Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
balfek
tag
válasz
BloodRay
üzenetére
köszi, rákérdezek akkor az albanál...
viszont újratelepítettem külső optikairól - és láss csodát!!!
műxik a kamera, aksi nem merül kikapcsolt állapotban, vinyo se kattog annyira...
a fene érti...ill. 1 tippem van: amikor a boltban újratették először, AHCI kikapcsolt állapotban volt, mikor bekapcsoltam ezután, kékhalál induláskor. akkor azt mondtam, hogy nem érdekel - de most nem felejtettem el, hálist
egyáltalán lehet az AHCI-nak köze ezekhez a bajokhoz?(mikor megkaptam valami gyári tesztkörnyezet volt rajta, xp pro-val...először a boltos azt modnta, h. örüljek neki
kb 2 hóanp múlva csak rávettem, h. azért jó lenne a saját jogtiszta xp home-ommal
kis fenyegetőzés a végén, aztán simán ment, egészen 1 héttel ezelőttig. )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Bittorrent topik
- Napelem
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- 8 DARAB (Január 28.) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5410 5420
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- MacBook Pro 2015 /13inch/i5 8GB/256GB 88% Magyar
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kb 2 hóanp múlva csak rávettem, h. azért jó lenne a saját jogtiszta xp home-ommal