Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
huh, eléggé döglődik a fórum, de teszek egy próbát. valakinek eladó holbrook matte white keret, lencsével vagy anélkül?

-
akad valakinel joarasitott holbrook eppen? Nem kell, hogy uj legyen.
-
Elado holbrookja akad valakinek? Nem kell hogy uj legen, sotet lencse es alacsony ar a lenyeg

-
nagyon jó árú clifdenbe (< mint gaborcsu ára
) esetleg futott-e bele valaki mostanában? -
lassan kezdődik a síszezon, továbbra sincs senkinél elfekvőben síszemüveg?

-
urak a sok elado cucc kozott akad-e valakinel siszemuveg, ferfi/noi, preferalt a prizm lencse
koszi 
-
urak, mindjart itt a nyar (
) erdekel esetleg valakit egy regi flying tiger boardshort L meretben? en nem hasznalom, nehanyszor lehetett rajtam, es ha innen szeretne valaki akkor biztos meg tudunk egyezni, nektek hatha erdekes lehet, mert egyebkent baromi jo dizajn
egyeb esetben egy ruhagyujtobe. -
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
uhhuhu, ez a tdf edition nagyon baba

-
ki ebayen az oakley-xxx bp-i elado? harryls, x-metal?
-
kszonet gaborcsunak a mai segitsegert es a holbrookert

ugyanitt ha valaki belebotlik esetleg ebayen vagy barhol egy matte white/24k shaun whiteba akkor dobna egy linket?

-
Valakinek esetleg joarasitott holbrook elado? Preferaltan a matte white/violet iridium kombo

-
Megint itt a joido es kellene valami bringazni/futni. Joarasitva van e valakinak racing jacket/jawbreaker elado? Igazabol valami hasznaltabb cuccot keresnek akar apro hibakkal, mert a vadiuj szemuveget is hamar megenne az izzadtsag, leesik, stb

-
válasz
harryls
üzenetére
persze, hogy nem. de mondd egy ácsnak, hogy keressen pénzt falazással
ha egyszer ehhez ért az ember... tudod, kereslet-kínálat, minden annyit ér, amennyit adnak érte.ahogyan téged sem érdekel, hogy neki miből van pénze, úgy őt sem érdekli (teljesen jogosan), hogy te nem tudsz "jó áron" venni magadnak egy huszonötödik x-metal szemüveget a gyűjteményedbe.
-
ezek az új prizm lencsék mit tudnak?
-
Van egyebkent valami kulonbseg a jawbone es a racing jacket kozott? Nekem nemigazan sikerult felfedeznem. Masik kerdes, hogy valamelyikbol akad-e elado valakinel? nem kell, hogy patika allapotu legyen, inkabb olcso, mint szep darabot keresek

-
sajnos a holbrookom a hétvégi buli áldozata lett, így ha valaki belebotlana valahol egy nagyon jóárasított white/violet iridium holbrookba akkor dobja már be ide a linket plz
nem kell hogy új, vagy makulátlan állapotú legyen. köszi 
-
érdemes lehet csak külön jawbona/rj, vagy m-frame keretekre vadászni?
-
bringázáshoz melyik szemüveg vált be legjobban? m-frame, radar, radarlock, esetleg racing jacket?
-
tudtok esetleg olyan üzletet, ahol napszemüveg (természetesen oakley) esetén is hajlandók ráírni a számlára azt, hogy monitor előtti védőszemüveg?

-
urak, mennyi idő alatt érkeznek meg mostanában az usából a sima priority mailes csomagok? van rá esély, hogy a ma feladott csomag jövő hét végéig a kezembe kerül? 40$ értékű mindössze, hátha leszarják a vámon is

-
síszemüvegekkel foglalkozik esetleg valaki? gaborcsu?
kozik beszámítás?

remélem ez nem minősül hirdetésnek

-
-
-
mi a legegyszerűbb módja az oakley vaultról történő rendelésnek?
-
nem tudom ez hirdetésnek számít-e, de megkérdezem, max a druszám, vagy koxx, kitörli
egy kozik, plaintiff csere érdekelne-e valakit? 
-
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
főleg ha kozik hijinxet

-
oh, nekem fel sem tűnt
sry a félrevezetésért. vegyél inkább kozik hijinxet, az garantáltan eredeti 
-
akkor második próba
akit érdekelne kozik hijinx, dobjon egy privit. ez már csak nem minősül hirdetésnek, mert ki tudja, az is lehet, hogy ingyen adom 
-
válasz
tom956ster
üzenetére
szerintem nem kell olyan messzire menned, őt szoktuk ajánlani első körben: [link]
-
válasz
tom956ster
üzenetére
erre ezt tudom mondani: [link]
eredetit vegyél, nem véletlenül olcsóbbak ezek.
-
-
én a kozik warm grey lencséjét is nagyon szeretem

ma ott kellett hagynom letétben a dérynében, mert az irodában hagytam a pénztárcám és nem tudtam fizetni
amikro vissza mentem érte kérdezte is a pincér csajszi viccesen, hogy mennyiét ér meg nekem, hogy visszaadja... hát ha tudta volna, lehet nem látom többet, és elengedi a számlát 
-
válasz
username99
üzenetére
pl mely márkák jobbak az oakley-nál technikai öltözékben?
-
fanatizmus ide vagy oda, de nem bírnék felvenni oakley cipőt, számomra rettentően ocsmány mind

-
oakly síruházatot hol érdemes venni? múltkor volt itt linkelve egy angol szemüveges oldal, azon elég jó áron voltak, de elfelejtettem elmenteni a linket. egyéb ötlet esetleg, vagy a link?

-
megnéztem én is ezt az angol oldalt, elég pöpec áron van minden, sícuccok főleg, remélem kabátot meg nadrágot is hajlandóak postázni

-
válasz
medusa1986
üzenetére
az egyetlen hiba a képen az a barcelona mez
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
medusa1986
üzenetére
bazzeeg, ez még a koziknál is királyabb

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- WatchGuard AP432- Wifi 6 - Beltéri hozzáférési pont - Több db
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) erdekel esetleg valakit egy regi flying tiger boardshort L meretben? en nem hasznalom, nehanyszor lehetett rajtam, es ha innen szeretne valaki akkor biztos meg tudunk egyezni, nektek hatha erdekes lehet, mert egyebkent baromi jo dizajn 
elsősorban valami rikítót keresek, strandolni, síelni. de ez meggondolandó. erről még visszajelzek.
sry a félrevezetésért. vegyél inkább kozik hijinxet, az garantáltan eredeti

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de ha te tele vagy .gov-os mailcímmel, akkor nem szóltam