Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy pontosan megértettem ebből az mp4-es, AMR hangos (amit nem tudtam lejátszani) kis videóból, hogy mi is a probléma. Az egeret láttam meg a csúszkát, és, hogy a görgeti a szöveget. Mi is lenne itt a hiba egészen pontosan? Nem mellesleg az U100-asok a Wi-Fi modulon kívül meg kell, hogy egyezzenek hardveresen, szal ha nekem megy, neked is kell.

-
És én is azért írtam. Hogy ha nem telik neki tiszta Win-re, akkor használja azt, amit kapott hozzá, mármint Home Basic-ot, vagy tegyen fel egy Linux disztrót, mert az ingyenes, és jó lehet egy netbook-ra.
Ebből én nem tudom, hogy hogyan vetted ki, hogy én azt gondolom, hogy a Linux alapú rendszerekért fizetni kéne általánosságban.
-
jattila40
tag
válasz
montero7
üzenetére
Nem akarom elcserélni, bár nekem U123-am van. Miért bánod az Ausust? Egy másik netbookot is vennék a fiamnak, és épp az Asus 1005h-n gondolkoztam. Sokan azt mondják, jobb minőségű mint az MSI, nem mintha nem lennék megelégedve az MSI-vel (sőt...). Szóval mit gondoltok, melyiket érdemesebb inkább venni?
-
válasz
Topitom
üzenetére
Köszi az infót. Akkor nem kell nélkülöznöm a kicsikét, mert 6 hónapnál azért már bőven idősebb. Amúgy is, ha ez az egész széria egy nagy sz@r, akkor felesleges is lenne cseréltetnem, egy éven belül kakukk lenne annak is. Használni meg nem használom akkuról. De ettől függetlenül nem szabadott volna, hogy tönkre menjen, és szomorú is vagyok.

-
Topitom
csendes tag
A helyzet az, hogy az MSI WINDekre az ALBACOMP korlátozott garanciát vállal. Ami azt jelenti, hogy az akkura csak 6 hónap. Mikor az enyém kidőlt akkor 4 hónapos volt. A mostani meg 8 hónapos és erre már nem vállalnak gyári garanciát. A múltkor bevittem a gépet a szervízbe, mert azt mondták, az alalplapot is tesztelni kell. Ez 4 napig tartott, majd mikor rákérdeztem, hogy mi a helyzet akkor alkatrészre vár hivatkozással pihent a polcon. Akkor elmentem érte és kértem, hogy az akku érkeztével hívjanak és megyek be. Kb 1 hét múltán szóltak is és kb 3 óra várakozás után már haza is mehettem a kicsikével. Akkor még nem tudtam, hogy a gari csak 6 hónapra szól és nem zavart, hogy az akku csak 1,40-et bír az eredeti 2.20hoz képest. Ha mindezt tudom a gariról akkor már rögtön reklamáltam volna. Most azonban lecsúszva erről mehetek vásárolni egy új aksit.
Mindenesetre a szervizbe küldött emilben kérdeztem rá a garanciára és szívélyes levélben rögtön értesítettek, hogy 2 éves a korlátozott garanciám a szériaszám alapján. -
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Van valakinek tapasztalata a wind u210 - hez ? Mennyire jo kis gép ? Megbizhatosága milyen ? Esetleg régebbi játékokra jo e ? Ha vam valakinek velemilyen tapasztalata akkor irja le . Köszi !
-
Na, most viszont már nálam tényleg gond van az aksival. Már nem csak villog, hanem egyáltalán nem hajlandó működni róla. Ha kihúzom a tápkábelt, akkor kikapcsol azonnal, illetve ha nincs bedugva, akkor be sem lehet kacsolni. Most már csak 13,9 Wh energiát ír feltöltött állapotra, és van is benne 13,7, szal nincs lemerülve.
Pedig nem akartam szervizbe küldeni. Egyébként van valakinek tapasztalata afelől, hogy mennyi ideig szöszmötölnek vele, ha elküldöm? Nem állna szándékomban hónapokat nélkülözni. Az lenne a legjobb, hacsak az aksit kellene elküldeni.
-
montero7
csendes tag
Marad majd a használd,ami van kategoria, hónapok óta tökéletesen muzsikál az asztali gépen

-
válasz
montero7
üzenetére
Ha már kétszereztem sikeresen valahogy, akkor hozzáteszem még azt is, hogy az Ultimate elég drága, érdemesebb lenne a Home Premium-ot feltenni, az mégiscsak olcsóbb.

Vagy ha nem telik tiszta szoftra, akkor használd ami van, vagy mondjuk egy jó Linux disztrót. Egy netbook-ra bőven elég az is. -
válasz
montero7
üzenetére
Igen, fel lehet tenni pendrive-ról a Windows 7-et, csak megfelelő méretű kell hozzá, minimum 4 GB-os. Több módja is van annak, hogy véghezvidd a pendrive-ra másolást és boot-olhatóvá tételét. Több nagyszerű leírást is találhatsz a neten hozzá, ha beírod Google barátunkba, hogy "Windows 7 pendrive" mondjuk.
-
montero7
csendes tag
Sziasztok!
Nem márkatárs vagyok ( sajnos ), hétfőn vettem egy Asus 1005H-t ( sajnos ), de az eee topikban nem kaptam érdemi választ a kérdésemre, ezért megprobálom itt is

Szóval az eee-t win7el vettem (sajnos), az eladó azt mondta, hogy home premium lesz / van rajta, ami helyett kaptam egy Startert - ez persze már itthon derült ki. Kb a hajamat téptem,és tépem azóta is, mert bár úgy voltam vele, hogy +10ezer forint megér annyit, hogy ne egy 8-9 éves oprendszer dolgozzon egy zsiruj gépben, és ez lett volna életem első jogtiszta oprendszere
ill ez is.csak
mint kiderült, a starter tudása kb egyenlő a nullával. De olyan szinten, hogy még hátteret sem tudok változtatni, ami egy kicsit kiborit. Kérdésem az lenne, hogy itthon az asztalin egy 7 ultimate van fent. Ezt valahogy pendriveról fel lehet hegeszteni netbookra?
előre is köszi a válaszokat, és igen, sajnálom hogy nem u123at vettem, az volt a másik kiszemelt. Vki csere esetleg?

p
-
Ha Ralink volt a Wi-Fi, akkor innen töltsed le fentről a 2-at, a RT2860-ashoz valót.
A noti DVD meghajtója természetesen jó, ha mondjuk USB-s akkor tuti, ha SATA-s akkor szedd szét mindkettő gépet hozzá, bár nem tom, hogy a támogatott +1 SATA port kivan-e vezetve valahova a Wind belsejében. De mindez csak poén, természetesen ne szedd szét a gépet, nézz utána, hogy hogyan tudnád pendrive-ról feltelepíteni a rendszert. Vagy vess be egy külső USB-s optikai meghajtót. -
TOM956
csendes tag
Helpet kérnék!
újra kéne telepíteni a windowst a recovery lemezzel, de nincs külön külső meghajtóm, viszont van notebook-om DVD lejátszóval, ha az bevethető szerintetek, vagy?
véletlenül sikerült kitörölni a wifi-drivert, ezt hogyan és honnan lehetne pótolni?
előre is köszönöm szépen a segítséget
-
burasu4
senior tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy MSI Wind U100-026HU netbookot.
Kérdésem az lenne hogy a zsanéroknak van-e nyitott állapotban holtjátékuk, vagy feszesen áll?!És van-e vmi gond vele, szóval érdemes-e belevágni az üzletbe?
Köszönöm!
-
Úgy nézem a pécsi lenne a legközelebb hozzám is. De még az is messze van nekem, egyszerűen nem is akarok rá ennyit áldozni, ha egyszer nem használom ki az aksit. Ha csak ennyi a baja, jó lesz még egy darabig, ha meg nem akkor valamit kitalálok. Persze aki Pécsen lakik annak könnyű...

-
-
válasz
Topitom
üzenetére
Köszi a segítséget, éppen most olvastam ezt én is. Lehet, hogy akkor narancssárgára értik a sárgát, mert ennyiből az is lehet. Elképzelhető, hogy a kapacitáscsökkenés miatt jelez mondjuk? Mert amúgy más egyéb hibát nem tapasztalok rajt, lemerítettem kétszer is a minap meg fel is töltöttem. A jótállásos csere igazából nálam körülményes lenne, bár még egy éven belül vagyok, de postázni kellene az egészet az ország másik feléből, nem sok kedvem van hozzá. Ha egyébként probléma nincsen vele akkor használom így, aksiról alig megy, ha pár perces áramszünetet átvészel az már bőven elégséges számomra. De még bír azért 1 órát is talán, annyit írt neki.
-
Topitom
csendes tag
Idézet a kezelési útmutatóból:
Telep Állapota
Folyamatos zöld fény, ha az akkumulátor töltődik.
Folyamatos sárga fény, ha az akkumulátor töltésszintje alacsony.
Villogó sárga fény, ha meghibásodik az akkumulátor, és cserére szorul. A
gyártó által ajánlott, egyenértékű típusú akkumulátor beszerzését illetően
vegye fel a kapcsolatot a helyi kereskedővel.A sárga fény a piros. Szerintem
-
Topitom
csendes tag
Az a helyzet, hogy a piros az hibát jelez. A kézikönyv is említi. Már cseréltettem gariban akkut, de a mostani is kezd néha kiakadni. A cserélt újjal már kezdetben sem tudta a 2 órát, míg az eredeti 2, 20-ig is bírta. Most volt 1 éves a kicsike, de szerintem viszem megint gariban aksi cserére.
-
Közben utána olvastam kicsit, akár a gyenge kapacitás valós is lehet. Ha egy évig nem nagyon használjuk csak töltőről a gépet, és bent van az aksi, akkor előfordulhat, főleg ha meleg is éri. Na mindegy ez nem is zavar, de mért villog miután feltöltődött? Meg mért mutatott előtte 9X%-os kapacitást? Valami nem okés.
-
Valaki tudja esetleg, hogy mit jelent az, ha az aksi LED-je vörösen villog? Ma kezdte ezt el feltöltődés után. Egyébként elég gyérnek tűnik a kapacitása is, de ez tutira valami kamu adat lehet, mert gyakorlatilag alig ment a gép aksiról, inkább csak hálózatról.
Amit kiír rá: Energia feltöltve: 14,3 Wh, Energia (tervezett): 24,4 Wh. Épp ezért a kapacitás 58,6% és teljesen feltöltve. Pedig eddig amikor néztem 9X% volt ez az érték.
-
#TOTTI
őstag
Jaja felment a 32 bites...
és meg vagyok vele elégedve..! 1 giga RAMot azért majd még dobok bele.. WIN7 alatt csináltam meg a pendriveot diskpart-al ez a legjobb módja ahogy látom..A laptopon meg majd otthon lefurom a csavart és teszek bele másikat.. megnézem hátha látok rajt valami ha nem akkor elmegy garba.. többet szerszám nélkül nem esek bele.. talan azért is vannak ennyire puha csavarok hogy ne legyen divat szétszedni...

-
Ebben az atom-ban le van tiltva a 64 bites utasításkészlet, így a 64 bites Windows 7 nem megy fel rá. De ez nem olyan nagy hátulütő, hiszen ebből az operációs rendszerből kiadtak 32 bites változatot is. A 64 bites kulcsot jó eséllyel el fogja fogadni, ha neked olyan Win-hez való licenc kulcsod van.
Egyébként sem lenne érdemes a 64 bites változatot felrakni, annak több hátránya lenne mint haszna. A chipkészlet 2 GB-nyi RAM-ot kezel max, oda máris felesleges. A 64 bites programok fájllai nagyobb méretűek, így az amúgy is szegényes teljesítményű merevlemeznek még több feladatot róna ugyanazon feladatok elvégzésére, nem beszélve arról, hogy a RAM-ban is több helyet foglalnának el ezek a fájlok. Ergo nemhogy gyorsabb, egyenesen lassabb lenne a rendszer így. -
#TOTTI
őstag
Alapvetően nem de ha ugyanolyan a 945 chipkészletű HP laptopba teszem akkor tökéletesen működik.. még az sincs hogy a saját illesztőit kell telepítenie amit plusszba fel kell tegyek az a wifi és a saját specifikus driverek.. még az XP sem érzékeny erre annál feljebb pedig semmi... és nem ez a bevett szokásom..

-
#TOTTI
őstag
Hát hirtelen nem volt Külső DVD meghajtóm.. és azért gondoltam kiszedem.. de van egy csavar ami a wifit fogja le azt nem tudtam kiszedni eltekertem a menetet rajt..
Nem az időt akartam megspórolni ez anno bevált módszerem volt..
Sajnos szét kell fúrjam az a csavart.. és egy új menetet is neki.. Lehet hogy kontakt hiba lesz egyelőre biztosan de nem felületi.. attól félek..
Nem áll messze tőlem ez a javítás.. de azt a puha csavart elsőre széttekertem.. és ez igy keresztülhúzta a telepítést..
A laptopot újan vettem egy év garral de ez már garanciából visszaadott volt.. új de nem volt leragasztva.. és a webkamera kicsit feljebb van a házban mint a gyári.. de cserébe 4 hónapja 55 ezer volt..
Majd beviszem az albacompba egy próbát megér.. most viszont nem vagyok magyarba.. igy addig vagy meghegesztem vagy igy használom..
De a hozzászólásokból rájöttem hogy nem típushiba..

-
Jézusom! Honnan jött az az egetverő ötlet, hogy kivedd telepítéshez a HDD-t?
Ezeket a műanyag burkolatos cuccokat még véletlenül sem arra tervezték, hogy életük során többször szétcsavargassák őket, könnyen lehet sérülést okozni így. Másrészről a garival már számolni sem kell...
De még ha annyira lassú lenne a telepítés, akkor megérteném, de nem. Sőt, ezután a művelet után a Windows a Wind eszközeit ugyanúgy feltelepítgeti, az is idő, nem lehet megúszni. Sőt, a szemét meg ottmarad a rendszerben a másik gépről, lehet takarítani az eszközkezelőben, már ha láthatóvá teszed.
-
#TOTTI
őstag
Szétszedtem az MSI Wind U100am.. mivel ugy szoktam telepiteni a windowst rá hogy berakom a HDDt.. egy inteles gépbe ott fel a rendszer, aztán utána vissza a gépbe.. De most egy csavart ami a utban volt már az alaplapon nem tudtam kicsavarni.. és amióta össze raktam nem észleli az akkut.. csak hálózatról megy..
Esetleg járt már valaki ilyen szerencsétlenül..? Majd holnap világosba szétszedem megint.. és megnézem.. de van esetleg valami retesz vagy érzékelő amit elkapcsolhattam.. fizikailag benne van az akku..
Hülye kérdés de hátha... -
user01
aktív tag
u.i.
Az előző válaszom XP-re vonatkozik, de gondolom Win7 alatt is megvalósítható. -
user01
aktív tag
Aztán lenne egy olyan problémám, hogy vannak ablakok (pl messenger beállítások) amik igen csak kilógnak a gép 1024X600 felbontású képernyőjéből,és nem tudok rányomni egyetlen gombra sem OK MÉGSE ALKALMAZ.Erre van valami megoldás?
A Vezérlőpult / Megjelenítés / Monitor fülön ki kell venni a pipát a nem megjeleníthető üzemmódok elől, és ezután már át lehet állítani a felbontást 1024x768-ra.
Ilyenkor ha leviszed az egeret az oldal aljára, a képernyő scrollozni fog felfelé, és látni fogod a hiányolt területet.
-
BloodRay
veterán
U123-at ha jól tudom lehet bővíteni, de csak úgy, hogy az eredeti memóriát (az 1GB-os modult) cserélik ki 2GB-osra. 1GB memóriűval árulják egyébként csak én úgy tudom, de a boltokban, ha jobb fejek felbővítik neked a memóriát kis felárért.
Egyébként jó gép a 123-as.
800MHz-es DDR2-es laptop memória való a gépekbe. -
Ceko
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.Először is, van egy Wind U100 gép amire felraktam a Win7-t, nem rossz, de azért elférne bele még 1GB RAM. Milyet kell vennem bele ? Teljesen mindegy, vagy jó bármilyen RAM ami laptopokba való?
Aztán lenne egy olyan problémám, hogy vannak ablakok (pl messenger beállítások) amik igen csak kilógnak a gép 1024X600 felbontású képernyőjéből,és nem tudok rányomni egyetlen gombra sem OK MÉGSE ALKALMAZ.Erre van valami megoldás?Aztán szeretnék venni még egy Wind-et a húgomnak.Nagyon szemezek az U123-al, de mindenhol csak 1GB RAM árulják lehet ezt bővíteni ? 2GB bőven elég lenne.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
válasz
LGabor001
üzenetére
A CS az megy mondjuk élvezhető sebességgel. Max kicsit meg kell húzni a videókareszt, van rá progi, de anélkül is elmegy azért rajta. Viszont a kérdés kicsit fura, hiszen ezeket a gépeket a legutolsó sorban tervezték játékra. Ha arra kell, akkor nem ez a kategória lesz az ideális választás.
-
LGabor001
tag
komolyabban kérdeztem esetleg mondjuk akkor valami gyengébb age of empires 2
vagy counter 1.6 ilyesmik gondolom jobbak nem mennek már -
LGabor001
tag
helo
valaki tudna segíteni wind érdekelne hogy mit bír? mi fut rajt?
esetleg valami game is megy rajt? -
balfek
tag
hali,
az "msi live update utility 4" használható az u100-hoz?
-
Sefter
veterán
U100-ra próbáltam osx-et tenni...(ideneb 1.4)
panic: voodoo kernel -el állandóan lehal. mi lehet a gond?
milyen fix-eket ajánlott telepíteni?
a ralink 2700-as wifihez van rá driver? -
Valaki látott/próbált már u210-est? Mennyivel jobb/rosszabb az atomos párjánál?

-
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Én azzal használom, a fényerő ugrálás probléma nálam is fennáll. Azt kell csinálni, hogy bejelentkezés után vagy a fő menüben matatni kicsit, vagy mondjuk zárolni a képernyőt egyet, aztán elmúlik. Viszont állítani így nem lehet a fényerőt, mert akkor újra nekikezd. Várni kell kicsit, aztán biztosan jön hozzá egy frissítés ami kijavítja a hibát.
-
sony666
csendes tag
Ennek gépnek van egy típushibája: a ventillátora egy idő után elkezd zúgni meg darálni, elég idegesítő. Viszont garanciában javítják.
-
PhoenixSzG
tag
ubuntu 9.10-et probalt vki u100-ason? nekem folyton valtogatja a fenyerot magatol..

-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Tudom, hogy nem a legmegfelelőbb topik, de ti hátha találkoztatok már hasonló problémával. Szóval az lenne a probléma, hogy Skype amikor videótelefonálok valakivel akkor nálam megfagy az ő képe, de nála minden rendben van... és végülis ez csak a laptopnál jön elő, a pc-n nincsen semmilyen ilyen probléma. Oprendszer windows 7 RC, bár nem tudom, hogy ez számítana-e valamit is
Esetleg valaki tud rá megoldást, vagy valamilyen ötlet? -
-
válasz
BloodRay
üzenetére
Nekem is ilyenek vannak, de csak a 16%-os tuning megy (15%-os elírva ugye) nálam is. Azért nem feltétlen a RAM hibája az instabilítás.
A Windows 7 viszont szépen fut nálam is, illetve szépen futott hosszú hónapokon át. Most migráltam Ubuntu 9.10-re, ugyanolyan jól megy, apróbb bug-okat leszámítva.
#8917: felesleges ezért felrakni, nem a rendszeren múlik, ott is elhasal ugyanúgy. -
balfek
tag
ja, és mi az az "egygombos turbo"? keresgettem a biosban, de nincs...
a cpu-z szerint a biosom:
AMI 4.6.3 (2008/6/26) -
balfek
tag
válasz
BloodRay
üzenetére
köszi, rákérdezek akkor az albanál...
viszont újratelepítettem külső optikairól - és láss csodát!!!
műxik a kamera, aksi nem merül kikapcsolt állapotban, vinyo se kattog annyira...
a fene érti...ill. 1 tippem van: amikor a boltban újratették először, AHCI kikapcsolt állapotban volt, mikor bekapcsoltam ezután, kékhalál induláskor. akkor azt mondtam, hogy nem érdekel - de most nem felejtettem el, hálist
egyáltalán lehet az AHCI-nak köze ezekhez a bajokhoz?(mikor megkaptam valami gyári tesztkörnyezet volt rajta, xp pro-val...először a boltos azt modnta, h. örüljek neki
kb 2 hóanp múlva csak rávettem, h. azért jó lenne a saját jogtiszta xp home-ommal
kis fenyegetőzés a végén, aztán simán ment, egészen 1 héttel ezelőttig. ) -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Több mint egy éve boldog tulajdonosa vagyok egy msi wind u100-nak!A Window 7 kipróbálása után most visszatettem az xp-t.Minden ok csak egy kis gond van,a Bluetooth led visszajelzője nem működik!!Találkoztatok már ezzel a problémával?Van valami ötlet? -
BloodRay
veterán
válasz
jattila40
üzenetére
A 123 egész jónak tűnik, bár azért az U100 még mindig szimpatikusabb.
Az U123-nak fényes a kijelzőkerete, csak egy memóriaslotja van, viszont egy kicsivel gyorsabb alapjáraton a processzora, illetve más a dizájnja, kb ennyi a különbség a gépek között. A 123 zsanérja kicsit talán masszívabb, szorosabb, de ez lehet, hogy csak azért van mert még zsír új. Több rajta a matrica mint a 100-ason és kicsit hangosabban kattog néha a vinyója, de ezek csak apróságok. Az alján illetve még pár helyen kellemes, kicsit tapadósabb műanyagok vannak amiknek jó a fogása. Illetve alapból 6 cellás akksival(wifi bekapcsolva, böngészés közben kicsivel fél fényerő fölött 5 órát írt az XP) adták ugye, míg a 100-asomnak 3 cellása van (ez speciel engem nem érdekel nagyon).
Tapipadja az újabbik gépnek mintha egy kicsit kellemesebb, jobb anyagból lenne.
Ellenben hiába van két külön gomb hozzá, kellemetlenebb használni őket mint a 100-as egyben lévő bal-jobb "egérgombját".
Egy problémája van még a 123-asnak: a sleep ledje (a holdacska) folyamatosan világít.
Ez nem tudom miféle gyári bug és hogy lehet megszüntetni, de semmi hatása a működésre, illetve nem igazán zavaró. -
BloodRay
veterán
Nekem a bőrtok annyira nem jött be, zavarna is ha folyton rajta lenne a gépen.
Na meg a skin azért mégicsak jobban kipárnázott. Bár plusz laptoptáskában is hordom.
Akksiból a 6 cellás még nem vészes kinézetre, a kilenc cellás már kicsit otromba szerintem, meg olyan nagy szükségem úgy sincs a hosszú akkuidőre.
Ha a 120-ashoz is van túlhajtásos bios akkor talán a 123-ashoz is?

-
rakal
senior tag
Hello!
Gyakorlati tapasztalatom szerint OK a 9 cellás.Bár meg kell szokni,hogy jól megemeli a hátulját,akksiüzemidőben behozza a kis kényelmetlenséget.
Egy pozitívuma van a dolognak:az akksinál fogva majdnem olyan kényelmesen cipelhető,mintha fogantyúja volna(ez nem vicc!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest