Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
ledgeri
nagyúr
Tudom már, hogy miről beszélsz, de én is képes vagyok, nem szavas, így a címe nincs meg
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Jack Oneill
veterán
válasz Intruder2k5 #68543 üzenetére
Jol ertem, hogy az oldalra kell ujra belépned? En lassan 1 eve leptem be, de meg nem léptetett ki.
-
MODERÁTOR
válasz Jack Oneill #68554 üzenetére
Igen jól érted, bár a PH csak egy példa volt, de pl. online fizetéskor is tud ez kellemetlen lenni, ha átlépsz a banki appba jóváhagyás miatt, majd mire visszatérsz a firefoxba, az újratölti az oldalt.
Mivel én moderátorként emelt jogkörű vagyok a PH-n, ránk kicsit más policy vonatkozik.
[ Szerkesztve ]
-
válasz ledgeri #68553 üzenetére
Na ezaz, hogy én is, elmenteni meg csak a nagyon fontos linkeket szoktam. De ez a privacy dolog is már olyan lassan, hogy majdnem le kell tojni, mert egyik fórumos cimborám szavaival élve, ha be van hozzád kötve a net, onnantól már mindent is tudnak rólad.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
MODERÁTOR
válasz HoaryFox #68545 üzenetére
Addig eljutottam, hogy nem "Android feature", vagy legalábbis nem minden böngészőt érint egyformán. Chrome nálam sem csinálja ezt, illetve a DuckDuckGo sem, csak a Firefox. Fiam is feltette próbára a Firefox-ot a saját telójára, első alkalommal nála is újratöltött miután a PH loginnál átváltott másik appra, de aztán később meg több alkalommal is tudott úgy váltani az appok között, hogy nem töltött újra a Firefox.
Szóval jelenleg ott tartunk, hogy csak a Firefox esetében jelentkezik a probléma, de azon sem mindenkinél, és nem minden esetben.
Amúgy végül is együtt tudok élni vele, nem új keletű ez már, csak gondoltam futok egy-két kört, hátha van rá megoldás.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Használ-e valaki ForecastFox kiegészítőt?
Ez az AccuWeather-hez csatlakozik. Pontosabban csatlakozna de pár napja nem működik a dolog. Azt jelzi, hogy "Hiba történt a meteorológiai központhoz való csatlakozáskor".
Ha viszont az AccuWeather honlapra megyek ott jönnek az adatok.
Hogyan lehet ez?
köszi -
csferke
senior tag
Forecastfox (fix version) [link]
Csak napok óta nem tud kapcsolódni az AccuWeather kiszolgálóhoz . -
Sonja
nagyúr
válasz Rimuru #68565 üzenetére
Volt is jelezve a topikjában, ahol ez is szerepel:
"Accuweather has turned off the feed since the author has not paid the fee.
Thank you for your message. The owners of the Firefox feed have ceased
payment and therefore the feed was shut down. We apologize for any
inconvenience.
We hope this helps to answer your questions at this time. Thank you for
contacting the AccuWeather APIs Team and thank you for choosing
AccuWeather APIs!"Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
csferke
senior tag
Esetleg tudtok-e ajánlani valami hasonlót a Forecastfox helyett?
-
draco31
veterán
Hello!
Egy ideje észrevettem, ha a Google keresőzök valamire, akkor teljesen ismeretlen oldalakat hoz, legtöbbször fordítozottakat.
Ugyan arra a keresésre a chrome meg normális oldalakat hoz.
Hogy lehet ezt visszaállítani?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz #79484416 #68573 üzenetére
Chrome az csak azért van, hogy telepitve legyen kb. Szóval 2 havonta 1x indítom, nem vagyok belépve rajta.
FF-ben 1-2 hete csináltam cookie törlést, csak az előzményeket hagytam meg. Itt be vagyok lépve Google fiókba.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
atesss
addikt
Üdv !
Oprendszer: Ubuntu 22.04.1 LTS (64bit), Firefox: 122.0.1 (64-bit).
De szerintem a helyzet teljesen univerzális, úgy rémlik Win alatt is ugyanez.
Szóval épp linkeket mentek ki, első körben a megnyitott böngészőablakaim közül (kategorizálok pár témát és később még hasznos linkjeit, most pl. mikrovezérlő-programozás ügyben).
Ebben elég sok konkrét Google keresés szerepel.
Namármost amit a Firefox bevisz egy Google keresés esetén a címsorba, az általában egy baromi hosszú link lesz. Ahogy nézem a keresés módja (új ablakba, vagy egy szövegből "Search Google for "...) szerint változik is.
Ilyenkor az - elsőre indokolatlannak tűnő ~100 karakteres utótagot - kézzel nekem kell levágnom. Pedig a gyakorlatban egyhttps://www.google.com/search?q=alma
formátumú link elegendő lenne.
Van ötletetek, hogy hogyan vegyem rá a Firefoxot hogy ezt alapból/magától már a címsorba is így vigye be ? -
ledgeri
nagyúr
válasz draco31 #68574 üzenetére
Valamelyiket a másikféleképp próbáld! (Legegyszerűbb kombó a privátmódos FF indítás, mint kereszt próba) De szerintem mint ahogy a google szokott benyeletett neked valami ajánlási régiót és ezért jönnek a gagyi találatok.
Ha a fenti eredménye az, hogy bejelentkezetten rosszak a találatok, akkor google fiókon belül érdemes a keresési előzményeket töröltetni, esetleg a személyreszabást kikapcsolni.... vagy kompletten lecserélni a keresőt valami kellemesebbre!
#68575 atesss Sokszor már a youtu.be-s linkek is két elemesek az egy helyett, úgy, hogy a második fél csak tracking. Én kevésbé tartom valószínünek, hogy azt a firefox böngésző generálná, minthogy a google... vagy törölgesz, vagy keresel valami addont ami beillesztéskor lecsapja.... vagy megtartod úgy ahogy van... Sajna nincs mit tenni. Rászűrhetsz privát móddal: ha egy adott, pl példalinked normál böngészőben mást miutat mint privát módbam, vagy akár más konténerben, vagy csak frissítésre, akkor az bőszen tracking cucc...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Rimuru
veterán
válasz atesss #68577 üzenetére
Nem tudom hogy konkret gondodat megoldja-e de mindenkinek aki googlet hasznal ajanlom a Don't track me Google-t.
Vigyázat, csalok!
-
draco31
veterán
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
FF-ben a görgővel való -oldalra billentéses- oldalra görgetés sebességét miként tudom növelni? Sajnos FF eléggé lassúka.
Edge alatt és pl Excel alatt kellemesen gyors. -
MODERÁTOR
Megint elérhető az Enhancer for YouTube™
-
qdak
addikt
válasz Intruder2k5 #68584 üzenetére
Pont múltkor a másod böngészőm alá akartam (Floorp - Mozilla alapú)
Aztán kimásoltam a Mozilla/kiegészítők alól, úgy ki lehetett kényszeríteni a működéstÉrdekes, hogy a Y.shorts bugos Mozilla alatt, a munkám meg kegyetlen lassú Floorp alatt...
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
MODERÁTOR
-
yanna
addikt
Hali!
Friss Firefox Enhancer for YouTube kiegészítővel a Youtube kezdőlapon indított videóval tökéletesen működik. Ha a kezdőlapról új ablakban nyitom meg a videót, akkor viszont olyan, mintha a kiegészítő nem is lenne telepítve.
A leváltott Firefoxon teljesen jól működött ebben az esetben is.
Nem látok valamit a beállításaiban?[ Szerkesztve ]
-
brugo
aktív tag
Hogyan lehet azt megoldani , hogy a tabok kozott eger gorgetessel ,vagy legalabb a szambillentyukkel valtsak ?
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
-
brugo
aktív tag
de nem CTRL+ szám, hanem Alt + szám
-
Rimuru
veterán
Ugy latom te se windowst hasznalsz. Ott is mindig nyomnam az alt+szam-ot de nem megy... ilyen ez a megszokas.
Btw, Keyboard shortcuts - Windows & Tabs (jobb fent lehet valasztani platformot)
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
-
Benhill
senior tag
Hali.
Időnként törli a sütiket a firefox, de csak YT alatt. Mi lehet az oka?Belépek és ez fogad, eltunik minden előzmény és hasonló vagy ajánlott videók amiket korábban néztem.
Nincs fiókom, mármint nem vagyok belépve PC-n.
-
MODERÁTOR
-
ledgeri
nagyúr
válasz Benhill #68594 üzenetére
Az a youtube dolga! Mivel nem vagy belépve, nincs fiók amibe lehetne csatolni, így -talán szóltak is rájuk emiatt- nem lehet egyértelműsíteni, hogy ugyanaz a felhasználó, így nincs megtartott előzmény. Legalábbis én ezt gondolnám.
Ha más bongészőn van ilyesmi, akkor meg azt mondom rá, hogy vagy google általi kitolás, ha ilyen lehet, vagy firefox védelem.
(oké ránéztem brave-vel, és azzal van kezdőoldal. Mindkét böngésző privát módban indul... de az a borzalom ami a kezdőlapokon van... hát én inkább kategorizálom firefox védelemnek...)[ Szerkesztve ]
-
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #68596 üzenetére
Köszi!
-
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #68584 üzenetére
És megint nem elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest