- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Frissült ez a sz×r, és eltűnt a Speed Dialom.
8×9-es mezővel használtam, kábé ~65oldal volt gyorslinkbe téve.Nem olyan régen már volt egy ilyen frissítése a Firefoxnak, amivel szintén eltüntette a Speed Dialom. Akkor még ráerőszakoltam, mint nem kompatibilis kiegészítő, és működött szerencsére, de most eltüntette ez a sz×r az összes beállított oldalam.
Egyébként tetszik a kinézete, csak első dolgom volt, h fent a jobb oldalra visszategyem a házikó ikont (kezdőlap). Minek kell annak variálni a helyét? Aki máshol akarja tudni, átrakja..
A pocket ikonját is ki szoktam szedni, úgyse kell, de most bekerült a címsorba, onnét hogy lehet eltüntetni?
Sebesség meg ilyenek tekintetében nem tudok nyilatkozni, nekem megfelelt az eddigi sebessége is.
De végülis nem ez miatt írtam.
Csako, köszi a linket, visszaraktam az egyel régebbi verziót, azzal legalább ismét visszakaptam a Speed Dialom.
Más kiegészítőket nem használok, de nem értem a Mozillát, nem lehetne frissítés előtt egy ablaknak felugrania, h biztos, h akarom ezt? Hát a pofám leszakad, h még mindig itt tartunk, h ráerőszakolják az emberre ha kell, ha nem kell, ha kompatibilisek a kiegészítők, ha nem.. Tudják, h akinél kiegek vannak fent, annak gondjai lesznek..
De legalább vissza lehetne állni az előző verzióra... de nem.
Még jó, h van ez a fórum, ahol megtaláltam az egyel régebbi magyar nyelvű verziót (az apkmirroron csak angolul van fent).Köszi még egyszer, amíg nem lesz muszáj, én maradok a régebbinél.
Majd másik gépeknél időnként megnézem, fut-e már a Speed Dial a Quantummal, ráérek váltani majd akkor. :/[ Szerkesztve ]
-
válasz
ledgeri #33940 üzenetére
Ja, h erről már volt szó?
Azt hittem csak én vagyok ilyen elvetemült, h igen gyakran szükségem van erre a bill. kombóra.Köszi, megcsinálom.
Hát.. a r×ssebnek kell hathetente újat kiadni.
Mennyivel egyszerűbb volt régen. Évekig elvoltunk a kettes, hármas verziókkal; kinek melyik volt szimpatikus, azt használta.
Csak szétb×sszák az ember idegeit.
A múltkor az a Youtube indító bug is..
Ennek aztán sok értelme van.. majmolni a Chromeot.[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Pár napja észrevettem, h a Ctrl-Shift-T-vel nem nyílik meg az előzőleg becsukott weboldal, hanem fejlesztői konzol jön elő.
Többi böngészőnél működik, úgyhogy nem tudom, most mi van?
25-ös verzióm van, wikipedián néztem a 25-ös kiadási dátumát, pár napja frissülhetett nekem is (van, h napokig nem zárom be a FF-ot, amúgy is mindig alvóba teszem csak a gépet, inkább csak win frissítéskor - újraindításkor nyitok új FF-ot, szóval nemrég még gondolom 24-es verzióm volt, akkor még jól működött ez a bill. kombináció).Ez valami Firefox feature, vagy bug?
Ez nem valami olyan bill. kombó ami nem FF specifikus, hanem amolyan szabvány, vagy mi?
Szokás ilyet csak úgy megváltoztatni? -
Üdv!
Erre valaki nem tud választ?
http://itcafe.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_22725-22725.html -
Üdv!
Mi baja a Firefoxnak ismerősöm notiján?
Azt írja ki, h a Proxykiszolgáló nem engedélyezi a megnyitást.Rákerestem itt a topicban, itt ezt írták:
Ellenorizd a Beallitasok / Halado / Halozat /Kapcsolat / Beallitasok-nal hogy a Nincs proxy opcional levo radiogomb legyen kijelolve.Igen ám, de az van bejelölve h kézi proxybeállitás és nem enged mást kijelölni.
Most ilyenkor mi van?Közben megtudtam még, h:
Tegnap a Google Chromra meg az Explorerre is ez volt kiirva,de a Googlet át lehetett állitani nagy nehezen,mert ide ki volt irva részletesen hogy kell h megértsék a gyengébbek is,de a firefoxot ugy nem lehet.Elvileg nem nyúlt senki a notihoz, tehát "magától" állítódott el, nem piszkálta senki.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Üdv!
Mi ez a hiba?
Valami Java figyelmeztetés.
Youtube videot elindítunk, és felugrik. A video szól alatta, de zavaró, meg hát ki kell lőni mert hát nem lehet tőle használni a böngészőt.
Böngésző újraindítása nem oldotta meg a problémát.
Nekem meg több ötletem nincs.
Szóval mi ez, és hogy lehet megszüntetni? -
Védekezés a Facebook vírusok ellen.
Pár perces videoban elmutogatják, hogy lehet megakadályozni, h belefussunk ilyesmibe.http://www.facebook.com/video/video.php?v=1811213927434&oid=111530928879262&comments&ref=mf
NoScript kiegészítőt tegyétek fel Mozillához.
Tudtok erről a NoScriptről valami jót/rosszat mondani?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
csferke #15760 üzenetére
Köszi, ez jó lesz, ezzel menni fog neki is.
llaszlo:
Tudom, hogy kell használni, ezzel nincs gondom, de édesapámat próbálom átszoktatni az IE-ről a FF-ra, és neki nehéz megmagyarázni, h ezentúl nem lesz gyorsikon, hanem kattintgatnia kell majd mindenfelé a menüben.[ Szerkesztve ]
-
Valami ilyesmire gondoltam:
Ha ez megoldható lenne firefoxra is.
A másik pedig ez lenne, ami szintén hiányzik Firefoxról:
Ezzel nagyítani lehet kattintásokkal.Tudom, h CTRL+egérgörgő, vagy num bill. +/- gombok, de ez egy régi noti, akkoriban még nem volt elterjedve a numerikus billentyűzet a notikon.
Remélem van ilyen kiegészítő is.[ Szerkesztve ]
-
-
Üdv!
Hogyan kell bekapcsolni, h amikor új fület nyitok, automatikusan adja be a Google-t?
Egyszerűen nem találom a beállításoknál.
Vagy nem is lehet?
Minden egyes alkalommal rá kell klikkelni a házikóra (kezdőlap)?IE-ben ha új fület nyitok, be lehet állítani, h az új fül megnyilásakor automatikusan nyíljon meg a kezdőlap, ami jelen esetben a Google lenne.
Én speed dialt használok, azt be is tudom állítani, h új fül megnyitásakor automatikusan nyíljon meg a speed dialos gyorsindító ikonos kezdőlap, de édesapám valamivel nehezebb felfogású ember, egyszerűbb lenne neki, ha egyből a Google nyílna meg. Tudom, h csak egy kattintással több, de akkor is..
Most próbálom átszoktatni az IE-ről a Firefoxra, és hát ez lenne az első göröngy az átszokás rögös útján..
[ Szerkesztve ]
-
Üdv!
Speed Deal-t használok, és a Facebook van az egyik "gyorsindító ablakomon". Ezáltal a Facebookon gyakorlatilag folyton online látnak, mivel a Seed Deal frissíti az ikonokat/oldalakat.
Pár Facebookos ismim nem akarja megérteni ezt, és az a rögeszméjük, h direkt nem válaszolok, pedig fent vagyok..Nincs rá mód, h ne látszódjak online?
Nem, nem akarom a frissítést kikapcsolni, nagyon is tetszik, h nem kell belépnem, elég, ha ránézek a kezdőlapra, és látom, hány új esemény történt.
Őszintén szólva lesz×rom, h pár nehéz felfogású ember nem halad a korral, csak úgy kérdeztem..
[ Szerkesztve ]
-
-
Üdv!
Érdeklődnék, h olyan kiegészítőt keresek Mozillához, ami Operában van azok a gyorsindító ikonok. Van ilyen Mozillához is, de nem tudom mi a neve, és nem találom, már egy ideje Googlezok..
-
-
Üdv!
Menüsort hogyan kell visszaállítani, ha véletlenül kivettem a pipát?
-
Érdeklődnék, Firefoxból hogyan kell kimenteni a webes videokat?
IE alatt ugyebár a temporális fileok elérési útját ismerem fejből is:
(Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5)
Firefox alatt meg megtaláltam ugyan (Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\Cache), de ott csak egy csomó kiterjesztés nélküli file van.
Találomra elindítottam a legnagyobb méretűt a Media Player Classsiccal, szerencsére "vette a lapot", és videoként elkezdte lejátszani. Ez eddig szép és jó, de a komplett video amit bepufferelt a weblapon.. szóval azt hogy találom meg?
Se a név nincs meg, meg hát a méret sem stimmel.Az előbb átraktam IE-be, ott szépen betöltöttem, megkerestem, és el is tudom menteni (ennek konkrétan .flv volt a kiterjesztése).
Mozillánál ez nem működik így?[ Szerkesztve ]
-
-
Hello!
Sokat internetezek, eddig meg voltam elégedve a 7-es Explorerrel, de állítólag ciki használni, vagy mi; na nem ez a lényeg. Használtam régen a Firefoxot, egy Travian nevű netes játékban hasznos kiegészítőkkel lehetett bővíteni, amivel könnyebb volt játszani.
Akkoriban azért nem maradtam meg nála, mert Myvipen ha valakinek az adatlapját nézem, a képekre egyszerűen nem lehet rákattintani, mintha ott sem lennének, mappát lehet váltani, de a képeket nagyítani nem lehet.
Most letöltöttem a 3-as Mozillát, de most is ugyanezt tapasztaltam.
Szimpaikus lenne ez a böngésző, de nem értem ezt miért csinálja?Tudna valaki segíteni?
Az én gépemmel van a baj?Please ne az legyen a válasz, h a Myvip is ciki, ti. ha valakit keresek, ott általában több kép van fent mint iwiwen, azonkívül egy munkahelyi klub is működik ott, és azt nem nagyon tudom nélkülözni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai