Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamy
csendes tag
Akciózzák a Windet a MM-ben. 119-e a 80 gigás.

-
pcx01
csendes tag
Na a kamerát megoldottam már működik
-
pcx01
csendes tag
Ja meg nemtudom bekapcsolni az echo módot sem sajna fn+f10
-
stefanitsr
senior tag
numeric keypad + fn billentyűk együttes nem működése normálisnak tekinthető 1.09 biosszal ?
-
pcx01
csendes tag
A bios frissítés előtt jól működött
-
pcx01
csendes tag
Az a gond hogy a windows nemtalálja mint ha nem is lenne.
Még az eszközkezelőben sem jelink meg nincs sárga felkiáltójel sehol
és új hardver hozzáadásnál sem kerül elő.
A Fn+F6 nál csak két kattanás hallatszik és nem történik semmi -
-
pcx01
csendes tag
Sziasztok!
Bios frissítés után vagyok. Úgy nézett ki minden hogy tökéletes de egy kis gubanc van
nemtalálom a Webkamerát.Már mindent megpróbáltam de sehogy nemtalálom.
Ha valakinek volt ilyen gondja vagy van valami ötlete légyszi segítsen! -
Lord Myn
senior tag
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet érvényesíteni a +1 év garanciát?
-
Siriusb
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Jobban szeretem az ubuntut, mint a windows-t. Bocs.
Egyébként dual boot-os lenne, mert kell néha az office.Rakal
Én is így tudtam nincs benne modem, akkor meg miért írják?!
2.Fölösleges ezzel foglalkozni,ez netbook.
Ezt kifejtenéd bővebben? -
rakal
senior tag
válasz
Siriusb
üzenetére
1.Nincs benne modem.Egyébként egy netbookban sincs,ez nem UMPC.
2.Fölösleges ezzel foglalkozni,ez netbook.
3.Igen,ha Windows Vista-t,vagy Windows7-et akarsz futtatni,ha nem felesleges.
4.Ubuntu fut,gond nélkül(Hardy Heron kipróbálva).
De mi a csodának???
WinXP és WinVista jobb erre a gépre szvsz.(kövezzetek meg nyugodtan ....) -
pcx01
csendes tag
Megoldottam és megvan a 128 mega
rossz bios volt rajt és azért csak 64 volt
köszi a fáradozást -
-
Shad0w
senior tag
Ööö, nemvoltam egy darabig gép mellett, de ahogy látom megoldottad. Nézted már a memóriát a videókártyánál?
Siriusb: Csak az ubunturól tudok nyilatkozni. Nekem a 8.04-es van fent, tulajdonképpen elég simán fut, üzemideje sem kisebb, de a zöld led-et nem lehet előcsalni. A wifi-t kell egy kicsit meghekkelni, de pontosan levan írva, hogy miket kell beírkálni és akkor megy csont nélkül azis. Viszont én beleuntam, hogy semmitse lehet csinálni vele (lehethogycsak én nem értek hozzá...najó, biztos
), és a youtube is szaggat.
szerk.: Jut eszembe, nincs benne modem. -
Siriusb
veterán
Sziasztok!
Netbook vásárlás előtt állok, valószínűleg msi wind lesz, mert talán ez a leghalkabb, ahogy utána olvasgattam

Lenne néhány kérdésem:
1.) helyenként feltüntetik, hogy van benn 56k modem. Ez igaz?
2.) N270 és Z530 közt mi a különbség. Úgy vettem ki, hogy a Z530 2W, N270 2,5W fogyasztással rendelkezik. Tehát Z530-at érdemes venni, ugye?
3.) Kell bele 2 giga ram, meg a többletfogyasztás?
4.) ubuntuval kapcsolatos tapasztalatok milyenek ezen a gépen?Kösz.
-
pcx01
csendes tag
Na megoldottam már fent az új bios
-
pcx01
csendes tag
Még azt kérdezném meg hogy a letöltött
windflash csomagban a runflash.bat filében
@echo off
cls
echo.
echo This is a Winflash BIOS Update for Advent 4211 Netbook
echo computer based on the MSI Wind chassis.
echo.
echo.
echo This batch file will update your computer's BIOS.
echo.
echo.
echo Note: Please connect the AC power when updating the BIOS, do not
echo attempt this update when running on battery as power loss during
echo this process can render your computer unusable.
echo.
echo.
echo Press Enter to continue or CTRL-C to cancel.
echo.
echo.
pause
afuwin en011idi.105 /p /b /n /e /r /x
ezek vannaknincs bent ez a sor:afuwin EN011IMS.106 /p /b /n /e /x to flash MSI BIOS version 1.06
amit át kellene írni
Légyszi segíts mert úgy látszik elég láma vagyok hozzá -
pcx01
csendes tag
Az hogylehet? az msi oldaláról töltöttem le a n011_109.zip ezt a filét.
-
ctrlshift
csendes tag
Hölgyek, urak!
Akinek sikerült korrekten a monitor kimeneten át televízióra kihozni a Winden futó filmet az segíthetne, hogy hogy' a bánatba lehet megoldani (kábelt már beszereztem, de nem akarja az igazat...).
Köszöntem előre is!
-
kapcs-ford
őstag
Camspace progi! MUST HAVE!

-
pcx01
csendes tag
Köszi a választ
Szerintem valamit elbaltáztam a biosfrissítéssel és ezért nemérem el azt a beállítást.
Mikor indul a gép ADVENT ezt írja ki
és a bios verzióra pedig ezt: EN011IDI Ver.105 06/26/2008
de látszólag minden működik win alatt.
Pedig az msi oldalról letöltött biost próbáltam feltenni.
Rendbelehet hozni ezt valahogy? -
Shad0w
senior tag
Csak integrált videóvezérlő van benne. Ha már fennt van az 1.09-es bios akkor a windowsban a videokártya beállításainál a 3D-nél magasra kell rakni a memória igényt. 1 GB rendszermemóriánál 128-at csíp le, 2 GB-nál pedig 256-ot. De sztm teljesen mind1 a memória, ez a vezérlő önmagában elég gyenge, de ugye nem is crysis-t kell rajta játszani...

-
pcx01
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap én is vettem egy ilyen gépet a Saturnban.
Ma beüzemeltem és sajnos azt tapasztalom,hogy
a beígért 256 megás vga csak 64mb.Azt szeretném
kérdezni tőletek lehet e valahogy a vga memóriát állítani?
Lehetséges,hogy csak tényleg 64 megás aa vga-ja??
Mert akkor viszem vissza. A biost megfrissítettem 10.9 es
Az everest Intel 945 videókarit ír ki.A lapkakészletre pedig 950 et
64Mb ram
A segítségeteket előre is köszönöm -
Zola007
veterán
No, ez tényleg jó hír mindenkinek, azt hiszem egy kicsit ki is vártak a dologgal, hogy mennyire hibamentes a széria, de azért ehhez mérten is lassú döntés volt.
Eddig nem úgy volt, hogy 1 év a notira és 6 hó az akkura? Mert akkor az is előrelépés, hogy most az akkura 1 év dukál.
Ez az overlock remélem nem tesz be majd sok emberkének, aki mondjuk ágyból netezés közben is fölöslegesen fűti a gépét 24%-kal.
Én belőttem 15-re, annyi plusszt úgysem ad a 24%, akkor vagy megváom míg megcsinálja lassacskén a dolgát vagy átmegyek az asztalira.Egyébként kinek mennyit fűt a különböző százalékokon full load folyamatos üzem mellett?
-
^Clown
addikt
Most olvasom, hogy az MSI felemelte a garanciát 2 évre a Windeknél, és ez a korábban vásárolt gépekre is igaz. Háromszoros hurrá, hogy végre észbekaptak

(már csak egy dologban jobb az Asus: akksiban)
-
rakal
senior tag
Mármint az olcsóbb verzió,a nagyobb fekete van 112 KHUf-ért.
-
rakal
senior tag
válasz
dzsozefo
üzenetére
Látod,ez a gerillamarketing hatása.
Pedig az m1-en,RTL Klubon,tv2-n sem reklámozták...
Ezek szerint jó a cucc,viszik reklám nélkül is.
A speedshopnál van még fehér 96 khuf(papíron)-80GB-s.
Sajnos a nagyobb kapacitású újak(fekete-fehér) már csak 115 KHUF-ért vannnak(160 GB-s merevlemez)
Az edigitalnál is úgy tűnik,elfogyott. -
dzsozefo
aktív tag
notebook.hu nál elfogytak.. melyikőtök vitt több darabot

Pedig ma akartam megvenni, extremdigital 110 nyomatja 1g és 160gb al!
Mediaba most mennyi?

-
MTbc
senior tag
MSi Wind +1GB Kingmax BIOS xxx.109, mind 3 TurboMod stabilan működik, egyenlőre BT,Wifi stabil Vistán! (MediaMarkt-os gép [Sentelic])

-
McKane
senior tag
Hali!
Maholnap tervezek egy Wind-et.. Ez jobb érzés volt tapicskolni mint a másik termékeket ilyen kategóriában.
Azonban! Ha jól emlékszem 2200mWh-ás akksi volt benne. Kiírás szerint. Ez kb mennyi ideig húzza max energiafelhasználás mellett, és legkissebb energiafelhasználás mellett /no wifi.stb./ Köszi előre is!Üdv.: McKane
-
P3Dr0
senior tag
Sziasztok ! Rövid tapasztalatom osztanám meg veletek az 1.09-es BIOS-al kapcsolatban.
Vista 32bit Ultimate, érezhetően gyorsabb TURBO üzemben. CPU speed :1984 MHz és 992 MHz között változik(1600 és 800helyett) és az Experience Index is 2.6 pontról 2.8 -ra ugrott a turbonak köszönhetően.
Kipróbáltam mindent amit lehetett (USB, wifi , bluetooth....) szóval minden működik a gép nem fagy nincs semmi rendellenesség.BIOS 24%-os OC-re állítva. 
-
FPéter
aktív tag
Eafudossal próbáltad? Afudos nem jó!
Ebben a csomagban benne van az eafudos ,a BIOS fájlt ne használd, régi. Próbáld felflashelni ezzel az 1.09-et!Egyébként igazad van, windows nélkül ez kicsit komplikáltabb, de a turbo mode nagyon megéri a fáradságot!
-
Octi
aktív tag
Ez elég bosszantó, mivel a gyártó oldaláról letöltött packkal próbálkoztam, USB-s DOS boot után.
A Winflash biztos klassz dolog, de nekem nem windows van a masinán, és csak ezért nem vagyok hajlandó oprendszereket installálni.
Szerintem egyenlőre marad ahogy van. Lényegében nincs vele bajom, csak ez a "felpörgetés" dolog kíváncsivá tett. -
Yoshida
aktív tag
üdv, fullra töltött aksit kivettem, 9napig nem használtam, visszarakás után 85%-ot jelzett windows boot után.
A fent belinkelt akksi leírás 5% nafta vesztést írt töltés utáni 24órában, ha jól értettem. és később már csak 1-2 %-ot, de azt nem írta hogy naponta vagy hogyan. Mindenesetre nekem kb annyit csökkent. 100% -5% első nap, és még 8nap alatt 10%. így kijön a 85%. Ami 1-2 perc intenzív használat után már 80%-volt...
-
rakal
senior tag
-
rakal
senior tag
Hi all

Három napig nem használtam a Windet,rajta hagyva az új 4400 mAH-s Cameron Sino akksit.Előtte vegyes üzemmódban ment kb. 2 órát(BT mindig bekapcs,WLAN kb. 1 óra)
Ma bekapcsolva power saver módban a Vista telepmérő 2 óra 2 perc rendelkezésre állási időt jelzett ki.
Nem rossz,ezekután csak ajánlani tudom a Cameron Sino 4400 mAH-s akkut. -
fpy_
tag
válasz
mindkilla
üzenetére
Nekem csinált hasonlót...összekeverte a látható WLAN hálózatok prioritását, így a házban majdnem minden nyitott WLAN-hoz próbált csatlakozni, csak a saját routeremhez nem. Ha manuálisan csatlakoztam akkor is bontott 1 perc után és a hálózati lista első helyén levőhöz csatlakozott, akármilyen gyenge is volt a jel.
Első helyre tettem a saját WLAN-t, azóta nem csinálja. Banális dolog, de hátha segít. -
^Clown
addikt
Mi a helyzet ezzel az 1.09-es BIOS-szal? Kell még toldozni-foltozni, vagy már van olyan állapotban, hogy letöltöm-elindítom-kész?

-
mindkilla
tag
gond itt is:
az utóbbi időben olyat produkál a gépem, hogy vezeték nélküli csatlakozás után ezzel az üzenettel boldogít: "nincs kapcsolat, vagy korlátozott"
nem tudom használni a wifit itthon, illetve suliban sem.
bármilyen javaslatot nagyra értékelnék. -
Octi
aktív tag
Üdv all

Gondom van:
A gépen még 1.05-ös BIOS van. Raktam volna fel az 1.09-est, de közli velem, hogy a BIOS Írásvédett

Valakinek valami ötlet?
-
hano2
csendes tag
"De nem is ez a lényeg, hanem a fogyasztás! Windows XP-n teljes terhelés mellett 80 perc alatt vérzett el a Wind háromcellása, míg ugyanez az érték új OS-sel már 110 percre ugrott. Óriásit, 37 százalékot nőtt tehát a mobilitás, sokkal jobb lett az energiagazdálkodás úgy, hogy közben egy látványosabb, kerekebb, tehát elvileg munkaigényesebb rendszer a 7-es, mint az XP."
http://index.hu/tech/szoftver/frrdl081104/ -
Zola007
veterán
válasz
TomcsyG
üzenetére
Háhá, tudtam hogy rákapsz
, de szépen elosztva (elejére-közepére-végére) még hagytam benne neked még két hibát, csak hogy fer legyen a game. Úgyhogy tessék keresgélni.
Egyébként néha a hideg kiráz, ha belegondolok, mi lenne, ha végigküldenénk egy-egy általános/középiskolás srácokkal tarkított fórumon pl. csak a Word hibajavítását. -
Zola007
veterán
válasz
TomcsyG
üzenetére
Nem tudom mi az a vastad, és azt sem, hogy mi az a teéjes.
De egyébként az akkur írtam én is.
Ultrakapacitású notebookot már mutattak be többet is, innen számítva már csak a managementen múlik a piacradobás. De ha nagyon akarsz, vehetsz akár most is [link] [link]
Azért ennek fényében már nem beszélünk évekről.
Főleg, hogy az ultrakapacitású 12 cellás akkuja külön 190 dollárért árulják, ha ezt lebontjuk egy 6 cellás wind akkura, akko véleményem szerint utángyártott formában kijönne 120 dollárból, ami még a mai árfolyamon is max 25k.
12 cellával akár 24 óra, akkor 6 cellával simán mehet a 10 óra, legalábbis szerintem.Akkor miről is beszélünk? Jó találmány, itt van, nem is horror áron. Mi akadályozná meg a notigyártókat, hogy egy egész új vásárlóréteget gyűjtsenek ilyen akkuval szerelt gépek köré?
Egyébként úgy gondoltom, hogy majd veszek 4400-as akkut a windhez, viszont 1-2 éven belül bejön az ultrakapacitás a hétköznapokba és akkor már úgyis megérik egy csere újabb modellre.
Amennyiben akkortájt szükségét látom, inkább abba az irányba lépek tovább, mint ilyen böhöm akkuk felé.
Nem lesz olcsó, viszont akinek fontos az, hogy mindig használható gépe legyen, inkább fog venni kisebb tudású netbookot ultra akkuval, mint komolyabb tudásút kicsivel.
Ebből kifolyólag - és figyelembe véve, hogy mekkora tartalékok rejlenek a netbook paicban - szerintem sokkal inkább behozzák ezeket az új akkukat, minthogy a modelleket fejlesszék hardveresen duplamag és a jó ég tudja mekkora vinyók és ramok felé.
Na, én így gondoltam
-
TomcsyG
csendes tag
válasz
Zola007
üzenetére
Mi 5,5 centi vastad? Az akksi! Nem a teéjes gép!
nem szép, de akinek a hosszú akksiidő fontos, annak az fontosabb mint az h nem annyira szép.Még nincs is tömeggyártásban az ultrakapacitás, de majd biztos a windhez kihozzák pár hónapon belül extra olcsón
Így gondoltad te is?
-
Zola007
veterán
Mondjuk a 8-9 órás üzemidő azért elég erősen kárpótló tényező a bűnrondaságért, illetve ahogy a tulaj hozzászólásaiból kiveszem, kb 6-7 óra alatt fel is tölti csutig, ami szintén elfogadható, hisz éjjel ráér vele az ember, nem valószínű, hogy lenyom 8-9 órát egy nap netbook előtt.
-
Zola007
veterán
válasz
TomcsyG
üzenetére
Azért elég durva már az 5,5 centis vastagság. Azért ez már nem éppen netbook kategória
[Így] számomra elég ormótlanul néz ki, úgyhogy ebbe tuti nem fogok beruházni, max 12-13k-ért egy 4400-asba.De kíváncsi vagyok mire jut a toshiba és a hp az ultrakapacitás terén, hátha hamarabb elterjed és akkor a 4400-as méreteiben simán tudna hozni 12-15 órás üzemidőt
Mindenesetre annak örülök, hogy a 6 cellást mégiscsak be lehet szerezni 13-14 körüli áron, mint azt kb 2 hónapja tippelgettem -
Zola007
veterán
válasz
TomcsyG
üzenetére
Link gomb
De egyébként tényleg nem rossz az ár, bár érdemes lenne utánanézni mondjuk msiwind.neten, hogy mennyit is bír valójában ez az akku.
Nem vagyok benne biztos, hogy ha a 4400-as elmegy 4-4,5 órát, akkor ez tud majd 7-t.
Illetve mielőtt lecsapsz rá, vedd figyelembe, hogy nagyon kilób már a gép alól, illetve szükséges-e ennyi üzemidő számodra? -
TomcsyG
csendes tag
Ehhez mit szóltok?
http://cgi.ebay.com/9cell-Battery-MSI-Wind-U90-U100-Advent-4211-UMPC-White_W0QQitemZ120323165541QQcmdZViewItem?hash=item120323165541&_trkparms=72%3A1406|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14Szerintem teljesen baráti az ára!! Még így is h a dollár most feljebb ment.
-
_seth_
veterán
válasz
TomcsyG
üzenetére
Mert minden kódszámhoz külön tesznek fel bár ugyanaz mert pl a magyar-német-amcsi billeshez is ugyanaz való csak itt a biztonság kedvéért feltették mindegyikhez külön-külön ne legyen gond belőle

Én ezt rendeltem meg: "Utángyártott akku MSI Wind MS-N011 4400mAh fekete, 11,1V, 4400mAh, Li-Ion, fekete, N9U100-E"
-
_seth_
veterán
Az akkuk már belföldön is elérhetőek igaz nagyként még csak 4400-as van ellenben csak 19e és nincs külföldi szórakozagtás meg ebay meg ilyenek
(posta van sajnos
)Én rendelek is egyet

Jajj, lemaradt: akkuk.hu

-
kiskakas
senior tag
Azthiszem ez volt a szlovak 6 cellas akku link,de meg keresem, mert ezt spontan talaltam a neten.
http://www.alza.sk/msi-nahradni-baterie-pro-d103201.htm26k, tehat nem olcso

-
Zola007
veterán
válasz
dzsozefo
üzenetére
A gariidőt még kérdezd meg alienéknél és ha 100kval 2 év garival adják, akkor onnan vedd inkább mint 110ért ugyanazt az iponnál.
Úgy tudom hogy az alien is HRP vagy Experttől veszi a cuccait és elvileg ami ....-277HU, meg 441HU és ilyen több százas modellszámú windek, azok 2 év garival jönnek az országba.Tehát szvsz 10k megér egy telefonhívást.
táska jár hozzá, de fül nélküli
ilyen:
-
dzsozefo
aktív tag
MSI WIND BLACK 160gb merevlemezzel és + 1 gb rammal lesz!
Ipon 110+4+táska
Táskát adnak hozzá, vagy ajánlotok vmit? 10' parányi, létezik olyan mint a mac-nek ? 13 colosoknak? cipzáros finom táska? thx

-
kiskakas
senior tag
Sztem nezzetek korul aproneten, ph/hwsw forumokon, 80k-ert mar lehet kapni 1-2 honapos, 2 ev garos windet. Figyelembeveve,h ujonnan 100k-ert veszed meg es a vasarlas utan 1 oraval mar te is max 80-85 korul tudnad eladni..

-
Jetyke
tag
válasz
dzsozefo
üzenetére
különbség: előbbinél jobban kifejtették ugyanazokat a paramétereket...
ez egy típusgép, nincsenek konfigurációbeli külünbségek ha a fővárosban, vagy ha legkisebb faluban veszed sem. max a hardver és mint látom már a RAM is (esetleg gari de én abban nem bíznék), de azt, hogy neked miből mekkora kell te tudod, nem mi. Innentől te döntöd el, hogy neked mi a drágább. Amikor én vettem, neten lehetett rendelni kb 96k-ért, ingyen házhozszállítással, én mégis az EW-ben vettem meg 100-ért, mert egyszerűen ott volt, meg tudtam nézni, el tudtam beszélgetni az eladóval a gépről, és sokkal jobb érzéssel jöttem ki, mintha meghozta volna a futár.
Te tudod! -
dzsozefo
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
MSI Wind U100W-013HU
10" WVGA LCD (1024*600), Intel® ATOM N270 1,6GHz / 533Mhz / 512Kbyte L2, 1x1GB / 667MHz, 80GB SATA 5400, Intel® GMA / 256MB, DSUB (VGA), Webkamera 1,3Mp, WLAN, Bluetooth, 3x USB, Táska, egér, 3 cellás akkulátor (kb. 2,5-3,5 óra üzemidő), Windows XP Home, Fehér
99 840 Ft
MSI Wind U100W-089HU 945GMS+ICH-7M, Intel Atom 1.6GHz, 120GB HDD, 1GB, Wlan, Blethoot, Webcam, Táska, XP Home, Fehér, 3 Cellás akku
99 840 Ft
mi a különbség a merevelemezen kivül?

Szerintem Ipon marad 110 + 4e 1gb ram! 2 év garival.. black

-
rakal
senior tag
válasz
dzsozefo
üzenetére
Szia!
Ha nagyon mélyen átgondoljuk a dolgot:a két készülék szinte ugyanaz,egymás koppintásai(lévén a két gyártó is pár km-re (?) van valahol Taipeiben-nehéz ipari titkokat tartani...)
Ami a Wind mellett szól:
csendes,alig melegszik,a billentyűzet nagyon OK-s.
Amit a Winden én még pluszban észrevettem,mint pozitívum:
Szinte minden oprendszert csontmentesen benyel(ez elég átgondolt hardverfejlesztésre utal).Amiket felraktam: Win XP SP3 Home,WinXP PRO SP2,Ubuntu,OSX 10.5 Leopard(iAtkos4),mind atom módra ment(az OSX-nél persze no audio és WLAN)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen autót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Warhammer 40.000
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt kifejtenéd bővebben?