Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hello!
Sokat internetezek, eddig meg voltam elégedve a 7-es Explorerrel, de állítólag ciki használni, vagy mi; na nem ez a lényeg. Használtam régen a Firefoxot, egy Travian nevű netes játékban hasznos kiegészítőkkel lehetett bővíteni, amivel könnyebb volt játszani.
Akkoriban azért nem maradtam meg nála, mert Myvipen ha valakinek az adatlapját nézem, a képekre egyszerűen nem lehet rákattintani, mintha ott sem lennének, mappát lehet váltani, de a képeket nagyítani nem lehet.
Most letöltöttem a 3-as Mozillát, de most is ugyanezt tapasztaltam.
Szimpaikus lenne ez a böngésző, de nem értem ezt miért csinálja?Tudna valaki segíteni?
Az én gépemmel van a baj?Please ne az legyen a válasz, h a Myvip is ciki, ti. ha valakit keresek, ott általában több kép van fent mint iwiwen, azonkívül egy munkahelyi klub is működik ott, és azt nem nagyon tudom nélkülözni.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz Polllen #4028 üzenetére
Köszi a tippet. Tényleg ez az IE tab hiányzott.
De mondjuk nem értem, másnál hogyhogy nem volt iylen probléma?
XP telepít, mozilla letölt és... myvip nem műxik. Jóvilág..Na mindegy, legalább már ezt is tudom.
Köszi még egyszer.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Érdeklődnék, Firefoxból hogyan kell kimenteni a webes videokat?
IE alatt ugyebár a temporális fileok elérési útját ismerem fejből is:
(Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5)
Firefox alatt meg megtaláltam ugyan (Documents and Settings\felhasználóneved\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilodneve\Cache), de ott csak egy csomó kiterjesztés nélküli file van.
Találomra elindítottam a legnagyobb méretűt a Media Player Classsiccal, szerencsére "vette a lapot", és videoként elkezdte lejátszani. Ez eddig szép és jó, de a komplett video amit bepufferelt a weblapon.. szóval azt hogy találom meg?
Se a név nincs meg, meg hát a méret sem stimmel.Az előbb átraktam IE-be, ott szépen betöltöttem, megkerestem, és el is tudom menteni (ennek konkrétan .flv volt a kiterjesztése).
Mozillánál ez nem működik így?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Menüsort hogyan kell visszaállítani, ha véletlenül kivettem a pipát?
-
veterán
-
veterán
Üdv!
Érdeklődnék, h olyan kiegészítőt keresek Mozillához, ami Operában van azok a gyorsindító ikonok. Van ilyen Mozillához is, de nem tudom mi a neve, és nem találom, már egy ideje Googlezok..
-
veterán
-
veterán
Üdv!
Speed Deal-t használok, és a Facebook van az egyik "gyorsindító ablakomon". Ezáltal a Facebookon gyakorlatilag folyton online látnak, mivel a Seed Deal frissíti az ikonokat/oldalakat.
Pár Facebookos ismim nem akarja megérteni ezt, és az a rögeszméjük, h direkt nem válaszolok, pedig fent vagyok..Nincs rá mód, h ne látszódjak online?
Nem, nem akarom a frissítést kikapcsolni, nagyon is tetszik, h nem kell belépnem, elég, ha ránézek a kezdőlapra, és látom, hány új esemény történt.
Őszintén szólva lesz×rom, h pár nehéz felfogású ember nem halad a korral, csak úgy kérdeztem..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Hogyan kell bekapcsolni, h amikor új fület nyitok, automatikusan adja be a Google-t?
Egyszerűen nem találom a beállításoknál.
Vagy nem is lehet?
Minden egyes alkalommal rá kell klikkelni a házikóra (kezdőlap)?IE-ben ha új fület nyitok, be lehet állítani, h az új fül megnyilásakor automatikusan nyíljon meg a kezdőlap, ami jelen esetben a Google lenne.
Én speed dialt használok, azt be is tudom állítani, h új fül megnyitásakor automatikusan nyíljon meg a speed dialos gyorsindító ikonos kezdőlap, de édesapám valamivel nehezebb felfogású ember, egyszerűbb lenne neki, ha egyből a Google nyílna meg. Tudom, h csak egy kattintással több, de akkor is..
Most próbálom átszoktatni az IE-ről a Firefoxra, és hát ez lenne az első göröngy az átszokás rögös útján..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Valami ilyesmire gondoltam:
Ha ez megoldható lenne firefoxra is.
A másik pedig ez lenne, ami szintén hiányzik Firefoxról:
Ezzel nagyítani lehet kattintásokkal.Tudom, h CTRL+egérgörgő, vagy num bill. +/- gombok, de ez egy régi noti, akkoriban még nem volt elterjedve a numerikus billentyűzet a notikon.
Remélem van ilyen kiegészítő is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csferke #15760 üzenetére
Köszi, ez jó lesz, ezzel menni fog neki is.
llaszlo:
Tudom, hogy kell használni, ezzel nincs gondom, de édesapámat próbálom átszoktatni az IE-ről a FF-ra, és neki nehéz megmagyarázni, h ezentúl nem lesz gyorsikon, hanem kattintgatnia kell majd mindenfelé a menüben.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Védekezés a Facebook vírusok ellen.
Pár perces videoban elmutogatják, hogy lehet megakadályozni, h belefussunk ilyesmibe.http://www.facebook.com/video/video.php?v=1811213927434&oid=111530928879262&comments&ref=mf
NoScript kiegészítőt tegyétek fel Mozillához.
Tudtok erről a NoScriptről valami jót/rosszat mondani?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Mi ez a hiba?
Valami Java figyelmeztetés.
Youtube videot elindítunk, és felugrik. A video szól alatta, de zavaró, meg hát ki kell lőni mert hát nem lehet tőle használni a böngészőt.
Böngésző újraindítása nem oldotta meg a problémát.
Nekem meg több ötletem nincs.
Szóval mi ez, és hogy lehet megszüntetni?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Üdv!
Mi baja a Firefoxnak ismerősöm notiján?
Azt írja ki, h a Proxykiszolgáló nem engedélyezi a megnyitást.Rákerestem itt a topicban, itt ezt írták:
Ellenorizd a Beallitasok / Halado / Halozat /Kapcsolat / Beallitasok-nal hogy a Nincs proxy opcional levo radiogomb legyen kijelolve.Igen ám, de az van bejelölve h kézi proxybeállitás és nem enged mást kijelölni.
Most ilyenkor mi van?Közben megtudtam még, h:
Tegnap a Google Chromra meg az Explorerre is ez volt kiirva,de a Googlet át lehetett állitani nagy nehezen,mert ide ki volt irva részletesen hogy kell h megértsék a gyengébbek is,de a firefoxot ugy nem lehet.Elvileg nem nyúlt senki a notihoz, tehát "magától" állítódott el, nem piszkálta senki.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Erre valaki nem tud választ?
http://itcafe.hu/tema/mozilla_firefox_2/hsz_22725-22725.htmlJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
Üdv!
Pár napja észrevettem, h a Ctrl-Shift-T-vel nem nyílik meg az előzőleg becsukott weboldal, hanem fejlesztői konzol jön elő.
Többi böngészőnél működik, úgyhogy nem tudom, most mi van?
25-ös verzióm van, wikipedián néztem a 25-ös kiadási dátumát, pár napja frissülhetett nekem is (van, h napokig nem zárom be a FF-ot, amúgy is mindig alvóba teszem csak a gépet, inkább csak win frissítéskor - újraindításkor nyitok új FF-ot, szóval nemrég még gondolom 24-es verzióm volt, akkor még jól működött ez a bill. kombináció).Ez valami Firefox feature, vagy bug?
Ez nem valami olyan bill. kombó ami nem FF specifikus, hanem amolyan szabvány, vagy mi?
Szokás ilyet csak úgy megváltoztatni?Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
veterán
válasz ledgeri #33940 üzenetére
Ja, h erről már volt szó?
Azt hittem csak én vagyok ilyen elvetemült, h igen gyakran szükségem van erre a bill. kombóra.Köszi, megcsinálom.
Hát.. a r×ssebnek kell hathetente újat kiadni.
Mennyivel egyszerűbb volt régen. Évekig elvoltunk a kettes, hármas verziókkal; kinek melyik volt szimpatikus, azt használta.
Csak szétb×sszák az ember idegeit.
A múltkor az a Youtube indító bug is..
Ennek aztán sok értelme van.. majmolni a Chromeot.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Üdv!
Frissült ez a sz×r, és eltűnt a Speed Dialom.
8×9-es mezővel használtam, kábé ~65oldal volt gyorslinkbe téve.Nem olyan régen már volt egy ilyen frissítése a Firefoxnak, amivel szintén eltüntette a Speed Dialom. Akkor még ráerőszakoltam, mint nem kompatibilis kiegészítő, és működött szerencsére, de most eltüntette ez a sz×r az összes beállított oldalam.
Egyébként tetszik a kinézete, csak első dolgom volt, h fent a jobb oldalra visszategyem a házikó ikont (kezdőlap). Minek kell annak variálni a helyét? Aki máshol akarja tudni, átrakja..
A pocket ikonját is ki szoktam szedni, úgyse kell, de most bekerült a címsorba, onnét hogy lehet eltüntetni?
Sebesség meg ilyenek tekintetében nem tudok nyilatkozni, nekem megfelelt az eddigi sebessége is.
De végülis nem ez miatt írtam.
Csako, köszi a linket, visszaraktam az egyel régebbi verziót, azzal legalább ismét visszakaptam a Speed Dialom.
Más kiegészítőket nem használok, de nem értem a Mozillát, nem lehetne frissítés előtt egy ablaknak felugrania, h biztos, h akarom ezt? Hát a pofám leszakad, h még mindig itt tartunk, h ráerőszakolják az emberre ha kell, ha nem kell, ha kompatibilisek a kiegészítők, ha nem.. Tudják, h akinél kiegek vannak fent, annak gondjai lesznek..
De legalább vissza lehetne állni az előző verzióra... de nem.
Még jó, h van ez a fórum, ahol megtaláltam az egyel régebbi magyar nyelvű verziót (az apkmirroron csak angolul van fent).Köszi még egyszer, amíg nem lesz muszáj, én maradok a régebbinél.
Majd másik gépeknél időnként megnézem, fut-e már a Speed Dial a Quantummal, ráérek váltani majd akkor. :/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest