- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Steelmanus #7197 üzenetére
Ez a sor azt adja utasításba a böngészőnek, hogy az adott oldalt – értelemszerűen akkor, ha a böngésző ablakának szélessége meghaladja az oldalét – igazítsa középre.
Az oldal elemei szélességének értékeit másutt lehet felülírni. Egy mintát találsz itt, ez 1280-as monitorra készült annak idején, az értékeket kiindulásként kb. 128-cal érdemes csökkentened.
Megjegyzés: a módosítás az oldal akkor alkalmazott stílusfájljához készült, mely azóta megváltozhatott, ezért nincsen biztosíték arra, hogy jelenleg is használható.
-
Penge_4
veterán
válasz
Steelmanus #7198 üzenetére
Elérhető magyar nyelven is. Én angolul használok minden szoftvert.
Nálam a béta 4 a cookie-kat ürítette random időnként (10 restartból 5 alkalommal).
-
Steelmanus
addikt
Szeretnem a monitorom 1152x864 felbontasahoz allitani a PH-t hogy kozepen jelenjen meg az userContent.css -ben ez a sor van megadva de nem tudom hogy hova kellene beirni a felbontas meretet.
@-moz-document domain('prohardver.hu')
{
#fo, #top, .menu_foot, .vlista, .vmenu, .xabre {margin-left: auto !important; margin-right: auto !important; }
} -
Winner_hun
félisten
válasz
Matthewus #7195 üzenetére
Menüsor eltüntetéséhez: Hide Navigation Bar
A lapfülekhez: Eszközök / Beállítások / Lapok / Lapok eszköztár elrejtése
-
Matthewus
őstag
Üdv!
El lehet valahogy tüntetni a menüsort és azt a részt ahol a lapfülek megjelennek? -
BullZeye
veterán
lehetséges hogy firefox updatelje magát a legújabb bétára? érdekel a3.5, viszont a profilom egy az egyben elcsesződik, ha a bétához rakom be, viszont updateléseknél teljesen jó (poratble firefoxot használok, emiatt)
-
WonderCSabo
félisten
-
-
válasz
WonderCSabo #7188 üzenetére
Csak az van fent a kiegészítők közül, semmi más nincs.
-
Sziasztok!
Hogy lehet megoldani, hogy a címsorban csak azok jelenjenek meg, amiket beírtam. Van erre egy kiegészítő a neve oldbar, de ez most nem megy nekem valamiért. (Vista64) Van erre valami megoldás? -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #7184 üzenetére
Hirdetésnél mindig az aktuális darabszám ki van írva, 688 eddig ami nálam van
Amennyit csak akarsz -
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun #7176 üzenetére
Kivancsisagbol kerdem mennyi van mar kb. Oly-n keresztul beszalltam vagy 150 db-al mennyi percet ulhetek rajta ha arra jarok
-
Draken
őstag
A jelenlegi 3.5 b4-hez létezik aero glass ami működik is?
-
dudo
tag
Nektek a 3.5b4-ben az adobe pdf beépülő modulja működik rendesen, mert nekem csak egy kis ablak jelenik meg egy kérdő jelel és egy OK gombbal!
Ez mitől lehet?
Ja Adobe reader 9.1-et használok. -
0519
senior tag
válasz
PazsitZ #7177 üzenetére
Ez már lehet.
Ahogy mondom, nincs jelen a kiterjesztések között.
Nincsenek opciók se: jobb klikkre megmutatja file nevét, balklikkre letölti.
Ez valszeg a világ legegyszerűbb kiterjesztése.Egyébként ami miatt kérdeztem az az vlt, hogy 3.5 beta 4 alatt eleinte nem töltötte le a videokat. Mostanra kiderült, hogy működik, csak némi várakozás után indul, nem úgy mint a rendes kiadások alatt.
Kösz a segítséget!
-
0519
senior tag
válasz
Winner_hun #7176 üzenetére
nem, nem az.
Nekem nincs menüm, csak az a kis ikon alul. -
PazsitZ
addikt
Hogy-hogy nem látszik köztük?
De ha már egy jobb klikkel rámész és pár opciót mondasz könnyebb lenne rájönni. -
PazsitZ
addikt
válasz
hülyegyerek #7172 üzenetére
#1hsz
Új operációs rendszer telepítésénél, vagy újratelepítésnél minden beállítás megmenthető, csak az alábbi dolgokat kell elmenteni:Vista alatt:
X:\Users\felhasználói név\AppData\Roaming\Mozilla
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok.
Éppen vista -reinstall előtt állok,és szeretném valahogy elmenteni a firefox profilomat,hogy újratelepítés után ne kelljen újra megkeresnem a könyvjelzőbe elmentett oldalakat, kiterjesztéseket.
Megoldható ez valahogy? -
Winner_hun
félisten
válasz
Penge_4 #7170 üzenetére
Scrollbar Anywhere-t próbáld ki esetleg a középső gombos megoldás helyett. Én azt az autscrollos dolgot ki is iktattam, csak zavart.
-
Penge_4
veterán
válasz
Winner_hun #7169 üzenetére
Nem, arra PageUp/PageDown-t vagy Home/End-et szoktam használni. Általában a nagyonlassú finomgörgetéshez és a horizontális scrollozáshoz. De még ez az, amit a legjobban tudnék nélkülözni, csak ilyenkor van 3 apró zavaró jelenség
1: Ha megnyomom, akkor onnantól ott marad a négyzet, amíg újra meg nem nyomom a középső gombot (tehát nem csak a nyomvatartás idejére).
2: Alatta az autoscroll működik, tehát ha egy hosszú oldalon jelölök ki linkeket, akkor "egymással versenyeznek" és néha úgy begyorsul, hogy nem tudom miket jelöltem ki feljebb
3: Ha kikapcsolom az autoscroll-t, akkor a középső gombra nem jön elő a kijelölőnégyzet. -
sbazsi
veterán
válasz
Winner_hun #7166 üzenetére
na asszem így sikerült felülírni a régit...
-
Penge_4
veterán
A FF-hoz csak ez az egy Snap Links létezik? Azért kérdezem, mert hasonló létezik Operában is userjs formájában. Kerestem FF-hez is, de nem találtam, ez meg nem müxik Greasemonkey-ban.
A probléma az vele, hogy a FF-os változat összeférhetetlen a FireGestures (és gondolom minden létező mouse gesture) kiterjesztéssel.
Ha a jobbklikket állítanám be, akkor akadna vele. A középső klikkre megint szükségem van az autoscroll miatt. A bal klikkre meg a szövegkijelölés miatt. Nincs valami módosítóbillentyűs megoldás? Az Operás scriptben az Alt nyomvatartásakor és bal gombbal kattintáskor jött elő a kijelölő téglalap, így nem akadt össze a mozdulatparancsokkal és semmilyen más funkcióval.Tehát a kérdés, hogy nincs-e valami módosított addon, amiben beállítható módosítóbillentyűs megerősítés, vagy olyan userjs, ami Greasemonkey-val is müxik.
-
sbazsi
veterán
telepítős firefoxból hogy tudom beapplikálni a bookmarkokat egy portable verzióba?
-
copin
őstag
Nem tudok FF 2.0.0.20-ra frissíteni.
Lehet még?
-
copin
őstag
Nem tudok FF 2.0.0.20-ra frissíteni.
Lehet még?
-
Brutforsz
senior tag
válasz
L|zsidoboz #7158 üzenetére
-
L|zsidoboz
őstag
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki mondani annak a kiegészítőnek a nevét, ami a könyvjelzőket egy ikonná kicsinyíti le és ha fölé visszük a kurzort, akkor szövegesen megjeleníti az oldal címét.
Előre is köszönöm!
-
xabolcs
őstag
ha mar szobahoztam a 80~100 db fulecsket: [Search Tab Addon] - a lapfulek nevei kozott lehet keresni.
ahogy nezem balrol jobbra talal.
-
xabolcs
őstag
hmmm ... hat olyan 80~100 oldal van megnyitva....
megnezem azert oket.viszont a bnom ff-ja is csinalja, pedig 15~20 ful van. ... bar a ketto metszete nem ures ... na lesz ebbol megiscsak valami.
kosszep mindkettotoknek!
-
Penge_4
veterán
válasz
Winner_hun #7152 üzenetére
Mivel nemrég update volt ott is. Már ha húzod a idősávon-on az egeret, akkor mutatja, hogy a videónak hány perc, hány másodpercénél tart pontosan és ha kirakod teljes képernyőre, akkor egy idő után eltűnik az idősáv is a fejlett FlashPlayerekhez hasonlóan. A végén még tényleg lesz valami a YouTube-ból, elkezdett fejlődni.
Nálam ha átváltok másik tabra, csak akkor tűnik el, ha megvárom a videón, amíg eltűnik, utána a másik tabon ha arra a területre viszem, ahol a videó van, akkor eltűnik, de csak először, ha megmozdítom, akkor másodszor már nem tűnik el.
-
Winner_hun
félisten
-
Penge_4
veterán
válasz
xabolcs #7149 üzenetére
Egyszer tapasztaltam ilyet, nem tudom már milyen oldalon voltam, valami után gugliztam, a lényeg, hogy amíg az a bizonyos tab (egy fórum volt egyébként) nyitva volt, addig bármelyik másik tabra váltottam, 1-2 sec után eltűnt a kurzor. Miután bezártam a kérdéses oldalt, utána nem tapasztaltam.
Vagy nálad folyamatosan csinálja?
A beépülők végigtúrásában a Greasemonkey scriptek is beletartoznak? Azok is képesek furcsa dolgokat okozni.
A YouTube-nál normális, hogy eltűnik. Az már kevésbé, hogy ha videónézés közben írsz a keresődobozba, akkor minden böngészőben másféleképp jelennek meg a suggestion-ök.
Operában a videó alá nyílnak, Chrome-ban a videó fölé nyílnak, FF-ben meg a legfelső 2 suggestion látható csak, (gondolom ezzel elkerülendő, hogy ne nyissa sem a videó alá, sem fölé, de akkor is érdekes). -
xabolcs
őstag
sziasztok,
azt akarom kerdezni, hogy tapasztaltatok-e mar olyat, hogy firefoxban a magara hagyott egerkurzor nehany masodpec mulva eltunik?
kerestem olyat hogy: hide idle mouse cursor firefox de csak az unclutter nevezetu linuxos csodahoz kapcsolodo talalatokat adott, ami irrelevans, mert windozerolok.
de annyira aktivan figyeli az event-oket, hogy ha az ff csak hatterben van, es ugy viszem ra a "teruletere", akkor is eltunteti a kurzort ... folottebb izgalmas.
ja igen, es mostanaban "kezdte".
3.0.10-es tuzrokat hasznalok.es persze van egy adag beepulom is, de azokat mar vegigturtam, s nem lehetett ilyesmit ixolni rajtuk.
akkor tehat: ezmiez?
-
Gaben001
tag
válasz
WonderCSabo #7146 üzenetére
Köszi a választ.
A vágólapon ott volt a webcím de utána egy képet is másoltam tehát az is törlődött. -
Gaben001
tag
Sziasztok!
Megnéztem egy videót egy videómegosztó portálon aminek nem emlékszem a címére.Szeretném újra megnézni de az előzmények törlődtek kilépéskor.A videó ha megnéztem nem marad meg valamilyen formában a gépen?
Előre is köszi a válaszokat! -
Penge_4
veterán
Én ugyanígy jártam. A FireGestures nálam is fent van. Nálam sehonnan nem tűnik el pipa, és nem is törli minden újraindításnál, csak véletlenszerű alkalmakkor.
Most nézem, hogy warrior28-nál is hasonló a probléma. Nem a 3.5 valamelyik bétáját használod? Mert így elsőre arra tippelek, hogy ez valami böngészőbug.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Hedgehanter #7142 üzenetére
Ezek a nők...
-
Hedgehanter
őstag
válasz
Winner_hun #7141 üzenetére
Jaaa mar szetb@szott az ideg mivan... A bnom piszkalt valamit es eltuntek a kepek az o internetes suli oldalarol de azt valahogy berakta a blocked listaba es utana neztem hogy PH.-n sincsenek kepek azt hittem osszefugg....
-
Winner_hun
félisten
válasz
Hedgehanter #7140 üzenetére
A PH-n és társoldalain karbantartás van, ha itt nem jönnek be akkor türelem
-
Hedgehanter
őstag
Nem tolti le a kepeket a bongeszom 3.0.10. Load pictures automatically bepipalva nincs exception ures.. Probaltam beirni oldalakat hogy allow sites de nem megy ugy sem... ??
-
Penge_4
veterán
válasz
Winner_hun #7136 üzenetére
Ezzel semmi gond, én a Ctrl+F-es saját gyorskeresőre gondoltam.
-
Penge_4
veterán
Meg lehet valósítani FF-ben valahogy, hogy a gyorskeresője ne legyen ékezetérzékeny (úgy, mint a Chrome-ban)? Tehát például a "böngésző" szó beírására emelje ki a "bongeszo", "böngészö" szavakat is.
-
Edween
őstag
válasz
WonderCSabo #7133 üzenetére
A böngésző teljes felületére gondolnék, ez csak a cím sor és környékét módosítja, köszönöm a segítséged!
-
Edween
őstag
Létezik olyan kiegészítő, mellyel a böngészőt lehet áttetszővé tenni?
-
simon7012
aktív tag
válasz
Winner_hun #7121 üzenetére
Köszi a segitséget!
-
coolmpi
aktív tag
Valaki tudna segíteni? A 3.0.10 óta nagyon durván eszi a megmóriát a firefox-om...
2-3 ablaknál és 4-5 fülnél pár óra múlva már 1,5 gb-ot eszik. Néha olyankor is nő, ha nem is csinálok semmit vele...
-
monti20
tag
válasz
Winner_hun #7128 üzenetére
Tényleg, köszi még egyszer!
Nagyon tetszik ez az új FF, alíg várom a teljeset.
Nem tudni mikor jelenik meg?? -
Winner_hun
félisten
válasz
monti20 #7127 üzenetére
Beta a Program Files mappába külön települ, nem írja felül a régit, csak a profilodat használja. Majd ha kijön a végleges 3.5 akkor kerül a Mozilla Firefox mappába az install... Bár a beta akkor is ott marad, csak ha azt eltávolítod akkor a személyes adatokat hagyd meg, különben meglepetés érhet
-
monti20
tag
válasz
Winner_hun #7125 üzenetére
Feltettem a 3.5beta-t és fennmaradt a régi FF 3.0.10. Nem kellett volna, hogy törölje a régit vagy ezt már én is megtehetem?
Amúgy nagyon bejövős a 3.5-ös!!! -
monti20
tag
válasz
Winner_hun #7125 üzenetére
Köszi!
-
monti20
tag
Erre vki?
-
Tomate
veterán
válasz
Winner_hun #7122 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
robekri #7117 üzenetére
Update Scanner ami tudomásom szerint a legközelebb áll hozzá.
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok tudtok nekem segíteni,hogy tudnám telepíteni az adobe flash playert?
Automatikusan nem települ és a kézi telepítéssel sem!
Tudjátok,hogy mi a megoldás? -
robekri
addikt
SZiasztok.
Tudtok olyan kiegészítőt, ami logolja, hogy mikor változott az oldal tartalma és ezt egy fileban tárolja?
üdv.
-
monti20
tag
Haly!
Hogy érdemes feltenni az új FF 3.5beta-t?? Régi FF marad, aztán install vagy előbb régi FF uninstall és csak utána az új??
Köszi előre is!
-
Froclee
őstag
hali
a mostani frissítést miért nem tudja telepíteni az ff? ezt írja ki. itt tovább-ozok leszedi egy 10megás fájlt, utána ugyanezt írja ki...
-
pzstm
titán
-
Narxis
nagyúr
Nagyon zsír az új 3.5
-
twollah
nagyúr
Kijott az uj 3.5os beta verzio (v3.5 Beta 4), letoltes innen.
-
twollah
nagyúr
Kijott a Firefox uj verzioja (v3.0.10), letoltes innen.
-
kymco
veterán
Mit csiripelnek a verebek, mikorra jöhet ki a 3.5-ös verzió?
-
szimcsi
senior tag
Helló
Nekem olyan gondom van, hogy a letöltés be volt állítva, hogy mindig ugyanazt tegye, ha le akarok tölteni, tehát nem kérdez rá. Most telepítettem egy letöltésvezérlőt (OrbitDownloader), ami állítólag rákérdez töltéskor, hogy vele akarom e letölteni, de nekem ilyen opció nem jön be így, hanem a firefox csinálja szó nélkül továbbra is. A beállításokban meg nem találok semmi arra utalót, hogy meg tudnám változtatni ezt a korábbi mentési beállításokat. kösz -
fradi81
veterán
Vistás gépen elmentettem mindent mozbackuppal, xp-s gépen új felhasználói fiókban pedig restore. Bejön a firefox, könyvjelzők ott is vannak meg minden, de a kiegészítők nem mennek, leszedtem mindent, telepíteni meg nem lehet mert váratlan telepítési hibaüzenetet, részletek a hibakonzolonad, erre 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest