Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Erre kíváncsi leszek!
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kipróbálom őket! (szoktam kísérletezni, szeretem ha tudnák pár extra funkciót ebben elég jó volt az "IM Translator is (soronkenti fordítás, színnel jelölt fordítás stb.) Itt amúgy sokan szeretik a "fapados" megoldásokat.)
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Több is van, én a S3Translatort használom. Az emberek preferenciái különbözőek a Firefox áruházban a keresőbe beírod "translat" és az első 3-4 találat próbáld ki valamelyik csak beválik.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Tudtok ajanlani Firefixra egy jó, megbízható fordítót, ami kepes az oldalakat leforditani egy kattintasra?
Gondolom, nincs beepitett.
Koszi 🙂 -
ledgeri
nagyúr
(Korától függően, csak technikai hozzáállással megkérdezném, hogy véletlen, vagy direkt volt, és ha utóbbi akkor miért >> lehet, hogy pl csak egy ublock filter update megoldotta volna, ő meg ezt nem ismervén talált egy "hogyan blokkoljunk minden addont, mert valamelyik reklámblokkoló" tutorialt.)
#66589 Sanyi52 Pontosabb leírást!
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Kérnék segítséget.
Fiam valamit elállíthatott a FF-ban, mert letiltódtak a Kiegészítőim. [kép]
Valamiért csökkentett módba került a FF. Hogyan tudok ebből kilépni, és vissza a normál módba lépni? -
Sanyi52
tag
Sziasztok! WIN 11. Ha játékot indítok és azt befejezem, azután a Firefox beindul, de a képét az alsó címsorba teszi. Ott van miniatűrben látható is, de semmi több. Mit tehetek?
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Toltotollkin
üzenetére
Nézd meg F12-vel mi az ami lassan jön be. Én eléggé blokkolva szoktam betolteni a YT-t és elég gyors szerintem Firefox-on.
-
Kékes525
félisten
Van arra lehetőség, hogy Firefox alatt a Google keresés mikrofonnal is lehetséges legyen?
-
-
-
ledgeri
nagyúr
Hát így nagyobb mindf***, mint gondoltam: Winsows-ból kiindulva annak alapértelmezett leállítási módja valami fél-hibernálás... mig a resi, a rendes resi... A logika azt diktálná, hogy előbbi működik, utóbbi nem, de ha pont fordítva, és nem is windows, akkor nekem nincs ötletem rá.
-
GAbre
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Más oldalból nem lép ki,ezért kérdeztem csak ezt,mert ma is csak ph,ahová újra be kellett lépnem.És eleddig is,mint mondtam ha ph kiléptetett,akkor telefonon is újra be kellett lépnem.De most nem ez a helyzet.
Meg nem napi szinten léptetett ki ph,hanem hetek,hónap alatt...
Mellesleg nem segített a cache törlés. -
válasz
Toltotollkin
üzenetére
Nálam meg sokkal gyorsabban.
-
Toltotollkin
junior tag
Az miert van hogy a firefox sokkal lassabban tolti be a youtube videokat mint a chrome?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
hódmaci
üzenetére
Nagyon személyes vélemény: én ennél tovább mennék, és mivel már "tudom, hogy melyik részleg le és fel kapcsolása befolyásolja adott lámpa világítását, mennék tovább mekresni az adott folyosót, irodát, és egyedi kapcsolót", ha érted a képet...

#66573 GAbre PH, Rios (,ha belefér az összes) süti, ÉS cache törlés után is fennál ez?
-
GAbre
veterán
válasz
hódmaci
üzenetére
Üdv!
Tegnap vagy mikor frissített firefox.
Azóta többször,ma pl már másodszor kellett újra belépnem oldalra,miközben ugyanazt a prohardver oldalt használom.1.
2. Meg be van pipálva a maradjak bejelentkezve.
3. Telefonon chrome-ban viszont 1x se dobott ki,pedig,ha gépen kidob,akkor telefonon is axem be kellett lépnem eddig.
Más is járt így vagy mi lehet? -
-
OFF: Mac-esként mondom, szerintem ez qrva ronda

-
huan
őstag
Sziasztok,
Firefoxhoz mac-hez keresek letölthető multi-row_tabs.css -t, ami ilyen lapokat csinál:
-
Helló, az lenne a kérdésem, hogy Mozilla Firefox esetében van e olyan beépített lehetőség vagy kiterjesztés, ami pontosan megmondja, hogy
HBO Max, Telekom TV GO, DIGI Online stb esetén (az elsődleges az HBO MAX), a Stream milyen felbontáson megy? Extra ha kiírja a Hz-et is.
Chromiumnál ott van, a chrome://media-internals/ lap. Ilyesmi infó kellene, csak Firefox alól. -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Ez és hasonló videókat miért nem játssza le?
Ott a play gomb de nem indul el a lejátszás hiába klikkelek rá
ez
Csak úgy indul, ha jobb klik és lejátszás -
DS39
nagyúr
nem tudok róla. Realme 9 Pro.
a normál verzióban jól működik, csak a beta-ban, amit időnként tesztelgetek rontottak el valamit. (a firefox felületén, a beállításaiban lépkedve simán 120 ebben is, csak az oldalaknál nem - android fejlesztői beállításaiban bekapcsoltam a Hz kijelzést így pontosan látszik, mikor vált az érték) -
DS39
nagyúr
Androidos Beta verzió (107b2) esetén tapasztalok olyan hibát, hogy a kijelző 120Hz-es (fixen arra is van állítva), de ha egy weboldalt megnyitok akkor átvált 60-ra.
A normál stabil verzió (106.1.0) esetén nincs ilyen hiba. Remélem ezt javítják mire a release channelre kerül az új, mert elég zavaró a görgetés közben. -
Nyíl
tag
Témát ki lehet menteni valahogyan? Vannak ezek az új színvilágok, ha jól értelmeztem a leírást akkor a lejárati idő után a beállított megmarad, de egy esetleges későbbi clean install után viszont már elveszne. Szóval kitudnám menteni valahogyan? (nincsen fiókom, lehetőleg fiók nélküli opció érdekelne ha lehetséges)
-
-
A korábban említett jelszóimportálási funkció (pl. #66479) sajnos nem működik.
Egy régebbi jelszómentésből szerettem volna visszatölteni pár jelszót, az importálás hibaüzenet nélkül lezajlik, de semmi eredményt nem ad.
Gondoltam biztos valami verziókülönbség, ezért a mostani jelszavakat kiexportáltam csv-be, a régiből code editorral átmásoltam a hiányzókat és megpróbáltam beimportálni a Firefoxba. Ismét csak sikertelenül.Teliholdas éjfélkor kell kakasvért áldozni hogy működjön?

-
válasz
Csupingo
üzenetére
Próbáld ki másik alkalmazásban is, úgy jelentkezik?Olyat szokott esetleg, hogy görgeted lefelé, és közben időnként felfelé is megy kicsit? Ebben az esetben takarítás és 1 csepp műszerolaj jelenthet megoldást (görgő résznél a szenzor kerék tengelyéhez). Pont ma vettem észre ezt az egyik még nem kezelt egeremnél (régi FF verzió). Már több alkalommal bevált.
-
vlevi
nagyúr
Újabb tűzrókában valamit mókoltak a scrollozással.
Az egérgörgetésre ki volt kapcsolva a smooth scroll, mégpedig az about:config-ban a
general.smoothScroll.mouseWheel = false beállítással.
Mert rohadtul idegesített, hogy hozzákezd, vár, szép komótosan elkezdi görgetni, majd megáll (mert egy egérgörgő mozdulatra ennyit csinált).
Most viszont mintha összevissza ugrálna. Ezért az engedélyeztem, de helyette a
general.smoothScroll.mouseWheel.durationMaxMS
general.smoothScroll.mouseWheel.durationMinMS
értékeket állítottam 1-re.
Így tulajdonképp olyan, mintha nem lenne smooth scroll, de nem is ugrál összevissza. -
farkas-j
őstag
Köszönöm szépen, hogy kipróbáltátok!
(Intruder2k5, Sweet Lou 6, edk) Nem értem mi lehet nálam a probléma. Tetű lassan töltögeti be az oldalakat. Ez a laptopomnál és az asztali i7-es gépemnél is így van. (Jó az i7-en kicsit azért gyorsabb.) Az Edge-en meg pikk-pakk betöltődik mindegyik gépemen. Sajnos van még egy-két ilyen oldal.
A gyorsítótár az mindig törlődik automatikusan a gép kikapcsolásakor, mert RAM drive-re van irányítva (3GB). A sütiket még nem töröltem, de kipróbálom. Még egyszer köszönöm, és ha esetleg van még ötlet akkor azokat is! -
válasz
farkas-j
üzenetére
Megnyitottam vagy 20 lapot random belőle, majd megvártam még mind betöltődik. Utána klikk egy újabb linkre, ilyenkor 4-5mp egy oldal teljes betöltése. Ha gyors egymásutánban középső gombbal megnyitok vagy 4-5 újabb linket, akkor kb. 12-15mp, mire minden lapfülön betöltődik a tartalom.
-
farkas-j
őstag
válasz
farkas-j
üzenetére
Legyetek szívesek nyissátok meg a linkelt oldalt. Nyissatok meg 2-3 fülön néhány pl. Tronsmart hangszórót és teszteljétek milyen gyorsan töltődnek be az oldalak. Utána ugyanezt Edge böngészőben. Nálam tetű lassan tölti be a Firefox, és sajnos van még néhány ilyen oldal. Nem találom a megoldást, pedig már letiltott kiegészítők nélkül is kipróbáltam (shift F5-ös indítás).
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
-
Nem csak FF probléma...lehet azzal valamit kezdeni, ha keresek - most éppen egy IT-s dologra, amiben magyar szavak is vannak, akkor esetleg értelmes oldalakat is listázzon? És ne a .com/.pt/.info stb külföldi szirszar oldalakat hozza, amikre rá se merek/akarok kattintani? Ha beállítom, hogy magyar nyelvre és szó szerint, semmi változás. Baromi idegesítő. Pl.
-
Érdekesség: verziószámban utolérte a Chrome-ot, annak is 106 a stabil most
-
Chabee
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Szia!
Megoldottam. Mivel a feketét nem lehetett tiltani, csak engedélyezni (amire egyébként nem csak a keret, hanem a lap maga is fekete lett), így a fehéret engedélyeztem és visszaváltott fehérre a privát ablak is. Remélem így marad!
A gyors választ/segítséget meg köszönöm szépen! -
Chabee
tag
Sziasztok!
A mai napon frissült a Firefox a 106-os verzióra. Innentől a Privát böngészés ablaka (kerete, témája) fekete lett az eddigi fehér helyett. Az oldalak rendesen jelennek meg, de ez a fekete keret rettentően zavar. Próbáltam turkálni a beállítások között, de nem találtam olyan opciót, hogy a Privát böngésző ablaka ne fekete hanem fehér legyen, mint a frissítés előtt. Létezik valami megoldás erre, vagy így jártam?
Előre is köszi a segítséget! -
farkas-j
őstag
Stziasztok!
Szívok a Firefoxal. Eddig a 105.3-at tegnap óta a 106-os verziót használom, a hiba fennn áll. Néhány weboldalnál észrevettem, hogy szinte megfekszik a Firefox az oldal betöltésével. Iszonyú lassan és több részletben töltögeti be őket. Például itt van ez az oldal. Ha még több lapot megnyitok belőle a különböző termékek összehasonlítása miatt, akkor iszonyúan, szinte használhatatlanul belassul. Három blokkoló addonom van. Már kikapcsoltam őket próbából de nem segített. (uBkock Origin, Facebook Container, Privasy Badger). MS Edge-ben villámgyorsan betöltődnek az oldalak. Mi foghatja meg a rókát? Hangsúlyozom, hogy csak néhány weboldalnál van ilyen probléma! -
Krystal_s
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Hát nem vagyok, mert már órák óta írogatok a Bugok.... topikba és már szinte nincs semmi, amit ne próbáltam volna. Így nem fogok tudni belépni. Hát lehet ennyi volt a PH ezen a gépen. Üres portable és esr-ben sem jó. De csak a PH-ra nem tudok belépni, minden más oldalon megjelennek a sütis kérdések.
Azért köszi, hogy megnézted. -
Krystal_s
addikt
Talán itt kapok valami érdemi megoldást, mert a Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon topikban eddig semmi és már kezdek kiakadni.
Frissítettem a Firefoxot 106-ra. Azóta itt Firefoxban asztali gépen nem tudok belépni a lapcsalád egyik oldalára sem, mert úgy érzékeli, hogy blokkolom a sütiket, pedig nem.
Nincs reklámblokkoló, nincs semmi blokkolás külön, minden alapon van a böngészőben, Fokozott követés elleni védelem ki-be. Sütiket, gyorsítótárat töröltem sokszor, indítottam fejlesztői minden kieg. letiltva, de semmi nem segít. Más weboldalak és más böngészőkkel nincs ilyen gond.
Bővebb infók képek, konzol infók erről az egészről itt vannak. -
ledgeri
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
Jelenleg túl sok meló és rizikó lenne, ahhoz, amiből nekem nincs javam.
Nem elég hogy visszakéne bontanom a böngészőm védelmét (ublock origin), vissza kéne bontanom a a gépem védelmét (portmaster) és még molyolnom kéne a routeremmel is (OWRT-adblock modul). Alapból.
Rápróbáltam VPN-nel, de megfogta a portmaster.
Rápróbáltam akkor TOR-ral, abban meg blokkolt a javascript.
Eddig vitt a lélek.De továbbra is merem állítani, hogy ha ott a reklám, akkor azt tudod blokkolni. Ha bekapcsolod az I am an advanced usert, akkor tudod blokkolni, vagy akár feloldani a betöltendő elemeket oldalra, vagy böngészőre vonatkozóan. Át kell olvasni az add-on wikijét, nem egyszer, és akkor megérthető mi hogyan működik! (Az is jó egyébként, hogy nem került rögzítésre, hogy a .club, vagy a .online oldalról is van-e szó.... előbbihez reg kéne... az sem lessz, sosem.)
-
edk-
őstag
Szervusztok,
Egy gépen tegnap megváltozott a google keresőoldalak kinézete, de csak Firefoxban (win10, v105.0.3 x64). Leginkább a képkeresésnél látszik:

Itt írnak erről a problémáról, de a javasolt megoldás nekem nem segít. 5let?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
Nem értem, hogy konkrétabban miről írsz (ha az oldalról, nekem az ilyenek sosem jöttek be), de továbbra is tartom: Ha zavar, hogy bármerre motorozol telemegy a szemed bogárral, akkor szerezz egy szélvédőt, és ne a szélirányba szélsebességgel haladással próbálkozz, az nem megoldás.
Mióta rááltam, hogy alap böngésző telepítés után megy fel a hard-mode, azóta reklámot csak az itt nyomott alzásat látok, ami saját szeróról megy, youtube-on (sponsor-block mellett), ha a videóba bele van képernyőfelvétel weboldalról. Ennyi. 1-2 oldalról tudom, hogy picit túl kell nyitni, vagy igényli, hogy pl brave-ben legyen megnyitva, ott talán 1-2 becsúszik. Csak ajánlani tudom... ha egyszer valaki elkezdi nem hiszem ,hogy van vissza út!If you go bl
aock, there is no way back![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#66519 Krystal_s Nekem windowson-n latest greatest-el jó.
-
Krystal_s
addikt
Nálatok is előjött ez a megjelenítési hiba? 105 óta lett ilyen és a 105.0.2-ben van rá javítás, bár nálam Windows van és nem Linux hm
"Fixed poor contrast on various menu items with certain themes on Linux systems (bug 1792063)"
és nem oldotta meg. Frissítés után első indításnál jó lett, aztán újra ilyen lett bizonyos oldalaknál, mint pl ez. Nagyon zavaró. Vajon mit és miért újítottak már megint, ami ilyen jól sikerült? :\
Firefox
Opera
-
totron
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Mindez király és értjük, de a helyzet az, hogy kicsit nagy a mellény Barátéknál, illetőleg nagyon rámentek a bevételre, úgyhogy Pityu. a valóságot vázolta, én pl. már el is engedtem a helyet emiatt, pedig jó volt online-kodni ott a múltban. Régebben az volt, hogy egy böngészői vissza gombra feloldódott az átok, ma már nem. Szolgáltatóközeg döntött, user is dönt, ennyi. Ha legalább csak pár fokkal kevésbé agyhalott reklám menne, még beleférne (nekem), de ez... Érezhetnék a szégyenfaktort, de ha nem, nem.
-
totron
addikt
History migráció. Windows. C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile folder> másolása esetén nem költözik át a múlt, pedig az lenne a cél. Hogyan kell?
-
svgyula
addikt
Szia! Miért nem használod a firefox fiókot? A beállítások-szinkronizálás-> belépsz a saját fiókoddal és szinkronizálja az otthoni dolgaidat. Utána érdemes kilépni ha nem használod.
Kiválaszthatod azt is, hogy mit szinkronizáljon! Ja félre értettem! Azt hittem a céges gépen eleve van firefox. -
-
wwhy
veterán
Elvetemült kérdés: a FF fiók adatait (jelszavak, előzmények) lehet exportálni a FF telepítése nélkül
Céges gépre nem lehet telepíteni, és az FF-es adatok pedig nagyon kellenének .... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Pityu.
üzenetére
A ublock origin nem "flerakom és blokkol" féle reklámblokkoló... Az "felrakom, és az blokkolok vele amit csak akarok" féle tartalom blokkoló. Ez azt jelenti, hogy bármi amit látsz az blokkolható vele, és ha egy tartalom nem látszódik akkor nem az az legjobb ha az egészet kikapcsolod (persze SOS-ben lehetséges...). Annak a wikijének is az átolvasása ajánlott! Én azt hard mode-on használom, ami azt jelenti, hogy ha egy olyan weboldalra megyek fel amit még nem láttam, és van harmadikfeles betöltendő eleme, akkor én azt az elemet nem látom, míg a listából ki nem választom. Így jobb az élet mint
az így is engem megtalálótejbe lábújj-lógatós képeket nézni véletlenszerűen. -
Az ilyen reklámokra van valami blokkoló?
Ha ublock orginban rányomok a javascript blokkolásra az sajnos mást is befolyásol negatívanMeg ha itt firefoxban pl megynitom a sorozatbarátot akkor az ublock orgin nem mindig működik tökéletesen.Például egy film egyik részébe belépek lés nem írja azonnal az összes feltöltő oldalt ahova felrakták a filmet hanem csak vagy kettőt aztán tölt pár ppercig mire beugrik az egész lista

Ha meg kikapcsolom az ublock orgint az egész lista rögtön látható de tele van okádva reklámmal.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Pityu.
üzenetére
Ha csináltad Firefoxon, akkor ezekben is kb ugyanúgy fog menni. Mindhez, bármelyikhez ha böngészpben kattintásos kitöltés kell akkor fog kelleni a saját addonja, ha beírás utáni mentés-felajánlás, akkor is. Bár ha az kellemesebb akkor másolgathatod is az alap kliensből a dolgokat, vagy bele, a vágolapot beállított időn belül üríti.
Kepassok tudnak automatikus beíratást is, bár ezt rég használtam: lényegében kattolsz ahogy kell, a progi meg lerakja magát tálcára, és az első helyre ahol a most aktív ablakon van a kurzor elkezdi beírni a dolgát. Ha olyan, tud mezőt váltani, tud várni, beállítgatható.Ide most részleteiben nem illik, túl sok, és a saját oldalaikon való tutoriálokban, wiki-kben ugyanaz van amit leírnék. Ha az én hogyan oldottam meg ezt azt keepassXC-ben akkor azt privátban rendezzük le. Próbálgasd, nem harap!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Hardcore café
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én mit akarok!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Céges gépre nem lehet telepíteni, és az FF-es adatok pedig nagyon kellenének ....
KAMI911