Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viry
tag
válasz
harryls
üzenetére
Pont annyi

bent vagy kint lőtted?
Már rendeltem is hozzá egy átlátszó sárga lencsét (hijinx lelcse tökéletesen kiadja, pár mm-t kell faragtatni belőle), jó lesz télen a borongós időbe hóvédelemnek, illetve night vision vezetni

Lehet azt a csiszólópapíros mattító mókát is eljátszom rajta, kicsit felpimpelem...
De egy jade lencse lenne az álmom bele, zölt ikonnal ....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Viry
tag
Múlt héten láttam egy Monster Doggle Polished Black/Gold iridium szemcsit a pecsa mellett a földön árulták....Nem vettem meg akkor...MA reggel nem bírtam aludni baszta a csőröm...kimentem

A keret pár karc és kosztól eltekintve zsír, a lencséje elég karcos, de még a hordható kategória nem feltétlen kuka (meghát gold iridium lencsét a világon nem lehet kapni
)
Az ikonról sajnos lekopott a szép arany bevonat
szokás szerint....Bónuszba befigyelt mellé egy small icon pack is alig használt állapotban.

-
X-metal
tag
Síszemüveg. Tudom, volt már egyszer itt, de akkor nem volt hozzá videó... Tetszetős...

-
Viry
tag
ez mi? ez egy látező dolog vagy valaki fröccsentett egy skull ikont és ráfogta hogy oakley trophy és horror áron eladja valami hülyének... ????
-
hgizmo
csendes tag
ez azért érdekes áron van: Oakley Grenade Bomb Skull Display
[link] -
Kopa
tag
Valaki nem tudja, hogy ez az oldal eredeti szemüvegeket árul e: [link] ?
-
majorosbence
csendes tag
Ha netan tud valaki egy R1-et eladot,kerem jelezze.koszonom

-
-
X-metal
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem, csak vennék ebből egy vadi újat, és van hozzá egy 0 kilométeres Ice lencsém is... Megvan az Ice polár is, de azt 1,5 óra viselés után pihenőre raktam.

Az a baj, hogy S.O.S el kellene adnom. A topic lakói pedig tapasztalatom szerint nem nézik az aprót...
De ez mindegy is. Ha nem lehet, akkor nem lehet.[ Módosította: radi8tor ]
-
Viry
tag
válasz
X-metal
üzenetére
Thx , tudom

már alig vártam hogy megjöjjön az Ice lencse...
Aug. 2-án rendeltem, New Revant...2 hónap után se akart megjönni, nyitottam egy neki egy case-t, újra postázták...1 héten belül itt volt
igazából a másik is szerintem megérkezett ,csak ki tudja hol kötött ki, ezt is bazze a postás letette az ajtó elé aztán sanyi a kuvik anját, ha párom nem veszi észre lehet "ezt se kapom meg" retek lusta postások...
mind1 benn vana keretben az a lényeg
-
Viry
tag
Ha nem is dioptriás lencsével, de kis vérfrissítést kapott a Propaganda Hijinxem...végre...

-
X-metal
tag
válasz
leftyke
üzenetére
Menj be hozzájuk a kerettel, és ők szerintem meg tudják csinálni megfizethetően. Nekem több lencsét is vágtak R1-be és XX-be. Bár ezek nem dioptriásak, de mivel optikai bolt, meg tudják csinálni. Konkrétan Pit Bull-ba és Fuel Cell-be sikeresen készítettek, ezeket saját szememmel láttam is... Nagyon fasza CNC szerű lencsevágó gépük van.....
-
leftyke
aktív tag
Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy a hijinxet dioptriázva hol lehetne kapni?
-
harryls
aktív tag
válasz
X-metal
üzenetére
Az xmetal/ruby penny ennyire kuriózum lenne? 2-3 éve itt a fórumon is tárgyaltuk a penny-ket, volt is aki belinkelt egy xmetal/ruby-t itthoni oldalról hogy 60e-ért adja a tulaj, és hogy Ő ezt nagyon sokalja a többi eladó penny-hez képest. Még én írtam neki vissza hogy végülis a legdrágább penny volt, 400$, míg a többi 290$.
Egyébként nem 1000 alatti a serial-ja, akkor három nullát takart volna ki. Bárhogyis, majd fél millió ft érte több mint őrültség. Még a jordan romeo-k is ritkán mennek 1000, $ fölé. -
-
leftyke
aktív tag
Ő pedig a régi szemcsim, ez a gyártó oldaláról lett rendelve annó. ő
Ez a hijinx is a legjobb barátomtól van, és garanciát válal rá, hogy franko csak kell a megerősítés, mert az ilyenben alapos vagyok.
Van egy 1000ft-os batwolf-om is fűvet nyírni

-
-
leftyke
aktív tag
-
harryls
aktív tag
Karesz, ezt a penny-t miért licitálták fel ennyire? Nem értem
Általában a copper szokott a legdrágább lenni de még az sem éri el ennek a felét -
teratti
senior tag
válasz
X-metal
üzenetére
Nagyon szép kollekció, a Fókusz még nem forgatott nálad?
Nem tudom van-e neked (vagy egyáltalán foglalkozol-e a típussal) Rodman Oakley. 16 éve körül vettem de már halott pontosabban még mindig megvan darabokban a fiókban mivel középen eltört pár év használata során.... nincs szívem kidobni. Nagyon szerettem de már gondolom nincs. Képet nem tudok mutatni róla mert telórol vagyok. -
majorosbence
csendes tag
Üdv.
X-metal!Szép R1 gyűjteményt látok megbújva a monster dog mögött!
Esetleg tudnál felrakni azokról egy képet?
A jövőben tervezek beszerezni egyet,és megnézném neked
milyen ritkaságok vannak,persze ha nem gond!
Köszi előre is! -
teratti
senior tag
válasz
harryls
üzenetére
Persze a fején mindenki a legbecsesebb kincsével jön de azt gondoltam ilyenkor tatyóban vitt "megunt" szemüvegek is gazdát cserélhetnek. Ha addig nem veszek valahol mindenképpen lecsekkolnám, hogy valakinek van-valami eladó mert itt nem futok bele hamisítványba természetesen.
-
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
főleg ha kozik hijinxet

-
teratti
senior tag
És ezeken a találkozókon esetleg lehetőség van-e szemüveg vásárlásra?
-
válasz
majorosbence
üzenetére
Idén már nem valószínű, inkább tavasszal.
-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt az Oakley topikban.
Régebbi hozzászólásoknál olvastam,hogy volt annó Oakley Fan találkozó.
Lesz-e vagy van törekvés erre az eseményre 2013/14-ben?
Üdv! -
krain
tag
válasz
majorosbence
üzenetére
majorosbence:
huhh, komoly
Gratulálok, ebből a típusból volt nekem is, de sajna nem igazán állt jól, szerencsés vagy.
x-metal, harryls: öregem, nektek mire nincs időtök, türelmetek, elképesztő
-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok.
Nemrég végre sikerült beszereznem a hőn áhított szemüveget.
Piros gumik már úton vannak
Következő álom egy R1,remélem egyszer összejön!
[link] -
harryls
aktív tag
válasz
X-metal
üzenetére
Tök jó lett!
Hasonló képen készült az alant lévő MD. Ingyenbe volt egy nagyon lehámlott bronz keret amit acetonnal teljesen lepucoltam, itthon volt 1-1 db ezüst és króm icon, kaptak némi körömlakkott, + vettem bele egy pár walleva lencsét, cirka 6e-be van az egész. Extrém melegekbe leginkább ezt szoktam hordani, alap polished black keretszín, szár és orrgumi nincs rajta, így az izzadtság sem a gumikat sem a keret bevonatot nem tudja tönkretenni. -
X-metal
tag
Vettem tegnap a vaterán egy Ducati Monster Dog-ot kemény 2000Ft-ért. Nagyon leharcolt volt. Lencse kuka, icon-ok szétkopva, és a szárak is tele karccal.
Elhoztam, 600-as vízpapírral szárakat és a keret szélét megcsiszoltam, aztán 1200-as és a végén 3000-es papírral finomítottam. Icon-ok ki a helyükről, a maradék piros festék leszed, polírozás, majd vissza a helyükre.
A LAB-ban István varázsolt bele vadi új Emerald lencsét.Sajnos nem volt itthon a fényképezőm, így a mobillal készült képen nem látszik, de a keret körben matt fekete a csiszolástól, viszont szemből a lencsebefogók lencse felőli oldala megmaradt az eredeti Polished Black. Napfényben rohadt jól néz ki szerintemi.
Majd 10 év után ismét van Monster Dog-om. -
Shef arc
csendes tag
Valakinek nincs egy ikon.1. tatyója elfekvőben piros színben??
-
harryls
aktív tag
válasz
19Szabee83
üzenetére
THE LAB Király utca
1061 Budapest, Király u. 48.
Telefon: 06 20 954-6055
E-mail: kiraly@mofo.hu
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 18:00 -
19Szabee83
csendes tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy oakley straight jacket hez vásárolható e a szemüveg szár és orr gumi része utólag.Mert sajnos az évek alatt elkopott!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
gaborcsu
tag
Na hát ezt sem kellett volna újra elővenni: Wiretap
Ja meg kicsit elnézték az árát is, egy polár 249eur
-
Emerald polar crosshair, kell. [link]

-
Ehe

gaborcsu: a breadbox..olyan semmilyen lett, PB2 mennyit kóstál?
-
gaborcsu
tag
Nagyon meghalt a fórum

Aki még nem látta, íme egy elég friss modell: Breadbox , és már raktáron is két színben. Egy kis holbrook, twoface meg ki mit lát benne keresztezés.
Van a kezemben egy PB2 is, szerintem hozza ugyanazt mint az elődje és ez még US gyártás maradt. A microbagnál már spóroltak, az anyag maradt az elite szériás vastag mikroszálas, de már a dombornyomás sehol (igaz az elite ikon eltűnése ez magyarázhatja is). Doboz meg minden ugyanaz a prémium érzés, de ebben a barna színben tényleg csak a tungsten lencse szép, a keret elég felejtős.
Ja és bezsebeltem a legjobban fogyó klasszikusokból most rengeteg új színkombót is: Gascan, Fuel Cell, Batwolf, Oil Rig. Vannak elég pofás darabok, fekete keretekhez jöttek ruby vagy emerald, illetve ice polár és blk polár lencsés verziók. -
X-metal
tag
Na, ilyen egy igazi kezdő-amatőr Ebay-es csaló első szárnypróbálgatása...
Úristen, és licitálnak rájuk az emberek.
A legjobb az első vásárolt termék, amire a Pozitiv visszajelzését kapta. Megkockáztatom, saját magától. LOL

-
X-metal
tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
X-metal
üzenetére
Végül nem mentem bele, mert az illető eBay-en kívül akarta intézni.
Aztán mikor reklamáltam érte, akkor már bele ment volna PayPal-os megoldásba, de persze drágábban.Németországból utalták volna neki a pénzt, szóval nem a banki rész miatt kérdeztem, hanem a rizikó miatt ami eBay-en kívüli vásárlással jár.

-
radi8tor
MODERÁTOR
X-metal!
Te szoktál eBay-en átutalással fizetni német eladóknak?
Mennyire megbízható dolog ez? -
Viry
tag
válasz
IAjaxI
üzenetére
tesco autós metal javítófestékből (olyan kis bizbasz mint egy körömlakk, autos cuccok között megtalálod sok szines kis flakon egy tálcán
) teszel rá egy pöttyöt és észre se lehet venni 
mivel egyszerű ezüst bármi ezüst szarsággal meg lehet mókolni, csak ne fekete legyen
ajánlom a hobby boltokat...tuti találsz valamit...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Majd 10 év után ismét van Monster Dog-om.