Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Srácok, úgy néz ki, hogy egy nagyobb projekt miatt meg kell válnom két szeretett szemüvegemtől (pedig milyen sokáig kerestem őket...).
Egy új Kozik Hijinx és egy szinte új, karcmentes X Metal XX Tio2 (plusz eredeti - ám vágott - oakley ruby lencsével). Az áruk legyen 50e illetve 140e ft. Ha esetleg valakit érdekel, keressen nyugodtan.

-
tom956ster
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Köszönöm a fejtágítást. Tetszik a gondolát meneted és amiket leírtál, azt szűröm le ebböl, hogy jó ember vagy, nem egy hiéna. Én magam is ehhez a szűk csoporthoz próbálok tartozni, keresem azt a társaságot akiben meglátom a jót és az értelemet.
Munkásságod szerintem hazai szinten kb a top 3ban lehet, ha alapul vesszük hogy ez egy régi és nagy Oakley fórum, kévés olyan fun van itt, mint Te. Egy kévés, de azért akad...
Hogy ne legyen off, egyébként nekem van egy eredeti Oil Rigem is ám...
Anno 2009 vagy 11 tájékán vásároltam Amerikából, valami 100 dolcsi körül volt meg. Akkor még jó volt a dollár, érdemes volt azt meglépni, itthon 35ezer lett volna. Ma már picit laza a szára, a lencse már aftermarket, és már az is kuka, de még tartom. Egyszer lehet hogy teszek bele egy normális lencsét...
Ellenben nagyon keresek Inmatet, illetve arra nagyon hasonlító Probation is jöhet.
Ja, német amazonról Crosshair 99 eur-ért igazi lehet?
Thx! -
SpeciCanyon
tag
válasz
tom956ster
üzenetére
az R1 azóta harrylsnél van, jött érte 18db nsj
koxxnál is nagy igazság bújik, ha időm engedi, napjában többször ránézek, ha nagyon benne vagyok a vennék valamit dologban, simán elmegy 1-1,5 óra egy nap a kereséssel, nézegetéssel.ha lemaradok valamiről nem bánkódok jön majd más, ilyen is akad, néha lecsúszunk, ami beugrik ezekből az:
-20€ tribal monster
-100 és 75€ penny
-200€ OTTezeket pótolja bőven az olyan fogás, amit én is napokig-hetekig nézegetek aztán a végén kiderül hogy eléggé ritka darab, pl a snow jungle pro m frame, vagy az electric mustard pro m frame pl. ezek is 80-100€ voltak és szinte sehol nem látsz róluk képet, csak ha Jens Voigt nevét és a TDF 2003 vagy 2004 szavakat beírod googleba.
aztán ahogy nézegettem a szemüvegeket csak jönnek elő emlékeimben még az ilyen "csodák":
-3db whitecamo m frame, pontos árakat nem tudok már, de 100€ körül voltak/db
-holiday oil rig 100€
-fonseca antix ez is 50€ volt
-a green fade jawbreaker, amit már írtam, hogy rossz szemüveget küldtek 90€-t fizettem mert egy jupiter dispatch-et akartam, aztán a rio jb volt benne aminek akkor ott 220€ volt az ára.ja és a legnagyobb fogás a vitrinem volt, 100€ volt úgy hogy 200€ körül volt benne műanyag állvány grátisz. minimum 5-6x ennyit lehetne érte kérni és az még baráti ár lenne.
Ezek is kellenek, de "szerencse" címszó alatt mehet az is hogy, látják hogy én nem kereskedek, nem nagyképűség, vagy bármi, de már privátban megkeresnek sokszor, hogy lenne xy cucc és kell-e. a 0km-es bmx radar is így jött annyiért amennyiért a srác vette anno, mert látja, hogy én nem adom tovább. Itt a fórumon is szerencsére akad akivel jót/jókat üzleteltem már. becike, harryls, sz_proli, supacow, de még sokan mások is, csak + eddig itt

sok embernek segítek, látják a mániát és rámírnak, hogy pl volt egy egy oil rig-je és szeretne mert már nem kapni itthon és a jófogáson se lát stb, én körbenézek megmondom, hol és mennyi, ha kell segítek is megvenni/megrendelni, persze haszon nélkül. Az élet mindig döntetlenre játszik, ha jót adsz, jót kapsz!
szóval várom már az extra olcsó medusám
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
tom956ster
üzenetére
fan

Bújni kell a netet napi szinten több órát. Én is vettem már majdnem új állapotú XX 24K-t 26e ft-ért.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
TayRol
üzenetére
ma érkezett egy Radar XL mattfehér/blue iridium.... szerintem nem rossz

csoda faktor létezik
igaz nem feltétlen csak azt jelenti ha valami olcsó. Elég tehetős emberkékkel kell "megverekedni" az általam látogatott oldalakon, szóval ha valamit nagyon jót vagy nagyon jó áron tudok szerezni az is lehet akár "csoda".Teljesség igénye nélkül, amik nekem eddig sikerültek és csoda számba mennek számomra:
- 100€ Romeo 1
- 100€ BMX chrome jawbone hibátlan állapot, a violet lencse hiányzott eddig, de sikerült egy fehér jawbone-t szereznem violettel 40€-ért, így teljes lesz a szett, gumikat már áthúztam lilára ha megjön lövök képet.
- 100€ mag switch, Harryls súgta a linket
- 150€ Todd Francis eyepatch, 1 napja futott a hirdetés mikor írtam, próba cseresznye alapon, az eladó azt mondta ha megadom a 150-et amit kiírt akkor az enyém, elmondása alapján 30an érdeklődtek kb de mindenki alkudni próbált
- 20e ft-os és 50€ TLD gascanok
-15e ft-os flying tiger gascan majd 35e ft-ért egy 0km-es ugyanolyan
- 100€ red camo thump 1meg még sok hasonló ami nem jut eszembe hirtelen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jelentem a mambo és a rust decay halad.. aktuális állapot: 13.án és azóta: "Vámmentes vámkezelési indítvány NAV részére elküldve"....már nagyon várom....
-
kpeter555
csendes tag
válasz
marcsiruby
üzenetére
Helló látom kicsit régebbi a dolog, de hátha. Megvan még az oakley switch? Üdv köszönöm Péter
-
TayRol
nagyúr
válasz
tom956ster
üzenetére
A képet meg sem kellett volna nézni, csak az árat. Nincsenek csodák.
-
jozsi252
veterán
Ti a kis mikroszálas tartót mivel szoktátok kimosni? Rendesen mosógépbe, vagy elég neki folyékony szappan + meleg víz?
-
Hullamos
tag
válasz
tom956ster
üzenetére
Hamis......az ornyeregnel a gumi piros,az eredeti Ferrari Badmanek pedig fekete

-
tom956ster
aktív tag
Vélhetően igazam van ha azt gondolom hogy ez hamis:
Légyszi szakértsétek meg, van.még pár napon egy aukcióból hátra, de ha lehet itthonról vennék Inmatet vagy valami hasonló fémeset....

Thx
Tom -
tom956ster
aktív tag
Keresek Inmatet. Ha van jó állapotban, kármentes lencsével, dobj egy privit árral és pár fotóval. Köszönöm. Egyéb infó is jó lenne, ha valakinél van elérhető de alapvetően nem vagy csak ritkán fórumozik.
Thx
Tom -
Iludka
tag
Sziasztok. Vettem nemrég egy Oakley Twoface Violet Iridium lencsés napszemüveget. Érdekelne hogy mivel tisztíthatom a lencsét? Hallottam olyat ha nem megfelelő szerrel tisztítom akkor romlik a lencse színe. Van Alkoholos szemüveg spray-m de nem merem rá fújni nehogy megmarja vagy valami kárt csináljak benne. köszönöm a válaszokat.
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Napszemüvegemhez (oo9272-03 56-17) keresnék új lencsét.
Próbáltam volna google-val keresni, de kifogott rajtam.
Milyen típusú lencsét lehetne beszerezni hozzá, és milyen árban?
Segítségeteket köszönöm.
-
becike76
csendes tag
Sziasztok . Nincs-e valakinek XS VR28 black polár lencséje ? Cserébe fel tudnék ajánlani OEM XS fire polár (9,8/10) , custom cut R1 ruby (új) , custom cut R1 fire (új) lencsét .
-
csaszi72
senior tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
-
csaszi72
senior tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére

-
alhayoth
újonc
Sziasztok!
Keresek 2. gen. ruby lencsét Julietbe, lehet párban is, de ha valakinek csak balos lencséje van (mert pl. a jobbost elrontotta/elvesztette stb.), az még jobb lenne.
Ugyanitt Juliet Carbon orrnyereg is kerestetik, egyedi építéshez.
Ajánlatokat, javaslatokat privátban várok.
Előre is köszönöm. -
TayRol
nagyúr
Nos, Oakley Forehand illetve Dispute az, ami maradt a kosárban a próbák után. Valakinek esetleg valamelyik nincs meg elfekvőben?

Esetleg a Drop In. -
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Igen, van par telszam ami hivhato. Trackinget keri majd.
-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ha vamkoteles arut kapsz akkor arrol fogsz kapni levelet, egyebkent pedig hivd fel oket ugy gyorsabb.
-
SpeciCanyon
tag
Ebay-ről és eu-n kívülről rendelő profikhoz lenne egy kérdésem, szombaton megérkezett az országba a nyomköv szerint a mambo és a rust decay, mennyi az általános idő ilyenkor amit "várni" kell ha pl megvámolják stb?
-
-
-
TayRol
nagyúr
válasz
sfspirit
üzenetére
Nem rossz, utánanézek...
Gábor: ez sem rossz, kérdés, hogy hogy áll rajta, pilótaszemcsit még sosem viselt. Próbálni kellene.
Kálmán: átküldöm neki ezt is, majd mond valami véleményt.
Koxx: Maui Jimből is van sok jó, de azt aztán végképp lehetetlen vásárlás előtt próbálni idehaza.

Köszi mindenkinek!
-
-
sfspirit
csendes tag
Mármint nekem nincs eladó, de amit írtam az sztem nőies és szép.
-
sfspirit
csendes tag
esetleg ez?
oakley dispute -
TayRol
nagyúr
Van valakinek valami eladó elegáns női oakley szemcsije? Közép-felsővezetői szinten lehessen használni elegáns ruhakhoz, stb... és nem fehér.
-
bump3r111
tag
Van esetleg valakinek eladó Holbrookja a fiók mélyén amitől megszabadulna?
Privát üzenetben várom. Kössz! -
kpykpy
tag
Sziasztok,
akinek lenne eladó 1es, 2es, 3as oakley állványa, kisebb méretű és jó állapotú vitrinje, dobhatna egy privátot!!!

De akinek van OTT doboza, OTT lencse (black, ice és fire-n kívül) az se tartsa magába az infót

Köszi!!

-
gaborcsu
tag
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
Ja csak azért írtam, hogy ezeket mind meg is tudod próbálni nálam. (igaz én Budaörsön vagyok)
-
gaborcsu
tag
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
A Thinlink kivételével tudok segíteni (helyette inkább Mainlinket ajánlok, kategóriákkal jobban néz ki, sokkal sikeresebb modell mint a Thinlink)
Turbine Rotor vagy Turbine rotor
Twoface vagy Twoface
Flak 2.0 XL vagy Flak 2.0 XL
Mainlink vagy Mainlink -
sfspirit
csendes tag
Sziasztok!
Karcmentes pitboss 1-es keretet, vagy komplett szemüveget, aminek a lencséje akár karcos is lehet, vennék nagyon! Nincs valakinek eladó? Nagyon kell!
-
SpaceKombajn
aktív tag
Sziasztok!
Egy radar ev road prizm-em van biciklizésre és ez mellé keresnék egy hétköznapi/általános használatra keresnék polarizált napszemüveget és nem tudok dönteni.
Először egy turbine rotor-t
néztem ki, aztán gondoltam átnézem újra az összeset, hátha tetszik más is. így találtam a twofacet-t, aztán amíg ezek között gondolkodtam, megláttam a thinlink-et, és végül a flak-et (ez sport szemüveg, kicsit kilóg a a fenti háromból).Adatokat, leírásokat már végigbogarásztam, videókat is.
Esetleg Budapesten van olyan hely ahol van mindegyik és kipróbálható? -
TayRol
nagyúr
volna valakinek esetleg felesleges eladó piros gumiszettje x metal xx-hez?

-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ja tééényleg, a 2-es képet nem is figyeltem

-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Hol vannak a white camo monsterek?
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
McNamara
üzenetére
Ez nagyon jó.
Ha átutalással fizeted és személyesen veszed át, akkor -100 Ft. -
Budapesten tudok valahol venni normális mikroszálas kendőt? Amit a szemcsikhez adnak az csak maszatol és nem tisztít normálisan. Valaki tudna valami tanácsot adni? Köszi!

-
-
Gyugyu008
csendes tag
Sziasztok!
A szakértői véleményetekre lennék kíváncsi, szerintetek eredeti ez a Juli?

http://www.ebay.com/itm/OAKLEY-JULIET-X-METAL-RUBY-IRIDIUM-PENNY-SONNENBRILLE-PENNY-ROMEO-MADMAN-XX-/371889635286?hash=item5696597fd6:g:SowAAOSw44BYT4WM
-
Monoke
csendes tag
Hali!
Régen jártam erre, de látom, hogy igen aktív a közösség
Lenne 1 Ryan Twitch-em, bátyám hozzám vágta, mert sikerült kint hagynia a tengerparton és lencse feladta.
Tudnátok-e segíteni a lencse pótlásban, próbáltam rákeresgélni az utángyártott lencséknek, de nem tudom melyik megbízható. Válaszokat előre is köszike.

-
bandus
veterán
Valakinek esetleg joarasitott holbrook elado? Preferaltan a matte white/violet iridium kombo

-
sfspirit
csendes tag
Ja, meg monster pup-ja sem.

-
SpeciCanyon
tag
válasz
sfspirit
üzenetére
Hmmm, nem rossz
de azért így komplett átvenni nem akkora öröm, mint mikor vadászol és feltűnik egy egy áhitott db, aztán mehet a verseny, hogy ki az első
aztán....ha elég mákod van... megvan 
Azért ehhez elég durván kell megunni, hogy így mindent az utolsó apró dologig eladj egybe... durvadurvadurva...
láttam már egy német srácot is hasonló képpen hírdetni, ott is volt a c6-tól a medusa-n át minden vitrinekkel, dekorokkal... aztán megtartotta végül.Ez a csávó jó arc lehet, ha jól látom nincs egy db xmetal-ja se

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy új Kozik Hijinx és egy szinte új, karcmentes X Metal XX Tio2 (plusz eredeti - ám vágott - oakley ruby lencsével). Az áruk legyen 50e illetve 140e ft. Ha esetleg valakit érdekel, keressen nyugodtan.
Anno 2009 vagy 11 tájékán vásároltam Amerikából, valami 100 dolcsi körül volt meg. Akkor még jó volt a dollár, érdemes volt azt meglépni, itthon 35ezer lett volna. Ma már picit laza a szára, a lencse már aftermarket, és már az is kuka, de még tartom. Egyszer lehet hogy teszek bele egy normális lencsét...
koxxnál is nagy igazság bújik, ha időm engedi, napjában többször ránézek, ha nagyon benne vagyok a vennék valamit dologban, simán elmegy 1-1,5 óra egy nap a kereséssel, nézegetéssel.

egy kolleganak is mutattam a weboldalad, azt hizem a fia vegul egy jwbreakert valasztott, orul is neki rendesen

a whitecamo m-frame-ekkel együtt