Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apicius
tag
-
FPéter
aktív tag
válasz
adam182
üzenetére
Az, hogy ez az otthoni töltőd több amperes, az csak annyit jelent, hogy a wind több kakaót tudna belőle felvenni, mint a gyári töltőből - ha akarna. A feszültség a lényeg, az pedig csak egy volttal kevesebb. Ha több lenne, akkor már elgondolkoznék, de így szerintem megér egy próbát. Persze a végső döntés a tiéd!
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
adam182
üzenetére
Windows Mediaplayer Classicban tudod állítani a hangerőnél a boostot. Filmeknél jól tud jönni. Winampot nem kell magyaráznom. Továbbá én mindenfajta notihoz szoktam ajánlani egy fülhallgatót, akár mikrofon nélkül is, mert a beépített ritkán jobb egy Szokol rádióénál. Én a régi kommersz mp3 lejátszóm fülesét szoktam használni. Arra jó, hogy a vonaton rendesen tudjak filmet nézni és másokat se zavarjak.
-
Alukard
senior tag
válasz
adam182
üzenetére
1. Headsetet állítsd párositásra (ha ez így nem mond semmit akkor kézikönyv)
2. A gépről keress rá
3. párosítás kezdeményezése a gépről (általában fix kulcsos a dolog és 0000 a kulcs)
4. dupla katt a kis BT ikonra a tálcán (ha az ablaka nem lenne nyitva) és ott lesz a headset
5. dupla katt a headset ikonjára
6. headset elkezd csörögni, hívás gombbal nyugtáz
7. Happy Day, mert működikInnentől kezdve program függő a dolog... pl a BlueSoleil mindent átvesz aminek nincs konkrétan meghatározva melyik audio illesztőt használja, mert megváltoztatja a prioritásokat... a Toshiba nincs ennyire agresszív, legalábbis nem úgy fest... csak bizonyos programokat vesz át pl. Skype...
Viszont jobban jársz ha megmondod minden programnak melyik hangkártyát használja és ne hagyd az "elsődlegesen" és nem érhet meglepetés...
-
blackspeed
csendes tag
válasz
adam182
üzenetére
Sajnos ez a probléma nálam is jelentkezett, és el kell, hogy keserítselek, az Albacomposok azt mondták, hogy ilyen már előfordult párszor. A ventillátor csapágya ( kicsit sem értek ezekhez, nekem a telefonban ezt mondták) nem működik megfelelően, szinte biztos, hogy cserére lesz szükség, amit ugye garanciálisan elvégeznek. Amikor én hivtam nem volt raktáron ventijük és csak amíg megérkezik hozzájuk, az egy hét... :S
Én nem cseréltettem ki, mivel külföldön vagyok, de itt is van MSI service és oda fogom elvinni.
Reméljük kicserélik és el is felejthetjük ezt a hibát. -
exy
tag
válasz
adam182
üzenetére
"nem akarlak megsérteni, de te igen hülye vagy."
Nem vagyok sértődékeny. Az enyém is csak egy vélemény a sok közül. A tiéd is. Így megy ez egy fórumban. Ettől még nem kellene lehülyézni a másikat. Persze ha képtelen vagy kifejteni normális formában a véleményedet, hülyézhetsz is. Mindenki úgy csinál magából hülyét ahogy akar.
-
RatSon
aktív tag
válasz
adam182
üzenetére
nekem sincs rá szükségem, én a telepítéshez egy asztaliból kikapott olvasó-írót dugtam rá 3,5"os rack ata vezérlőjére és tápjára és tökéletesen ment. mondjuk én valószínüleg a 80 gigás vinyót se fogom kihasználni hiszen filmek, zene úgyis külső eszközön van, más meg nálam nem foglal annyit.
-
DarkByte
addikt
válasz
adam182
üzenetére
Húha, az ürge tud valamit
Egy Firefox vs. IE logót el tudnék képzelni egy fekete Wind -en 
#1017: értem. Bevallom derekasan hogy ilyenről hogy jack-en keresztüli SPDIF még nem hallottam, de utána fogok járni. Ebben az esetben viszont egy már fizikai példánnyal rendelkező egyént kellene megkérdezni, de szerintem akik Wind -et használnak azok közül elég elenyésző számú fog SPDIF -es hangrendszerrel rendelkezni hogy ki is próbálhassa, és talán még kevesebben vannak akik ismerik ezt a jack-SPDIF verziót

-
Awalon
csendes tag
Már tervezgetem is a saját skint hozzá
Én is néhány ízléses "girlandra" gondoltam
Csak nem tudom hogy lenne érdemes rátenni, van valakinek tapasztalata noti díszítésel? Mert tudom hogy meg lehet rendelni pl fóliaként képet, de az hosszútávon mennyire lehet tartós? Vagy mennyire viseli meg ha később leszedem? Tönkretenni azért nem akarom a felületet, ha már fényes, legalább maradjon egységesen az 
-
jozf
tag
Elvileg az elörendelt gépeknek meg kell érkeznie a jövöhéten, mondjuk a szinekbe is jó kis kavarodás van mert nekem meg a feketét mondták hogy késöbb fog jönni
, de a msi shop-ba meg csak feketét meg fehéret láttam.Remélem, hogy a jövöhéten már okosabbak leszünk ilyen téren is.
-
vadkörte
addikt
Az Eee900 kb. egy fél hangyafinggal nagyobb, mint a 701. Így a klaviatúra billentyűi se sokkal nagyobbak. A 901-es már nagyobb odút kap(o), de ez még nem nagyon kapható idehaza. A ma "kapható" netbookok között jelenleg a Wind rendelkezik a legnagyobb házzal. Azért, jelenleg, mivel az Asus Eee 1000(H) és a Dell nagyképernyős netbookja még nem kapható. Nem csak nálunk, sehol!
Az Eee-k billentyűi szerintem is a használhatatlanságig mütyűrök. De egy akkora géptesere nagyobbak nem fértek volna fel. Ezen nincs mit csodálkozni. Ezért is várnak annyian a Wind-re. Mivel jelenleg ennek van a legnagyobb kijelzője és várhatóan a legnagyobbak a billentyűi. A képeket elnézve kb. 90%-a egy Wind billentyű, egy "normál", tehát 15,4"-os notebookbillentyűnek. Ezen azért némileg kényelmesebben lehet gépelni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt már megírták Yoshidának, sőt ő már követte is az instrukciókat!! De azért jó néhe egy kicsit nosztalgiázni... 
Egy Firefox vs. IE logót el tudnék képzelni egy fekete Wind -en