- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
GmaBarna111
újonc
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ciao, ez még meg van?
-
törölt tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Köszönöm. Élni fogok a lehetőséggel

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Szép csomag.

-
Alpha630
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Uhh de vagány az SI-plakett (is). Honnan lehet ilyet újítani!?
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Egy ilyen szép racing jacketre én is rámennék de sajna nem találok olyan ajánlatot ami nekem megfelelne.
-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Világos, fixen kb 400ért vannak dehát mégsem 1000
Annyiért akad Ichiro
Sejtettem hogy megvennéd
Még mindig nem tudtam szerezni egy normális színű fast jacketet, spanyolon vagy francián van egy black plaid asszem jade-val, kb 30-ra jön ki, de nem visz rá a lélek hogy annyit adjak érte
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Természetesen nem fáj nekem ha valaki ilyen sok pénzt költ valamire ami véleményem szerint a 1/10-ét éri.
Nem liciten vettem és nem ebay-ről. Szóval nem volt mit felverni. Még aludtam is 180 Eur-ról.
Szerk:
Igen. Látom, hogy vannak akiknek ennyit és még többet is (majdnem 6 nap van a licitálgatásból ha jól láttam) megér egy julis. De ez az ár akkor sem reális. ismátlem nem zavar. biztos nagyon örül az eladó. Én is mákoltam már be licites ebay eladást. Playstation konzolos relikviát hirdettem meg. (a cuccost nyertem de volt már egy) Nagyjából 10x-es áron ment el mint amit gondoltam hogy maximum érhet. Nyilván örültem neki, hogy egy Uncharted 3 promó messenger táskát elpasszoltam luxemburgba majdnem 60.000Ft-ért -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Rendben. De azért egy átlagos állapotú (doboz nélküli) julietért 1100+ EUR túlzás. Szerintem nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Alig 4 hónapja vettem 130Eur-ért egy hibátlan (na jó az egyik orbital picit lötyög, ez hamarosan orvosolva lesz) plasma/ice gen3 Julietet coinnal doboz nélkül és kaptam hozzá egy gyári fire lencsét is.(bár az eléggé karcos) Ehhez az árhoz képest nagyon nagy túlzás az 1140 eur és még nincs vége a licitálásnak.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Az opticworld-ben sem sokkal jobb a helyzet. Még szeptemberben volt szerencsém az arénában próbálni field jacketet. A csaj aki a segítségemre "sietett"... hát nem sok köze volt a szemcsikhez. Próbáláskor végig a s*ggemben lógott és konkrétan majd frászt kapott amikor átkapcsoltam a levegőztetőt, hogy mit csinálok a termékkel. (arra azért jó volt, hogy fogja a racing jacketem amíg próbáltam)
Egyébként a field jackettel sem voltam elégedett. Képekről jól néz ki de kézben fogva kissé gagyi hatást keltett. Ott is hagytam pedig vásárlási szándékkal mentem.
-
Alpha630
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Hát ez nagyon durva. Impozáns gyűjtemény. Le a kalappal, hogy ilyen komolyan veszed. Gratulálok!
-
Lacess
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Komoly energiát nem fektetnék bele az eladásába, kb. annyit hogy ha valakit érdekel keressen meg!
-
Lacess
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Én nem vagyok gyűjtő vagy kereskedő, de 10papírért inkább álljon tovább a szekrényben. Most egy Valve Prizm-et használok, ezt is használnám csak nagyon nem tetszik és még kicsi is a fejemre. Esetleg elcserélném szívesen egy polarizált Valve-ra a mostani mellé.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Sejtetem, hogy nálad vannak.
1db Romeo 1? Jó üzlet volt.Mi a különbség a gen1 és gen2 OTT között?
-
gaborcsu
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Hát ezekhez nem sok mindent lehet hozzáfűzni...

(Már majdnem megkérdeztem, hogy nincs Mambo Antix. Erre látom a vitrinben 2 is van.)
-
Dzsedáj
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Jól látom, hogy különbözik a lencsék "színe"?
elég menő
Kicsit olyan, mint a régi 3D 
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
legalább a színekből mindenki láthatta, hogy olasz vagy

-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ne má, én arra sem emléxem ami 2 napja volt

Am szép az a Half 1.0 silver ice, meg a 10th Mountain Div. Olyat szívesen hordanék is, persze nem egy makulátlan bnib gyűjtői darabot -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Akkor megnyugodtam.
A szemcsit láttam reggel amikor felrakta a tag. Egyből kiszúrtam a csavart meg, hogy kissé kifelé ível a szár vége. A lencse színe sem teljesen stimmel.
Én ilyen kamu szemcsis történetet nem nagyon tudok felmutatni. (szerencsére)
Más:
Nincs valkinek talomban egy régi racing jacket vagy pro racing amit esetleg hajlandó lenne eladni?
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Megnéztem a képeket. Biztos nem kamu? A 3. képen az orrnyeregben a pin hátoldala úgy néz ki mintha csavar lenne.

Bár lehet, hogy csak a kép rossz minősége miatt látszik annak.Amennyiben tévedek, sry.
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Az sok.
Ne vedd meg.
-
Dzsedáj
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nagyon szépek
Elküldhetnéd annak a fészcsoportnak a nevét 
-
törölt tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
egyet elpasszolhatnál..

-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Már ezek közt is volt olyan ami tőlem van

Óóóóh ott van a fire splice
azóta sincs olyanod, mi? -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Csak nem megint egy kamu romeo? Ráírok a tagra faggatózni.
-
Dzsedáj
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Megkérdezhetem pontosan hol lehet ilyen egyedi szemüvegekre akadni?

gaborcsu: Évekkel ezelőtt beszereztem tőletek egy Batwolf-ot, amit imádok. Jelenleg ice irid. polarized lencse van benne és az lenne a kérdésem, hogy ugyan ezt be lehet e szerezni? Egyik éven sajnos fel volt tolva a fejemre és behajolva az autó csomagtartójába izomból lefejeltem a csomagtérajtót. Le is hullott a fejemről és egy csúnya mély karc keletkezett a lencsén az orrnyereg felett középen
Azóta újabb apróbb, használatból eredő karcokkal lett "gazdagabb" és gondoltam kicserélném a lencsét. -
majorosbence
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
gascan SKU: 24-050

-
gaborcsu
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Csak nem egy amber polár? Kár hogy rég megszűnt ez a lencse.
-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Emlékszel még e-öböl barátunkra? Kb azt éreztem most is

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Azt a perl/trasitions pro racing jacketet én is nézegettem a willhabenen. Csak az nem jött be, hogy az alap szárgumi nincs meg hozzá csak a pro fejpánt. (hordani szerettem volna)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Rendes tőle, hogy az árcédulát rajta hagyta.

-
albert8
veterán
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére

Teljesen igazad van. Sajnálom az egészet.
Egyébként nekem is tegnap megérkezett a 3.gen plasma/ice julisom. Kicsit könnyebbnek képzeltem a keret súlyát. Ettől függetlenül már beleszerettem.
Valakinek esetleg nincs elfekvőben juliethez komplett kék gumiszett? Nagyon vadul nézne ki ha lecserélném a feketéket. -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
A radar ev szegecselés előtt a költő biztos Mad Max-et nézett és egy road warrior szemcsit akart kihozni belőle.
-
ae86
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Egy rugóra jár az agyunk. Pontosan 2000-ben vettem az első Juli-t az Andrássy úton. Relatív hatalmas tömeg volt bent és nem nézegettek, mindenki vásárolt. Aztán ismeretségi körbe, sport közben is nagyon sok ,,arcon" láttam és lehet, hogy ez maradt bennem. Most annyira nem figyelem, de a sláger 3-4 típust azért észreveszem. Ez olyan lehet, hogy hiába vagyunk szegények, azért az egy utcára jutó prémium Bömbikből, Jagokból más jön le. Persze relatív sok a cégautó köztük

Ez a határvonalhúzás....háááát, van benne valami. Nyilván fáj beismerni, de itt pont bizonyított.
Nagyon impozáns ez a kép, de kitartanék a lehetetlennek tűnő agybajomnál.
Mit érdemes gyűjteni a mostaniakból ? Szerintem a Turbine és a Rotor később viheti valamire, vagy természetesen a bicaj szekciós műremekek. Valamelyik nap elgondolkodtam, hogy nem érdekel, max full contact-ba elintézem, de vagy Jawbreakerbe, vagy minimum egy Racing Jacketbe fogok kutyát sétáltatni. Még tán aznap futottam bele a Te és Gábor posztjába, hogy van az a réteg, amelyik elmebeteg , van amelyiket nem érdekli és van, aki azt sem tudja mit és miért hord. Ez egy kicsit visszavetett
Nem polgárpukkasztás a cél, csak elegem van a homokból, ami a szemembe megy 
Madman/Badman-ekbe is érezném azt, hogy a bukás hozhatja el a sikert pár éven belül. Autós téren számtalan példa volt erre, de tény és való, hogy nem szerencsés kamukampánnyal indítani....
Köszi a válaszokat!
-
ae86
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Köszi ! Milyen érdekes, pont a Te és gaborcsu hozzászólásai inspiráltak.
Rosszul fogalmaztam félig meddig, mert funkcionalitást tekintve tényleg nagyon jó szemüveg, csak így, 2018-ban már az utódok ükük nagytatájának korába lépett, kicsit nehézkes a ,,fenntartása". Egy teljesen véletlen során belefutottam egy utángyártott lencsébe hozzá, megnéztem, használtam, bemérettem, így már csak egy keret hiányzik tartalékba.Szerinted miért ördögtől való ötlet, hogy matt fehér keretbe 24k lencsés Oakley létezhessen? Bár azt hiszem talán 1, max 2 modell elérhető így. Nem vagyok egy győzike fan, de szerintem nem égbekiáltó combo.
Ami még érdekesebb, hogy Magyar zászlós zsák kérhető custom opcióban, de szállítás már nem. Pedig nem lehetünk olyan kis piac.
-
MATYIKA
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Köszönöm!
Most nézegetem róla videókat,végülis a futásnál hasznát tudnám venni.
Csak nem tudom hogy milyen nehéz lehet,és hogy kényelmes-e futás közben!
Nem tudtok esetleg olyan boltot,ahol ezt fel tudnám probálni Budapesten? -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Jó tudni, hogy valakik abban lelik örömüket, hogy mások hobbiját elcsesszék.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
6kilóhoz már egy külön lakás kell tele vitrinekkel. Elég kajlinak tűnik ez így.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Szóval hozzád került az a butterscotch 20€-ért a wilhhabenről?
Én is hajtottam rá de sajnos lekéstem.
Nagyon rég szeretnék egy ilyet de valahogy sosem jön össze.A 85€-s Romeot én is láttam 3 napja. Meg is lepődtem. De másnapra már nyoma sem volt.
-
Csésan
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ezzel már megpróbálhatsz cserét egy Dave Flores-re

-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ha karcmentes akkor meg erdekelhet is.
-
TayRol
nagyúr
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
imádtam, de nagy, nehéz, kényelmetlen volt. ám mégis magával ragadó.

-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Egy árat majd dobhatsz. Állapota?
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ez inkább már arachnophilia

Baromi jól néznek ki, pláne együtt azzal a nyereggel
Tényleg, szerezhettél volna egy igazi pókot is a fotózáshoz
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Én is kérdezgettem a romeo-ról.(sorozatszám és, hogy hol vásárolta) Válasz helyett reggelre láttam, hogy törölte.
Gyanús, hogy őt is átcseszték. A képeken szerepelt egy hivatalos vásárlást igazoló papír is illetve valami laminált garancia kártya.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
De a mag four az eredeti amit annó vettél tőle?
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Igen, láttam. Vicces próbálkozás ez a romleo.
Sejtettem én is, hogy kamu de azt tartottam biztosnak ha megkérdezem itt olyan arcoktól akik nálam sokkal többet láttak már a témában. Felém ezeket "Bókli"nak nevezték annó.

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Köszönöm. Pont ezt a választ vártam nálam jóval tapasztaltabb kollégától.

Az a romeo mekkora gagyi. Se sorozatszám az orrnyergen.. ívelt végű szár... polarized lencse. stb stb.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nicky Haydenhez lehet köze gondolom amikor bajnok lett 2006-ban. (69-es rajtszámból)
Szponzorált volt már akkoriban? (Ducis dolgokkal tudtam hogy igen, de azok későbbi évek)
Szegényt isten nyugosztalja

-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Valami Nicky Hayden, mivel nem oil rig, felteszem eyepatch

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ezek mennek majd a diorámába?
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nyugi elég rég olvasom a fórumot csak eddig nem nagyon írtam. Tudok róla, hogy Te műanyagban utazol.(ezt nem is firtattam egy szóval sem)
Nem visszavágásnak szántam a dolgot. Ne haragudj. De azért te is ismeretlenben lehúztál engem, hogy akkor én egy nem korrekt vevő vagyok mert 2 alkalommal bepróbálkoztam.
Olvastam azt az átverős esetet, még reagáltam is rá akkor. Az viszont nem volt már meg, hogy a 2eset ugyanaz. Rég volt, ennyi.
Te is szereted az akph-t.
Hát akkor "phaszkivan vaze"
Písz. -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Az imént írt a nő nekem, hogy az illető elvitte az összes szemüveget. Újak + használtak 32db.
A fickó egy ferrarival ment a lakáshoz. Ja és még annyit írt a nő ,hogy kiderült a fémkereteseket a testvére nem szponzorba kapta hanem az Andrássy útiban vette. (előkerültek a blokkok) Ennek tudatában drágábban adta a cuccot. "De tényleg korrekt árat kaptam érte,mert volt olyan szemüveg amiért 120 ezer ft adott"A jogot arra adta a nő nekem, hogy ha marad cucc (nem maradt) akkor azt másodikként nekem engedi személyesen megnézni és helyben kp-ban fizetek ha valami tetszik. Szóval nem netes licitálgatást beszéltünk le.
A zero-hoz se orrnyereg, se szárgum nem volt. (de tudtam volna intézni mindkettőt)
Egyébként jófogásról annyit, hogy az utóbbi 1 hétben 3 használható darabról csúsztam le és ezeknél próbáltam túllicitálni az előttem lévőt(jelentősebb összeggel) de mindig megkaptam az eladóktól, hogy ez nem lenne korrekt. Szóval én belefutottam abba a kevés korrekt eladóba amik nincsenek jófogáson.
Egyébként szoktam nézegetni több olyan osztrák oldalon is amiket említettél. 1000 éve vadászok egy jó árú Scar butterscotch-ot.Találtam is, szóval lehet ez a vadászat is lassan a végéhez közeledik
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Egy blue camo fatcat. Régen nagy kedvenc volt.
Fentről a második az mi? -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
wow
Remélem majd a többit is láthatjuk. -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Jófogás
10e
Így van -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Az. A tulaj édesanyja rakta fel eladásra. Karcmentes lencsékkel, szövettok és doboz nélkül.
-
Hullamos
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ami az OO pozitiv red polar lencset illeti +1

-
Hullamos
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Koszonom, vegre meglett, annyi ido utan. De en hordani is fogom..... Kezdve holnaptol, ugyis szeles/napos az ido, szoval pont medusa ido.
-
Froclee
őstag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Van ausztriában ismerős, de tényleg több hónap?
Nemár..Site-on ezt írják: HOW LONG WILL IT TAKE FOR MY OAKLEY CUSTOM PRODUCT TO ARRIVE?
It varies depending on the product you’ve ordered, but these are the average timeframes: • Sunglasses and Cases: 5-10 business days + shipping time • Goggles: 5-10 business days + shipping timeNem Lab-en keresztül akarom.
-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
10-nél többet amúgy se ajánlottam volna érte

-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Scotty cannon nem eladó?
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Jaaa, Ok.
Pedig április 1 már rég elmúlt. -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Miiivaaan? Na ezt most végkép nem értem
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ez komoly? Akkor ennyit a korrekt eladókról.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
I'm out.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Az annak adja aki először fizet vagy elmegy érte.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Amúgy a Zero 0.3 az nem 1993?
-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Egy korrekt eladó ilyenbe nem megy bele

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ezek de komoly szemüvegek

-
keskeny00007
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
inkább veletek cserélem el itt a forumon mint a bármilyen más oldalon pitti összegért de szerinted egálba egy hasonlo kategoriás inmate nem reális?
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
beleolvadnék a háttérbe, olyan sárga vagyok az irigységtől
)
az alsó kozik ikonja miért narancssárgás?
azok a pókos trojlík nagyon bejövősek
ha szerzek gyorsan valahonnan 11 db white camo md-t, akkor nekem is annyi lesz, mint neked
-
becike76
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Akkor az állványnak is meg lett a helye , szép !!!!!!
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Köszi.

-
X-metal
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Elég jó. Ha szabadulnál tőle, szívesen átveszem.

-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
26-ot adok erte

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nekem is elnyerte a tetszésemet. Főleg a Field Jacket de a Flight se kutya.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
-
Allstar21
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Kedves SpeciCanyon!
Köszönöm válaszod!
Igen én is néztem hogy más agyártó, csak gondoltam rákérdek azért.
Köszönöm a megerősítést! -
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Hát az úgy egész jó csere volt, az fc-t meg drótkefézd meg aztán zuttyants rá egy kis rozsdamarót

-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
és a ruby mars? az O matter? vagy az no matter?

-
tomyka74
senior tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
igen a julimat én is imádom!

-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ja, tényleg, azt el is felejtettem. Restanciába tartom az ajánlatot, ha belefutnék valamibe

-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Vagány szemcsik!
Nagy szükséged van neked arra a sub zero-ra?
Allstar21 Képek alapján? Még kézbe véve sem biztos hogy sikerül. Mutasd a vastagságát, a legtöbb aftermarket lencse vékonyabb. Ja, és a legtöbb aftermarket lencse poáros, nézd meg poláros-e, ha igen akkor utángyártott
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
asztaku...

Ez most egy kis idő lesz, míg ezt lelkileg feldolgozom
(milyen jó a fire a devil's-ben meg a +red a bright blue nightcamo???-ban) -
miki_nrg
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Köszi akkor megnyugodtam.

Mondjuk mivel teljesen megegyezett a nem "sample" feliratos TEN-emmel ezért sejtettem, hogy csak nem lehet kamu. -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Hát azt meg is értem, de ha jól emlékszem mondtam is előtte hogy nekem nem jött be.
Ezek az olaszok, tényleg szarból akarnak várat építeni. Tisztelet a kivételt képező db-oknak. Pl ez az új x-metal vicc kategória, igazán utánanézhetnének mi is az az x-metál. Ez a műanyag-alumínium szemüveg... komolyan szavakat nem találok. Pedig jól indult, az x-squared már olasz fennhatóság alatt készült és tökéletesen beillet az addigi x-metal kollekcióba, nem volt még szögletes lencsés, most már az is van, szép is és jó is.napey veled súlyos gondok vannak

-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Azt hittem a leírásból rá lehet jönni
pit boss
Karesz most megint bocsánatot kérek, tudom nálad nagy kedvenc
-
gaborcsu
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Azt, hogy mikor még nem tudom. De azt már igen, hogy ki lesz az egyetlen akinek itthon el lehet adni

Viccet félretéve én még nem láttam élőben, és a friss EU-s megjelenésekben sincs benne. -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
A Caveat szárán a China feliratra gondoltam.
A Flight Jacket az faszán néz ki.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ez de rosszul néz ki...
(#35038) harryls Igen, erről tudok kb 10éve. Csak arról nem, hogy átvitték kínába a gyártósort.
-
tomyka74
senior tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
köszönöm
-
krain
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Jól látom, hogy van devils brigade-od?
-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Úúúúú.... apám ez nagyon ott van

B.Ú.É.K!!! Mindenkinek!!!!! -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
B.Ú.É.K.

-
becike76
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ott van !!!!!!!

-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Igazad van, csak így párban mutatnak jól

Olyan magyar zászlós szütyit honnan lehetcsórniszerezni? -
sfspirit
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
köszönöm szépen
-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ja igen! Mondtam is hogy ezek perverzek. Vegyél fel egy bőr tangát, egyik kezedben a fényképező másikban egy korbács

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyiért akad Ichiro

Nem polgárpukkasztás a cél, csak elegem van a homokból, ami a szemembe megy