- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
mhorvat #5386 üzenetére
Szia! Sajnálom, hogy nem működik. Elnézést, hogy kioktatónak tűntem, de a legtöbb ember (főleg az újoncok) nem néz utána, rögtön kérdez, még nagyon egyszerű kérdéseknél is; write-only módban fórumoz. Örülök, hogy Te kivétel vagy. Ha találsz megoldást, légy szíves tedd azt közzé itt a topikban. (Ha meg vki tudja, ne habozzon!)
Üdv.
-
qwertly
addikt
válasz
Winner_hun #5397 üzenetére
Szia ez lenne:[link]
-
Sziasztok!
Gmail managerben beállítottam uj levél érkezésekor a hangjelzést, és nem ad hangot.
Tudtok valami megoldást erre a problémára? -
qwertly
addikt
Sziasztok a beágyazott swf videókat miképpen tudnám lementeni a firefoxal vagy valamilyen segéd programmal?
-
Vladi
nagyúr
válasz
localhost #5391 üzenetére
Nos magyar az éppen nincs, de telepítettem a Locale Switcher kiterjesztést, hozzá a magyar nyelvi pakkot, így a tools menü languages pontján megjelent a magyar.
Köszi a segítséget.Keresőkulcsok: Firefox Portable magyar nyelv.
-
qwertly
addikt
Sziasztok a fitefoxot használom és eddig ha videót akartam leszedni akkor nem volt gond
.De most akadtam egy oldalra ahol nem boldogulok semmilyen progival ezek a következők voltak a IDM,Dowloand Helper,Video Dowloander és a Video Get sajnos egyik sem tudja leszedi a bemutató videót.Amúgy swf kiterjesztésű és amikor megnyitom a linket megjelenik egy kis ablak amiben a camtas studio ikonja van betölti a videót és akkor a legtöbb letöltöm inaktivá válok.Milyen progival tudnám mégis leszedni a temp könyvtár üres?itt van megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
-
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
XP alatt használok firefox portable változatot (3.0.3). Programot nem tudok telepíteni, ezért kell a portable. Egész jól haladok vele, viszont azt nem tudom, hogy lehetne magyar nyelvet hozzáadni. Vagyis hogy legyen magyar a program. Már kerestem plugint meg leírást is, de nem nagyon találtam.
-
7
addikt
válasz
Nagy_Matessz #5387 üzenetére
Maceszgombóc: Rég láttalak.
A leginkább épkézláb tippem az volna, hogy megkeresed és megnézed a konfig file-t, és azt, hogy miket ír bele, amik a proxybeállítással kapcsolatosak, aztán ezek alapján szerkeszted majd máskor/máshol parancssorból. -
Nagy_Matessz
aktív tag
Sziasztok!!
Olyasmi lenne a kérdésem hogy valaki csinált e már olyat hogy Mozilla proxy beállitás de nem ez a eszközök---> beállitás-->kapcsolatok, proxy megoldással...
hanem parancssorból. Kellene egy munkámhoz de sehol sem találtam ilyesmi helpet. -
mhorvat
senior tag
válasz
WonderCSabo #5382 üzenetére
Ismét megköszönöm segítséged, de az általad küldött linket már végigolvastam, kipróbáltam, nem működik, többek között azért, mert egy 2006-os cikk, mely FF 2-höz készült. De valóban ez a Google első találata az általad leírt keresési kifejezésre.
Mindegy is, nem szeretnék piszkálódni, csupán azt akartam mondani, hogy nem úgy tettem fel a kérdést, hogy előtte nem néztem kicsit utána. És mivel nem találtam meg a megoldást, azt hittem teljesen triviális, akárcsak az IE 7-be, ezért nincs szükség plusz eszközre. De találtam egy cikket, ahol a FF-ot pontosan az iménti probléma miatt ócsárolják, miszerint nem lehet tetszőleges keresőt beállítani.Majdnem minden jobban tetszik eddig a Firefox-ban, mint IE 7-ben, de úgy vélem ez egy elég nagy hiányossága még a programnak. Persze lehet, hogy csak nekem, vagy kevés embernek, de én speciel igen gyakran használtam (használnám itt is), hogy az Árgéptől kezdve a kedvenc Torrentoldalad keresőjéig mindent beállíthattál oda pofon egyszerűen.
Őszintén remélem, hogy figyelmetlen voltam és van működő megoldás a problémára, vagy lesz a közeljövőben.
Uff.
[ Szerkesztve ]
-
hejnekem
csendes tag
sziasztok
nemtudom hogy ez más böngésző alatt is bejön, de ha egy oldal forumára akarok bejelentkezni akkor ezt írja ki: The requested language does not exist, reset via tools.php. in [path]/includes/functions.php on line 1307
értem én, hogy mit jelent csak nemtudom mit kell újraindítani
help pls
-
Finwe
őstag
Hali!
Olyan gondom lenne, hogy a Profiles mappát átmásoltam az új rendszeremre (XP->XP) de nem a legutóbbi bookmark-ok töltődnek be. Odáig jutottam, h a bookmark mentésből a legutolsót átmásolt mindenhova ahol korábbit láttam de nem történt semmi. Viszont találtam egy bookmarks.postplaces.html filet amiben tulképpen azok vannak amit indításnál betölt. Ennek a tartalmát is felül lehet írni a mentett bookmark.html-ből? Pontosabban ezt kell tenni, hogy a legutolsót töltse be? Kicsit más a szerkezete a 2 file-nak.
Finwe
-
mhorvat
senior tag
válasz
WonderCSabo #5376 üzenetére
Köszi a választ, félek nem olvastál végig: "Remélem érthető mire gondolok, a Keresőszolgáltatások kezelése és ott a további keresőszolgáltatóknál sajnos csak előre definiáltakat találtam."
-
7
addikt
válasz
milanscs #5378 üzenetére
Tudom, én is rendszerint Ctrl+T-zem, de sokan nem szeretik a hotkeyeket, mert főként az egérrel piszkálnak. Azért javasoltam azt, amit az előzőben írtam, mert ahogy elképzeltem, a 3. egérgombot + ezt a kombót használva nem kell "feleslegesen" levennie az embernek a kezét az egérről, csak akkor, ha amúgy is írnia kell valamit (pl. webcímet)
-
S W A T
senior tag
Hali.
teljes képernyős üzemmódba el lehet érni a kedvencek listát úgy hogy ne keljen mindig kilépni a teljes képernyőből ha 1 új kedvenc oldalra mennék
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
mhorvat #5374 üzenetére
Nem pont ez, de talán megfelel: a keresőmezőben jobbgombra lesz egy olyan menüpont, hogy add keyword for this search. Adsz egy kulcszót neki, és ha urlnek így adod meg: kulcsszó valami, akkor rákeres.
Például nálam a g a google, a keresések pedig "g valami"-ként néznek ki. -
mhorvat
senior tag
Sziasztok!
Firefox userek számára biztos alap kérdés, de lenne egy olyan kérdésem, hogy a böngészőben, az URL sáv melletti gyorskeresőnek hogy lehet "custom" oldalak keresőjét beadni? Értem úgy, hogy IE7-be egyszerűen megoldották azzal, hogy be kellett írni az oldal keresőjébe, hogy TEST és a kidobott URL-t bemásolni. Így bármilyen oldalon lehetett keresni a gyorskeresőből, aminek URL-jében kiírta a TEST szót is.
Remélem érthető mire gondolok, a Keresőszolgáltatások kezelése és ott a további keresőszolgáltatóknál sajnos csak előre definiáltakat találtam.
-
milanscs
aktív tag
Sziasztok!
Az új béta ff-ben az eszköztárba nem lehet beletenni az új lap ikont.
A kezdőlap ikon mellé szoktam mindig berakni, de ebbe nem lehet és nagyon kényelmetlen a jobb oldalon lévő kis zöld keresztre kattintgatni minden egyes új lap létrehozásához.
Valaki erre nem tud megoldást?Köszi!
-
Lejszi
senior tag
-
villamos
őstag
válasz
Winner_hun #5369 üzenetére
ok... ennyire láma nem vagyok, de így csak asztalon lévő ikont tudom lecserélni, viszont a böngésző ablakába is be szeretném rakni... (bal felső sarok)
erre volt jó a 2-esnél a cserebere...[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
nos...
Le szeretném cserélni a böngésző ikonját Vuk -ra. Eddig elég volt a firefox könyvtárjában lévő alapértelmezett ikonját lecserélni, de a 3 -asban ezt nem találom. Van valakinek ötlete, hogyan tudnám Vuk -kosítani a 3 -as foxot?[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Winner_hun #5364 üzenetére
Mondjuk így csak a tartalomrenderelés lesz gyorsabb. Az UI-hoz a "javascript.options.jit.chrome"-ot is true-ra kell állítani. (És eléggé begyorsul, mert a legtöbb addon JavaScriptben van írva.)
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun #5364 üzenetére
Halasan koszonom, megvan, tesztelem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #5362 üzenetére
Letölthető a Firefox 3.1 első bétája
Az új JavaScript motor, a tesztelés alatt álló TraceMonkey már benne van ebben a próbaváltozatban, de a program alapértelmezésben nem használja (egyébként a felhasználó manuálisan engedélyezheti az about:config használatával: a „javascript.options.jit.content” értékét kell „true”-ra állítani).
-
Winner_hun
félisten
válasz
Mecy_Lacee #5361 üzenetére
Nem kell kitörölni, 3.0.3-ban javítva lett, csak a 3.0.2-ben volt rossz.
Bár már mindegy -
Steelmanus
addikt
Szeretnem kiprobalni az uj FF 3.1 B2-t, es olvastam egy kis cikket a gyorsulas mertekerol. Hasznalja mar valaki a 3.1-et, szeretnem megkerdezni hogy mikent kell bekapcsolni azt a TraceMonkey motort.
Mar csak azert is erdekelne, mert most jott ki az uj Java-1.6.10, es a Adobe.Flash.Player-10.0.12.36 ezert jo lenne egyszerre tesztelni az egeszet, csak nem tudom hogy mikent kell a betaban bekapcsolni az uj motort. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Winner_hun #5360 üzenetére
De viszont volt ékezetes felhasználónevem, amit már nem használok.
Lehet, ez kavart be.
Ki is töröltem.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Mecy_Lacee #5359 üzenetére
Érdekes. De legalább ha másnak is van valami hasonló problémája akkor lehet mondani, hogy mit csináljon
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Winner_hun #5358 üzenetére
Bocsi. Tárgytalan.
Közbe visszajött minden....(Egy helyre kellett csak beírnom felhasználónevet, jelszavat, s visszajött minden. A mentett jelszavak is rendben...)
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Mecy_Lacee #5357 üzenetére
Érdekes. Esetleg próbáld meg visszatenni a 3-as verziót, hogy akkor megvannak-e a jelszavak. Ha nem, akkor valószínűleg buktad a jelszavakat.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Winner_hun #5355 üzenetére
3.0 ról lett 3.0.3 ra frissítve.
Szerverről jött a frissítés, a win indulásával. Meg se kérdezte, hogy frissít, vagy új telepítés lesz, csak a rendszergizda szólt, hogy fissül...
Nem (használok) volt ékezetes felhasználónevem, s jelszavaim. -
Brutforsz
senior tag
válasz
Pubszon #5353 üzenetére
Az about:config címen elérhető szerkesztőfelületen végzett változtatásokat (tehát csak azon beállításokat, melyek az alapértelmezettől eltérnek) a böngésző a profilmappában található prefs.js fájlban tárolja.
A költöztetéshez ezt a fájlt kell átmásolnod a megfelelő helyre.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Mecy_Lacee #5354 üzenetére
Melyik verzióra? 3.0.2-es nem szereti az ékezetes mentett dolgokat, 3.0.3-asnál ki van javítva az a hiba.
Amúgy egy sima frissítés után (rételepítés) megmarad minden. -
Mecy_Lacee
senior tag
Basszus kulcs!
A cégen belül frissítették a firefoxot, erre az összes elmentett jelszavam eltűnt...Vissza lehet hozni valahogy? Sima, kiemelt felhasználó vagyok a gépen.
-
Pubszon
veterán
Hali.
Hogy lehetne az about:config teljes tartalmát kimenteni, aztán egy másik gépen betölteni?
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #5350 üzenetére
A kiegek is kb. kompatibilisek vele.
Feltettem a beta-t, az 5x kiterjesztésemből !9! kompatibilis, a többi nem igazán. Nem is megy a böngésző, valamelyik(ek) elég rendesen kiakasztják.
Marad a 3.0.3 egyelőre -
toth_janika
őstag
Help me pls!
Sajnos letiltottam az egyik szerverről a képek megjelenítését, és nem tudom visszaengedélyezni, pedig b@szott fontos lenne! Tudna valaki segíteni, hogy tudom visszaengedélyezni?
FF 3.0.3
MOD:
Láma vagyok!Tools/Options/Concent megoldotta!
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Kijött a 3.1 Beta 1. Elvileg gyorsult a javascript-kezelés, főleg ha bekapcsoljuk az új javascript-motort. A kiegek is kb. kompatibilisek vele.
-
Vincsó
aktív tag
Nos, lehet, hogy a fireFTP kiegészítő volt a ludas, tegnap este töröltem, ma reggel rendben volt minden
-
Vincsó
aktív tag
Hupsz, most olvasom, hogy Lenry kollégának is ez a problémája... na akkor hajrá, már ketten vagyunk
-
Vincsó
aktív tag
Sziasztok!
Akadt kis problémám a tűzrókával. Mégpedíg nem hajlandó megjegyezni egyes beállítások az oldalakon pl itt a PH!-en sem, minden egyes alkalommal be kell lépnem, pedíg kipipáltam a belépve maradok korlátlanul opciót. Sütiket néztem ott az van beállítva, hogy a sütik lejártáíg megmaradnak, ha jól tudom ez így helyes. Nem tudom mihez kéne kezdenem
-
Lenry
félisten
olyan problémám akadt, hogy a firefox automatikusan törli a cookiekat kilépéskor, így mindenhonnan kijelentkeztet
be van állítva, hogy sütik megtartása amíg le nem járnak, és nem törli a személyes adatokat kilépéskor...
-
csferke
senior tag
A TabMixPlus tudja és jól konfigurálható
-
ZCoyote
őstag
Asszem ezzel tudja.
Egyébként az Opera tudja alapból
Vagy ezzel.[ Szerkesztve ]
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok.
Egy érdekes kérdésem lenne.
Meg lehetne valahogy csinálni hogy egy oldalt a firefox idönként automatikusan frissitene? Nem kell valami sürün csak olyan óránként,féloránként egy frissités.Nem találtam ilyen lehetőséget benne(szerintem más böngészöben sincs ilyen) de valahogy meg lehetne oldani? -
rien
senior tag
válasz
Winner_hun #5333 üzenetére
áááá de jó!
Köszönöm -
Draken
őstag
vista alatt az ff 3 néha kiirogatja hogy a firefox már fut de nem válaszol blabla..kisablak, ez akkor van, amikor bezárom az ff-t majd újra megnyitom. van amikor még egyszeri próbálkozásra bejön, van amikor ugyanazt a kis ablakot hozza elő. ez mégis miért van?
[ Szerkesztve ]
-
rien
senior tag
Sziasztok!
Összement a youtube-m
Nem tudom mit csináltam de úgy durván 50%-ra kicsinyítve jön be az oldal, csak ez az oldal
Verzió: 3.0.3
előre is
-
Eastman
addikt
válasz
Winner_hun #5329 üzenetére
OK, köszi, már hallgatom...
-
válasz
Winner_hun #5326 üzenetére
Pedig jó lenne,mert nem akarok minden egyes oldalt hozzáadni,mivel jó pár millió van belőle
Majd megnézem,mivel most rakom újra a gépet neki.
PazsitZ: Köszi ezt mindeképp felrakom.
-
Eastman
addikt
S.O.S.! (...nem olvastam vissza
)
Ezt --> [link] <-- a linket szeretném megnyitni firefox alatt van anélkül, mindegy. Az mplayer plug-in nem szereti.
Nem játsza le, "Leállítva" üzenettel. Lementeni sem tudom, illetve a lementett kb 170-200 bájtos .ram fájllal nem tudok mit kezdeni...
...ja, és Ubuntu Linux alatt.
S.O.S.!
-
Sziasztok!Beszeretném állítani a gyerek miatt,hogy bizonyos szavú oldalak ne jelenjenek meg.Ezt hol lehetne beállítani?Azmegoldható,hogy explorer-ben se lehessen megnyitni?
-
JamesHolden
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem a Media Player Firefox plugint mivel hiányolta FF ezt a bővítményt egy videó lejátszásánál...
Miután feltettem azóta minden wmv alapú videónál kifagy a böngészőm ilyen hibaüzenettel:Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: firefox.exe
Alkalmazásverzió: 1.9.0.3188
Alkalmazás időbélyegzője: 48dae60e
Hiba – modul neve: StackHash_3ee4
Hiba – modul verziója: 6.0.6001.18000
Hiba – modul időbélyegzője: 4791a7a6
Kivételkód: c0000374
Kivétel – eltolás: 000b015d
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 3ee4
További információk 2: 449ab929ccc9280797e79884a21b8ae1
További információk 3: 3ca1
További információk 4: 0a9429ad29788f9dec6013e98623c0d7Explorerben ugyanezen oldalon kérte a flash player felrakását, azt is megtettem és az is kifagyott
Ez mitől lehet? Összeakadt talán valamelyik codec-emmel?[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
félisten
válasz
concret_hp #5320 üzenetére
Vagy felteszel hozzá előre megírt szűrőket vagy te magad megmondod neki, hogy mit is szeretnél szűrni. Nagy segítség hozzá az Element Hiding Helper
-
concret_hp
addikt
3as tűzrókát használok. asszem egy ilyet tettem fel, hogy ad-block vagy valami ilyesmi, hoyg az majd kiszűri a reklámokat, de nem. milyen addont tegyek még fel? előre is thx
-
-
JetiRulez
őstag
Egy tanulságos történet:
Indítanám a Firefoxot, de mindig "...összeomlott" hibaüzi jön be. Újrahúzom, még mindig ugyanaz. Később rájövök, hogy véletlen írásvédetté tettem az egész Documents and Settings mappát. Feloldottam, és lássatok csodát. Megy. -
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
XP és Vista is vana gépen, mindkettőn Firefox 3. XP alatt tökéletesen működik a Forecastfox nevű időjárás-előrejelző addon, Vista alatt meg nem
Van valami tipp? Talán külön portot használ az addon, amit ki kell neki nyitni? Ha igen, melyik az?[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Csapi007 #5307 üzenetére
Az új füles a Source Viewer Tab, a tagek szerinti színezős a View Source Chart. Utóbbinak a FF 2-es verziója ingyenes és teljes, a 3-as verzióval kompatibilis verzióért fizetni kell 10 dollárt.
Webfejlesztéshez még: Web Developer -
Csapi007
veterán
Hello
Elkezdtem a PHP-vel foglalkozni és halottam két addonról is ami jó lenne nekem.
Az egyik azt tudja hogy a forrásfájlt új fülön nyitja meg a másik meg a forrásfájl tartalmát színei tagek szerint és pl. egy táblázatot be lehet csukni. (mint a mappákat az intézőben)
A nevük érdekelne. -
Gh0sT
addikt
válasz
Winner_hun #5305 üzenetére
Igen, ezt használom, de elfelejti, hogy mit állítottam be neki.
Azt szeretném, hogy néhány oldal újratöltési beállításait megjegyezze.MOD: találtam egy ReloadEvery kiterjesztést, de az sem jegyzi meg, hogy melyik oldalra milyen újratöltést állítottam be.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
félisten
-
Gh0sT
addikt
Be lehet azt valahol állítani FF-ban, hogy egy megadott oldal megvan nyitva, akkor töltse újra bizonyos időközönként? A jobb klikk menüben ott van a lehetőség, csak nem szeretnék mindig azzal vacakolni, hogy ezt állítgassam. Be állítanám egyszer és kész.
-
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #5302 üzenetére
Gondolod, hogy nem jártam itt?
Nem tom mit kavartam meg, de nem ment.
Na má mind1, most jó már. -
Noxy
veterán
válasz
Winner_hun #5297 üzenetére
Na ezt én anno úgy megbuheráltam hogy semmit nem tudtam csinálni vele.
4 sorban jelentek meg az ikonok.
Nekem csak ezzel ált most helyre most a rend a FF 3.0.3 ban,[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hobby elektronika
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...