Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpykpy
tag
Hirtelen eltűntek a pit bossok ebayről... ezért végső elkeseredettségemben ide is kiírnám, hogy ha
van vkinek, esetleg ismerősötöknek cserélhető/vagy eladó 1.generációs Pit Boss (főleg tron kiadás) vagy Fallout fuel cell, esetleg Kozik Hijinx akkor legyen olyan kedves és írjon egy üzit nekem! Köszönöm!!!!(a post nyugodtam "halványítható" mivel ez csak üzenet akart lenni az itteni komoly gyűjtők velé
) -
kpykpy
tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
szia,
esetleg fuel cellhez is van vagy tudsz rendelni ikont? orange team érdekelne fuel cell és hijinx típushoz is. Illetve fire lencse érdekelne szintén az említett két típushoz.
infinite hero-s fuel cell-ed elfogyott a honlap alapján, esetleg várható h lesz még belőle?
-
gaborcsu
tag
Nálam van pár féle: batwolf icon
még van polished chrome is csak nincs fent -
TayRol
nagyúr
volna egy eladó TEN-em...

-
Nincs vkinek elfekvőben egy pár új ten lencséje? Szerencsétlen szemüveghez nem lehet kapni sehol.

-
Kuszi
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy flak 2.0 esetében mekkora a méretbeli különbség a sima illetve az XL között. Itt a görbületekben van különbség vagy az egészben komplett esetleg másban. Illetve az XL mint típus az fel van tüntetve a szemüvegen valahol vagy csak a dobozon.
Előre is köszi a segítséget.
Kuszi -
-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok.Szeretnék az xs-em mellé még egy típusú xmetal szemcsit napi használatra.Ha esetleg lenne valakinél eladó Romeo,XX vagy mars kérem jelezze
doboz,papírok,stb...nem fontos.Köszi szép napot! 
-
TayRol
nagyúr
Nincs valakinek felesleges NRJ Persimmon lencséje?
-
harryls
aktív tag
Van olyan badman és madman amit majdnem féláron adnak. Gondolom nem igen viszik őket. Azért elég szégyen, biztos nem kevés munka áll mögötte mire piacra került. Felteszem mindenki az előző x-metalokkal hasonlítja, és azért azokhoz képest igen esélytelen. [link]
SpeciCanyon Szvsz a két Dave Flores a legbrutálabb gascan

-
-
válasz
majorosbence
üzenetére
Legjobb Gascan az a C100
sajnálom is, hogy anno eladtam. Zsírúj dobozos volt. -
majorosbence
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Én is nagyon nézegettem de nem vitt rá a lélek

Másik szemcsire fáj a fogam
De akkor ezek szerint jó helyre került és tényleg a legjobb gascan kiadás szerintem.Gratula! -
SpeciCanyon
tag
Egy újabb régóta kinézett darab
rajtam kívül nem ment rá senki? Doboza is megvan 
[link] -
iamjunk
csendes tag
Nálam is kallódik pár szemüveg, amik csak a polcon porosodnak, valaki örökbe fogadhatná őket

Oakley Deviation Polished black/Ruby iridium, új, sosem használt, dobozzal, papírokkal, törlőkendővel 30k
Oakley Crosshair 1.0 Pewter/Black iridium, használt, lencséken apró karcok, törlőkendővel, 20k
Oakley Crosshair 1.0 matte black/slate iridium + ruby iridium, néhányszor hordtam, tehát nem új, de újszerű, ruby lencse új/dobozos, törlőkendővel 45k
Oakley Hijinx black ink/ruby iridium, új, sosem használt, dobozzal, papírokkal, törlőkendővel 30k
Oakley Frogskins Matte black/Violet Iridium, új, sosem használt, dobozzal, papírokkal, törlőkendővel 20k
+ az aláírásomban szereplő Jawbone

Csere is játszik
-
TayRol
nagyúr
válasz
TayRol
üzenetére
Még mindig van két eladó szemcsim, melyek csak a szekrény mélyén pihennek:
Oakley Badman, OO6020-02, Pewter/Tungsten Ir. Polar: talán 2x volt rajtam, ezért nem mondhatom, hogy új, amúgy teljesen bolti állapotú. Minden gyári tartozékával 60e ft;Oakley Ten, OO9128-04. Brown Smoke/Tungsten Ir. Polar: még az USA modell, az egyik lencsén van egy karc, de viselés közben nem látható. Nagyon szép állapot, puha tok, doboz: 15e ft.
Csere is jöhet.

-
kpykpy
tag
sziasztok,
van vkinek vmi tipp, hogyan lehetne megkerülni a vám-áfát usából? 3-400dolcsinál már 100 dolcsi körül van a vám plusz még a posta stb...
Mi van akkor ha egy amerikában élő ismerősöm küldene nekem vmit ajándékba ami értékes?
jó pár éve rendeltem utoljára oakleyt 100 dolcsi körüli értékben és nem volt semmi plusz fizetni valóm csak a szemüveg ára és a posta költség...
-
Alpha630
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Mondjuk ezt meg tudom érteni.
-
Alpha630
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Tévedés. Ott a szárában, hogy az az 1500.
-
Alpha630
tag
Ha valakit érdekel az 1500. C SIX, itt megveheti.

C-six -
-
kpykpy
tag
...tudom h esélytelen, de sosem adom fel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ha esetleg van vkinek otthon a gyűjteményében 1.gen pit boss (főleg tron) vagy esetleg fallout szériás fuel cell szemüvege és tovább adná, kérem írjon egy privátot. árban tuti megegyezünk!
... találtam ebayen, de csak usán belül postáz, ezért ha van vkinek kinti ismerőse és segítene a behozatalban, annak is örülnék!

-
harryls
aktív tag
válasz
majorosbence
üzenetére
-
Def26
félisten
Üdv.
Hol tudok szemüvegre ilyen rögzíthető nyakba akasztót vásárolni?
-
tormii
újonc
Sziasztok.
Tudom, hogy nem szokás itt hirdetni, de van egy eladó Oakley Crosshair Ducati edition napszemüvegem, amit kb. 2x használtam, de tudom, hogy egy oakley fan-nak jó szolgálatot tenne, ha pont ilyet keres
Természetesen eredeti, bárkivel ellenőriztethető!
Keressen telefonon, akit érdekelne: 0630/861-5756

-
SpeciCanyon
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
úgy érzem jót húztam ezzel a szemüveggel...
megkérdeztem Dann Thombs-t (o-review) és Joseph-Carson Smith-Royal Lion Photography-Museum-ot, akinek olyan dolgok vannak a birtokában, hogy hihetetlen... OTT prototípus, C6 carbon livestrong #1 és prototípus stbstb...
"It seems to be an Athlete exclusive release....just like Four S, New Straight Jacket and such....all seem to have VR28 lens...."
arra a kérdésre, hogy ritkaság-e:
Joseph-Carson: "Yes sir! Hard to say exactly how many were made but probably only in the 10 to 20 range I would think." -
Sh4rk
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Druszák vagyunk. :-)
Csak kicsit régebbi kiadás vagyok... :-) -
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
A címben elég furán néz ki pontokkal elválasztva, így olyan mintha vmi rövidítés lenne. (O.A.K.L.E.Y.)
-
SpeciCanyon
tag
elkezdtem egy blogot, majd alakul mennyire leszek lelkes... de majd azért ráleshettek

-
gaborcsu
tag
Július 1-től minden szemüvegre 2 év gyári garanciát vállalok, amit gyártási eredetű hiba esetén a szemüveghez mellékelt garancialevéllel, nálam lehet érvényesíteni. (Kivétel az akciós modellek, amikre 6 hónap a gari.)
-
albert8
veterán
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok hogy a crosslink sweepen ki lehet cserélni az orrpadokat? mert az egyik letört és a kis tüskéje bent is maradt.... Hol tudnék ilyet venni Gaborcsu esetleg? Holnap felhivom a pestieket hátha.
-
harryls
aktív tag
Köszi a képeket, tényleg szép állapotban van.
Viszont szerintem ez nem titanium keretes csak normál C5. Szerintem ez a platinum/gold ir. Ha tévedtem elnézést kérek. A doboza híján elég nehéz megmondani, ha a bal szárban benne van SKU szám akkor még kiböngészhető csak mivel nagyon vékony a keret nagyon picik a számok, nagyítóval sikerülhet.
Itt van az összes whisker, esetleg ráismersz valamelyikben a tiédre? -
csaszi72
senior tag
Két szemüvegemtől lehet megválnék.
Beárazásban segítenétek?
- CHIP FOOSE FUEL CELL, doboz, zacsi. Pöpec állapot.
- Big Square Wire, belül sómarta a lencse, mindkettő. Csak zacsi van hozzá.Ha kellenek képek, ebéd után valamikor

-
kpykpy
tag
sziasztok!
tudna vki linkelni olyan oldalt v táblázatot ahol fel vannak tüntetve az oakley szemüvegek méretei? lencse magasság, keret magasság stb...?
előre is köszi!!!
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok! Van egy kb 7 éves arany színű titanium whiskerem, tökéletes állapotban. Mit lehet egy ilyenért elkérni?
-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Fú az a mikulás sapis mad sci kép kell nekem

-
harryls
aktív tag
válasz
majorosbence
üzenetére
Aha... és még pöpecebb lesz

-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

rajtam kívül nem ment rá senki? Doboza is megvan