősen kétlem, hogy a partnerüzlet csont nélkül benyeli a javítási költséget (merthogy ez nem garis javítás). De, ha igen, az ügyfélnek akkor is kellemetlen, mert addig nincs telója. Szóval, ahogy írtam, ez a vagdosósdi mindenképpen gáz.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610 #66829 üzenetére
Oks. Bár nekem nem akarta elhinni az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy vékonyabb. Tehát nem azokkal van gond, akik tudják, hanem akik nem.
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
Viktor0610 #66825 üzenetére
Egyszer mérjetek meg egy régi, normál sim-et és egy új, nano sim-et tolómérővel. Meglesz a vastagságbeli különbség. Ha pedig egy régi vágott bekerül egy mai, modern nano simes készülékbe, az bizony simán probléma ha beszorul. Kifele törhet a sim tálca, rongálódhat az olvasó. Az is lehet, hogy csak szervíz tudja eltávolítani. De ha ki is jön és eltört a tálca, adtok egy új tálcát az ügyfélnek? Nem éri meg a rizikót.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #66825 üzenetére
1.: A kártya meghibásodik, az ügyfél visszaviszi, az átvevő meg azt látja, hogy vágott. Kinek kell bizonyítania, hogy a meghibásodás mi miatt történt?
2.: A vágott kártya nem egyenlő a gyárival. Nekem normált (minit) vágtak mikrora. Célszerszámmal csinálta a csaj, de így is lett pár tizedes eltérés, amitől tűvel kellett kiimátkozni a slotból (nem tálcás volt a teló, hanem fix slotos). Persze, ilyenkor a tűtől sérült (karcolódott) a kártya másik oldala. Ez látható mechanikai elváltozás, de tehetek róla? Minden kártyacserénél el kellett volna vinnem a telót az üzletbe, hogy piszkálják ki a kártyát? A nano esetében pedig alapból adott az méreteltérés, ami komoly galibát okozhat.
Szvsz. ez a vagdosósdi mindenképpen gáz. Partnerüzlet sztem nem végezhetne olyan változtatást, ami nem gyári technológia, vagy azzal egyenértékű. Az meg a Telenor sara, hogy a többi szolgáltatóhoz képest is késve vezette be a 3:1 kártyát. Ezért, kérdés nélkül cserélnie kéne ilyenre a régi SIM -eket, nem vagdosással bohóckodni az ügyfél kockázatára.
-
válasz
Somatom #66824 üzenetére
A rongálás alatt én azt érteném (most nincs elöttem a tudásbázis megfogmazása), ha a kártya pl. a rossz vágás miatt vagy külső behatás miatt hibásodik meg.
Ha a kártya vágva van, de működőképes, az miért lenne rongált?A nano vékonyabbsághoz annyit, hogy az olvasók jellemzően elfogadják a vágott kártyát is. Igen, hallottam/olvastam már sztorit arról, hogy a vágott kártya tönkretette az olvasót. Majd ha találkozom ilyennel, akkor kezelem.
Addig marad az, hogy a vágás előtt felajánlom a csere lehetőségét, illetve az, ha a vágás után nehezen/nem illeszkedik a kártya, akkor kicserélem.
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #66822 üzenetére
Akkor most hogy is van ez? Nem elfogadott eljárás, a Telenor hivatalosan rongálásnak tekinti, de a partnerüzlet megcsinálja és számlát ad a rongálásról? Vagy, ha számla van róla, akkor már nem rongálás? Mi a helyzet azzal, hogy a gyárilag nano kártya vékonyabb, mint a vágott?
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #66820 üzenetére
Pont ezért érdekel, hogy mi áll a számlán.
-
-
Somatom
veterán
válasz
Depression #66815 üzenetére
Mi áll a számlán? Az, hogy "SIM kártya méretre vágás 500Ft"?
-
válasz
Nem tudom, milyen elküldésről beszélt a kolléga/kolléganő, de nincs ilyen.
Tizenöt éve telenorozom, de sosem volt ilyen.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Ez szerintem hülyeség, miért küldenék a kártyát bárhova?
-
Depression
veterán
válasz
Viktor0610 #66777 üzenetére
A miskolci intersparban is vágták nekünk a kártyát, igaz 500Ft-ért, de a bonusz programban vásárolt telefonhoz azt mondta a hölgy, hogy elküldik a régi kártyát valahova, és 3 napot kellene várni az újra. Szóval 500Ft-os vágás lett, de legalább számla van róla, ha gebasz lenne. És ez nem mikori, mert pont egy hete volt.
-
tomp
félisten
Úgy tűnik könnyebb a VoLTE szabványt bővíteni mint a Telenornak kijavítania a bugot.
A friss VoLTE alap konfigurációval(3GPP ROW és PTCRB) is már levált 3G/2G-re a telefon ha a rövid számokat hívjuk.
Xiaomi Pocophone F1 a legfrissebb rendszerrel és a OnePlus 7 sorozat is hiba nélkül visszavált.
Csak nem a Telenor miatt került kiegészítésre a VoLTE alap konfig? -
anglergab
addikt
3CA (B20 10 MHz + B3 20 MHz + B7 20 MHz) és 256QAM DL, 64QAM UL támogatás kell. Ha egyedül vagy a cellában, nagyon jó rádiós viszonyok esetén elérhető az 500 Mbps DL PHY rate, azaz kb. 400 Mbps TCP/IP felett, ezt mutatja a Speedtest. A valóságban 250-300 Mbps is nagyon jó ez esetben.
-
Kronk
őstag
válasz
gabor9991 #66750 üzenetére
Ezt az új sebességet, okostelefonon kívül milyen modemmel lehet kihajtani vajon, mert a B525 "csak" 300-at tud.
Illetve az egész balatonon érvényes a max 500 megabit?
Szívesen tesztelném, ha valaki tudja, merre lehet max sebességet mérni, éppen fonyódon vagyok, de itt csak 200-250 köröl jön.
Készülék Htc U12+ CAT 18-at tud papíron, ami 1,2Gbit-150Mbit -
DonMaster
addikt
válasz
Viktor0610 #66798 üzenetére
Szia
galaxy a50 galaxy a70 dual sim függetlenek? mármint ha rendelek 1-et akkor második simnek tehetek bele más szolgáltatói kártyát is ? -
giroud199
senior tag
Lenne egy iphone 6, telenor függő elmúlt két éves, de nem én vagyok az eredeti tulaj... Kérhető így is a fuggetlenites? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s