Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
putin
csendes tag
Sziasztok !
Több kérdésem is lenne, ha nem zavarok és előre is köszönöm a válaszokat.
Monster Dog Ducati esetleg van-e valakinél elfekvőben vagy rendelhető-e vhonnan ? ( SKU: 12-672 )
http://stores.ebay.de/oakley-sammler/_i.html?rt=nc&_dmd=1&_sid=905292336&_trksid=p4634.c0.m14&_vc=1
Ez a srác ismerős-e valakinek ? Mert rendelnék tőle, vannak érdekes cuccai
http://www.ebay.de/itm/NOS-RARE-VINTAGE-OAKLEY-STRAIGHT-YELLOW-BLACK-IRIDIUM-sunglasses-USA2-/272154167920?hash=item3f5da70a70:g
mEAAOSwe7BWxldj
Van egy ilyenem és érdekelne, hogy szerintetek ez hihető-e, hogy ilyen állapotban van ? Csak mert '97ben gyártották utoljára és az enyémen is látszódnak hajszálrepedések a lencse felett a kereten, pedig kb 5x hordtam... ( SKU: 04-043)thnx 4 all
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
Hullamos
tag
.
-
MrPappa
csendes tag
válasz
majorosbence
üzenetére
Köszi előre is.
CSináloma fotókat és küldöm. Emailbe jó lesz? Csakhogy ne terheljem a topicot...
-
-
MrPappa
csendes tag
Sziasztok.
Néhány fénykép alapján meg lehet mondani h a szemcsi eredeti Oakley vagy sem?
-
majorosbence
csendes tag
sziasztok
ha van valakinek xmetal színben xsquared vagy xx szemcsije(keret is megteszi) kérem jelezze
kösziiii
Bence -
Hullamos
tag
Az Uranium es a Navy Jawbreaker elkelt,maradt a Cavendish 49900ft-ert ami alkudhato.......

-
Hullamos
tag
A birtokomba kerul par db zsir uj Jawbreaker kulombozo szinkombokban......kit erdekel kerem irjon privatot.
1: Oakley Jawbreaker/PRIZM Road/Cavendish Edition 2016......49900ft
2: Oakley Jawbreaker/ PRIZM Road/Uranium Collection 2016....44990ft
3: Oakley JawBreaker Polished Navy/Prizm Trail 2016..............44990ftArak azok fixek,ha tobbet veszel akkor van alku,ha az egeszet,akkor eleg nagy kedvezmeny

-
G.Zs.
senior tag
-
harryls
aktív tag
Az igen
Hamisítvány juliet-et fellicitálták 252€-ra [link] Mi itt Magyarba meg vagyunk edződve hamisítvány ügyben rendesen 
-
gaborcsu
tag
60e-ért lehet nálam rendelni Tungsten Polár vagy Daily Prizm polár Madman-t. Akit érdekel, az írjon privátot, legkésőbb vasárnap estig.
-
-
neo-geo
senior tag
vole! Írtam PÜ-et.
-
Hullamos
tag
válasz
Hullamos
üzenetére
Kozben rajottem hogy az..........vagyis gondolom.....engem az vitt tevedesbe hogy a szaran(mert megkerdeztem) OO9099-01 van irva ami egy sima matt fekete keret/black lencses split-nek az SKU-uja........de utanna eszrevettem hogy a lila lencsen ott a + jel ami az Infinit Hero-ra utal.......szoval a gyanitasom hogy valki vett egy sima split jacket-et,es utanna vett hozza lila lencset meg szar gumit.....hogy infinit heroja legyen......szerintetek?

-
Hullamos
tag
Ez a split szerintetek eredeti?[link]
-
chilirambonál 140 gbp a madman
[link] -
harryls
aktív tag
válasz
Angelo69
üzenetére
Másfél nap múlva lejár majd nézd meg mennyire licitálták fel bottle opener, kb annyit ér. Persze ha itthon akarod eladni biztos nem kapsz érte annyit. Vagy venni szeretnél?
-
-
gaborcsu
tag
válasz
Exoduskaka
üzenetére
Ha sokat vezetsz, vagy vízparton használnád, vagy akár még ebben szeretnél síelni is, akkor ajánlott a polarizált. Egyébként elegendő a sima is.
Nézz szét az oldalamon van néhány Enduro készleten, de ha más színt szeretnél akkor azt is meg tudom rendelni Neked.Sn00k: A LAB-ban tudnak lencsét cserélni azonnal, ha van készleten lencséjük hozzá. Ha olcsóbb megoldást szeretnél, akkor én is tudok rendelni lencsét. Küldd el privátban a típusszámát és utána nézek milyen lencsét tudok rendelni.
Az oldalam pedig mobilra/tabletre is optimalizált, a fenti logó mellett jobbra van a menü gomb. -
Van egy oakley crosshairem, viszont az egyik lencsejen vagy egy kis karc. Van arra lehetoseg, hogy ebben a szemcsiben lencset csereltessek, ha igen mi ennek a menete? Hol csinalnak, ilyet?
KösziMás
Az o-planet oldal nincs tabletre optimalizalva? Egy darab szemcsit sem jelenit meg csak a fooldalon levo akciosokat es ennyi... -
Exoduskaka
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretné kérni a szakértő fórumtársaktól.
Megtetszett az Enduro modell, de nehezen tudok dönteni a szín és a polarizált/nem polarizált kérdéskörben.
Mivel tud többet a polarizált lencse, érdemes az árkülönbözetet megfizetni? Mert a kinézett modellnél 15-20 ezer forint az eltérés..
És sajnos a kinézett színeknél (sepia vagy matte grey/black) nem nagyon találtam polarizáltat.Valamint mennyire tanácsos / megbízható az Amazon európai (brit vagy német) oldalairól rendelni? Mert ott vannak elég impozáns kedvezmények.
Köszönöm előre is a segítségeteket

-
napey
tag
-
denko
senior tag
sziasztok,
A Flak Jacket - hez keresek valami replacement lencsét.
Tudtok ajánlani valami ?Walleva-t láttam, de nem a legjobb ahgy olvastam.
-
harryls
aktív tag
válasz
electroger
üzenetére
Nehéz megmondani sok mindentől függ. Színkombó ritkaságától, állapottól, dobozos-e vagy sem? Kis odafigyeléssel (aukciós oldalak, apróhirdetések) egész olcsón be lehet szerezni, mondjuk 10e körül. Én pl a képen felül lévőt, moss/gold, 6e-ért vettem, dobozos volt az egyik lencsén volt egy kis karc
-
-
Hullamos
tag
Meg mindig elado a kepen lathato napszemcsiim.8 db frogskinsrol lenne szo egy chainlink-rol egy valve rol,meg egy sideways-rol.Allapotuk makulatlan kiveve a valve amiek van par apro karc a bal lencsejen.Se doboz se zsak.Egyben szeretnem eladni oket.10ezer ft/db.Darabonkent is vihetok de akkor 17500 ft/db.Ha valakit erdekel irjon ram.Koszonom.
-
harryls
aktív tag
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
Ja, a tieid? Akkor biztos minden rendben velük

-
Rikseven
tag
Sziasztok!
Van egy pár Fives Squared black iridium lencsém eladó. Picit karcos, jelképes 5000Ft-ért. A jófogásra felteszem. -
nofi
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mennyi a reális ára egy használt, de tökéletes állapotú (egy éves) Frogskins (Matte Black/Violet Iridium) szemüvegnek itthon?
Nagyon megtetszett a Latch
-
harryls
aktív tag
Ennél a srácnál ezek eredeti szemcsik [link] akinek bejön az enduro vagy a style switch érdemes lenne megnézni élőben
-
-
harryls
aktív tag
-
B.Ricsike
őstag
Ez szerintetek eredeti lehet? (Juliet dobozban...
)
[link] -
harryls
aktív tag
Minimum 5 éve nem láttam eladót
x-metal beret Karesz nem mozdulsz rá? -
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Ha esetleg valaki úgy gondolná, hogy megválna egy X-Squared, Plasma keretes szemüvegtől, akkor kérném, írjon rám egy privátot, mert vevő lennék rá. Tudom, hogy nehezen válik meg tőle akárki is, de ha mágis, akkor egy üzit dobjon.
Köszönöm. -
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok. Van egy Fuel Cell Polarized black típusú szemüvegem. 2 éve vettem és eddig nagyon vigyáztam rá. Mindig a szütyőjében tartottam egy karc sem volt rajta. Na ma kiugrottam a teherautóból a fejemen volt és szépen az aszfalton landolt. A lencse nem sérült ugyan talán egy kisebb karc lett rajta, de nem vészes viszont alul a műanyag tobb helyen is sérült. Lehet ezt javítani valahogy mondjuk polírozás vagy más módszer? Válaszotokat előre is köszönöm.

Butch.
-
harryls
aktív tag
válasz
electroger
üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
electroger
üzenetére
Ebből nem lehet megállapítani hogy eredeti-e.
Az orr részen található logo-ról kéne egy közeli kép valamint a szár belsején található termékazonosítóról. -
electroger
csendes tag
Üdv!
A minap bukkantam erre a darabra.Ránézésre az fmj 45mm-re tudtam beazonosítani.Mi a különbség a sima eye jacket,és az eye jacket new között?Mert van mind a kettő szériában.Valaki ránázésre?
Ha tényleg annyira szép állapotban van mint ahogy írta az eladó,meg ami látszik,megért 50 eurot?
Kösz!

-
Hullamos
tag
Valakinek nincs elfekvoben egy Monster Dog szemcsije?Mert erdekelen....ajandek lenne
-
teratti
senior tag
Üdv!
Még mindig keresnék Monster Dog lencsét ha lenne valakinél....
-
Agyas
aktív tag
Üdv,
Itthon mennyiért lehetne eladni egy INMATE polished chrome VR28-at?
Megvan hozzá minden, nem sokat használtam, új állapotú. -
Tibee86
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Fémkeretest szeretnék mindenképpen, ezek a mostanság divat műanyag keretes szemcsik nem igazán tetszenek.
Főként vezetéshez használnám, annyira nem vagyok egy nagy napszemüveges, mondjuk ez főleg azért van, mert nem volt még olyan napszemüvegem ami normálisan mutatott volna a fejemen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
majorosbence
üzenetére
Köszi az lesz!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Yettel topik
- Az elfek is rábólintottak a Yunzii új billentyűzeteire
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mEAAOSwe7BWxldj
))

Nem fért bele a költségvetésbe hogy vegyenek bele egyet?

Hamisítvány juliet-et fellicitálták 252€-ra