2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Sport rovat

Oakley kisokos

Az írással szeretnék egy kis segítséget nyújtani leendő és jelenlegi Oakley tulajdonosoknak.

[ ÚJ TESZT ]

Oakley - rövid bemutató

Oakley: A kezdetek

1975-ben Jim Jannard motocross versenyző és egy motor szaküzletben dolgozó eladó felfedezett egy új anyagot (Unobtaniumot™), aminek a lényege az volt, hogy amikor nedvesség/víz érte akkor jobban tapadt. Ezt az anyagot ma a fémkeretes illetve a műanyag keretes szemüvegeinél szár ill. orrgumiként valamint a cipők/bakancsok talp alapanyagaként használják.

A céget a kutyája után nevezte el és 300 dollárral a zsebében indította útjára a vállalkozást. Az első motocross szemüvegét, az Oakley O-framet, a legnépszerűbb versenyzők viselték, ezáltal rendkívüli média megjelenést biztosított a márkának.

Az Oakley több mint 600 szabadalom és 900 védjegy felett rendelkezik.

Az ANSI napszemüveg szabványa nyolc tesztből áll össze. A mai napig nincs olyan napszemüveg az Oakley kivételével, mely ennek a nyolc tesztnek, egyszerre maximálisan megfelelne.
Az Oakley szemüvegek alkotói a maximális védelmet és komfortérzetet szem előtt tartva alkották meg a kereskedelmi forgalomba kerülő szemüvegmodelleket. Minden gyártási folyamat és anyag-előállítás az Oakley laboratóriumában készül, rengeteg számítás és tesztelés elvégzése után.

A közös fedél alatt létrehozott design és gyártás összhangjának erejével, a jövő látnokai megszállottként dolgoznak a problémák beazonosításán, a megoldások megtalálásán, majd azok művészetbe csomagolásán. A tökéletességre való törekvésüket minden alkalom inspirálja, amikor egy sportoló Oakley terméket visel egy versenyen, és nem azért, mert fizettek neki érte, hanem azért, mert „kifizetődő“ azt viselnie.

A főhadiszállás bejárata

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.