- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Topitom
üzenetére
Köszi a segítséget, éppen most olvastam ezt én is. Lehet, hogy akkor narancssárgára értik a sárgát, mert ennyiből az is lehet. Elképzelhető, hogy a kapacitáscsökkenés miatt jelez mondjuk? Mert amúgy más egyéb hibát nem tapasztalok rajt, lemerítettem kétszer is a minap meg fel is töltöttem. A jótállásos csere igazából nálam körülményes lenne, bár még egy éven belül vagyok, de postázni kellene az egészet az ország másik feléből, nem sok kedvem van hozzá. Ha egyébként probléma nincsen vele akkor használom így, aksiról alig megy, ha pár perces áramszünetet átvészel az már bőven elégséges számomra. De még bír azért 1 órát is talán, annyit írt neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elemlámpa, zseblámpa
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Dell Latitude 5450 Újszerű,Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári garancia 2028-ig
- Eladó Dell laptop alkatrészek
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest