Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harryls
aktív tag
-
kosaz
csendes tag
Sziasztok
Az tanácsot kérnék unokaöcsém ballagási ajándéknak napszemüveget kért , még nincs konkrét jelölt de pilota stilusut szeretne fém kereteset ,vitorlázó repüléshez használná ugyhogy sötétebb lencsével és a keret amit rá tudok áldozni az olyan 40000 ft . Ennyiért kapok oakleyt ? Ha igen esetleg van köbányán olyan optika ahová el tudom vinni hogy megprobálja ? -
Head88
addikt
Az X-metal gyűjtő kollégákhoz lenne egy kérdésem.
Valakinek volna elfekvőben egy pár polished stift Juliethez? Jelenleg darabokban van a szemcsim.
A tömítések kicserélése nem indult zökkenőmentesen. Valami vacak utángyártott stiftekkel (leginkább az OXM stiftjéhez hasonlít) vettem a szemüveget, amik persze meg sem akartak moccanni amikor ki akartam ütni szóval el kellett fúrnom a végüket. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Djuree
üzenetére
Mindenképpen a polárszűrős lencsét javaslom - egyesek meg pont ezt nem ajánlják az autóvezetéshez, mert ha félre fordítod a fejed az LCD kijelzők elsötétülnek.
Én ilyet használok sok éve nagy megelégedéssel. Azt szeretem benne, hogy oldalról sem csillan be a fény.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Szép csomag.

-
SpeciCanyon
tag
Üdv Uraim, régen jártam erre, nem álltam le, csak kicsit lassítottam a tempón 😂😂
meg fb-n vagyok aktívabb.
[link]Itt vannak az elmúlt hetek szerzeményei:
4. Tribal MD, 2. Matte clear Holiday Oil Rig, 2. 10th mountain div. Gascan -
Djuree
félisten
hali.
sajnos elhagytam az oakleymat egy ideje, kellene egy uj.
vezeteshez kellene foleg. mit ajanlotok? -
Head88
addikt
válasz
Gyugyu008
üzenetére
Én szívesen segítenék de az a probléma, hogy Baján lakom és nem gyakran járok Budapesten.
A timebomb 2 nagyon jó óra lehet. Ahogy olvastam, a sima time bomb legtöbb hibáját kijavították. A hardlex üveget kicserélték zafír kristályra, a kapacitoros "kamu automata" seiko óraszerkezetet dobták és egy svájci ETA automata mechanikus óraszerkezetet kapott, és az unobtanium csúszásgátló betétet is újragondolták.
Nem véletlenül kapott helyet az Oakley Elite kollekciójában.
Én is szívesen birtokba vennék egy ilyet de az árát sajnos nem tudnám kitejelni.Arra mindenképp ügyelj, hogy nehogy átvágjanak. Ebből az órából létezik hamisítvány/replika. [link]
-
Gyugyu008
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje tervezem egy Oakley TimeBomb2 vásárlását külföldről. Úgy néz ki lassan célegyenesbe érek a pénzzel, viszont mielőtt elkötelezném magam a vásárlás mellett, szeretnék felpróbálni egyet élőben is (sima TimeBomb-ot).
Tudna esetleg segíteni valaki abban, hogy egy rövid budapesti találkozó keretein belül felpróbálhassak egy TimeBomb órát a csuklómra?
Rendkívül hálás lennék érte!
Cserébe ha összejön az üzlet szívesen ellátom a fórumot képekkel az új óráról
-
Tattoo70
csendes tag
Sziasztok! Monster dog-hoz keresek lencséket, tud valaki segíteni?
-
tomyka74
senior tag
üdv.
valakinek esetleg eladó használt elfekvőben lévő jawbreaker Prizm Road kellemes áron?
-
Kt2tojas
csendes tag
Eladó szemüvegeim:
1. OAKLEY PLATE / PLATINUM / 24K GOLD IRIDIUM (SKU 03-851)
Dobozos, jó állapotú szemüveg - igazi gyűjtői darab. 90 000 Ft2. Oakley Penny / Titanium / Ice Iridium (Serial: PI 018758)
Dobozos, jó állapotú, igény szerint pót lencsével. 85 000 Ft3. Oakley Juliet / Polished / G30 Iridium (Serial: JG006122)
Szép állapotú keret, szép G30-as lencse.
Jár hozzá a törlője + egy félkemény tok + coin. 100 000 Ft4. Oakley Juliet / Carbon / Black Iridium + Sideblinder (SKU 04-128)
Dobozos - Használt - jó állapotban + Coin + Sideblinder. 95 000 Ft5. Oakley Juliet / Titanium / Gold Iridium (2.nd gen.) (Serial: T043134A)
Használt - jó állapotban + Coin. 90 000 Ft6. Oakley Madman / Pewter / Black Iridium Polarized (SKU 006019-02)
Tökéletes állapotban mind a lencse – mind a keret. Törlőjével adom. 80 000 Ft7. Oakley Badman / X Ti / Chrome Iridium Polarized (SKU 006020-05)
Tökéletes állapotban mind a lencse – mind a keret. Törlőjével adom. 80 000 Ft8. Oakley Romeo 2 / Plasma / Gold Iridium (SKU 04-138)
Dobozos - Tökéletes állapotban mind a lencse – mind a keret. Teljes szett. 100 000 Ft9. Oakley Half-X / Polished / VR28 Black Iridium (SKU 04-142)
Dobozos - Tökéletes állapotban mind a lencse – mind a keret. Teljes szett. 87 500 FtEladó egyéb Oakley cuccom:
1. Oakley Crankcase 3-Hand Watch - Polished - Stainless (SKU 10-235) Jó állapotú 60 000 Ft
2. Oakley Carabiner Blackline (Serial 008/500!!!)
Új - dobozos 88 000 Ft3. 3 Unit Tray (Wave) (SKU 88 – 912)
Jó állapotú 19 000 Ft4. Oakley Juliet coin (1999) 5 000 Ft
5. Oakley Romeo coin (1997) 8 000 Ft
6. New Juliet coin X 9 000 Ft
7. Watch Display Sticker (16 cm * 19 cm) (SKU 89-385) 8 000 Ft
8. Oakley Computer Bag (SKU 92008-001)
Jó állapotú 26 000 Ft9. O Pack 2.0 / Black - Jó állapotú 18 000 Ft
10. Metal Works Money Clip / Silver (SKU 95137-206)
Új állapotú 9 000 Ft11. X-Metal Juliet original Fire Iridium Polarized lencsék
Karcosak, de használhatóak. Én inkább vitrinbe ajánlanám és nem folyamatos használatra. 7 500 Ft12. Penny original Black Iridium lencsék
Karcmentes, de már beindult a „hámlás” 10 000 Ft13. Penny original Ice Iridium lencsék
Pici karcok - semmi komoly hiba 10 000 Ft14. Pit Boss 1 Black Iridium Polarized original lencsék
Apró, a használatból eredő nyomok 15 500 FtKérésre mindenről küldök képeket, de egyszerűbb ha eljössz és megnézed!
Üdv
Tamás -
joshua7
veterán
Van egy Holbrook Shaun White edition szemüvegem, amiben sérült az egyik lencse és cserélném azokat.. ,Piros' színűre akarom. Van valakinek eladó ruby lencse? Köszi.
-
g4mer
senior tag
Úgy néz ki, hogy kicseréli vagy visszautalja a vételárat a webáruház.
Tudom, hogy oakley topik, de szerintetek ray ban wayfarer Polarized Green Classic G-15 M lencsével jobb választás lehet, mint a Holbrook prim jade-val? 2000 Ft-tal kerül többe a Ray-ban, és polarizált.
Mindkettő tetszik, de nektek talál több tapasztalatotok van a témában

-
Alpha630
tag
válasz
Head88
üzenetére
Igen. Még a plázában, az Árkád akkoriban még gondolatban sem létezett.

Háát sajnos nincs kínálat Oakley-ból ott. Árul még egy csomó mást is, de azok nekem teljesen irreleváns cuccok.
Már be sem járok, ha arra van dolgom.
Egyszer a sarokban megláttam ott porosodni egy régi fajta vitrint, sikerült is megalkudni. Azóta a nappalit díszíti. (Mikor hazatértem vele, azt hittem az Asszony ki fog dobni.) -
X-metal
tag
válasz
Head88
üzenetére
Hosszú lenne. Csak röviden.
A jordan R1 nek nevezett széria nem 5000, hanem 9999 db. volt 4 számjegyű sorozatszámmal.
Amit Jim ajándékozgatott, az extra nagy Metal Vaultban volt, és legjobb tudomásom szerint összesen 100 db készült belőle. Ha sokat keresgélsz a neten, elöbb-utóbb találsz majd képet róla.
A többi kereskedésekbe került és megvásárolható volt. Itthon is lehetett kapni. -
Head88
addikt
válasz
X-metal
üzenetére
Egy kis érdekességet olvastam a "Jordan" R1-ről. Tulajdonképpen semmi köze MJ-hez. Az igazi Jordan Romeo csak az az egy példány amit Jordan kapott. 0023 sorszámú. Egyébként csak annyi különlegessége van, hogy az első 5000 legyártott példány ami közforgalomba nem került hanem Jannard a cégen belül és hírességeknek ajándékozgatta egy X-metal vault társaságában.
Olvasnivaló -
X-metal
tag
Hali! Rég jártam erre...
Lenne pár eladó cuccom. Hátha érdekel valakit.
Penny Titanium-Ice Iridium.
Nagyon szép. Hibátlan keret, a lencsén is csak minimál tisztításból eredő hajszálkarcok. Keresni kell, hogy észrevedd... Gumik is faszák. Csak microbag van hozzá. Irányára: 90.000 Ft.Juliet keret. Hajlított szárú, bronz színű kerámiabevonattal. Mint az új. Irányára: 70.000 Ft.
Eredeti Zöld Ichiro Juliet gumiszett. 3 pár.
Szárgumik + 25 vagy 15 távtartók.
Orrgumi nincs hozzájuk. 12.000 Ft/szett.Tron Pit Boss1. Dobozos, mindene megvan, hibátlan állapotban. 250.000 Ft.
Pit Boss1 Matte Black-Black Polarized.
Vadi új, dobozos. Még a lencséjén a matrica. Irányara: 150.000 Ft.Pit Boss1 Rootbeer. Vadi új, dobozos. Még a lencsén a matrica. Irányára: 150.000 Ft.
Ezen kívül van egy Jordan R1 keretem is lencsék, gumik, microbag, papirok és doboz nélkül.
Ha érdekel, adj egy ajánlatot!
Kérlek, ha valami érdekel, privátban keress!
Ott küldök képeket is...
Köszi! -
Hullamos
tag
Sziasztok... Hova vihetem a julit ornyereg tomitesre?Mert irtam Istvannak emailt, de visszajott hogy nem letezik mar az email cime... Pedig vagy 3 honapja meg komunikaltunk. Kosz
-
gaborcsu
tag
válasz
Gyugyu008
üzenetére
Múltkor mikor szóba került én is jelentettem a Luxotticának (bár már múlt évben is megtettem), de sajnos magánszeméllyel nem nagyon tudnak mit kezdeni. Megpróbálják...
A külföldi hamis szart szóró websiteokat gyorsan lövetik le, bár onnan talán tényleg csak az rendel $10-20 -ért akinek tök mindegy. Ezzel az emberrel az a gond, hogy pofátlan árat kér. -
Head88
addikt
válasz
Gyugyu008
üzenetére
Volt már jelentve a jófogáson. Nem csinálnak vele semmit. Az sem érdekli őket ha csaló eladók tömkelege lóg meg az előre utalt pénzzel miközben terméket nem postázott soha. Ebből az apropóból nem izgatja a jófogás vezetőségét az sem ha valaki hamisított terméket ad el eredetiként.
-
Gyugyu008
csendes tag
válasz
Head88
üzenetére
És ezzel nem lehetne valamit kezdeni?!
Én még anno kezdő Oakley-s koromban vettem tőle egy formájában Oakley Mars-, anyagában leginkább olcsó spiáter-, színében arany foncsor-, a lencséjét tekintve pedig leginkább egy sörösüvegre hajazó- szemüveget, kb 35K-ért. Utólag nem vagyok büszke erre a vásárlásomra...

Azóta kikupálódtam és nyilván nem ugrok rá a hasonló "nagyon masszív fémkeretes uv400-as, polarizált divatos férfi napszemüveg"-ekre. De ahogy én is, valószínűleg sokan mások is bedőlnek a hirdetéseknek. Nem a Nagy Áron néven futó egyén tuti bizniszét szeretném
elbasznielrontani, hanem a hozzám hasonló tapasztalatlan Oakley vásárlóknak szeretnék meglehetősen sok pénzt megspórolni.Két megoldáson gondolkodtam:
- Nem lehet a Jófogásnak bejelentést küldeni a termékekről/felhasználóról? Jogilag nem korrekt, hogy az oldalukon (bár semmi közük nincs az eladókhoz) de egyértelműen hamisított termékeket árulnak.- Vagy esetleg egyből a fogyasztóvédelemhez futni, ahol nem csak az eladóval, hanem a Jófogással szemben is panasszal élni, hátha a hivatalos szerv nyomása valamilyen változást váltana ki a policy-jükben.
+1: Esetleg ellenhirdetéseket feladni a Jófogásra? "Kerüld az ilyen és ehhez hasonló szemüvegeket <kép1.jpg> <kép2.jpg>, főleg Hajdú-Bihar megyéből!"

-
SteveAd
tag
Retro-fanoknak: Eye jacket redux
https://www.oakleyforum.com/threads/anyone-have-the-eye-jacket-redux-yet.99989/ -
brembo
aktív tag
-
Head88
addikt
válasz
gaborcsu
üzenetére
Az árat szándékosan nem jeggyeztem meg mert az az első pillanatban realizálja hogy hamisak.
Gondolom a jófogásos eladó azért hirdeti továbbra is a vackait mert van bevétel belőlük. (sajnos)
Utána meg a facebook csoportban jönnek az átvert vásárlók(csak még nem tudják hogy át lettek verve), hogy "eredeti új szemcsi eladó, csak próbálva volt, mégsem tetszik" stb. és a "mennyiért lehet eladni" kérdéseik.
-
gaborcsu
tag
válasz
Serpiko
üzenetére
_adam_: A Prizm Daily egy nagyon jó választás lehet ha nem szeretnél egy tök szürke lencsét. Custom szemüvegekben nincs semmilyen SKU jelölés.
arnikusz: Split Shot számokban szélesebb lencsével rendelkezik, mint a Fuel Cell, de vmivel nagyobb a keret görbülete, így oldalra nagyobb a látótér. Jól zár oldalt, egyébként elsődlegesen vízi használtra lett kitalálva, ezért is van hozzá az az érdekes fém pánt, és jár hozzá keménytok is. Ja és szinte minden szín polár (kivétel a 2 alap fekete)
Head88: Én erre mindig azt mondom annak aki nem ért hozzá, és ezek nem árulkodó jelek számára, hogy csodák nincsenek, ezeknek a szemcsiknek a nagyker ára is jóval magasabb mint amiért hirdetik.
-
Head88
addikt
válasz
brembo
üzenetére
--A Nagy Áron nevű úriember jóideje hírhedt arról, hogy hamisítványokat árul drágán a jófogáson. (ezekkel a hamis szemcsikkel tele van pl: a Román OLX is, csak ott írják, hogy replika)
--cakkos szélű törlőkendők...
--keménytokok gyárilag nem járnak a szemcsikhez (gyári tokokon nincs karabíner... illetve a 2018as flight és field jacket szemcsikhez gyárilag adott softvaulton ha jól tudom akkor van karabíner)
--fénymásolt rossz minőségű kartondoboz.
--nem létező színkombók illetve a színkombóhoz nem passzoló sku számok a szárban
--a legtöbb hamis szemcsit kézbevéve egyből lejön, hogy nem oakley minőség. (tudom az utóbbi időkben már az oakley sem hozza a régi minőségét de ez más tészta)
--torzító lencsék
Most ennyi jutott eszembe. Nálam tapasztaltabb fórumozó kollégák ennél sokkal részletesebb magyarázatot tudnak adni.Pl:
Szárban sku: oo9102-05 valóban hobrook, de nem passzol a szín. Valóságban ez lenne:[link]
-
brembo
aktív tag
Sziasztok,
Ezeket a szemüvegeket nézte vki? Eredetiek lehetnek? -
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
Oakley Split Shot van e valakinek használatban.
Látom van Gaborcsunál- tőle pedig azt kérdezném egy Fuel Cell-hez képest mennyivel nagyobb.
Köszönöm.Az a kínom, hogy a Daniel Defense Cerakote Fuell Cellem hosszabb 4-5 óra hordás után azért nem kényelmes, a korábbi Monster Doghoz képest. Egyértelműen más a 2 keret karekteresztikája.
A végére pedig ha van valakinek patika állapotú Monster Dogja és meg akrna tőle válni (kicsi az esélye).
-
g4mer
senior tag
válasz
Head88
üzenetére
Gondolom amióta a Luxotica átvehette, azóta indulhatott hanyatlásba. Ismerősöm pl 3x vitte vissza a Ray-Ban-jét pl, hasonló esztétikai hibák miatt. De amúgy elég minőségi érzete van a szemüvegnek, csak kár, hogy hibás a kerete.
Viszont: Régi időkben se adtak kemény tokot melléjük, vagy ez valami újfajta spórolás?

-
gaborcsu
tag
válasz
_adam_
üzenetére
Kb fél éve létezik Holbrook optikai keret. Szóval eddig mindenki a napszemüveg keretbe csináltatott dioptriás napszemüveg lencsét (a kis görbület miatt szinte bárhol tudnak csinálni), de az új optikai keretbe könnyebb a becsiszolás (nem mellékesen olcsóbb és jár hozzá kemény tok is). Inkább úgy mondanám, hogy kicsit több mint dupla ára van a dioptriásnak.
-
_adam_
csendes tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Köszi!
Mivel nem tudtam, hgyo van optikai Holbrook is, már látom, hogy féereérthető volt a kérdésem, de úgy látom te jól értelmezted: napszemüvere gondoltam
Nincs bevált lencsém és se Oakley se dioptriás napszemüvegem nem volt még. Kettőt egy csapásra?

Jól értem, ha a napszemüveget dioptriázzák, az kb 50e-rel emeli az árat?
(Azt nem tudom hogy a Holbrook napszemüveg keret már hajlítottnak minősül-e)
-
gaborcsu
tag
válasz
_adam_
üzenetére
Nagyságrendileg 100-120e a javasolt fogy ára. Ebből én is tudok kedvezményt adni, de azért 70-80 alatt nem áll meg.
Ha van bevált lencsemárkád akkor már van kefejezetten optikai célra gyártott holbrook keret, 2 méretben: [link]harryls: A double edge az eyepatch utód, mind lencseformában, mind mérteben, tehát kifejezetten nagy. Egybelencsé testvére a Ridgeline.
-
_adam_
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek Holbrook ( vagy más ) dioptriás szemüvege? Milyen áron fut mostanában az elkészítése?
-
gaborcsu
tag
Nem lesz túl világos, mert 14% fényáteresztés, tehát erős napsütésre való, viszont a 9-10%-os fekete lencsékhez képest világosabb és kontrasztos. Holbrookból nem létezik polarizált jade lencsés, tehát ha ehhez a színhez ragaszkodsz akkor marad a sima lencse. A polár felár megint egyén kérdése, simán lehet nélküle élni, de kinek mi jön be.
Ha gondolod keress meg, nálam kb az összes rendelhető Holbrook van készleten, szívesen segítek. -
g4mer
senior tag
Sziasztok!
Kelenleg egy polaroidot használok, de túlságosan sötétnek találom a lencséjét, kb csak a legerősebb nyári napokon tudom hordani, különben megfájdul a fejem tőle.
Kinéztem magamnak egy Holbrook-ot Prizm Jade lencsével. Kérdésem az lenne, hogy ez meg nem túl világos egy napsütötte nyári naphoz?

Illetve szerintetek, megérné a polarizált a +10en ezres felárat?
-
kpeter555
csendes tag
Sziasztok
Nincs valakinek véletlenül eladó
Oil Drum?
Köszönöm
-
miki_nrg
csendes tag
Ez a téma engem is érdekelne. A közeljövőben szeretnék venni egy ilyen szemüveget:
https://www.oakley.com/en-us/product/W0OO9307?variant=888392294111
Az érdekelne, hogy amit a linken mutat kép ( csónakos) az túlzó vagy valóban van ilyen különbség?
-
xemelon
tag
Sziasztok, a prizm black polarized és a prizm sapphire polarized között nagy különbség van belülről nézve? Azt a leírásokból sikerült kihámozni hogy mindkettő színez egy kicsit és a black sötétebb. Egy leendő Double Edgéről lenne szó.
-
sz_proli
csendes tag
Sziasztok,
találtam a szekrény mélyén egy eredeti új romeo gumi nem teljes szettet. Van benne fülrész, orrgumi és 15-ös távtartó.
Ha valaki vevő lenne rá, akkor kevező, de nem baráti
áron megválnék tőle.ÜDv
-
czanga
őstag
Találtam jófogáson egy dioptriás Oakley szemüvegekhez való microbag-et ami az eladó szerint 17x8cm. Szerintetek ebbe egy Fives belefér? Sajnos nem tudom annak az eredeti szütyője milyen méretű volt.
-
harryls
aktív tag
Valakinek nem volna eladó Oakley Heavy Duty Duffel 2.0 táskája? A képen a sheet metal színű, van még fekete is, a szín mindegy volna. Viszonylag kis méret 55x33x30cm

-
TayRol
nagyúr
Srácok, nincs valakinek eladó fullos x-squared-je? Az sem baj, ha dobozos.

-
X-metal
tag
Tud valaki Pesten optikust, aki tud lencsét vágni? Az én emberem külföldre költözött.
Viszonylag sürgős lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)