Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8877) t72killer válasza ncc1701 (#8868) üzenetére


t72killer
titán
LOGOUT blog

Mifelénk fűtőolajjal (literje kb 400Ft-nak megfelelő áron megy) üzemelő melegítőegységekkel tolják, viszont ez is csak úgy beengedi a füstöt az üvegházba. Ez mondjuk láthatóan nem kormol, de lefogadom, hogy
#1: szép lassan azért kormol az, rontva a fólia/üvegház napfény-áteresztő képességét
#2, ami rosszabb: a "kipufogógáz" érezhetően szagos, azaz vannak benne CO2-n kívül káros anyagok - illetve CO2-ből is megárt a sok: képes totálisan elfogyasztani az oxigént egy zárt helyről = szellőztetni kell = nem kicsi veszteség.

#8876: ez pici, csak 600W-os, tegnap este teszteltem, fél méterre már csak langyos a levegő, amit kifúj magából. A terv amúgy az, hogy a meleg levegőt egy kb 2méter hosszú tégla-alagutacskába fújja, van itthon egy kupac bontási tégla, azok pont jók lesznek erre. Eredetileg termosztátos csöveket akartam, de mivel a világ végén vagyunk, az amazonos ürge inkább refundolt és nem szállít, egy bolt meg, ami szóbaállt velem, hogy 16£-os szállítási ktg mellett kiküldi, most hímez-hámoz, hogy talán májusra jön áru. Még nem mondtam le, de erősen gondolkodom rajta, ez így olcsóbb+összteljesítményre erősebb, csak ügyeskedni kell a hő szétosztásával.

Hátigen, a reklámértéket láttam: nejem tavaly ősz elején küldte át pont ezt a dizájnt, hogy nézzem már meg, micsoda "forradalmi, olcsó fűtőalkalmatosság", akkor a "feltaláló" valami 60£-ot kért érte :DDD . Mondom felejsdmárel, ez semmivel se tud többet, mint bármelyik 10£-os hőventillátor. A tél során erre a vásárlók is rájöttek, úgyhogy az eszközke is elérte a reális árát :DDD .

[ Szerkesztve ]

30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.