Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Az utólsó 2 verzió óta jelentkezik az az állandó hiba, hogy egyszercsak nem reagál semmire a firefox. Nem lehet vele semmit csinálni, de a számítógép működik. Ilyenkor vagy türelmesen vár az ember, és kiírja egyszercsak hogy a flash player összeomlott, vagy nyomok egy ctrl-alt-del-t, és a feladatkezelőben kilövöm ezt a plugin-container.exe-t, akkor azonnal megy tovább a böngésző, a fentebb már leírt hibaüzenettel. Legújabb Firefox, legújabb Flash player. Olyan sűrűn előjön a hiba, hogy bár a megjelenése óta Firefoxot használok, most elgondolkodtam a váltáson.
Már leszedtem minden plugint, kiterjesztést, majd uninstalláltam a Firefoxot, és újraraktam. Akkor is csinálja.
Látom más is szív vele. -
Steelmanus
addikt
Na most tudtam gep ele ulni, igen igazad van a app.update.channel XP alatt Beta erteken van most eppen az alol irok XP-alol.
pete_21 Teljesmertekben igazad van.
silver star WonderCsabo ebben a hsz-ban leirta hogy mit kell beirni az about:configba.
szoval:
Mennek a kiegek, ha about:config -ban csinálsz egy logikai (bool) változót, neve extensions.checkCompatibility.4.0b legyen, értéke false[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok