Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-metal
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Én kínáltam ugyanilyet, csak polarizált lencsével, és nem adtak érte 400$-t sem.
Nem véletlen, hogy nincs rajta licit, csak ajánlatok.Mondjuk az enyém nem első generációs volt, de ahogy a lencsebefogóit elnézem, ez sem az. Vagy a lencsebefogókat kicserélték benne .
-
riszter
senior tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Akkor megnyugodtam.
Gyönyörű az biztos.Egy ilyen lencsére fáj nagyon a fogam. Nincs valakinek elfekvőben egy ilyesmi kerettel? Minden ötletet meghallgatok.
-
riszter
senior tag
Nincs ez egy kicsit nagyon túlárazva??
Ma voltam a Székesfehérvári Annex-ben, elég nagy az oakley választékuk. Mondom meg szeretném próbálni az új Twentyt. Erre a nő: hát azt már nem gyártják elég régóta. Mondom, dehogynem van egy új 2012 modell nézze meg a weben ott van 3féle kombóban $120 dolláros kezdőáron. Erre azt mondja, itt van a kezében az új magyar katalógus, ráadásul nagykertől kapták és abban nincs benne, úgyhogy biztos tévedek... akkor valszeg nem kerül majd Mo.ra mert szoktak ilyet hogy pl. csak Kínában kerül forgalomba. Inkább otthagytam.
-
harryls
aktív tag
válasz
tomtrial
üzenetére
Az is mindegy hogy hogy nevezik el. Nem tudom ezt a paragrafust olvastad-e?:
Áru hamis megjelölése
71. § (1) Aki árut - a versenytárs hozzájárulása nélkül - olyan jellegzetes külsővel, csomagolással, megjelöléssel vagy elnevezéssel állít elő, amelyről a versenytárs, illetőleg annak jellegzetes tulajdonsággal rendelkező áruja ismerhető fel, vagy ilyen árut forgalomba hozatal céljából megszerez, tart, illetőleg forgalomba hoz, feltéve, hogy az áru értéke a 100 000 Ft-ot nem haladja meg,százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. -
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Éppen ezt mondom, hogy ezen még vitatkozni sem kell mert hogy "eredeti hamisítvány". Megváltoztatja a nevet és ez már saját LUXUSCIKK lesz a HEL és a OOO miatt

Persze szerintem véletlen a névelírás ...
-
tomtrial
tag
Bocs de ezen besírtam
HELBROOOK LOL ... bele sem lehet kötni, mert hát Ő egy eredeti Helbroook-ot ad el 
-
TayRol
nagyúr
van itt olyan elvetemült, aki rendelkezik jawbone-nal de elcserélné egy jury-ra es egy ten-re?

-
tomtrial
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A 3. képet rendesen beszívtam ... még korán van
Olyan mintha 2db lenne, de az csak a monitor ... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
PowerBuldog
üzenetére
MINT az olyan, mint az ARANY

-
PowerBuldog
veterán
Ennek a Jordan Marsnak tuti szép ára lesz. Már most se piskóta.
-
-
joshua7
veterán
Valakinek lenne infója, hogy értelmes árban hol tudnék keretet ehhez a típushoz?
-
krain
tag
hamár a future is stupid, akkor itt a párja: [link]

-
bandus
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
szerintem aki marsot vett itt nem azért tette, hogy eladja. ha mégis, akkor nem azért, hogy ne keressem rajta
szóval nem hinném, hogy bárkitől is jobb áron kapnál egyet, mint amennyiért az ebayen mennek. de azért hajrá 
mod: most nézem csak fb-n, hogy neked elég frankón áll a mars, nem csoda, hogy ennyire rá vagy állva
pusztán érdeklődés szintjén: a ch-tól mennyiért válnál meg? -
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
szerintem svájci frank beszámítással bárki ad el neked Marsot.

-
PowerBuldog
veterán
Marsot nem akar eladni valaki? (Mondjuk CH beszámítással?
) -
B.Ricsike
őstag
Érdekelne itt esetleg valakit egy Zero Ducati Edition?
-
tomtrial
tag
Yess!! I won !!! Már ki is fizettem (77$), remélem most is gyorsan megkapom ... eddig ami Kaliforniából jött az elég gyors volt. [link]

-
P1eTr0
aktív tag
Tisztelt Oakley szakértők!
Olyan kérdésem van, hogy lehet-e a szemüveghez tartót kapni? Olyanra gondoltam, amin a kirakatban is ki van állítva a szemüveg. Tehát itthon az asztalra tenném, mert a zárt tokban csak akkor tartanám, ha viszem valahova. Itthon nincs sérülésre veszély
(remélem).
Ja és persze az is érdekelne, hogy ha lehet, akkor hol lehet ilyet kapni.
Előre is köszönöm a segítséget. -
-
la_cc
addikt
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Ha lehet, így...

-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Köszönöm szépen az infókat a dioptriás lencsékkel kapcsolatban.
Ez a 90k azért elég húzósan hangzik. Vajon, ha én adom a keretet mennyi lehet? Költői kérdés.
Ha, lehet egyáltalában... 
Mindenesetre, írtam nekik, majd kiderül, hogy megy ez itthonról.
Üdv!
Lacc
-
B.Ricsike
őstag
Ha esetleg valakit érdekel, van 2 eladó Juliet-em!
Akár priviben is érdeklődhettek!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Viry
tag
Elég friss fejlesztés!
Ezzel még semmi tapasztalat, DE KURVA JÓ
Köszi az infót

tomtrial: vagy nincs nagyon meghúzva a csavar (hogy el ne törjön a lencse a feszülés miatt) és elfordult! Saját tapasztalat, festés után nekem is szűkös volt a keret és lötyögött a távtartó az egyik oldalon, néha elfordult...pont így nézett ki! A világos rész ami kilóg az az íves rész amiben a lencsének kéne lenni a vájatnál.
-
venge
aktív tag
Egész jó áron X-squared.
-
la_cc
addikt
-
tomtrial
tag
Most talaltam FB-on. A keret kozott levo tavtartonak ilyennek kell lennie? Olyan furcsa ahogy ennyire kiall, persze lehet csak nekem.
-
Viry
tag
????

Nem igazán értem a kérdést? Mi köze az Oakley keretnek a diptriás lencséhez???
Annyira látsz vele jól amennyire a szemészed beállítja a dioptriát.
DE a műanyag napszemüveg keretekkel esélytelen a dioptriás lencse!
NEM foglalkozik vele egyik optika sem!
Vannak RX ready keretek, azokba lehet tenni optikai lencsét, és ott kérhetsz fényre sötétedő vagy esetleg szinezett (napszemüveg) lencsét! -
la_cc
addikt
Sziasztok!
Dioptriás Oakley napszemüvegekkel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Mennyire jól lehet látni velük egy normál optikai kerethez képest? Van valami eltérés?
Köszi!
Üdv!
Lacc
-
Oil Rig II jó áron [link] ez a színösszállítás nincs gyárilag, szal lehet lencsét cseréltetett.
-
Viperboy
csendes tag
-
run400
csendes tag
Hi
Esetleg árul most is valaki egy szép Frogskinst?
kezdésnek egy "sima" fekete is jöhet
-
albert8
veterán
Oakley háti táskát tudtok valahol? Eléggé lestrapáltam már a régit...

Táskából is jókat gyártanak? -
X-metal
tag
Ez egy jó vétel volt pláne, hogy Polarizált lencsés.
Miközben ezt hordod, majd lesz időd levadászni a egy jó XX-et is.
Én ma ia lecsavartam 300 Kilómétert egy VR28 Black polár lencsében, és a következő projektem az lesz, hogy valamiből vágassak egy ilyet XX-be.

Az pedig szörnyű, hogy 4 napon belül, egy középkategóriás szemüveg árát tankoltam el benzinre...
Muszáj lesz gázt rakatnom a kocsiba. -
teratti
senior tag
Van egy Fire Iridium lencsés Half Jacketem kemény Oakley-es dobozban. Mennyit kaphatnék érte?

-
harryls
aktív tag
Voltam a LAB-ba, megnéztem a radar lock-ot, racing jacket-et és a half jacket 2.0-át, 3-ától megnézhetőek.
Napey: a half nagyon bejött, veszett egy színben látható (blood orange/fire ir.). Lehet beszerzek egyet, bár a jelenleg létező színkombók nem igazán tetszenek, esetleg a silver/G30 polár, jobb lenne ugyanez a lencse egy black plaid keretszínnel. -
PowerBuldog
veterán
VR28 Black Iridiumot találtam most így hirtelen. Egész jó áron van.
-
Pocee
senior tag
sziasztok!
Penny-hez kellene black iridium lencse,karcmentes,van esélyem valahol beszerezni eredetit??
-
ZX7
tag
válasz
TayRol
üzenetére
Köszi

Próbáltam rendesen utánajárni, én is eredetinek gondoltam, meg a srác értékelése is 100%. Úgy láttam csak oakley szemüvegeket árul, ilyenből is többet eladott már, és mindenki elégedett volt. Először mondjuk csak angliai szállítást írt, de rákérdeztem,és átálította magyarországi szállításra is. Tegnap este egy német srácnál kérdeztem rá hogy lehetséges-e a magyarországi szállítás, de elég furán kezdett el kommunikálni. Írta hogy vegyem meg ebay-en kívül a kikiáltási árért (259 EUR), és ingyenes a szállítás. Mondtam hogy OK, de hogy intézzük? Erre elkezdett sürgetni, hogy most AZONNAL küldejm a pénzt paypal-on keresztül, még mielőtt lejár az aukció (20 perc volt még akkor hátra). Kicsit vaciláltam, gyanúsnak éreztem a sürgetését, főleg hogy ebay-en kívülre akarta terelni a dolgot. Aztán megint írta,hogy 'You have to pay NOW'. Akkor eldöntöttem hogy ezt inkább kihagyom. Ő volt az:[link] -
radi8tor
MODERÁTOR
A Válasz gombot használd, ha egy hozzászólásra válaszolsz.
Tippem szerint a Vaterás emberkét méltattad.LOL és én sem a válasz gombot használtam

-
Gaborics
csendes tag
Ugye egy gagyi sz.r és nem szégyelli magát a kotsog....
-
-
ZX7
tag
válasz
harryls
üzenetére
Szia!
Először az XX volt a cél, de futottam pár kört, és világossá vált számomra, hogy nagyon nehezen/drágán fogok számomra megfelelőt találni. Az X-squared is tetszett, úgyhogy elkezdtem azt is keresni. Két hete napi több órát töltöttem keresgéléssel (ebay,vatera,expressz,stb),többről le is csúsztam, ezért tegnap beírtam ide is, hátha. X-metal kollégával elsők között leveleztem, de nem találkoztak az elképzeléseink. Aztán végül ezt találtam, amit ma meg is vettem: [link]
Szerintem egész jó áron sikerült hozzájutni, és mivel Únión belülről jön a szállítás is olcsóbb/gyorsabb, és a vám miatt sem kell izgulni.
Szakértő szemmel nézve is eredeti a cucc? -
harryls
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Tök jó, veszek egyet. De hol kell bejelölni hogy milyen szín kell? Egy bazinagy regényt írt hozzá, nem vagyok annyira jó angolos hogy végig olvassam.
Megint volt egy oil rig frost blue és megint 400$ fölé nyomták

-
PowerBuldog
veterán
harryls: Egész olcsón lehet kapni lencsebefogót. IH Juliethez jobban menne egy Purple szín.
-
tomtrial
tag
Ez ugye eredeti lehet? [link] Ha igen kérek mindenkit ne moccanjon rá ... Köszi
-
B.Ricsike
őstag
-
Gaborics
csendes tag
-
ZX7
tag
Nincs valakinek eladó x-squared/x-metal xx szemüvege?
-
freeride69x
csendes tag
Ajánlom figyelmetekbe!
http://www.oakleyforum.com/oakley-sunglasses-discussion/7752-100-000-post-free-oakley-giveaway.html -
PowerBuldog
veterán
hihetetlen. swininc meg total_o már megint árulnak ruby marsot.

-
lasvegas
tag
Sziasztok oakley batwolf-hoz vennék tokot ha valaki tud üzenjen,sehol sem találok
köszi. -
IAjaxI
csendes tag
Olcsó Penny: [link] (0-ás eladó
) -
yoda666
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy esetleg tudja-e valaki,hogy Magyarországon honnan-melyik webáruházból tudnék beszerezni új OAKLEY OIL DRUM Polished Rootbeer / Dark Bronze napszemüveget?
Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyönyörű az biztos.

Sajna ennyit nem igen tudok szánni rá.