Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viry
tag
válasz
tominet
üzenetére
Azért elég sok a méretbeli különbség a két model között...a gascan a keskeny kategóra az oilrig meg eléggé széles/magas (gascanhez képest) mindenképpen próba és ami jól áll!
A rignek egy kurva nagy hátránya van....hogy minden kissebséginek olyan van 500 ftért a piacról....nekem is tetszett de ez nagyon elvette a kedvem tőle... 10-7 fake
-
-
Babarnew
tag
Sziasztok, akinek van holbrook-ja a szaran levo SKU szamokat lefotozna, belinkelne ide ?
Koszi -
tominet
csendes tag
Sziasztok!
Oakley napszemüveg vásárlás előtt állok,és ebben kérnék pár jó tanácsot vagy véleményt!
Átnézve a kínálatot,kinézetre és árakat is figyelembe véve két szemüveg tetszik!Gascan és az Oil Rig,mind kettő Iridium lencsével.
Melyiket ajánljátok jobban,melyik megbízhatóbb stb
Előre is köszi a válaszokat!

-
-
rekket88
csendes tag
KOZIK Hijinx, vadonat új, mennyiért lehet eladni?
-
Viry
tag
Ki vette meg a múltkor a GMT órát a vateráról... írjon már nekem egy PM-et!
Köszönöm!
-
-
Vole
aktív tag
"De az, hogy egy-egy embernek több hátizsákja van, ez érthetetlen!"
Nekem van ket hatizsakom is, azegyik rendes meret, masik kissebb. Miert olyan erthetetlen ez? Nem akarom mindehova a nagyot vinni ha nem kell, viszont a kicsibe meg nem fer bele neha minden. Raadasul van egy bazi nagy Oakley utazotaskam is

-
lacko6
senior tag
Sziasztok.Szemüveg vásárlás előtt állok,az Oakley ANTIX-ot néztem ki.Valaki tud megbizható boltot,emberkét ahol olcsón hozzá lehet jutni? (24000ft alatt)
Néztem lencséket is melyik cégnek jobbak a lencséi?
Ezeket találtam:[link] VL
[link] Walleva
Vagy esetleg valami más gyártó?
Polarizáltban gondolkodom,de láttam valami fényre elsötétedőt is.
Köszi a segítséget előre is.
-
csehe02
csendes tag
sziasztok!
ez az Oakley hamis vagy eredeti?
köszi előre is -
venge
aktív tag
Nem értelek titeket!
Az addig ok, hogy több napszemüveget birtokoltok, ez teljesen logikus!
De az, hogy egy-egy embernek több hátizsákja van, ez érthetetlen! Ha nekem több hátizsákom lenne, egyet biztosan odaadnék egy olyan fórumtársnak, aki igazán szeretne ilyet! Akár ajándékba is!

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
X-metal
üzenetére
Itt olcsóbb a lencse és benne jobban meg is bízom: Dr. Chop Shop
-
-
atee_13
őstag
Üdv, mindenkinek! Nemrég találtam ezt a topic-ot. Garanciális dolgokról érdeklődnék. Még 2003 környékén vettem egy C Wire szemüveget, kb 3-4 évvel ezelőtt lejött az egyik szára, bevittem az Andrássyra megnézték mondta a srác, hogy ez garanciális probléma, bement a raktárba (vagy nem tudom hová, valahová hátra) és egy perc múlva jött is kicserélte a keretet valami 3000 kértek nem tudom én milyen költségre. Teljesen korrektek voltak. Most az van a szemüveggel, hogy valami zöld betámadta a keretet nagyon sok helyen, ha leszedem akkor a zománc is mállik vele. Valaki találkozott más ilyennel? Valamint szerintetek van rá esély, hogy kicseréljék a keretet, vagy akármi? Sajna a doboza már nincs meg csak a tasakja. Vidéki vagyok és kb 250 km-t nem nagyon szeretnék utazgatni ha semmi esély a cserére.
-
harryls
aktív tag
válasz
X-metal
üzenetére
Szerintem a split-nek és a batwolf-nak nem egyforma a görbülete. Tehát már bukik a dolog hogy a kettő közül valamelyiket válaszd. Én úgy emlékszem hogy a split lencse alacsonyabb mint a pit boss.
Kb 2 éve eladtam egy vr28 black polár spike-ot egy motoros srácnak. 1 hét múlva visszahívott és megköszönte hogy rábeszéltem, mondván hogy ez a legjobb napszemüveg sisak alá, persze fejformától is függ. Volt egy spike-od, azzal mi lett?
-
X-metal
tag
Srácok, van valakinek otthon Pit Boss meg Split Jacket is? Arra lennék kíváncsi, hogy a SplitJjacket Infinite hero lencséjéből tudnék-e vágatni a Pit Boss-ba? Csak jobban nézne ki, mint ha sima Batwolf lencséből vágatnám.

Nem tudom miért, de még soha nem vártam annyira szemüveget, mint ezt a Pit Boss-t. 7-én jön haza a húgom, lesz nála pár ritka darab, de csak a Pit Boss-t várom... Remélem, beválik napi használatra, meg befér majd a sisak alá is. Bár nem tudom, milyen lesz a szár gumi nélkül... Eddig gyakorlatilag soha nem hordtam gumi nélküli szemüveget.

Szerk: Közben ezt találtam. Gondolom Split lencséből van... Szerencsére 59$-ért lehet venni Split Infinite lencsét, és 3000Ft-ért belevágják.

179$ + posta kicsit soknak tűnik nekem. -
X-metal
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem csak X-metal cuccokról volt szó.... O-matter keretes szemüveg, lencse, tok,tartók, gumik. Szóval minden...
És simán lehetne üzletelni is, csak az kellene hozzá, hogy ha valaki mond-ígér valamit, azt tartsa is be!!!
Vagy ha mégsem, akkor legyen olyan "tökös", hogy szóljon, hogy bocs, de nem megy. -
X-metal
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem, a találkozóra most sem megyek...

Az az igazság, hogy sok emberben csalódtam a fórumon. Kaptam ígéretet eladásra és vételre is több embertől, aztán csak a nagy hallgatás lett belőle. Többen még arra sem voltak képesek, hogy miután ígéretet tettek, közöljék, hogy meggondolták magukat. Ezért valahogy nem érzem, hogy részt kellene vegyek...
Természetesen vannak maximálisan megbízható fórumtársak is, de őket elérem a fórumtalálkozón kívül is. Szóval sorry.... -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Jojo5
őstag
igen néztem, az az 50k, inkább ~60k körül mozog, a problémám meg az, hogy múlt héten LAB-ban felpróbáltam sima Matte Black-et, és szerintem hosszútávon nehéznek találnám.

de még megpróbálok egy Titan\tungsten kombósat felpróbálni, hátha nem vészes a világos keret, csak diák létemre azt a ~60k-t, kicsit megterhelő kitermelnem, pedig nem sajnálnám rá a pénzt....
radi8tor1: még nem tudom, igyekszem úgy alakítani a dolgaimat, csak most vizsgázok és nagyon rá kell taposnom a dolgokra.

-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Amit nálam láttál? Az nem állt rosszul.

-
-
-
tomtrial
tag
Megérkezett húgom születésnapi ajándéka Gaborcsu közreműködésével! Köszi szépen itt is ...

-
-
Kuszi
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap bejutottam Parndorfba az Oakley boltba és még lehet kapni Julietet volt 2-3 db is. sajnos az árát nem írták rá de meglepődtem mert mintha azt olvastam volna valahol hogy újat már nem nagyon árulnak.
Egyébként egy két szemüveg magyarországi árakhoz képest le volt árazva bár az itt jelenlevők ritkán vesznek szemüveget boltból.
Viszont ha valaki akar tavalyi modell pólók, gatyák most le voltak árazva.
Én 10 € vettem asszonynak egy csinos kis pólót.
További szép napot mindenkinek. -
nagyis
tag
Ha esetleg van valakinek jo allapotu carbon juliet kerete amitol megvalna, akkor szivesen nezegetnek fotokat privatban.

Lencse allapota lenyegtelen csak a keret legyen rendben. akar lencse nelkul.Koszi elore is!
-
-
lorcsi
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
még egy elég gyanús.. fake szerű..
-
Viry
tag
válasz
Kimster07
üzenetére
ITT érdeklődj ! Asszem ők meg tudják oldani.
De kérdeztem már OpticWorld-ben is azt mondták megoldható, csak ki kell küldeni Oakley-ékhoz és megcsinálják.
Én tuti bronz lencsét vennék, illetve van a photocromatik G40 lencse az is fasza barnás (szerintem a legjobb transition lencse).Itt vannak a dioptrializálható Okaley modellek.
de szerintem kérdezz rá hogy a Garage vagy a Holbrook megoldható e... -
medusa1986
csendes tag
Es az a poen azzal a zeroval, hogy £25 kezdo arral es £45 buy it now-val rakta fel. Pont akkor frissitettem ra amikor felkerult de mire ra akrtam nyomni a valaki licitalt es eltunt a buy it now ar, azt hittem agyhugy kovet kapok
Persze utana mar nem akarta eladni gyorsan.... -
lorcsi
veterán
-
NyxNyxNyx
addikt
El is felejtettem mennyire álomszép képet ad ez a Vr28 black iridium lencse a tájról. Le se akartam venni, csak néztem az eget és a fákat.

-
sz_proli
csendes tag
válasz
Montreal
üzenetére
A doboz és a szemüveg alapján első ránézésre eredetinek tűnik.
Azért még kérj pár képet, vagy csak személyesen vedd át és nézd meg milyen állapotban van.Mivel alul nincs keret, ezért ezt a szemüveget sokan felfordítva teszik le és a felső része könnyen karcolódik így. Erre érdemes figyelni.
-
-
Montreal
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy Oakley HALF jacket XLJ napszemcsit , de sajnos a képek alapján én nem tudom hogy eredeti vagy replika.
A szárán egyik oldalon a Made in Usa van a másikon viszont a CE jelzés van.
Valaki tudna segíteni beazonosítani?Köszönöm
-
-
X-metal
tag
Ezt is érdemes lett volna megvenni. és ez már a negyedik Pit-boss a héten a mi 300$ alatt megy el. Illetve ez 200$ alatt.

Mindegy, én matt keretet akartam sötét Titanium résszel, és amilyen ritkán van eladó belőle, a 251 $ nagyon jó ár volt érte. Kíváncsi leszek, hogy fog kinézni Violet lencsével.

Szerintetek lehet a Pit Boss-hoz Icon-t rendelni?
-
Kimster07
újonc
Sziasztok!
Nemrég úgy döntöttem, hogy beszerzek magamnak egy dioptriás Oakley napszemüveget, azonban nem vagyok igazán jártas a témában, próbáltam tájékozódni, de továbbra is fennáll pár kérdés, amelyek megválaszolására a Ti segítségeteket szeretném kérni.
1. Mivel dioptriás lesz a lencse fontos számomra, hogy ne adjon túlzottan sötét képet (ne kelljen árnyékban, vezetéskor stb. azonnal kicserélnem a rendes szemüvegemre), de mivel sokat használnám strandoláshoz is ezért erős napfény esetén se érezzem "kevésnek". Ezek alapján a Bronze, Dark Bronze, vagy Grey közül melyiket ajánlanátok? Esetleg valami más? (inkább szolidabb kinézetű lencsék érdekelnek)
2. Olvastam, hogy az Oakley kínál fényre sötétedő lencséket is. Ezekről esetleg valami véleménnyel, tapasztalattal tudnátok-e szolgálni? Én a clear-black iridiumot nézegettem, de más, a céljaimnak megfelelő lencse tippet is szívesen fogadok. Fényre sötétedő lencsét lehet kérni bármilyen típusú keretbe? (Garage Rock, Holbrook)Válaszaitokat, segítségeteket előre is köszönöm

-
hgizmo
csendes tag
szép kis Bengal, az ár csak nekem túlzó kicsit? [link]
-
-
harryls
aktív tag
válasz
sz_proli
üzenetére
Mondjuk ezt nem értem. Aki ilyen szemüveget szeretne tisztában kell legyen az értékével. Durván 60e-ért kelt el, ha valaki vagy valakik licitáltak innen még ennyit sem szántak rá. Hacsak nem tényleg innen nyerte meg valaki. Ebey-en az eddig elkelt 0.3-ak közül ez volt az egyik legolcsóbb darab, ráadásul új. Karcsi ha jól emlékszem 260€-ért vette az övét, ez egy olyan összeg amiért nagy valószínűséggel meg lehet szerezni egy ilyet, 60e alatt nagyon nagy szerencse kell hozzá hogy megvegyünk egy 0.3-at.
A tiéd mennyibe van?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

4. példánynak.

Lencse kell csak hozzájuk.