Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5647) gyapo11 válasza BloodRay (#5643) üzenetére


gyapo11
Topikgazda

Pedig amúgy nem, csak ha nem értek egyet. De jelen esetben még ezt sem mondhatom, mert nem tudom behatárolni a gentleman kés kritériumait. Az elegánsról nyilván van nekem is elképzelésem, tartok tőle, hogy az nem mindenben egyezik a tiéddel vagy többekével, de hát éppen ez az ízlés lényege, ezért nem vitatkozunk róla. Na jó, ezt kiveséztük.

Más téma. Kaptam ebaytől egy kupont, és valahogy a kés győzött. :) Szerintem már mindenféle késem van, de ilyen csak egy, az is valami gagyi, szóval jön egy sashimi, azt hiszem kínai, 4cr13, 10 "-os, vésőéllel. Ez utóbbiról kérdezem, ti hogy éleznétek? A képekről úgy látom, hogy van még egy élszalag is rajta, szóval annál a pár foknál tompább, mint amit a széles levezető él mutat. Keménységre a neten 55-57 HRC adatot találtam ami nem túl kemény, a kérdés, hogy bírná-e, ha az élszalagot lecsiszolnám róla, és végig egy sík lenne szinte a penge közepétől? Csak halat, húst és puhább zöldségeket vágok vele.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.