Hirdetés
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Hát hirtelen nem volt Külső DVD meghajtóm.. és azért gondoltam kiszedem.. de van egy csavar ami a wifit fogja le azt nem tudtam kiszedni eltekertem a menetet rajt..
Nem az időt akartam megspórolni ez anno bevált módszerem volt..
Sajnos szét kell fúrjam az a csavart.. és egy új menetet is neki.. Lehet hogy kontakt hiba lesz egyelőre biztosan de nem felületi.. attól félek..
Nem áll messze tőlem ez a javítás.. de azt a puha csavart elsőre széttekertem.. és ez igy keresztülhúzta a telepítést..
A laptopot újan vettem egy év garral de ez már garanciából visszaadott volt.. új de nem volt leragasztva.. és a webkamera kicsit feljebb van a házban mint a gyári.. de cserébe 4 hónapja 55 ezer volt..
Majd beviszem az albacompba egy próbát megér.. most viszont nem vagyok magyarba.. igy addig vagy meghegesztem vagy igy használom..
De a hozzászólásokból rájöttem hogy nem típushiba..

Új hozzászólás Aktív témák
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest