- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
Intruder2k5 #69744 üzenetére
Az lehet de ez Firefox topik
-
tonyrulez
őstag
válasz
Intruder2k5 #69621 üzenetére
"Mondjuk ez a majd is olyan, hogy ki tudja mikor lesz..."
Már van. -
tonyrulez
őstag
válasz
junior11 #69566 üzenetére
Szokásos clickbait pcforum cím/cikk (mint a reklámos is volt), eredeti forrásból:
UPDATE: We’ve seen a little confusion about the language regarding licenses, so we want to clear that up. We need a license to allow us to make some of the basic functionality of Firefox possible. Without it, we couldn’t use information typed into Firefox, for example. It does NOT give us ownership of your data or a right to use it for anything other than what is described in the Privacy Notice.
-
tonyrulez
őstag
válasz
Jack Oneill #69352 üzenetére
Mert miért is? DNT-t amire szart minden oldal leváltják GPC-re, amit törvényileg be kell tartaniuk. Egyébként meg aki használ Firefox-ot, az használ uBlock-ot is, ami 100x jobban véd nyomkövetés ellen mint a DNT (ami lényegében egy lécci-lécci kérés az oldal számára).
Ja, és poén az egészben hogy DNT kérés tökéletesen használható fingerprintingrevannak akik javasolják is kikapcsolását
-
tonyrulez
őstag
válasz
eldoble #69260 üzenetére
Ha könyvjelző menüt lenyitod, ott van a tetején Könyvjelzők kezelése, vagy Ctrl+Shift+O. Tudsz név alapján is sorba rendezni, de ez csak itt van érvényben, a menüben nem teszi sorba. Keresni természetesen tudsz. Ha csak keresni akarsz, akkor arra az URL mezőt szoktam használni, csillag majd elkezdem gépelni a könyvjelzőt.
-
tonyrulez
őstag
válasz
kw3v865 #69248 üzenetére
yt-dlp-t használok erre. Habár "fizetős filmet" nem töltöttem le, de olyan Youtube videókat igen, ami csatorna előfizetéssel érhető csak el.
--cookies-from-browser firefox
kapcsoló kell neki, ami FF-ből behúzza a sütiket és így elérhetőek számára ezek a videók is (ha nem menne, akkor FF-ben érdemes sütik törlésével és újra belépéssel kezdeni) -
tonyrulez
őstag
Van más is akinek a napokban megszűnt működni rendesen a Google Sheet? Pl. linkre kattintva nem jön fel a felugró link amire még egyszer nyomni kell, link szerkesztésre semmit sem csinál, Ctrl+F-re nem jön fel a saját keresője, stb. uBlock ami egyedül gondot okozhatna, de teljesen kikapcsolva sem javul meg
-
tonyrulez
őstag
válasz
Intruder2k5 #68703 üzenetére
Így van, Youtube tesztelget. Enhancer for Youtube visszahozza a régi kinézetet.
-
tonyrulez
őstag
válasz
csferke #68641 üzenetére
Azt be tudod állítani hány sor legyen.
Ha az egyik gyorselérésire rámész, ott lesz jobb felső sarkában a 3 pötty, ott tudsz szerkeszteni (név, URL, és egyéni kép), illetve ki tudod rögzíteni. Nem kell addig törölgetni amíg megjelenik egy régi, akármelyik randomot átírhatod. A rögzítetteket húzással lehet rendezni. Firefox Sync ezt is szinkronizálja gépek között. Én így állítottam be magamnak 8 gombot, van ahol kellett egyéni ikon hozzá (valami mindig elérhető direktlinkes képmegosztóra feltöltve, azt megadva). Így nincs szükségem speed dial bővítményekre. -
tonyrulez
őstag
válasz
ledgeri #68396 üzenetére
Ez a multi-account-container csak egy frontend a meglévő gyári konténerekhez, nem? Nem használok semmi ilyesmi addont, jobb klikkel tudok új konténerlapot nyitni, és használom egy ablakon belül pl. a magán és munkahelyi Google fiókom. Konténerben lévő weblapról kattintott link azonos konténerben nyílik meg, lehet lapot másik konténerbe helyezni, stb.
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
még anno mikor letöltés helyett megnyitásra a Letöltések mappába tette a fájlokat %TEMP% helyett, a browser.download.improvements_to_download_panel false-ra állítása megoldotta a gondot. Most egy új gépen tettem fel Firefox-ot (120.0.1), beállítottam hogy letöltéskor kérdezze meg mit csináljon, és ha megnyitást választom, akkor letölti Letöltésekbe és onnan nyitja. about:config-os elem már nincs benne a listában, ennek ellenére hozzáadtam, hátha, de így sem működik. Hogy oldható meg hogy a megnyitandó fájlokat temp-be mentse?
-
tonyrulez
őstag
válasz
Vikusz77 #65680 üzenetére
Nem próbáltam de userChrome.css leírásában pont van egy ilyen példa: www.userchrome.org/what-is-userchrome-css.html
-
tonyrulez
őstag
improvement-et false-ra tettem, de a handlers.json fájlt nem találom (egész C-n keresést futtattam TCMD-vel), ezt hol kellene megtaláljam?
-
-
tonyrulez
őstag
válasz
Fandango #61122 üzenetére
A Keepass nem szinkronizál felhőbe, azt neked kell megoldanod. Ahhoz hogy a böngésző bővítmény működjön, vagy felhőből kell a jelszókonténert mindig lehúznia, vagy folyamatosan futnia kell a háttérben egy (feloldott?) Keepass asztali alkalmazásnak ami kiszolgálja azt. Tusk volt eddig a legjobban használható bővítmény, de a Google Drive szinkron pl. megszűnt működni minden böngészőben ami nem Chrome, aztán inkább nem is folytatta a dolgot a fejlesztője. Volt hosszabb leírása amit nem találok, de ennyi van a nyitóoldalon is:
Why is it unsuppored? Because I no longer prefer the keepass ecosystem. I believe version control and data sync should be a core feature of any password manager.
Próbáltam a másik opciót is, olyan bővítmény ami futó Keepasst igényel, és valami HTTP csatornán keresztül kapja tőle a jelszavakat. Hát, nagyon nem jött be. Azt hogy felteszed a Keepass-t, te kell gondoskodj a szinkronizálásról, és böngészőbe/telefonra 3rd party app-okat próbálgass, azt meguntam. Bitwarden-ből van hivatalos app mindenre, tökéletesen működik, szinkronizálás beépített, rendesen kitölti a belépsi formokat imádkozás nélkül, és ingyenes. Nekem ez megérte a váltást.
-
tonyrulez
őstag
válasz
junior11 #61115 üzenetére
Én a Keepasst kukáztam, a különféle böngésző bővítmények szart sem érnek. Áttértem Bitwarden-re (miután az egyik Keepass bővítmény fejlesztője mondta hogy neki is elege van belőle, és ezt ajánlja). Úgyhogy tudom ezt javasolni, szépen működik, teljesen ingyenes nyílt forráskódú cucc, annyi különbséggel hogy a jelszókonténert nem neked kell szinkronizálni eszközök között, hanem saját felhőjén van.
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
valamiért a Youtube hardware acceleration nem szuperál tökéletesen nekem. Mi lehet az oka, mit kell átállítani?
Windows 10, Firefox 72.0.2
i5-6500
GTX1060 6GB4K 60fps videó (példa amit használtam méréshez) először megy fél másodpercig, majd beszaggat, sőt néha teljesen leáll a kép és csak a hang megy alatta.
Firefox:
50-60% CPU használat Firefoxtól (össz 70-80%-on megy a CPU)
GPU használat fix 12%Microsoft Edge:
7-8% CPU Edge részéről, szumma 20-30% mindennel együtt
GPU használat fix 30%
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max