- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
stichus
tag
válasz
Core2duo6600 #4399 üzenetére
csak olyat találtam, ami elrejti a neveket és ha fölé viszem, megmutatja. így kiférne sok, de 23ból, csak 5nek van saját ikonja. így nem az igazi
-
stichus
tag
hello! nem tudja valaki, h a könyvjelző eszköztárat meg lehet-e valahogy növelni 2sorosra? tele van rss könyvjelzőkkel, és sajnos nem fér ki több, pedig kellene. kösz
-
Wolverine
félisten
válasz
venember83 #4395 üzenetére
Hmm. Nekem a Yahoo Mail béta FF estén simán megy, Operával viszont nem jön be...
(a classic ott is működik)
-
Psytróger
tag
válasz
Winner_hun #4388 üzenetére
Eddig nekem semmi problémám nem volt ff3-al, most viszont azt vettem észre, hogy az origo.hu olimpiai rovatának akármelyik cikkje képes megfagyasztani... Nektek is? Kiváncsi lennék, hogy egyéni problémáról van-e szó...
-
venember83
nagyúr
válasz
Nekem az oldalonn levő tartalom miatt adhat hibaüzenetet, már kezd idegesítővé válni, kénytelen leszek más böngészőre váltani, vírus nincs, adaware scan megvolt, reg cleanup megvolt. Erről ennyit, délután már azt hiszem Opera lesz.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Nekem, ha jól emlékszem még egyszer sem fagyott le.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #4387 üzenetére
Nagy ritkán nekem is elszállt, bár mostanság egyre kevesebbszer, betudom a sok kiegészítőnek, pláne, hogy van még mindig jónéhány, ami nem kompatibilis vele (elvileg (max rosszul gondolom, de nem is igazán érdekel)). De ilyet még nem tapasztaltam, hogy konkrét oldal miatt omlott volna össze, hanem csak úgy random.
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #4386 üzenetére
Nekem igen, most épp az mtbr.com oldal betöltődése közben. Cache ürítés megvolt, most jön a registry meg egy Adaware scan. Mondjuk fogalmam sincs mi okozza, de kétlem, hogy a tűzróka, máig minden oké volt, ma pedig semmilyen programot-hardvert nem telepítettem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #4384 üzenetére
Nekem nem állt le. 3.0
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #4384 üzenetére
3.0.1 verzióval már okés, remélem cserébe nem kapok más bugot a nyakamba ettől a bétás rókakomától. Elnézést az ezek alapján hiábavaló kérdés miatt.
-
venember83
nagyúr
Hmm, itt még nem jártam.
Tudnátok segíteni, hogy ezt a hibát mi okozza? Pl. silentpcreview.com oldal esetén jön be, de több más oldal esetén is előjön ez a hiba és elég idegesítő. Köszönöm a figyelmet s a segítő szándékot.
Kieg.: most már nem is szól, csak kilép a programból. Így már nagyon idegesítő kategóriába sorolom a hibát.
Win XP SP2, hárompontnullás tűzróka.
-
vtechun
veterán
hello!
google tablazatot használok. kb 1000 soros a tabla most, és mostanaban jott elo az a problema, hogy ctrl-f , re nem talalja meg az oldalon/tablazatban a dolgokat, csak ha annak a közelében van a kurzor
ie alatt nem tapasztaltam meg ilyet, 2-es ff egyebkent.. Tudja valaki, mit hol kellene beállítani, hogy gond nelkul menjen ez ?
gyors segitsegeteket elore is koszonom
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun #4380 üzenetére
Es igen, bar nekem nem volt Default mappa de az egeszet egyszeruen magaba az altalad leirtakon keresztul egyszeruen felul irtam az Profiles mappa tartalmat es vissza allt kicsit hianyosan mert csak ezt az egy kiegeszitot tettem fel, de most hogy kiokositottal kezdem elolrol az egesz FF-et es a vegen csinalok egy mentest. Eredetileg en meg a Mainfield-bol nem az alap beallitast hasznaltam hanem egy masik particiora mentettem de igy is visszakaptam a beallitasim nagy reszet. Halas koszonet a segitsegert.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #4379 üzenetére
A kiegészítő által létrehozott napok tartalmából az egyiket bemásolod a(z) X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\profilnév.default mappába.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun #4378 üzenetére
Megvan a hiba oka en feltettem a FF SS2-re optimalizalt valtozatat es igy sajna Minefield lett a szegenykem es azt magyaritottam de sok mindenben pl az alapikonban is a MF ikon volt az alapertelmezet. Most ujra tettem az FF 3.0-t es most mar nekem is magyar,
viszont azt nem ertem hogy mikent kell vissza allitani, mert menteni tudok csak azt nem talalom hogy Visszallitas. Ez biztos hogy lama kerdes de kerlek segit benne.
Egy ideig a FEFE (jol irom?) hasznaltam de szeretnek valtani. -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #4377 üzenetére
Nekem 0.4.6-os van, nem jelzett még frissítést.
Most feltettem a 0.4.9-es verziót, maradt magyar -
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun #4376 üzenetére
Talan az lehet a problema hogy - ez feltetelezes - nem egyezik a verzioszam az enyem
0.4.9 es lehet hogy ez meg nem magyar. Vegezetul nem olyan lenyeges csak jobban tetszik a magyarnyelvu, de elboldogulok a menupontokban foleg ugy hogy lementettem az altalad kitett kepet ami magyarul van. Azert koszi a valaszt. -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #4375 üzenetére
Én is onnan tettem fel, nem tudom mi lehet a gubanc. Amúgy beállításai annyi, amennyi a képen van, jelöld ki az összes elemet, az elérési utat add meg aztán hagyhatod, hadd dolgozzon.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun #4359 üzenetére
Amit adtal linket az egy francia oldalra mutat, le is szedtem de sehol nem talalom hogy hol lehetne magyarra allitani, mint ahogy a kepen is lathato a Bookmark Backup beállítások linken. Nekem csak angol, jo lenne ha magyar lenne, mar kerestem a FF oldalan is a Bookmark kiterjesztesek kozott, de nem talaltam azert ott mert ha onnan is le lehetne szedni akkor esetleg az mar magyarnyelvu lenne.
-
mimi_bacsi
tag
Tudtok-e segíteni?
A könyvjelzők között, ha keresek egy már elmentett oldalt, azt megtalálom a keresés paranccsal, de honnan tudhatnám meg (ha nem kereséssel keresem), hogy melyik mappába tettem? (mert a könyvjelző sávban nem találom a linket) -
petyuci
csendes tag
válasz
Winner_hun #4265 üzenetére
Hurrá, csak a tűzfalban kellett kiszednem a tiltást!!!
-
kyru74
aktív tag
válasz
Winner_hun #4371 üzenetére
a hálózati központot állítgattam mert azt írta hogy nincs kapcsolat
-
kyru74
aktív tag
válasz
Winner_hun #4369 üzenetére
idáig jók voltak pl:az iwiw-et nem tudom megnézni mert nincs semmi az oldalon akkor nem tudom megnyitni a www.bookline.hu oldalt sem.
-
kyru74
aktív tag
válasz
Winner_hun #4367 üzenetére
És ezeket hol és hogyan tudom beállítani? De más böngészővel sem jönnek be ugyan ezek az oldalak.
-
kyru74
aktív tag
válasz
Winner_hun #4365 üzenetére
Szia!
Kb egy pár napja és vírus és spywar irtást már kipróbáltam de semmi. A adblock vagy noscript azt meg nem tudom hogy mi.Esetleg ha segítenél megköszönném.
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem lehet hogy nem ide tartozik de hátha tudtok segíteni egyes oldalakat ha megnyitok nem jelenik meg semmi -
Pubszon
veterán
válasz
Winner_hun #4361 üzenetére
Aha, közbe megnéztem a PH-n maradt a régi.
Kössz. -
Pubszon
veterán
Hali.
Ezek a kis nyilak nekem lettek nagyobbak a FF miatt, vagy a PH! cserélte le?
A FF szokott pár hülyeséget csinálni. -
Psytróger
tag
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun #4339 üzenetére
Elnezest kerek amiert csak most valaszolok de ilyen bena nem lehetek
Bal gombot nyomkodtam boszen de nem csak nem jott be a link, a jobbgombos menu eszembe sem jutott. Nokia 3110C mobilon most is egy rokuci figyel, akit erdekel az megnezheti a kovetkezo linken. -
cellpeti
nagyúr
válasz
Winner_hun #4354 üzenetére
Köcce
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Hova teszi a FireFox a kedvenceket?
-
Dilikutya
félisten
Másnak is szokott ok nélkül 100%-ön pörögni a Firefox? Megvan nyitva akármennyi ablak, és egyszer csak elkezdi enni a CPU-t, anélkül, hogy bármi új dolgot kezdenék el csinálni, csak a már nyitott oldalakat böngészem. Az, hogy a memóriát felzabálja, úgy látom, másnak is megvan.
-
Shoo
senior tag
válasz
Winner_hun #4350 üzenetére
sajna mivel még nem ismerem a cuccost ezért először nem...de hamar rájöttem hogy hogy kell azt a beállítást csinálni és most már megy.
köszönöm!! -
Shoo
senior tag
válasz
Winner_hun #4347 üzenetére
nem segített
-
Shoo
senior tag
hali!
most akarok váltani firefoxra IEről...egyenlőre majdnem minden okés de játszom egy oldalon (ogame.hu) és nem enged bejelentkezni. állandóan ezt írja ki:Hiba lépett fel!
A munkaszakaszod érvénytelen.
Ez a következők miatt lehet:
Beléptél több Felhasználóhoz egyidőben.
Az IP címed változott, mióta be vagy jelentkezve
AOL proxyval netezel. Kérlek vedd ki az IP ellenőrzést a számlád Beállítások részénél.Error-ID: 1684570196
csak 1 felhasználóhoz akarok belépni, folyamatos a netkapcsolatom és a játékban nincs bepipálva az IP-cím ellenőrzés
pls vki segítsen!!! -
csibor
addikt
Pár napja minden ok nélkűl bezárja magát a FF3,újra indítom pár perc után megint lekapcsolja
ubuntu linux-ot használok.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #4338 üzenetére
Jobb klikk a képen, kép mentése más néven...
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun #4334 üzenetére
Szia, honnan lehet ezt a kepet letolteni, kell a telomra.
Legyszi' adjal linket Kerlekszepen. -
Steelmanus
addikt
-
Winner_hun
félisten
-
chungee
addikt
Hy all!
Amióta frissítette magát az FF-em 2.0.0.15-re. Minden indításnál ezt írja ki és nem hajlandó behozni néhány oldalt. -
törölt tag
sziasztok,
a munkahelyemen 2-es verziot hasznalok, az otthoni gepen 3-asat
ugyanayok az rss-ek vannak hasznalva, megis az egyik oldal rss hirei nem frissulnek, csak a melohelyen, a tobbi rss mukodik...
ez lehet a 3-as verzio hibaja? -
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #4324 üzenetére
Jah vágom...
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun #4317 üzenetére
Inditáskor 109Mb
-
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #4322 üzenetére
Szerintem félreértjük egymást. Azt hittem, a linket azért nyomtad be, hogy lássuk, hogy sok kiegészítőt használok. De én is azt írtam, hogy sokat használok.
-
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #4320 üzenetére
Én azt írtam, hogy csomót használok, nem pedig azt, hogy nem sokat.
-
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun #4311 üzenetére
Akkor lehet a 64 bites Vistát nem komálja.. Nem tudom.. Nekem 1 lapnál 109mb, és laponként kb 15-20 megával nő.. Nem zavar mert van ramom, csk nem értem,meg valószinű nem igy kéne viselkednie.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4271 üzenetére
Neked is köszönöm a tanácsot, bár furcsállottam volna, hogy férgecském legyen, de sose tudni
"Több szem, többet lát" alapon lefuttatam a keresőt, nem talált semmit.
Úgy néz ki, a tiszta újra telepítés volt a megoldás. -
törölt tag
válasz
Winner_hun #4270 üzenetére
Köszi Winner_hun a segítségedet!
Kiirtottam az összes Firfox állományt, és a reg.-ben is a rá vonatkozókat. Úgy néz ki, hogy rendben működik az FF3. Gyanakodtam egy rezisztens adathalász védőre ami beépül a böngészőbe, de nem az volt a ludas. Hogy mi, azt nem tudom... -
Winner_hun
félisten
Akkor használj operát. Nálam ilyen hiba nincs 49 kiterjesztéssel sem, pedig ott nagyobb a rizikófaktor, pláne, hogy 12 még inkompatibilis. A memóriát sem eszi úgy, mint a 2-es verzió, annál egy lap használatával is felment 250 MB-ra, itt igen meg kell dolgoztatni, hogy felmenjen legalább 200 MB-ra a memória használat.
Különben se dísznek van a memória a gépben. Ha nem vagy megelégedve, akkor lehet más böngészőt használni. -
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun #4296 üzenetére
Csont uj 64 bites felupdatelt jogtiszta Vista Home Basicre raktam fel ugy hogy se FF2 es se Opera se semmi nem volt előtte fent.. Memóriahasználatára a zabálás illik legjobban, meg az a napi 2-3 összeomlás se teszi szimpatikusabbá..
-
Calibos
addikt
Nálam is simán bejön, de a múltkor valamit még hozzá nyitottam és belassúlt de nagyon. Kb 15 oldal volt megnyitva le akartam ellenőrizni melyik a hibás de nem volt időm már rá. Amikor újból megnyitottam az oldalat és az előbb linkelt oldalt kilőttem, akkor rendben volt.
-
Calibos
addikt
válasz
Winner_hun #4300 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest