- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpykpy
tag
sziasztok,
tudom h esélytelen, de azért hátha... ha vkinek lenne eladó Over The Top szemcsije, kérem jelezze!!! köszönöm!!!
-
tomyka74
senior tag
üdv.
juliet fire lencsét milyen árban lehet beszerezni kb? és honnan?
igen tudom az ebay, de ott az ár majd fele pluszba a posta, tökre nem éri meg sztem. -
SpeciCanyon
tag
szülővárosom extrém boltja, jó fej a srác aki csinálja, korrekt shop
most már 99% hogy sikerült szert tennem egy Mambo Antix-ra és egy Fuel Cell Rust Decay-re
régóta szemeztem mindkettővel, várós 2-3 hét jön
sz_proli nézd csak mi jön a bmx chrome radarral együtt
ezzel te fertőztél meg, már az ötödik lesz, matt fekete/24k
-
Goddyevil
tag
50% Oakley
[link] -
kpykpy
tag
sziasztok!
a következő oakley szemüvegek kerültek eladó sorba:
Oakley Plaintiff - Ice iridum (10/10, dobozzal, microbaggel) - 26k
Oakley Hijinx Polished black - warm grey (9.5/10 csak microbag) - 23k
Oakley X-metal XX Tio2 - black iridium (10/10 coin, bag, doboz, számla, minden) - 120k
Csere érdekel: fire/ruby/emerald/ice OTT (kp-ra is érdekel!!!)
Szép napot mindenkinek!
-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon #33787 üzenetére
Bmx radar
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon #33787 üzenetére
Tuti nem a sziklát kell nézni.
-
harryls
aktív tag
válasz
GaborGh #33785 üzenetére
Erről könnyen meggyőződhetsz, bemész vagy betelefonálsz a Magyarországi forgalmazó márkaboltjába és megkérded mennyibe kerülnek a lencsék a fuel cell-hez
THE LAB Király utca
1061 Budapest, Király u. 48.
Telefon: 06 20 954-6055
E-mail: kiraly@mofo.hu
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 18:00 -
GaborGh
őstag
Koszi sracok
20-ert akkor felteszem aprora.(#33783) SpeciCanyon
Erdekes, pedig azt mondta markauzletben vasarolta. -
gaborcsu
tag
válasz
GaborGh #33777 üzenetére
Csak kiindulásnak
és ez vadiúj, dobozos, garis -
sfspirit
csendes tag
Hasonlóan gondolom, 20-25e között lehet, ha hibátlan a lencse.
-
-
SteveAd
tag
Meg mindig elado: 24000
2011-ben vasarolt, USA Oakley Vault limitalt szerias New Straight Jacket 2005 modell. Matt fekete keret, bronz kontrasztos lencse. Gyakorlatilag csak a dobozaban all vasarlas ota, ezert is adnam el. Hibatlan.
[kép] -
albert8
veterán
Ha esetleg érdekel valakit
egy c wire +red iridium egy mframe slash és egy si m frame 2.0,
egy fehér hajráf valamint fekete nadrág, kék pulover kék rövid ujjú ing
piros bringás triko
Akkor pü -
gaborcsu
tag
A prizm black polár ugyanolyan sötét mint a sima black iridium polár.
Az általam linkelt oldal a sajátom, ahol van fent egy táblázat is a lencsékről. (ami itt fent van szemüveg az mind raktáron van azonnal) -
Lacc
aktív tag
válasz
gaborcsu #33768 üzenetére
Igen a keret egyértelmű, a lencsék nem. Most engedhetem magamnak, hogy egy márkás napszemüveget vegyek, és 2 éve ez a model volt az álmom
Köszi, ez jó linknek tűnik. Az Iridumos réteggel elátott lencsék mennyire sötétek.Még egy kérdésem lenne: "Prizm Black Polarized" az mennyire sötét? Az általad linkelt oldalon találtam.
Köszönöm a választ
-
gaborcsu
tag
A matt fekete keret gondolom egyértelmű.
A warm grey lencse kívülről nem tükrös, tehát nincs rajta iridium réteg. A nem iridiumos lencsék közül ez az egyik legsötétebb lencse (a dark grey kicsit sötétebb), viszont ahogy a neve is mutatja ennek meleg szürke képe van, tehát egy kicsit barnásabb árnyalatú képet, szemben egy sima grey lencsével, ami egy sima hideg szürke szín.
Amit linkeltél ott nem megfelelő kép van feltöltve a termékhez.
Ez a helyes. -
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék netről vásárolni OAKLEY HOLBROOK OO9102-01 MATTE BLACK / WARM GREY napszemüveget. Viszont gondban vagyok, mert ahogy nézem, ezek nem olyan feketék, mint ahogyan egy-két sztáros képeken látszik, hanem inkább szürkébb, majdnem átlátszó.
Például itt is látszik a további képeknél, hogy összevissza van a színvariáció /szürkés/barnás, Alonso buráján lévő pedig elég sötét.
Sajnos a saját városomban csak-egy két darab van ebből a modellből (színesek) és így nincs összehasonlítási alapom. Budapest pedig nagyon messze van, hogy csak azért felutazak és körbe nézzek.
Hálás lennék, ha tudnátok véleményt mondani, hogy mennyire "átlátszó" akkor most ez a black/grey.
-
becike76
csendes tag
válasz
SpeciCanyon #33765 üzenetére
Nekem is kell egy ilyen !!!!!
-
Zombesz75
csendes tag
Neeee....
-
SpeciCanyon
tag
SuRe lencsékkel valakinek tapasztalat?
[link] -
napey
tag
válasz
SpeciCanyon #33758 üzenetére
Ezek az Artist series darabok egyre inkább tetszenek, de csak a régiek. Főleg a kék flores gascan, van is ebayen, de már beleteszik a sarcot a szállítási díjba, és ez nagyon megdrágítja az amúgy sem olcsó darabokat.
Nem tudom miért de elkezdtek tetszeni az artist series antixok meg hijinxek is, talán mert már azok is vintage korba értek, és már eredeti lencséket se lehet szerezni hozzájuk. Most értettem meg krain devil's brigade rajongását is
Vettem is egy ilyen dev.brig. replacement frame-et vmi Foothill Ranch nevű helyről küldték, még sose hallottam rólaMár csak icon kell rá, asszem polished chrome van rajtuk gyárilag, de olyat már nem tudtam venni, úgyhogy gunmetal lesz rajta. Az amúgy is jobban passzol sztem az egykori kommandósok tiszteletére létrehozott szériához. És ha minden igaz, új warm grey lencséje lesz, ha megjön.
Meg újítottam egy fonseca antixot is, kicsit használt, de így olcsó volt, abba meg blk lencse jön, mert vmi aftermarket szemét van benne. -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon #33758 üzenetére
... harmadik plate nem hiányzik?
-
SpeciCanyon
tag
válasz
SpeciCanyon #33757 üzenetére
c100 gascan, david flores gascanok... van még van még
-
SpeciCanyon
tag
azaz
és nagyon szép állapotban, szép doboz, számla is megvan, 2003-as vásárlás, bár o-review ezek szerint téves a 2004es adat.
persze hogy nem titok
Koxx egyet eltalált, a Medusa a legnagyobb álmom jelenleg, most tavaszra terveztem, de csúszik nyárra, közbejött pár másik szemüveg. C6 valahogy nem, és xmetalok sincsenek, bár most jön majd egy szép mars.
Amik "megszerezve" már de még nincs nálam: soviet hijinx, WITK Hijinx, Pimple Hijinx, Radar XL retinaburn/fire, Mambo Antix, Fuel Cell rust decay, radar bmx chrome, dobozos OTT
amit még szeretnék a teljesség igénye nélkül: echelon jawbone/radar, 10th mountain div gascan, fekete flying tiger gascan, fmj 5.56/ice OTT, fuente hijinx, propaganda hijinx, soviet gascan, 3d-s gascanok, a 2 hiányzó holiday oil rig .... +pár régi scar, valve stb még.... most hirtelen ennyi
várom a többiek bakancslistáját is, egy kis élet jó lenne a fórumon
-
Hullamos
tag
válasz
majorosbence #33751 üzenetére
Ment PM
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon #33753 üzenetére
Montoya Splice
szép, nekem is van egy
mi van a bakancslistádon, ha nem titok? -
SpeciCanyon
tag
válasz
SpeciCanyon #33752 üzenetére
-
majorosbence
csendes tag
Hali.Akit érdekelne egy 2.generációs TiO2 juliet,privátban jelezze.Normális ajanlat esetén.Üdv
https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=21604888651 -
bump3r111
tag
Hello, eredeti Oakley nyakba akasztót (kulcstartó) hol tudok vásárolni?
-
Zombesz75
csendes tag
Sziasztok!
Érdekel valakit egy Holbrook Grey Polarized, 0 km-es lencse pár?
Gaborcsunál vásárolt(számlával igazolom) szemüvegben volt.
Eladás oka, dioptriás lencsét csináltattam bele.
Amiben volt:
http://www.oakley.com/en/mens/sunglasses/best-sellers/holbrook-polarized/product/W0OO9102P/?skuCode=OO9102-02&categoryCode=m01015 -
tomyka74
senior tag
üdv!
az IKON márkájú lencsék juliba milyen minőségűek?
fire lencsét keresek és olcsóbbnak látom mint az eredeti oakley-t. csak nem ismerem ezeket a gyártókat. -
albert8
veterán
Ha esetleg érdekel valakit
1 oakley fém képtarto 1 fém 1es szemüvegtarto
egy c wire +red iridium egy mframe slash és egy si m frame 2.0,
egy fehér hajráf valamint fekete nadrág, kék pulover kék rövid ujjú ing
piros bringás trikoAkkor pü
-
PatsNation
csendes tag
válasz
SpeciCanyon #33742 üzenetére
szép
-
SpeciCanyon
tag
ma jött egy m frame, whitecamo, már a 3. .. érdekes, hogy eddig összesen 4 db-ot láttam eladó sorban, abból meglett 3, egyről lecsúsztam, de mind a 4 Németországban volt, o-review fent van, de anno volt aki írta(amerikai gyűjtő) hogy sosem látott még ilyet, mennyire lehetséges hogy esetleg a német piacra készült?
vélemények? -
törölt tag
Sziasztok!
Nem vagyok fanatikus Oakley rajongó, vagy gyűjtő, csak vettem egy Oakley OO9262-20 (SLIVER MARC MARQUEZ SIGNATURE EDITION) típusú napszemüveget. Eredeti, szaküzletben vásároltam.
Azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy jobb ha megveszem a gyári lencsetisztító folyadékot, vagy használhatom a Magic Cleaner szemüvegtisztító sprayt, amit csak optikában lehet kapni és nagyon jókat írnak róla http://www.szemuvegspray.hu/ Az nagyon durva, hogy a gyári 7.000 Ft
Kemény tokom van és azt is olvastam már, hogy a gyári tasakjával ajánlott csak tisztítani. A tasak külsején MOTO GP-s képek, rajzok vannak, nem gond, ha azzal törlöm? Vagy inkább a belsejét használjam? A lencse red iridium, ez igényel valamilyen különleges tisztítási eljárást, illetve ti milyen tisztító folyadékot használtok?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
-
Ha valakit érdekel Van eladó Crosshairem(Matte/black/black iridium), meg Triggerman(Matte/black/black iridium)) minden tartozékukkal karcmentesek.
-
Hullamos
tag
válasz
SpeciCanyon #33727 üzenetére
Szia.Egy sku-t kaphatok?Illetve egy olyan kerdesem lenne hogy full dobozos-e ,es makulatlan?
-
SpeciCanyon
tag
válasz
SpeciCanyon #33616 üzenetére
-
gaborcsu
tag
Eladó vitrinek!
A most boltban látható fekete típusból vannak felújításra váró viteineim. Megáztak (világítások nem működnek), polchiányosak,esetleg tükör vagy zár törött. Kis ráfordítással és türelemmel, széppé varázsolható. Budaörsön meg lehet nézni. Szimpla 40e, dupla 60e.
SOS el kell vinni, mert útban vannnak. -
tekeyagd
aktív tag
köszi mindenkinek a választ!
-
Viry
tag
válasz
SpeciCanyon #33720 üzenetére
az elsőtétedéssel nem lesz gond!!!
idővel inkább a világosodás romlik...nem a sötétedés...nem lesz 100%ban világos megmarad pár százalék sötéten...de nem vészes... -
SpeciCanyon
tag
válasz
tekeyagd #33718 üzenetére
nekem is van ha jól emlékszem 3 szemüvegemben is, 2 monster dog és egy pro racing jacket, más jelenleg nincs azt hiszem
.
Mikor próbáltam mindhárom ugyanannyi idő alatt és ugyanannyira sötétedett be. Hallottam olyat hogy idővel "veszít" a sötétülés gyorsaságából /ha nem így van akkor bocsi
/
keveset hordtam, de jónak mondanám a dolgot
-
tekeyagd
aktív tag
Sziasztok!
Fotokromatikus lencsékkel kinek mi a tapasztalata? Működnek? Gyorsan reagálnak? -
gaborcsu
tag
Akit érinthet a dolog, mától optikai keretek is vannak készleten. (Egyéb darabok továbbra is rendelésre)
Optikai keretek -
SteveAd
tag
válasz
PatsNation #33706 üzenetére
PM ment
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon #33711 üzenetére
Van annak aki nem issza el.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon #33708 üzenetére
Barátnő csere is volt?
-
PatsNation
csendes tag
válasz
SpeciCanyon #33707 üzenetére
Haha, az bizony
-
SpeciCanyon
tag
válasz
SpeciCanyon #30339 üzenetére
basszus...3év alatt 5x annyi szemüvegem lett
sweet old days
-
SpeciCanyon
tag
válasz
PatsNation #33706 üzenetére
new england?
-
PatsNation
csendes tag
Sziasztok!
Nem olyan régóta követem figyelemmel a topicot, és eddig kizárólag olvasgattam.
Viszont szeretnék hozzájutni 1-2 dologhoz, hátha tudtok benne segíteni1. Minute 1.0 (2.gen)
- teljes szemüveg és/vagy
- csak keret és/vagy
- csak egy balos jet black szár (már ennek a legutóbbinak is baromira örülnék)
2. Minute 2.0
- teljes szemüveg és/vagy
- csak keret3. display stand
Jah és mindent lehetőleg itthonról, nem igazán szeretnék ebayezni, ha nem muszáj.
Előre is köszi.
-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok.Esetleg valakinek nincs egy xs keret eladó? köszi
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon #33700 üzenetére
igen, a nagy szőrös macifülek nélkül elég durva lenne
amúgy az a maszk azmiaz?
-
Hullamos
tag
válasz
SpeciCanyon #33700 üzenetére
olyan vagy inkabb mind egy nagy papaszemes macko........teged olelgetni kell nem felni tolled
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest