Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Head88
addikt
Van itt valakinek Large Metal Vault-ja?
Másnál is ilyen hulladék a minősége?
Én kb 5éve vettem, gyakorlatilag használatlanul kiraktam a polcra. Most , hogy használnám nem marad meg nyitott állapotban. Kinyitom és egyből becsukódik. Rácsapódott az ujjamra. Emlékeim szerint újként nem volt ilyen. -
Head88
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Igen, sajnos normális. (a belső oldalán is bevonatos a lencse és így ott is visszaveri a fényt)
Az én prizm road lencsés racing jacketemnél is néha látom a saját szemem tükörképét. -
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Megjött. Az normális, hogy belül làtok ilyen foltokban tükröződni dolgokat(mintha csillogna a fénytől ami hátulról/oldalról bejön)? Fura mert azokra akar fóluszálni a szemem, nem kényelmes.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Szóval hozzád került az a butterscotch 20€-ért a wilhhabenről?
Én is hajtottam rá de sajnos lekéstem.
Nagyon rég szeretnék egy ilyet de valahogy sosem jön össze.A 85€-s Romeot én is láttam 3 napja. Meg is lepődtem. De másnapra már nyoma sem volt.
-
SpeciCanyon
tag
Gyűlnek.... ismét 1 db-ot hoztam el, 2 hete jöttünk vissza melózni.. az a baj, hogy az ilyen 20-30€-s szemüvegekre nem tudok nemet mondani, mint a scar vagy a propaganda... a másik, hogy próbálom visszafogni magam, mert tavasszal szeretnék egy golf v r32-t venni, de még így is hogy 2-3 naponta “lesek” fel az oldalakra belefutok olyan dolgokba mint a stewart valve, vagy a JK split thump.. és jó áron vannak.. xmetalok eltűnnek pillanatok alatt, volt 2 romeo is az elmúlt 2 hétben 60€ és 85€-ról hírdetve, az elsőt 350€-ig a másikat 300€-ig verték fel fél óra alatt, lehet már mennek érte ferrarival
de az o matterekre nem mozdulnak annyira gyorsan kint semNem tudom, hogy a Jamiroquai split thumpot befogjam-e... még a matricák is rajta vannak...
A pitboss elkelt, lett szerető gazdája

-
csaszi72
senior tag
Crosshair lencse valakinek felesleges, elfekvő, elado van e valakinek a fiók aljáról?
-
Djuree
félisten
válasz
bendeguz76
üzenetére

-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Tungsten Iridium Polár Square Whiskerem amiről sok év után elkezdett leválni a belső bevonat. Eddig nem volt zavaró mert csak a lencse felső része volt ilyen, de egy pár napja úgy döntött hogy az egész lencsén leválik. Van valamilyen praktika ennek az eltávolítására? Gyári lencsét nem találtam emészthető áron, utángyártottak közül melyik az ajánlott? Köszi! -
X-metal
tag
Sziasztok!
Kell a pénz, igy néhágy aproságtól megválnék...
Nem tudok ennyi képet ide feltenni, pláne árakat írni hozzájuk (esetleg a Facebook-on Az "Oakley Hungary" csoportban meg tudod nézni a képeket). Ha érdekel valami, akkor kérdezz üzenetben vagy hívj: 06202533131 (a héten ritkàn leszek nekapcsolva, szóval probálkozz többször! 😉)Néhány tétel a teljesség igénye nélkül:
R1 Jordan, Rootbeer PB1, Matte Black PB1,
Infonite Hero Juliet lencse + gumiszett.
Ritka Juliet, R1, XX és Fuel cell lencsék.
R1, XX és Juliet gusmiszettek,
Jawbone/Racing Jacket keretek, szemüvegek, alkatrészek, XX, Spike, Warden keretek/szemüvegek. Vitrinek, állványok...
Nagyrészük új, vagy alig használt hibátlan... -
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Vissza tudod mondani...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Azt írták, hogy tíz nap. Sajnálom, hogy nem bukkantam rá előbb az o-planet-re, mert akkor onnan rendeltem volna.
-
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Sztem ez sose került 75k-ba. Gaborcsunál lehet jobban járnál (mondjuk nem tudom van-e neki készleten)
-
gaborcsu
tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Nem készletről küldik a szemüveget, tehát miután megrendelted náluk akkor rendelik csak meg az európai központból, így a 8-14 nap nem hiszem hogy tartható, pláne ha kifogy ott is a készlet, ami nem ritka nyáron. Egyre több ilyen oldal van, hogy mindent hirdetnek, de tőkét nem tesznek bele, hogy megfelelő mindőségben ki is tudják szolgálni az Ügyfeleket.
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Tegnap megrendeltem EZT. Eddig csak replikáim voltak. Nem nyúltam mellé ugye?
Köszi! -
válasz
Djuree
üzenetére
Ha a polárlencsék nem védenének az UV ellen akkor nem is kerülhetne forgalomba. (most tekintsünk el a kínai 1000 ft-os gagyitól) Maui Jim, Persol, Tag Heuer, Oakley mindenkinél találni polárt, sőt a MJ-nél az összes modell az.
Tudom, hogy működik a polárlencse megfordult már néhány nálam (most is van). Tök jól kiszűri a vizen a csillogást vagy épp a szélvédőről visszaverődőt. De vizes vagy félig vizes aszfalt nagyon más.
-
gaborcsu
tag
válasz
Djuree
üzenetére
"cserébe nem uv védett alapból, tehát nem igazi "napszemüveg" ??
Ennek nincs sok értelme, mivel a lencse ugyanaz csak bele van dolgozva a lencsébe egy plusz polárszűrő.
"bár a polarizált réteg le szokott kopni, alatta lehet rendes uv lencse is"
Nem a polárszűrő kopik le, ez tévhit. Az Oakley lencse anyagában polarizált, és a nem megfelelő takarítás eredményeként fel szokott hólyagosodni a legkülső réteg. -
Djuree
félisten
én úgy tudom éppenhogy a polár az a csillogós fényt szűri ki, nem fog zavarni a vizes aszfalt. cserébe nem uv védett alapból, tehát nem igazi "napszemüveg".
bár a polarizált réteg le szokott kopni, alatta lehet rendes uv lencse is. szóval a polarizált mindenképp többcélú ha a réteg alatt van uv-s lencse is. -
-
válasz
krisztofer55
üzenetére
Oakleyt csak megbízható forrásból >>> [link] a fórumon gaborcsu néven megtalálod.
Sztem megéri a felárat a polárlencse. Bár nagyban függ a felhasználási körülményektől. Vízparton a legjobb, vezetés/bringázás közben inkább zavaró mint hasznos. -
krisztofer55
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném szépen! Rászántam magam egy komolyabb napszemüveg vásárlására. TWOFACE XL típust néztem ezen belül is a polarizáltat. Láttam, hogy van ebből Prizm lencsés is (OO9350 09) amely több helyen nem rendelhető státuszban van jelenleg. Ahol találtam, ott pedig - az én pénztárcámnak - drága.
Van számottevő különbség a "normál" polarizált és a prizm polarizált lencse között? Érdemes várni esetleg egy új készlet érkezésére?
Ez a másik típus, ami érdekel: OO9350-01
Ismerősöm ajánlotta az eyerim.hu oldalt, ahonnan ő is rendelte a szemüvegét. Van velük negatív tapasztalat?
Nézegettem az árukeresőt, ahol találtam egy túlzottan olcsónak tűnő oldalt indamode.hu. "Tegnap" jegyezték be a céget.
Esetleg innen mert már rendelni valaki?Köszönöm a választ!

-
Djuree
félisten
hali!
oakley radar path livestrong-om van. [link]
lencse kellene hozzá tartalékba (nem muszáj a livestrong feliratú). meg gumi alkatrészek is kellenének az orr meg a fül részre.
hol kitől tudnék venni? milyen színek vannak?de ha érdekel valakit eladó is. gumik már nincsenek meg...
-
-
Head88
addikt
Bocsi. Elmaradt a válasz. Egy csepp isopropyl alkohollal le fog jönni a ragasztó maradéka. (mivel már leszedted az iridium réteget ezért már nem kell féltened a lencsét az alkoholtól)
Más téma.
Valakinek nincs elfekfőben egy műanyag 2szintes oakley állványa amitől baráti áron megválna? -
Csésan
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
-
Rikseven
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben Holbrookhoz új, polarizált lencse emberi áron? Lehet normálisabb aftermarket is(Fuse, Icon). -
gaborcsu
tag
válasz
Head88
üzenetére
Prizm Black
De most már az új iridiumos névvel jönnek ki a prizm blk lencsék -
Head88
addikt
-
törölt tag
Sziasztok, valakinek van esetleg egy felesleges kozik a fiókban..?
-
gaborcsu
tag
válasz
-Tsaba-
üzenetére
Ugyanaz a Prizm Black, meg a Prizm Black Iridium. 11% fényáteresztés, ez fogja váltani a régi black iridium lencsét. Kb ugyanaz, egy hangyányit van emelve a kontrasztja, tehát nem tök szürke képe van, de ha nem látod egymás mellett a hagyományos blackkel akkor nem észrevehető.
-
-Tsaba-
tag
Kérdés: létezik olyan hogy "Prizm Black", és olyan is hogy "Prizm Black Iridium"?
Számottevő különbség lehet köztük (feltéve ha létezik)?
Melyik lehet a nagyobb fényáteresztő képességű (Black Iridiumra találtam olyat hogy 10% rate of light transmission, de Prizm black-ről semmit)?Köszönöm előre is

-
-
Remiel
őstag
sziasztok
most láttam csak, hogy van ilyen topik és lenne kérdésem
a sok "olcsó" napszemüveg után nagyon szeretnék egy Oakleyt, egész pontosan egy Crosshair amit kinéztem és az lenne a kérdésem, hogy érdemes e nézni ebayt vagy bármi kinti oldalt, vagy itthon is meg lehet kapni emberi áron, mert amennyiért a plázákban árulják, azt tuti nem tudom kifizetni (70-80k körül)
ezen kívül még egy kérdés... annak idején ez a forma nekem egy Phil Laak nevű pokerjátékoson tetszett meg, de azt látom, hogy Oakley Wardent viselt, csak olyat nem találok sehol, de bejön az Inmate is, de ezt max ebayen találtam, ezek olyan modellek amit már újonnan nem lehet kapni?
-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ezzel már megpróbálhatsz cserét egy Dave Flores-re

-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ha karcmentes akkor meg erdekelhet is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
imádtam, de nagy, nehéz, kényelmetlen volt. ám mégis magával ragadó.

-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Egy árat majd dobhatsz. Állapota?
-
Harley911
újonc
Sziasztok régi jó monster dog- hoz keresnék lencsét, ha valakinek van eladó esetleg. Köszönöm
-
Tojasbear
csendes tag
válasz
Head88
üzenetére
Igen, erre gyanakodtam én is... :/ Akkor szerinted lehet jobban járnék, ha rendelnék egy olcsóbb, magasabb %-ú fényáteresztös-amúgy nekem színügyileg jobban bejövös kerettel rendelkezö-Carbon Shift-et és rendelnék hozzá kb 5000 huf-ért egy Black polarized (nemtom hány % a fényáteresztése) lencsét, amire kicserélem?
Ö lenne a keret:
https://www.ebay.com/itm/Oakley-Carbon-Shift-Sunglasses-OO9302-02-Matte-Black-W-Sapphire-Iridium-Lens/282981295464?epid=1261737148&hash=item41e2ffe568:g:G2gAAOSwvBdbCDzy
Ö pedig a lencse(select:Stealth Black)
https://www.ebay.com/itm/Mryok-Anti-Seawater-Polarized-Replacement-Lens-for-Oakley-Carbon-Shift-Opt/232784622239?hash=item36330b729f:m:mpxWFtuCI79_W_ippWyrs_w
-
-
Head88
addikt
válasz
Tojasbear
üzenetére
A régi szemcsik lencséi még minőségibbek voltak. Nekem is van egy 1999-es new straight jacketem amit 2000-ben vettem. Teljesen hibátlan a lencséje pedig mai napig használom.(ugyanez a helyzet az fmj platinum minute szemcsimmel is)
De pl: a shadow camo oilrigem amit 2009-ben vettem annak használhatatlanra hámlott a lencséje. Ugyanígy járt a fives 3.0-m is.
Nekem az a gyanúm, hogy amióta a felvásárolta a luxottica az oakley-t azóta gyengébb a minőség. -
Tojasbear
csendes tag
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni napszemüveg vásárlásban!Ùgy vagyok vele, ha napszemüveg, akkor minöség és persze ennek ára van..(ha sokszor a márkanév miatt is, de akkor is...) Oakley fan vagyok, igazából egyetlen egy komolyabb volt nekem, kb 15 éve vettem egy Twenty-t metál bordó kerettel, black iridium lencsékkel(nem polarizált), egy vagyonért.Kb. 12 évig hü társam volt, imádtam, annyira vigyáztam rá, hogy egy hajszálkarc sem volt rajta ennyi idö után sem!Csak is saját selyem tokjával tisztítottam, nekem egyáltalán nem hámlott sehol!Sajnos ellopták végül, azóta se szántam rá magam,hogy újat vegyek, na meg az én ovális fejemre elég nehéz találni olyat, ami jól is áll..Na de eljött a pillanat, amikor megszületett az elhatározás, muszáj beszereznem egy utódot végre, gyüjtögetek régóta és meg is talaláltam a legújabb szerelmemet az Oakley Carbon Shift Black Iridium Polarized formájában!Kényelmes, minöségi, jól áll a fejemen.(Na meg baromi drága, de úgy vagyok vele hogy ha nagyon vigyázok rá, ennek is bírnia kéne hosszú évekig).Ami megijeszt, az a rengeteg panasz, a lencsék hámlására.Több ismerösöm is mondta, mutatta, hogy ö Oakley-jukon foszlik le a külsö réteg.Ezt is-azt is olvasni, hogy ez a polarizált réteg vagy az iridium, ennyire nem vagyok pro a témában..Azt is olvastam/hallotam, hogy a polarizált réteg a lencséken belül van és hogy a lencsén van..Lehet, hogy jobban járok polarizálatlan lencsékkel..?A legerösebb védelmet szeretném, emlékszem mennyire imádtam a régit, hogy a legbrutálisabb napfenyben is fullosan védte a szememet és kristálytisztán láttam.Az e-bay-en nézelödök, sokkal olcsóbban(de így is marha drágán) kínálják öket.Mi a véleményetek, tanácsotok, esetleg bevált eladót tudtok ajánlani?Milyen lencsében gondolkozzak még a black iridiumon kívül?Nagyon köszönöm elöre is a segítségeteket!Peace!
-
Shy
tag
Sziasztok!
Van olyan itt a topicba vagy tudtok ajánlani valakit aki eladással is foglalkozik? Van egy Hijinxem de már régi kopott és lehet upgradelném valamilyen "olcsóbb" vonalon.
Köszi!

-
harryls
aktív tag
-
harryls
aktív tag
válasz
csaszi72
üzenetére
Szia!
Nekem ven egy bizniszelhető crosshairem. Black chrome/grey polár nagyon szép állapotú bag-gel, az egyik lencsén van egy nagyon miniális hajszálkarc ha nem szólok talán észre sem vennéd. viszont nekem utángyárott lencsével nem kell. A csere egyébként érdekelne. Esetleg úgy is hogy bármilyen más eredeti oklencsét adnál hozzá -
lajo
senior tag
Sziasztok!
Van egy nyolc éves Square Whisker tungsten iridium polarized szemüvegem, aminek pár éve megjelentek a hólyagok belül a lencse szélénél. Ma a csap alatti tisztítás közben elkezdett lejönni a réteg, ami eddgi csak hólyagos volt, egyelőre használhatatlanná vált. Az lenne a kérdésem, hogy járok a legjobban, megpróbáljam lemosni az egész réteget? Lehetséges, hogy ezután használható lenne még?
Tudom, vegyek új lencsét, de nem túl ökönnyen beszerezhetőnek tűnik, valaki tud jó forrást? -
-
gaborcsu
tag
Ide is kirakom, hátha érdekel vkit donornak vagy karcos helyére.
Holbrook Ruby és Black polár lencse 24e, vadiúj, keretből kipattintva. -
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ez inkább már arachnophilia

Baromi jól néznek ki, pláne együtt azzal a nyereggel
Tényleg, szerezhettél volna egy igazi pókot is a fotózáshoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon rég szeretnék egy ilyet de valahogy sosem jön össze.
de az o matterekre nem mozdulnak annyira gyorsan kint sem
az a nyaralós szemüvegem, tengernél a gold polárt nem tudom megunni

igazatok van.