- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Ja annyit még, hogy létezik Infinity New Tab és Infinity New Tab Pro.
Nekem most a sima ( nem pro ) van fenn. Funkciójában ha jól tudom teljesen ugyan azok, mindegyik ingyenes.
Nincs korlátozás a simában sem. Mindegyik szinkronizál. Sőt, ha jól gondolom egyik a másikkal is, ha belépsz a fiókoddal.
De ezt nem teszteltem, nekem kb. 2 éve fenn van a sima, aztán csak használom. -
lck
senior tag
válasz
makoss #68998 üzenetére
Igen.
Nálam éppenséggel így néz ki a Fox kezdőlapja Windows alatt: [kép]
Lehet oldalra görgetni egyérgörgővel. Ott újabb 18 dial van. ( lehetne több, kevesebb is persze )
Ahogy módosítok egyet, Linuxos Fox is módosul automatikusan, sőt az Edge is. Chrome alatt is menne, de azt nem használok. -
lck
senior tag
válasz
makoss #68996 üzenetére
Tudom hogy nem ez volt a kérdés
de erre a célra én ezt használom: [Infinity New Tab Pro] Minden eszközön, minden fajta böngésző között szinkronizál, ha létrehozol felhasználót benne. Meg egyébként elég pofásan is tud kinézni szerintem.
-
makoss
veterán
Üdv!
Van egy Group Speed Dial 25.6 kiegészítő Firefox 128.0.3 böngészőn PC-n, és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám beállítani, szinkronizálni laptopra is úgy, hogy ha az egyik helyen változik a könvjelző, automatikusan változzon a másik gépen is?
-
Dr V
őstag
válasz
Jack Oneill #68992 üzenetére
Telekom, de ahogy írtam, privát/másik böngésző/másik eszköz mind jó volt.
-
Petyás
tag
Sziasztok!
Win10-en valamiért a honlapok többsége nem töltődik be, csak némi szöveg.
De pl. ncore, google keresés jól működik.
Előzmények, cookiek törlése meg volt.
Egyéb ötlet?
Köszi! -
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5 #68986 üzenetére
Nalam is ugyanigy megy.
-
Én nem szoktam semmit kapcsolni... Mivel böngésző bezáráskor törlök minden sütit, így az indítás utáni első megnyitáskor mindig fehér hátterű a Google, de egy frissítés után már sötétre vált, és ezt követően is mindig sötét módban nyílik meg. Az oprendszereim mind sötét témát használnak, a böngésző pedig az alapbeállítás szerinti automatikus módban van. Nálad, hogy van beállítva a Firefox? Illetve ha nem reagál a váltásra, akkor lehet valami nem engedi letárolni a sütit.
-
Jazz
veterán
És azt hogy lehet beállítani (new tab override kieg nélkül) about config-ban, hogy az új lap egy adott weboldal legyen? A beállításokban csak az üres és a firefox kezdőoldal lehetőség van. Új ablaknál van csak egyedi url megadási lehetőség.
-
-
Jazz
veterán
Másnak sem működik a google kereső oldalon a sötét mód bekapcsolása? Átkerült a beállításokba. De hiába nyomok rá hogy sötét-megerősítés, semmi nem történik.
-
koliz1
tag
Sziasztok , lehet láma kérdés , de hogyan tudom megcsinálni , a firefox csak egyetlen példányban nyíljon meg, ne lehessen újra megnyitni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956 #68973 üzenetére
Ha az egyik címsor, akkor hogy lett a másik kereső ablak?
-
balazs1956
senior tag
válasz
ledgeri #68972 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ,
:ledgeri kollégának is!
Így sikerült visszaállítanom az évtizede megszokott képernyőt.
Amúgy nem tudom mi szükség volt erre a "csodás" fejlesztésre?
Ráadásul nem egy frissítés alatt hanem munka közben tűnt el a keresőablakom.
A slendrián kifejezésekért meg elnézést, felhasználó vagyok , és nem igazán tudom, hogy az az "izé" ott a címsor, a másik a keresőablak...
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségeteket -
ledgeri
nagyúr
válasz
balazs1956 #68970 üzenetére
Ha több volt a "keresőablak", mint egy ablak, amiben a kereső meg volt nyitva, amiben keresgéltél, akkor nem tudom, hogy miről van szó, és szerintem senki sem fogja tudni... (írj többet, vagy magyarázd meg, hogy mitől az ami!)
Ha csak annyi volt, akkor miért kell hogy "az eltűnt" meglegyen?
Ha volt beállítva, akkor előzményegben benne illene, hogy legyen (ha adott lap kell, amit meg "kiránthatsz" ablakká egérrel).
Ha meg arra gondolsz, hogy a címsor mellett van "kereső-sor" is, akkor az jelentem szépen eltűnt a 128.03-ból, mint opció a beállításokban, de a böngészőmben megbarad, szóval elérhető! [link]
-
Rimuru
veterán
válasz
balazs1956 #68970 üzenetére
Siman vissza tudod rakni: Add the Search bar to your Firefox toolbar
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok, segítség kéne.
A Firefoxot úgy használom, hogy külön ablak a webcímeknek, külön ablak a keresőnek.
Tegnap este, egyszer csak eltűnt a keresőablak, és maradt a közös kereső/web ablak.
A beállításokban is eltűnt a választás lehetősége.
Újraindítás firefox/gép, semmi nem segített
A legfrissebb verzió fut
Más is tapasztalta, mi lenne a megoldás?A segítségeteket előre is köszönöm szépen
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68966 üzenetére
Ez magyarul amit én írtam angolul #68963-ban... (csak mindenem "alapból angol", állítgatni nem akartam, így köszi)
1-2 rákeresést így is úgy is megér.#68967 movax Inkább használj más keresőt, ha elkerülnéd, hogy a -nagy eséllyel- google fiókba belépett készülék -ami kb percenként kommunikál minden eszközazonosítót a google szervereivel- ne legyen azonosítható ugyanazzal a szerverrel kommunikáló google kereséssel (ami ugyanúgy megkapja ugyanazokat az eszköz azonosítókat [ha nem is pl imei-t, de milisec-re pontos időt/időeltérést, kijelző felbontást, ip-címet.... hasonlókat]).
Ha ugyanúgy kell gstatic.com pingelés google fiókos belépéshez, mint bármikor mikor recapcha-t/google-capcha-t töltesz ki máshol mikor máshova lépnél be, akkor már minden veszett.... itt jön képbe pl a ublock, amivel pl a felesleges (nem belépéshez kellő) google elemeket is lehet blokkolni amíg nem kellenek kifejezetten. #hardmode
-
movax
őstag
válasz
Jack Oneill #68966 üzenetére
Nem lehet tudni, hogy mi zajlik a háttérben, akkor is, ha kikapcsolod. Érdemes valami jó szarblokkolót is feltenni, pl. uBlock Origin-t (amíg persze ki nem derül, hogy ők is eladták a lelküket jó pénzért, ez egy ilyen örök bizonytalan harc a szemét ellen). Én kikapcsoltam, de van uBlock és külön konténerekben tartom pl. a Gmailt, FB-ot, böngészést, munkaügyeket, stb. Nem tudom, milyen hatásfokkal, de valamennyit biztosan ér. Mobilon minden google-keresésemet privát ablakban tolom, de lehet, hogy ez is csak szemfényvesztés.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Bocsi az ujabb noob kerdesert 😆
Az adatvedelmi resznel alapbol be van kapcsolva a webhely hirdetesi ballitasainal, hogy engedelyezes a webhelyek szamara az adatvedelmet vedo hirdetesmeres.
Ezt mennyire erdemes bekapcsova hagyni? -
Jack Oneill
veterán
Par napja jelentettem a Firefoxnak az rtl hirados hibat. Jott update, mar mennek a videok.
-
Jazz
veterán
Android firefox Nightly alatt about:config-ban módosítom a cookie banner service változót 2-esre, és csak addig tartja meg amíg fut az alkalmazás. következő újraindításnál alaphelyzetbe áll mindig (0). Tudja valaki hogy miért, vagy hogy lehet állandósítani?
Köszi -
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68959 üzenetére
Nem, mert nem akarok döntögetni akkor amikor nekik jó, hogy most az adott valami ami véletlenszerűen bekapcsol az jó-e nekem, vagy vagyok-e hajlandó adataimmal támogatni...
Egyébként van azabout:studies
"oldal", amin van a link hozzá, bővebb infókért.
Mondjuk lehet, hogy egy publikus konyvtár adminjaként engedélyezném, vagy hasonló... mert az ilyenek segíthetnek, de személyes gépen inkább ilyesmiket nem kérek! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68957 üzenetére
Körülötte biztos van egy learn more.... Amennyire emlkészem azok lehetnek használati szokások elemzésa, vagy akár beállítási változók... Egyszer, régen olvastam utána...
-
Jack Oneill
veterán
Mik azok a tanulmanyok? Erdemes kikapcsolni, vagy ha engedelyezem, akkor miket telepit?
-
Rimuru
veterán
válasz
Avicularia #68955 üzenetére
Jah, firefox csinalja. A max nev az 255 karakter lehet (ez hardcoded) csak windowson ebbe bele szamit a downloads mappa utvonala is.
Szoval azt tudod megtenni hogy atallitod a letoltesek mappat valami rovidebb utvonalura. -
Rimuru
veterán
válasz
Avicularia #68952 üzenetére
Biztos hogy a firefox vagja le? Nekem ilyet produkalt most (linux alatt, 128.0)
Screenshot 2024-07-16 at 21-21-20 Mozilla Firefox - Mobilarena Hozzászólások.png
. -
Avicularia
veterán
Arra van valami megoldás, hogy ha újabban csinálok screenshot-ot a firefox beépített progijával, akkor ne vágja le a fájlnevet teljesen? Korábban egy jó hosszú fáljnévben ott volt egy csomó infó a weboldal nevéről, de egy ideje csak rövidítést csinál a fájlnévből a firefox valahogy így Screenshot 2024-07-01 a[...].png
-
ledgeri
nagyúr
Ehh...
(a sötét az újabb)
"Trends on google" kereséskiegészítés (NA only)...
De legalább a fordító az már nem az egész oldalt képes csak!
-
Narxis
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #68942 üzenetére
Androidon ezzel se.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Jack Oneill #68945 üzenetére
Egyelőre sajnos igen.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #68942 üzenetére
Működik!
-
válasz
Narxis #68941 üzenetére
Az, hogy most mi változott, azt passzolom.
Kipróbáltam, így valóban mennek az RTL videók. -
Narxis
nagyúr
[link] másnál se tudja itt lejátszani a videókat? se Windows-os se androidos...
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
Rimuru #68935 üzenetére
Áhá, köszönöm, ez az általad linkelt oldalon működött! Google-nál még mindig ilyen szarul jelenik meg, ott nincs is ilyen, hogy tudnám engedélyezni.
Megtaláltam másnak is van ilyen hibája.
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Kollégák helpet kérnék. Mi a franc lett elállítva a FF-ba, ha feltöltök akár HA-ra, akár máshová képet ilyen szaturált akármicsoda jelenik meg?
-
zoltanz
nagyúr
Ollyan beépülőt keresek, ami tudja a videók felbontását állítani. (ha nincs más mód az oldalon )
Ne keljen egy másik appot YTDLnis pl használni.
Köszönöm! -
pinnacle
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #68930 üzenetére
Köszi! Használom is a PowerToys-t FancyZones miatt. AOT szegély először zavart, de szerencsére kikapcsolható.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ledgeri #68928 üzenetére
már a használati réteg biztonsági differencia végett sem. Ezt mit jelent, lehet problémás a kiegészítő? Vírus Total nem jelezné?
Van egy programon, aminek az ablakán kattingatok, ezen kell kis ablakban tartani a Firefoxot.
-
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Milyen megoldás, kiegészítő a legjobb arra, hogy a Firefox ablaka mindig látható legyen, felül maradjon?
-
farkas-j
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #68920 üzenetére
Köszönöm a választ! A csoportos hívás működik Firefoxszal is, mert több alkalommal a laptopommal használtam is. Az asztali gépemen van gond, és ott sajnos az egyedi hívás sem indul el
-
farkas-j
őstag
Sziasztok! Segítséget kérnék Facebook videó chat ügyben. Tagja lettem egy bringatúrás csoportnak, és a túra megbeszélések a Facebookon keresztül történek videó telefonálással. Nálam bejön a hívás, rákattintok a zöld felvesz gombra, utána megnyílik egy új ablak amiben a hívásban résztvevőknek kellene megjelenni. Ez az ablak nálam fekete, forog benne egy kör, és gyakorlatilag cseng tovább a hívás, vagyis nem veszi fel a hívásokat. A mikrofon, a kamera és a felugró ablak engedélyezve van a Facebooknak. Már kipróbáltam úgy is, hogy hibaelhárító módban indítottam, ilyenkor az összes kiegészítő le van tiltva, de így sem működik. Töröltem már a sütiket is de a helyzet változatlan. Edge-ben működik rendesen, de én a rókát használom alapban és a hívásokat is ebben szeretném bonyolítani. Van esetleg ötletetek mi okozza a hibát?
-
=Thor=
tag
Sziasztok!
Tegnap óta valami nem stimmel az instagram oldalakkal nálam:
https://ibb.co/R7D7HFvA komment szekció is szét van kicsit csúszva. Képeket nem lehet léptetni, mert nem reagál a nyíl gombra, csak visszalép a főoldalra.
Nem frissítettem/frissült elvileg semmi, manuálisan frissítettem most a legújabb firefox verzióra, de nincs változás. Edge/Chrome alatt nincs ilyen probléma...
Találkozott valaki ilyesmivel?
UI: 3 kiegészítőm van, köztük az Ublock. Minden letiltottam, de nincs változás.
-
Atish19
őstag
Nem régiben boldogítottalak titeket a Youtube akadozás/buffer problémámmal. Már lassan több, mint 1 éve keserítette meg a mindennapjaim. Most a legutolsó frissítés végre rendbe tette
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cs1csó #68911 üzenetére
Én nem láttam sütielfogadós ablak kérelmet, addonom, vagy személyes beállításom ff-ban erre nincs, és hard mode-on megy a ublock. Még javascript sem megy.
Mégis letölti úgy, hogy, hogy a háttérben az oldal törött >> továbbram sem értem, hogy miért a TELJES KIKAPCSOLÁS az elsőszámú javaslatod!
-
5leteseN
senior tag
Köszönöm a javaslatokat: Én meg közben "bepipultam" és letöltöttem máshonnan, nem kell nekem ragaszkodnom az ál-szabad (hátsókapu-)terjesztőhöz.
A megoldásokat eltettem más esetre!
/
-
ledgeri
nagyúr
válasz
5leteseN #68901 üzenetére
Ublock origin hard mode mellett simán letöltötte. (pont ilyen oldalaknál kikapcsoltatni reklámblokkolót (ublockot, meg szétszűrőzve végképp) picit pont a legértelmetlenebb) (nekem meg 250-re fizetett neten 260-270-nel jött le, attól függően, hogy Kibi vagy normál kilo)
Én erre a rutin Süti/cache törlés, majd profil átvilágítás amit ajánlok, ha számít egyáltalán ... Esetleg valami vírusírtó szólhat bele.... De a "jaj, ekkor mindig kapcsolj ki minden mást" biztos nem!
-
5leteseN
senior tag
válasz
Cs1csó #68902 üzenetére
Értem, +
Megjegyzésem: Tehát az állítólagosan legjobb szabad-szotfver tároló és terjesztő amerikai közösségi oldal(mint mondja egyébként szinte mindegyik), akkor működik jól, ha a Firefox-om (képletesen)letolja a nevemben a gatyóját és bepucsít(védelmi szempontból)!
Mindezt az szintén amerikai, (világ-)közösségi adományozós Firefox esetében, amelyiknek amerikai székhelye miatt egyébként is törvényileg kötelező(legalább egy) hátsókaput tárva-nyitva tartani.
"Csak" érdekesség képpen!Most erre mit mondjak?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest