Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam182
csendes tag
sos help needed!

hazajöttem koliból és pesten hagytam a wind töltőjét. találtam itthon egy laptop töltőt, amin az alábbi áll:
Output: 19V 3.42A
használhatom hozzá?
köszi előre is
-
adam182
csendes tag
sokszor jártam már úgy, hogy buszon (nem zögyögős ikarus, halk új gép autópályán) filmet nézve nem volt elég a hangerő. a fülhallgatót szinte fel kellett tolni az agyamba, hogy halljam rendesen a szöveget. van valamilyen szoftveres mód a hangerő növelésére a max.nál erősebbre?
-
adam182
csendes tag
válasz
Windsurfer
üzenetére
azt írja, hogy 4400mAh. régen nem 5200mAhról beszéltek??

-
adam182
csendes tag
plusz rejtélyes karcolások tűntek fel egységesen egy csomó usernél, akik a hozzá adott táskát használták. használható, csak érdemes előtte a hozzá adott neylonba is bebújtatni, és úgy a táskába. a neylon méretei alapján anyu vart puha szövetből egy hasonló alkalmatosságot, s ebbe könnyebb belecsúsztatni a gépet és elegánsabban is néz ki. megvan fillérekből, ajánlom mindnekinek.
-
adam182
csendes tag
visszakerestem de sehol nem találtam konkrét infót. hogy tudom felismertetni a winddel egy mobilos BT headszetet? köszi
-
adam182
csendes tag
több hónap használat során teljesen halk volt a gép, de az utóbbi 1-2 napban elkezdett ijesztő hangokat adni a venti. bootoláskor 1-2 secig mindig és nagy ritkán működés közben is. más is találkozott ezzel?
-
adam182
csendes tag
az elmúlt három hónapban elolvastam az összes létező cikket, tesztet a windről. folyamatosan követtem a híreket, megnéztem róla az összes videót. ezek után az első pillanatban - amint lehetett - megvettem. ez szerinted kapkodás? szerintem nem. te meg egy hete hallottál a windről, s osztod az észt. menjél venni egy eee-t és beszélgess a haveroddal a szoba sarkából.
-
adam182
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
szép...csak a matricáktól kéne megszabadulnod.

vkinek sikerült már leszednie az atomos-at?
-
adam182
csendes tag
"extrémen digitáliséknál" már van 12ért. bár mindenféle támadás nélkül, nem értem miért kell hozzá. persze lehet egy-két különleges eset, de alapvetően sztem mindenkinek második gép a wind. akkor meg pont elég ha lan-on átdobom az asztalira, azon meg kiírom. ismétlem, lehet olyan, akinek pont ahhoz kell, amire vette, de szerintem többségében áthidalható a hiánya
-
adam182
csendes tag
tulajok, kérdés..
hogy tudom kikapcsolni azt a jackdugómanagelő szoftvert, ami mindig felugrik, ha bedugok fülhallgatót, mikrofont vagy hangfalt?
köszi
-
adam182
csendes tag
a bal oldali hatalmas ocsmányt leszedtem, az atomos és a win-es egyelőre maradt, de ahogy nézem, azok sem sokáig fogják bírni. (a szélüknél lerakódik a kosz)
egyszerűen az egyik sarkát felkapartam és utána folyamatos és óvatos mozdulattal felhúztam. nyoma sem maradt utána, direkt ilyen anyaggal rögzítik.szóval ne félj, hogy ragacsos marad a helye.
-
adam182
csendes tag
válasz
Yoshida
üzenetére
Egy negatívumot tapasztaltam eddig: teljes feltöltés után kipróbáltam hogy mit bír az akksi, kis wifi, kis böngészés, kis videó, majd amikor már csak 18-22percet írt ki, hirtelen kikapcsolt alvó módba... (pont nem figyeltem a pontos percet, 22nél kevesebbet írt ki)
Barátnőm ASUS notiján legalább 5percig le lehet menni, és akkor még mindig kiírja hogy azonnal töltőre kell helyezni a gépet. Hát itt ez nem történt meg.
-jól meg is szakadt egy letöltés-nehogy már a hardware hibájának hozd fel
be tudod állítani mit mikor csináljon... képernyőkímélő - energiaellátásnál -
adam182
csendes tag
- formázott akku valós kapacitása (az első tapasztalatokból én nem ítélkeznék)
sztem a három óra csak akkor érhető el, ha hozzá sem nyúlsz. teljesre töltött akksival ma takarékos módban 2:10-et bírt folyamatos avi kiterjesztésű film nézésével.(majdnem 3 CSI
)- tápegység méretei, főleg a súlya
a notihoz képest arányaiban nagy. meg amúgy is meglepően nagy. konkrét adatokkal nem tudok szolgálni, de kicsit csalódás a mérete. mindenesetre rohadt hosszú...van 3 méter. de jó lenne egy mobiltöltő méretű
- mennyire instabil asztalon ha nincsen benne az akku ?
használat közben teljesen stabil. felnyitáshoz le kell fogni az alját, de ez igaz akkor is ha bent az akksi- a szellőzést/melegedést mennyire befolyásolja ha ölbe van véve ?
sztem nagyon kis mértékben, mivel a fő szellőzését bal oldalon bonyolítja. nem égeti a lábam, hasam, még ha simán a bőrömön van ruha nélkül, akkor semaz audiós kérdéshez nem értek, de tippem az, hogy nem
-
adam182
csendes tag
válasz
Elements1
üzenetére
uhh bazz...ha nem mondod nem jövök rá, hogy ma filmnézés közben miért volt nekem gyanúsan fura a led a bekapcsolónal. zöld és nem kék...lol. pedig tudatosan vettem le "óvatos módra"
homokfúvásról jut eszembe...nektek még nem jutott eszetekben, hogy milyen jól mutatna fehéren egy ízléses airbrush?

3 napja nyúzom a cuccot...lassan írok pár dolgot amit megtapasztaltam
üdv
adam182 -
adam182
csendes tag
csak engem zavar, hogy folyamatosan hátizsák meg tvtuner a téma? nem lehetne ezt máshol? off......
-
adam182
csendes tag
hogy a sok off mellett egy kis on is legyen...
ezt olvastam az edigital oldalán a kommentek között:
Dátum: 2008/07/09
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal. A várható érkezés időpontját július vége, augusztus elejére tolták ki. -
adam182
csendes tag
ma egyéb okokból jártam a MM-ban, és hatalmas csalódás volt az eee. nálam a pc használat és a 10 ujjas vakírás szorosan összetartozik. na azon a gépen sajnos lehetetlen 10 ujjal írni. szorosan egymás mellé szorítva is alig fér el a 4 ujjam az ASDF JKLÉ-n. pedig számomra egy netbooknál fontos szempont a gépelési kényelem. 10 colos gép nem volt a boltban. egy 12-est néztem, aminek a szélén még bőven hagytak helyet mindkét oldalon. kb fél-fél collt. ha a 10-et maximálisan kihasználja a wind, akkor talán nem lesz gond. nincs kicsi kezem

-
adam182
csendes tag
friss hír, sajnos...
-
adam182
csendes tag
-
adam182
csendes tag
köszi
-
adam182
csendes tag
ha oprendszer nélküli, akkor hogy történik dvd meghajtó nélküli gépen a telepiítés? mennyire bonyi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

-jól meg is szakadt egy letöltés-
)