Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
BUÉK minden Windesnek

Én a mai napig használom a kicsikét, halk, könnyű, internetre, letöltésre nem tudok jobbat. Na jó, tudnék, de az legalább a duplájába kerülne mint amennyiért ezt vettem használtan.
A ventilátora kezdett el nemrég érdekes hangokat kiadni időnként, de azt majd kicserélem és használom tovább a Wind-et. Volt tabletem is de ez a kis gép nekem praktikusabb sokmindenben. -
maláj
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
igen az utolsó netbook edition tán a 10.10-es volt (mivel nemtudom, hogy a unity bejön -e majd ezért még az anélkülivel akarok megösmerkedni
)
xp azért maradt rajta mert ha eladnám majd 1x akkor a "gyári állapotot" vissza tudjam állítani
w7-et használom mindennaposan ...
w8-at kipróbálom - ha nem tetszik (márpedig a csempe nagyon nem tetszik) repül ...
ubi unity nélkül majd azzal - kipróbálom és ha nem tetszik szintén repül
legrosszabb esetben egyik sem marad és marad ~ 65-66 GB hely az adatoknak
-
maláj
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
sorban jöttek rá szépen-lassan

xp ugye alap, licenszes w7 mert jobban tetszik, msdn w8 lenne amjd + ubi mert a sok linux közül ezt "ismerem"khmmilletve ennek van netbook verziója (még nemtudom milyen) meg hát mégiscsak ez a "legnevesebb" vagy hogyan is fejezzem ki magam
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Kendek
üzenetére
Bill-el való ki/be kapcsolással kezdtem már az elején, de nem értem mi a picsa lehet. Mondom elindítom ezt a Camara Recordert és mintha ki be dugnék egy usb eszközt pityeg kettőt is semmi. Pedig mondom első indításnál flottul ment....
Nem sok ötletem van ezek után mit kéne vele csinálni...
-
Vegha
senior tag
válasz
Kendek
üzenetére
ezzel nem lettem okosabb...
azt pl. honnan lehetne megtudni, hogy az MSI Recoveryje hogyan formáz ? Recovery programokból már a másodikat futtatom: TestDisk nem talált semmit, Active@Partition most jár 89%-nál és 102 partíciót prognosztizál... Félek, hogy ezzel sem leszek előrébb.
Ha valaki járt már ezzel a géppel ugyanígy és van BEVÁLT módszere a partíció visszanyerésre, légyszi dobjon egy mailt.
köszi -
mák
tag
-
feenty
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Szlovák, román, cseh és szerb verzióik vannak meg nekem (valószínűlgeg a magyar valahova meglépett a win7 láttán
) és mindegyik 2,6 körül van ugyanazzal a könyvtárszerkezettel mint amit linkeltél a szlovákhoz.
De teljesen mindegy, a lényeg, hogy meglesz a magyar és hálás vagyok érte!

-
feenty
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Ráadásul IP alapján egyik sem magyar gép, s a torrent címéből szerintem semmi nem derül ki a tartalmáról....
Valószínűleg ezek az igazi arányfanatikusok

Ha elértem a 100%-ot akkor dobok egy PÜ-t, hogy állj le a seed-el.
Köszi!Szerk.: Van ebből a DVD-ből nekem pár más nyelvű, de azok mind 2 GB felett vannak. Ez hogy-hogy csak ~600MB?
-
-
feenty
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Csodát nem vártam, de bíztam benne, hogy valahol fellelhető...(data.hu, vagy valami ilyesmi helyen) Beértem volna egy buheramentes xp home hun telepítővel is, de abbol sem sokat dob (már) a kereső...
Valamilyen módon meg tudnánk oldani, hogy jusson nekem belőle egy másolat? (torrent, ftp, vagy bármilyen neked megfelelő módon) Nagyon hálás lennék érte! -
gfefe
őstag
A gyári akksim eladó ha érdekel

Priviben dobj egy ajánlatot.Igazábból a 2 giga ram annyira nem érződött.... több program futhat egyszerre gördülékenyen.... azonban eddig is elfutott minden max kicsit később töltött be.
Az ssd pedig bontatlan csomagolásban (új) 15E be került így alkalmi kihagyhatatlan vétel volt.... pláne, hogy 30E körül van. Annyi, hogy garit csak gyártónál tudok érvényesíttetni....
Sebesség pedig szemmel láthatóan jobb..... Érezhetően jobban érzi magát a win 7 rajta. -
gfefe
őstag
Köszönöm a választ.
SSD vel az a tapasztalatom, hogy a 80 gb os merevlemezhez képest dobott egy óra + akku időt.
ami igen csak kellemes.... ezen kívül kördülékenyebb az os.... legalább is ezt tapasztalom.2 giga ram pedig megint csak egy jó dolog azonban valamiért a 24% os tuning nem megy....
15% megy....Amúgy mindenkinek csak ajánlhatom sz ssd-t.
Én nem bántam meg egyáltalán.
-
Flory1
csendes tag
XP alatt müködött a partition magic, és valóban újraindítás során hajtotta végre. Lehet hogy már öreg program de legalább bevált és működik... Próbáltam már vmi 2010-es programmal egy hónapja particionálni egy vinyót, az a szar program kifagyott a felénél, és szétcseszte a vinyót, átkellett tenni egy másik gépbe és onnan helyrerakni....
-
jenei92
senior tag
Anyámé a gép,én XP-t gondoltam rá,mivel az Ubuntu nem az Ő világa...
XP-vel megoldható teljes mértékben?Egy winchesterhez képest mennyi lenne a lassulás?
Fogyasztás szempontjából gondolom előnyösebb lenne az SD kártyás megoldás..
Milyen élettartama lenne így egy ilyen kártyának?
-
-
gfefe
őstag
Igen csak a BatteryCare progival is vigyázni kell...
Az már helyesen írja ki a dolgokat... de ott is lehetnek gubancok...Bár ami nálam van főként az akksi miatt lehet, hogy hiába 10% töltöttséget jelez mind a winfos mint a progi ott a vége... Kikapcsolt... Ellenben túltöltést szépen írja amire a win nem képes.

-
gfefe
őstag
Ez sajna nem win 7....
Tegnap még XP volt fent.... este feltettem egy Ubuntut, de az nem jött be és ugyan úgy teljesített... végül éjszaka raktam fel egy w7-et és ez marad.... Azonban legalább már tudom, hogy a kiírt 7% rosz... pontosabban én azt gondolom, hogy az aksinak a teljesítméyn szenzora nem éppen a legjobb.... utángyártott lévén szerintem itt spóroltak a dolgon... De ahogy az a bizonyos hal név is van... Szarok rálya
Amig leadja a kraftot nem érdekel mit ír ki
Bár most merítem 3 órája BR ripes filmet nézve és az aksi még mindíg 50% körül van... -
rakal
senior tag
Hi

Gyorsabb boot,sokkal gyorsabb a browsing(Safari),betonstabil,fagyásmentes környzet,nincs vírus,nem kell vírusirtő,és nagyon,de nagyon kellemes kezelőfelület.
+iTunesban is vannak ingyenes szolgáltatások,pl. szenzációsak(um. fagyásmentes)az iTunes webrádiók,stb.Szóval kellemes használni,akkor fogod megérezni,ha használod,kb. olyan érzés,mint amikor beülsz egy Mercibe Volkswagen után,mind a kettő német autó,de valahogy mintha a világ más lenne Merciből nézve......
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)