Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Új hozzászólás Aktív témák
-
balfek
tag
válasz
BloodRay
üzenetére
köszi, rákérdezek akkor az albanál...
viszont újratelepítettem külső optikairól - és láss csodát!!!
műxik a kamera, aksi nem merül kikapcsolt állapotban, vinyo se kattog annyira...
a fene érti...ill. 1 tippem van: amikor a boltban újratették először, AHCI kikapcsolt állapotban volt, mikor bekapcsoltam ezután, kékhalál induláskor. akkor azt mondtam, hogy nem érdekel - de most nem felejtettem el, hálist
egyáltalán lehet az AHCI-nak köze ezekhez a bajokhoz?(mikor megkaptam valami gyári tesztkörnyezet volt rajta, xp pro-val...először a boltos azt modnta, h. örüljek neki
kb 2 hóanp múlva csak rávettem, h. azért jó lenne a saját jogtiszta xp home-ommal
kis fenyegetőzés a végén, aztán simán ment, egészen 1 héttel ezelőttig. )
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Eladó gamer laptop!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kb 2 hóanp múlva csak rávettem, h. azért jó lenne a saját jogtiszta xp home-ommal