Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZGO
tag
Sziasztok
Nagyon-nagyon régen kaptam egy ilyen szemüveget szüleimtől:
Oakley A-Wire Platinum kerettel, és arany színű iridium lencsékkel:
Nagyon rég használtam, de szeretném újra hordani, mert eszméletlen jó lencséi vannak, napsütésben is nagyon szuperül, kontrasztosan látni minden részletet.
Viszont cserélnem kellene rajta a papucsokat és a szárán lévő gumikat, mert az idő múlásával elöregedtek és ragadnak. Ezeket be lehet még szerezni valahol? -
-
urak, mindjart itt a nyar (
) erdekel esetleg valakit egy regi flying tiger boardshort L meretben? en nem hasznalom, nehanyszor lehetett rajtam, es ha innen szeretne valaki akkor biztos meg tudunk egyezni, nektek hatha erdekes lehet, mert egyebkent baromi jo dizajn
egyeb esetben egy ruhagyujtobe. -
miki_nrg
csendes tag
Tudna valaki segíteni, hogy a Jawbone-ok nagyjából mekkorák? Mostanában megtetszettek, de sehol nem tudtam felpróbálni még egyet sem. Nekem az ilyen Oilrig, Offshoot, Double Edge, Batwolf, Monsterdog méretű szemüvegek álltak jól.A Jawbone ezektől kisebb vagy hasonló nagyságú?
-
Gabesz27
csendes tag
Sziasztok.
Ha esetleg valakit érdekel írjon bátran.
Racing Jacket OO9171-24 -
sfspirit
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
köszönöm szépen
-
napey
tag
Aha, hát gondoltam, hogy nem lehet rossz a hi yellow. Napsütéses időre meg már régóta szeretnék egy fire lencsés síszemüt.
A Flight Deck XM tetszik, de ahogy néztem a youtubeon, azon nem egyszerű lencsét cserélni ujjlenyomatok nélkül, kettőt venni meg évi 5 nap síeléshez elég nagy luxus lenne.
Az Airbrake talán praktikusabb, ott könnyebb sokkal a csere, nem kell úgy összefogdosni a lencsét, meg pattintgatni mint valami idióta
Aztán az is lehet, hogy nem veszek semmit, van pár Split Jacketem, Wind Jacket gasket is van, hogy ne fújjon alá a menetszél, mert attól bekönnyezik a szemem. Nem túl kényelmes sisak alá, mert a sisak szivacsa belenyomja a szemüveg szárát a búrámba, ami a nap végére már qrvára nem kellemes
Viszont van hozzá hi yellow meg fire lencse is, kipróbálhatnám milyenek a pályán -
Viry
tag
Nekem van hi yellow síszemcsim...amikor atbukik a nap a hegyen es arnyekos a palya kurva jo brutal kontrasztos! Viszont napsutesben kell egy masik szemü vagy lencsét kell cserélni...
A hi yellow csak arnyekban es roszz fenyben jo... máskülönben kieg a szemed egy jegfoltol -
hroberto
veterán
Köszi mindkettőtöknek, rendeltem egy HI Yellow lencséset.

-
napey
tag
válasz
hroberto
üzenetére
Szia!
A Persimmon az egyik, legáltalánosabban használt lencse, én is olyat használok, az elég jó ködös időben is.
60% körüli a fényáteresztése, elég világos, ha bejönnek a felhők vagy elkezd sötétedni, akkor is jól látni benne a pályát.
Van még a H.I. Yellow, (High Intensity Yellow) lencse, ami a legvilágosabb, 90% körüli, az is nagyon jó lehet, de én még nem próbáltam sajnos.
Ha vki síelt már ilyenben, rossz fényviszonyokban, leírhatná a véleményét róla, kíváncsi lennék rá
-
hroberto
veterán
Sziasztok!
Oakley síszemüveget szeretnék venni mostanában. Milyen lencsével vegyem, hogy ködös időben is lássak benne valamennyit? -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ja igen! Mondtam is hogy ezek perverzek. Vegyél fel egy bőr tangát, egyik kezedben a fényképező másikban egy korbács

-
sfspirit
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek listája vagy bármi feljegyzése, hogy melyik oakley típusok lencséi nagyobbak és lencsegörbületben azonosak vagy nagyon hasonlóak a monster pup lencséjéhez amikből lehetne csiszoltatni. Illetve van-e valakinek pitbull, big taco, dispute vagy monster pup emerald eredeti oakley lencséje?? -
Viry
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Úgy látom te is Harryls-től tanultál szemüveget fotózni....
bár az pont nem látszik gatya van e rajtad... 
Szép kollekció !

-
-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok!
Vasarolnek pitboss 1 szemcsit ha valakinek lenne kerlek jelezze
Koszi -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ja, lecsap mindenre ami Oakley. A Tron-os hátizsákomat ő vette meg.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
kpykpy
üzenetére
Úgy, hogy tudom ki árulja, valós a dolog. De így hogy semmi “certificate”, vagy bármi “hivatalos” papír hozzá... nekem a 3 krómozott volt kerek egy 10es, szóval leharcolt MD keret 10+3 a króm... persze ez nem ugyanaz
ilyen cuccok vannak a bácsinál pl:Link: [link]
Ő nagyon közel ült anno a tűzhöz 😂
-
sfspirit
csendes tag
válasz
kpykpy
üzenetére
O-review szerint nincs ilyen, de el tudom képzelni, hogy mégis van. De esélyesebb, hogy valaki csináltatta. Speci is csinált ilyesmit. Ha igényes a bevonat, akkor működhet is.
A rövid válaszom, nem lehet tudni.A leírás szerint prototipus. Nem custom. Nem könnyű eldönteni!
-
sfspirit
csendes tag
-
pucza82
csendes tag
Sziasztok! Eladóvá vált pár szemüvegem. Gondoltam itt próbálkozok először. Ha valakit érdekel valamelyik írjon.
-
m0h0senator
őstag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Koszi a valaszt. 20 alatt nem adom el annal tobbet er nekem.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
harryls
üzenetére
Hát, ha a másik szín lenne érdekesebb lenne számomra, mert van egy olyan radarom

Nekem a flak 2.0 jobban bejön de ez sem rossz termèszetesen.25ért próbáld meg feltenni, aztán meglátod, de ha 20alatt akarna epmenni, inkább tartsd meg...
harryls, jó kis üzletek voltak és még lesznek is remélem
bnőm hányszor kiakadt anno ha mondtam, hogy veled beszéltem
tudta hogy szemüveg jön, pénz megy
ugyanez becike76-al is 
-
Head88
addikt
Oks

-
harryls
aktív tag
válasz
Head88
üzenetére
Tisztában vagyok mindennel amit leírtál, rengeteg szemüveget adtam már el, csak Specicanyon vett tőlem kb 70-et +- 1-2db. Nagyon szép ritka szemüvegek nem kellnek el olyan áron amit szeretnénk kihozni belőle.
Azon a majdnem 30e-es áron talán akkor kel el ha valakinek pont ilyen kell. Én pl szeretem a flak-et, van néhány azokat hordom a legsürübben, de ennyiért messze nem venném meg. Talán kiadnék ennyit egy új dobozos black chrome/tungsten ir. polárért, már régóta szeretnék egyet. Ha az volna neki meg is venném
Bale_E Jobb híján jófogás, azt nézi mindenki
-
Head88
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Jófogás?
-
Head88
addikt
-
-
Head88
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Akár itt a fórumban is új gazdára találhat. Kérdezz rá SpeciCanyon kollégánál. Ő a nagy gyűjtő hátha kell neki.
-
Head88
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
30 körül el tudod adni.
Ez ugye a 26-265, Jade Iridium lencsével?
-
majorosbence
csendes tag
Valakinek nincs esetleg bmw mpoweres microbagje elado?

-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
-
Gabesz27
csendes tag
Sziasztok.
Segítenétek abban, hogy kb. mennyiért lehetne eladni egy Oakley 30 Years Racing Jacket (OO9171-24) szemüveget? Pár alkalommal viselt, kiváló állapot, minden gyári tartozék, bontatlan extra icon, papírok, doboz stb..
Esetleg egy OO9171-3762 csere érdekelne, most egy ilyenre lenne szükségem.

Köszönöm.
-
Alpha630
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Iszonyatosan király! Gratula.
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Szépek
Ezek milyen lencsék? -
rtkdvd
újonc
válasz
gaborcsu
üzenetére
Minden megvan hozzá. Idén megpróbálom felvinni hozzád. Nem a világ végén lakom, de az a 40-50km pont elég távolság jogsi és autó nélkül
Novemberben megpróbálom rászedni a páromat, hogy kocsikázzon fel velem. Legfeljebb alkut kötök vele, és bemehet az Ikeába venni valamit cserébe...
Ha jobban belegondolok, lehet hogy a licites lencsével olcsóbban jönnék ki.
-
gaborcsu
tag
válasz
rtkdvd
üzenetére
Ha a kereten nincs sérülésnyom vagy deformáció, és megvan a kitöltött gari hozzá, akkor ne költs rá egy fillért sem, erre való a garancia. Nem egy hétköznapi hiba, meglátjuk mi lesz a vége. Szerintem egy próbát megér, de Te tudod. A linkelt lencse szerintem jóval többért fog elmenni.
-
rtkdvd
újonc
Sziasztok. Megrepedt a Crosshair lencsém. Gaborcsuval beszéltem már. Mondta, hogy vigyem el hozá, és megpróbálja garanciában cseréltetni. Viszont tegnap találtam a neten lencsét hozzá. [link] Ha valóban eredeti, akkor nem vesződnék a garival. Főleg, hogy fizikai sérülésre ritkán lehet érvényesítettni. kép a repedésről
-
harryls
aktív tag
válasz
PatsNation
üzenetére
Azután szerezted hogy az enyémről lemaradtál? ...és itt jobboldalt aminek csak a sarka látszik, az mi?
-
harryls
aktív tag
válasz
PatsNation
üzenetére
Nincs mit. Most már nem fogom elfelejteni

Hátul az a világosabb lencsés twenty milyen színkombó? -
harryls
aktív tag
válasz
PatsNation
üzenetére
Újra a színen O

-
PatsNation
csendes tag
Nem tudom, hogy esetleg látta-e már valaki, de ha lehet hinni az o-review facebook profiljának, akkor holnap újraindul az oldal.

-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Egész nagy a választék. Hol van ez a bolt?

-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ismerős darab

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) erdekel esetleg valakit egy regi flying tiger boardshort L meretben? en nem hasznalom, nehanyszor lehetett rajtam, es ha innen szeretne valaki akkor biztos meg tudunk egyezni, nektek hatha erdekes lehet, mert egyebkent baromi jo dizajn

brutál!
Minden elismerésem.

még várat magára.
Jawbone Echelon VR50-es lencsével.
bár az pont nem látszik gatya van e rajtad...