Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Szétszedtem az MSI Wind U100am.. mivel ugy szoktam telepiteni a windowst rá hogy berakom a HDDt.. egy inteles gépbe ott fel a rendszer, aztán utána vissza a gépbe.. De most egy csavart ami a utban volt már az alaplapon nem tudtam kicsavarni.. és amióta össze raktam nem észleli az akkut.. csak hálózatról megy..
Esetleg járt már valaki ilyen szerencsétlenül..? Majd holnap világosba szétszedem megint.. és megnézem.. de van esetleg valami retesz vagy érzékelő amit elkapcsolhattam.. fizikailag benne van az akku..
Hülye kérdés de hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- MSI Katana 15 HX B14WEK Gaming laptop 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 , FX506IU Ryzen 7 4800H, GTX 1660 Ti, 144Hz, 512gb nvme
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hülye kérdés de hátha...