Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Tsaba-
tag
Sztetek ez eredeti?: [link]
-
-
Csésan
csendes tag
Ma jött ki a Mugello limited edition: [link]
Kellemes ára van
-
Csésan
csendes tag
Sziasztok. Most megy a MotoGP és kiadnak minden pályánál egy limitált darabot.
A Le mans os nagyon tetszik eddig kár ,hogy elkapkodták mind a 150 darabot .
A Tron Gascan az 3d szemüveg és napszemüveg egyben?Láttam van Transformers edition is !
-
zolee145
tag
Megnéztem pár összehasonlító videót, polarizált - nem polarizált témakörben. Rengeteg infóval lettem gazdagabb, szóval minden eddiginél bizonytalanabb vagyok.

Igazából az, hogy néhány szélvédőt másképpen látok, színes olajfoltos az nem érdekel. Ha csak ennyi hátránya van nem gond. Ha mindezt kifelé nézve a saját autómból is így látom na az viszont gond. Szóval jelenleg ott tartok, hogyha kifelé nézve nem "foltos" a szélvédőm akkor a többi dolog nem tántorít el a deep watertől, még az sem, hogy a mobilom kijelzőjét csak egy irányból látom. Nyilván okos ember nem kinézetre vesz lencsét, de ez van.
Mindegy, tényleg látni kell. -
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz
zolee145
üzenetére
Én évekig használtam polarizált lencsés Oakley-t vezetéshez, de több hátránya volt mint előnye. Az LCD kijelzőket pl. nem kellett szemüvegben leolvasni, az ablakfólia csodálatos szivárvány színekben pompázott polarizált lencsén át, mint kb. az olajfolt a víz tetején. A szemben jövő autók szélvédőjén csak akkor láttam be, ha nem fűthető első szélvédősek voltak (mostanában egyre több ilyen jár az utcákon), mert a fűthetőek szélvédője lila tükörként látszott a polarizált lencsével (pl. Renault Laguna). Jelenleg nem polarizált PRIZM Jade lencsés szemüveget használok, és ez tökéletes vezetéshez is. Minden problémám megszünt.

-
napey
tag
válasz
Hullamos
üzenetére
Medusa
iszonyat király
csak ha el akarsz vegyülni feltűnésmentesen a tömegben, akkor ne ezt vedd fel
amúgy milyen méret? L-es?
Speci az a Tron Gascan nagyon tetszik, tök hülyeség, hogy nem ice lencsével adták ki, úgyis megbukott már ez a 3d mozizás szemüvegben vagy még nem?
zolee145 vezetéshez nekem jó volt a polár lencse, mert pl a szembejövő autók szélvédőjéről jövő csillogást is csökkenti, elég fura először, hogy belátsz a kocsikba, meg az útfelület is sötétebb, még száraz időben is, mikor egész nap vezettem még ez is számított a fényérzékeny szememnek, csakhogy a kijelzőket még az oledet is rosszul lehet látni benne, és emiatt már nem használom.
A lencsékről, vannak a semleges, neutrális lencsék, mint a black vagy ice vagy grey, ezek nem változtatják a színeket, én ezeket szeretem használni vezetéshez, és vannak a kontrasztos lencsék, amikben olyan sárgásabb, "barátságosabb"
minden, sokan meg ezeket kedvelik. Meg vannak az új Prizm lencsék, Gaborcsu majd úgyis elmondja melyik mit tud, ő profi ebben. (is) 
A lényeg, hogy ki kell próbálnod, hogy tudd melyik tetszik.
Én még csak síszemüvegben használtam Prizm snow sapphire lencsét és engem meggyőzött
-
radi8tor
MODERÁTOR
Eladó Large Carbon Case:
Hibája, hogy a záró rugó eltörött, tehát kinyílik és nem záródik be magától.
Az árban megegyezünk.
-
gaborcsu
tag
válasz
zolee145
üzenetére
Nálam még meg is szagolhatja a kocsit bentről

Ha tanácstalan nálam vki akkor direkt kis is "zavarom" a Vevőt, hogy nézzük meg kinti fényben milyen. Pláne a nagyon kontrasztos Prizm lencséknél, úgy azonnal érthető, hogy mi az az emelt kontraszt.
Keress meg ha segítsek. -
zolee145
tag
Akkor az a lényeg, hogy próbálgatni kell. Mondjuk jó kérdés, hogy kocsiban hogyan próbálom ki, mert nyilván a szemüveg nem jöhet ki a boltból, a kocsim meg nem mehet be, de majd lesz valahogy.

-
Hullamos
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ami az OO pozitiv red polar lencset illeti +1

-
zolee145
tag
Sziasztok. Napszemüveg vásárlás előtt állok. Jelen állás szerint két verzió van, Gascan vagy Fuel Cell. Hajlok az utóbbi felé, mivel az előbbiből kétlem, hogy lenne még újonnan Montoya féle verzió.
Ellenben lencse ügyben elbizonytalanodtam. Olvasgattam itt a fórumot és volt 1-2 vélemény, hogy a polarizált nem jó vezetéshez. Amelyik tetszene, az a "Prizm Deep Water Polarized" lencse, amit Gascan-ben nem is látok most (legalábbis abban a boltban amit itt többen is ajánlottatok már másoknak).
Kérdés, hogy mindennapos használathoz, amiben van vezetés is jó ez a lencse vagy sem? Vagy kipróbálom, aztán vagy tetszik nekem vagy nem, tehát nincsenek általános érvényű dolgok, hogy melyik lencse mire jó?
Előre is köszi a segítséget. -
Hullamos
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Koszonom, vegre meglett, annyi ido utan. De en hordani is fogom..... Kezdve holnaptol, ugyis szeles/napos az ido, szoval pont medusa ido.
-
-
MrPappa
csendes tag
Üdv. Two face-hez honnan érdemes rendelni lencsét? Ami még korrekt áron van.
-
Winne
nagyúr
Ma próbálgattam az egyik boltban, egész kevés volt nekik, de ami kényelmes volt és tetszett is az a Mainlink volt, semmi extra kinézet, nem csicsás. Jó darab? Holnap még egy másik boltba el tudok menni, ott van itt helyben a legtöbb Oakley, ha az infóim nem csalnak, megnézem mi lesz még, ami megtetszik.
-
Winne
nagyúr
Bizony, tőled kaptam!

Nagyon menő, szeretem azóta is.

Polár nem vált be nekem, nagyon zavaró a kocsiban a színes ablak.

Lencsék cseréjéről is olvastam itt, ez bevált story a menőbb napszemüvegeknél? (még nem volt 15k feletti szemüvegem, ott eszembe sem jutott, hogy cseréltetni is lehetne a karcos lencsét mondjuk)
-
-
Winne
nagyúr
Köszi szépen a válaszokat!
A következő kérdés, hogy a lencsék színei között egyéni preferencián (főleg külsőség) kívül van valami, ami érdemi különbség? Pl hogy valamelyik jobb vezetéshez, valamelyik víz mellé, valamelyik futáshoz... ?
-
Head88
addikt
válasz
gaborcsu
üzenetére
Igazad lehet.
De egy próbát megér.Winne:
Gaborcsu kolléga az általam ismert legmegbízhatóbb Oakley szemüveg kereskedő. Kizárólag eredetit árul garanciával, saját bemutatótermében lehet próbálni. Csak ajánlani tudom.
O-planet.hu -
gaborcsu
tag
válasz
Head88
üzenetére
Azért ez egy kezdőnek elég összetett lista

Winne: Kb. minden modellből van polarizált és nem polarizált lencsés verzió. Ha nem szereted a polárt az egy szerencsés dolog, mert olcsóbban megúszod a vásárlást. Magamat nem fogom itt reklámozni, de nálam eredetit kapsz, gyári garival, boltnál jobb áron. Egyébként ami gyanúsan olcsó az biztosan kamu, de ha linkelsz vmit amire lecsapnál, bárki szívesen segít.
-
Head88
addikt
Az O-review.com-on szinte mindegyik modell mindegyik szín-lencse kombóját megtalálod. Írják azt is ha polarizált.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Kezdő vagyok a témában, így bekérdezek ahogy eszembe jut, hátha tudtok nekem jó tippeket adni?
Sok napszemüveget próbáltam már, márkában mondhatom, hogy az én fejem formájára, vagy méretére érdemben csak az Oakley adta azt az érzést, hogy na igen, ez kényelmes lehet. Elsőre azt szeretném megtudni, hogy mivel láttam itt a topicban, hogy valaki liciten, vagy simán neten vette a szemüvegét, honnan tudjátok megállapítani, hogy ezek közül melyik eredeti?
A második kérdésem az lenne, hogy van-e valami lista, ahol az összes modellre le van írva, hogy melyik amelyik nem polarizált? (Nem szeretem a polarizált lencséket, az autóban is sokszor fólián keresztül nézek és nem tetszik ahogy néha színesen, néha pedig furán tükröződve nézek keresztül)
-
KMan
őstag
Tovabbra is elado
Emerald splice - ujszeru, egyszer hasznalt, tenyleg
(kicsi a fejemre)
Clubface chrome - uj szargumik, orrnyereg, dobozzal
Clubface pewter - teljesen uj sosem hasznalt, dobozzal -
gaborcsu
tag
Pocee: A mai választék nem bővelkedik csúcsmodellekben, de pl nálam még van készleten Badman.
Vékony száras, fém modellekből pl ezeket tudom javasolni: Gauge 8, Square Wire, Crosshair.
Keress meg ha tudok segíteni.P00By: A Frogskins unisex, kisebb méretű modell, rengeteg színben rendelhető (mondjuk amit írtál az már kifutott szín), viszont a polárlencse nem túl gyakori ennél a modellnél (2 színben rendelhető polár). A Reverie viszont kifejezetten női modell, 4 féle polárlencsével is rendelhető.
Oakleyból csak néhány fémkeretes szemüvegből létezik különböző méret.
Szintén keress ha segítsek. -
Head88
addikt
Az új prizm lencséken szokott lenni matrica. Fontos tudni, hogy ezek a matricák nem ragasztóval hanem elektrosztatikus töltéssel vannak felrögzítve a lencsére.
Az O-planet.hu-ról 100%-ban eredeti oakley szemüvegeket tudtok venni Gaborcsu kollégától. Az előző hozzászólásomban másnak is őt ajánlottam. Ott megtalálod az elérhetőségét. -
P00By
nagyúr
Üdv urak!
Párom szeretne venni egy napszemüveget és csak az Oakley jöhet szóba. 90+%-ban hétköznapi felhasználásra (utcán, vezetéshez stb.). Voltunk próbálni, ott azt mondták nincsen külön-külön lencsék, mindegyik megfelelő erre a célra. A próbán azt eldöntötte, h polarizáltat szeretne. Ami tetszett neki: Frogskins Woodgrain Collection OO9013-89 PRIZM, REVERIE OO9362-07 PRIZM POLARIZED. Egy apró gond volt csak, pici a feje és még ez a szár (ha jól tudom M méret) is kicsit hosszú volt. Valahol azt is olvasta, h az a polár lencse, amire matrica van ragasztva az nem eredeti, amit felpróbált azon úgy látta az volt...
Ezt meg tudjátok erősíteni? Köszi! 
-
Pocee
senior tag
válasz
Head88
üzenetére
kösz lehet teszek egy próbát,55 font nem a világ vége.
Más:
Pesten hol van nagy oakley kínálat ahol lehet próbálni? ha a penny viszonylag jól áll a fejformámhoz,tudtok javasolni a mai modern kínálatból miket nézzek? lehet a felső kategória is mert akkor célirányosan tudnám kérni próbára a modelleket.bejön a vékony szár és fém keret.köszönöm! -
Allstar21
csendes tag
Sziasztok!
Egyszer már kérdeztem, de megpróbálom újra, hátha kapok választ!
Sziasztok.
Inmatek közül, melyik a jobb, akár anyagában akár máshogy véve?
Akár keret típus, akár lencse típust tekintően.
Főként csere miatt érdekelne...Oakley Inmate polished Chrome 05 631 Black iridium lens
vagy
Oakley Inmate light frame 05 634 Polarized Black iridium lens
Várom válaszotok és előre is köszönöm!
Akinek volt már Polishedje, vagy Light frame? Mit javasolnak, kinézetre melyik jobb?
Anyagában van különbség a kettő között? -
Pocee
senior tag
válasz
Head88
üzenetére
persze,bejön a színe nagyon,de ma leesett és lett rajta 3x 2 mm karc csík,pedig nem mai és karcmentes volt

Szerencse,hogy nem igazán a látómezőben van,de azért rohadtul bánt...
Megnéztem a dobozán Black iridium a lencse pontos elnevezése.Régen létezett LAB meg ilyenek,ezek megszűntek? -
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Van lehetőségem szerintetek valahol Penny lencsét venni,eredetit,pénz úgymond nem számít csak karcmentes legyen.
Króm iridium vagy mi a neve.Előre is köszi!
-
TayRol
nagyúr
Volna egy eladó Mainlinkem. Prizm Daily lencse, Woodgrain keret, 02.20-án vettem Gaborcsutól, de a Tungsten Polar mellett nem hordom. Új állapotban, dobozában. Ha valakit érdekel, 37e pénzért vihető.

-
adalbert1
veterán
válasz
Head88
üzenetére
Hmm, hát ez nem jó hír, eddig naivan abban a hitben éltem, hogy inkább az iridium bevonatú lencsék vannak ennek kitéve (illetve polarizáltakra is panaszkodtak páran, de talán ott is inkább az iridium bevonat kezdett hámlani az iridium polarized modelleknél).
Igaz az 5 évvel még így is jónak érzem magam, ha jól emlékszem, volt, akinek már 2 év után hámlott a lencséje, persze jobb lenne, ha soha nem következne be.
A te szemüvegeidnél megállt a hámlás egy ponton, vagy ha már megindult, akkor nem volt megállás? Látásban mennyire zavart? Engem egyelőre még nem zavar, igaz nem tudom, hogy csak az agyam egészíti-e úgy ki a képet, vagy tényleg nem zavar egyáltalán
. -
Allstar21
csendes tag
Sziasztok.
Inmatek közül, melyik a jobb, akár anyagában akár máshogy véve?
Akár keret típus, akár lencse típust tekintően.
Főként csere miatt érdekelne...Oakley Inmate polished Chrome 05 631 Black iridium lens
vagy
Oakley Inmate light frame 05 634 Polarized Black iridium lens
Várom válaszotok és előre is köszönöm!
-
Head88
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Az összes lencse hámlik.
Van egy fives 3.0 Polished black-grey szemüvegem ami már teljesen széthámlott évekkel ezelőtt, pedig keveset volt használva és oakley tisztító szettel volt takarítva. Ugyanígy járt egy shadow camo oilrig is. Mondjuk annak polarized grey lencséje volt.
Ezen kívül egy régi 99-es straight jacket blue-black iridium szemcsim is elkezdett belül hámlani. -
adalbert1
veterán
Sziasztok,
elképzelhető, hogy sima grey lencse is hámlik (nem csak a polarized, iridium lencsék - eddig csak azokról olvastam ilyet)? Az idén már hatodik nyarát kezdi a sima grey lencsés Twoface szemüvegem, de most tűnt fel, hogy az egyik lencsén, mintha belülről elkezdene leválni/hólyagosodni valami (karcok inkább kívülről vannak rajta).
Jelenleg lencse cserén vagy egy új szemüvegen gondolkozom, kérdés, hogy ez a hámlás (vagy bármi egyéb is ez) mennyire fog tovább terjedni, mert most a látásban még nem zavar.
Ha nem terjed tovább, akkor megtartom ezt a lencsét, és második szemüvegnek jó lesz olyan helyekre, ahol sajnálnám amortizálni az elsőt (pl. ezzel voltam strandon, evezni, vitorlázni, tengerparton - a sós vizet azért kerültem vele, de pl. a Mosoni-Dunába kétszer is beleborultunk evezés közben
).Ha zavaróan tovább terjedne, akkor szerintem cseréltetném, igaz pár éve mikor kérdeztem a szervizt, 20k-t mondtak egy pár sima grey lencsére, maga a szemüveg meg ér olyan 35-6k-t, szóval annyira nem olcsó a teljes szemüveg árához képest (a keret nagyon jó állapotban van szerintem ennyi év után is, kopást/hámlást nem vettem észre rajta).
Viszont ha újat vennék, akkor gondban vagyok, hogy milyet vegyek, mivel legjobban ugyanez a keret+lencse kombináció tetszik (ez a steel keret sokkal jobban tetszik, mint a polished black-ek, illetve a sima grey lencse nagyon tetszik, mivel elég sok fényt átenged, illetve semmilyen szinezés/kontrasztosítás hatása nincs, ugyanazt látom, mint nélküle, csak kicsit sötétebben) - mennyire hülyeség ugyanezt megvenni még egyszer?

Illetve az Oakley oldalán kívül van valami hasonló oldal, ahol van lens viewer Oakley lencsékre? A Twoface aloldalán van pár lencse, amire csak annyit ír, hogy lens viewer is not available (lehet, hogy még pár másik szemüveg aloldalán próbálkozni fogok vele, hátha ott működő viewer van azokhoz a lencsékhez is).
-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok.
Bár nem nagy esély van rá, de érdekelne Inmate-hez polarizált lencse!
Ha van valaki aki megszabadulna egytől, írjon!
Vagy várok javaslatot után gyártott lencsékből!
Kár, hogy ezekhez a típusokhoz már nem készítenek eredeti lencséket.
Épp ezért már prizma lencse sem lesz hozzájuk!
Várom az írásotok!
Sziasztok! -
Hullamos
tag
.
-
Froclee
őstag
köszi mindenkinek, ha összejött, szólok.

-
-
Froclee
őstag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Van ausztriában ismerős, de tényleg több hónap?
Nemár..Site-on ezt írják: HOW LONG WILL IT TAKE FOR MY OAKLEY CUSTOM PRODUCT TO ARRIVE?
It varies depending on the product you’ve ordered, but these are the average timeframes: • Sunglasses and Cases: 5-10 business days + shipping time • Goggles: 5-10 business days + shipping timeNem Lab-en keresztül akarom.
-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
10-nél többet amúgy se ajánlottam volna érte

-
-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Scotty cannon nem eladó?
-
-
Froclee
őstag
sziasztok. oakley.com-ról szeretnék egy custom-ot. hogyan lehet kishazánkba hozni? kell valami package forwarding szolgáltató (shipito)?
-
SpeciCanyon
tag
-
baggio79
csendes tag
-
-
SpeciCanyon
tag
Létrehoztam egy csoportot, lehetne, sőt kellene jönni s posztolni, hogy legyen élet benne

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

iszonyat király
csak ha el akarsz vegyülni feltűnésmentesen a tömegben, akkor ne ezt vedd fel

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ezt meg tudjátok erősíteni? Köszi! 
Mondjuk ebben már egy új pár lencse is van, plusz egy stiftkiszedő.