- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #5799 üzenetére
-
Steelmanus
addikt
Szeretnek erdeklodni, hogy ki milyen kiegeszitovel nezegeti az RSS hireket?
Elmentem igy az Add-Ons oldalra, csak sok a talalat. Most vegyem le azt amelyiket a legtobben toltottek le, nem szeretnem ossze csufitani a friss Firefox-at. Eddig az Operat hasznaltam mert az levelkent szedte le de mar lemondtam rola, igy is mar 4+1 bongeszot hasznaltam. -
_ak_
addikt
válasz
Steelmanus #5724 üzenetére
Flash plugint fent volt, de valószínű más eredetű hibám volt. Vmiért sok cpu fogyott és feltehetőleg ez hatással volt a lejátszásra is. Mindenesetre köszi!
lol pont most olvastam Imy hozzászólását. ez volt nálam is a probléma.
-
Imy
veterán
Firefox 3.0.4-es verzió
Egyes oldalak 100%-ra leterhelik a processzort, vagy pedig ha több lapot nyitok meg, akkor megint 100% a terhelése.
Mitől lehet, van rá valami megoldás? -
WonderCSabo
félisten
válasz
7Heads Drago #5793 üzenetére
Így néz ki az adatvédelem fül? Ha igen, valóban töröld a sütiket. Ha ez sem segít, lehet hogy a Stealther nevű kiegészítő be van kapcsolva (ideiglenesen minden nevű előzmény mentését letiltja) - kapcsold ki.
-
Winner_hun
félisten
válasz
És ha az IE-ben választod azt a menüpontot hogy Fájl / Importálés és exportálás majd ami file-t létrehoz azt betöltöd a FF-ba? Úgy se jó?
Töröld a cookie-kat akkor be fog engedni a fórumba -
válasz
töröld a sütiket
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Winner_hun #5781 üzenetére
Mert nekem mindig csak részlegesen viszi át...
Van kb 80-90 link + 10-15 alkönyvtár.
És kb felét veszi át csak a 3.04 verzió. Az alkönyvtárat is felezi illetve a linkeket is.
Illetve most jöttem rá mégegy problémára.
A PH-ra mozilla-val nem tudok belépni.
A jelszót elfogadja. Ki is irja, hogy sikeres továbbítás, majd mintha nem is akartam volna belépni normál képernyő fogad. -
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Kérdésem az lenne hogyan tudom az XPre feltelepített Firefoxom profilját átvinni a Linuxra(Ubutu) feltelepített Firefoxomra.
A segítséget előre is köszi!
Üdv! -
zoltanz
nagyúr
válasz
WonderCSabo #5788 üzenetére
Esetleg felhomályosítanál esetleg PÜ ben is megírhatnád, én nem találtam.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Winner_hun #5786 üzenetére
Köszi
Split Browser -re volt szükségem.WonderCSabo
Köszi elég hasznos ez is, látható a tab (füleken) hol tart a lap betöltése.
-
Winner_hun
félisten
válasz
zoltanz #5784 üzenetére
Vertical Tabbar vagy Split Browser
Mert nem teljesen értem hogy mit is szeretnél -
zoltanz
nagyúr
Hogyan lehet a tab (fülek) -et vízszintesen egymás alá elhelyezni a Firefox -ban úgy mint az Operában ha több oldalt akarok nézni egyszerre? Köszi.
-
Winner_hun
félisten
válasz
7Heads Drago #5780 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mi az, [KLIKK]
-
Winner_hun
félisten
válasz
7Heads Drago #5779 üzenetére
Fájl / Importálás
-
7Heads Drago
veterán
Még egy kérdés: Canon Easy-WebPrint hasonló beépülő modul van-e a Mozilla-hoz?
-
7Heads Drago
veterán
Az IE-s kedvenceket hogy tudom átvinni teljesen Mozillaba?
Mert nekem mindig csak részlegesen viszi át... -
Winner_hun
félisten
válasz
misirulez #5776 üzenetére
Más a szűrő neve, tedd még fel az Element Hiding Helper és hajrá
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
ma böngészgettem (hude meglepő), és volt egy honlap ami olyan szinten idegesített, hogy utánakerestem hogyan kéne letiltani mozillával, sikerült is a topik alapján megtaláltam az "AdBlock" neveztű kiterjesztést, azóta meg is szűnt azon a bizonyos oldalon a reklám viszont prohardveren még mindig vannak. Mi lehet a bibi? Valakinek tipp?
Üdv
Misi -
Brutforsz
senior tag
Én a Personal Menu kiterjesztést használom erre a célra, ezt az elrendezést alakítottam ki vele:
-
Köszi a témát és a jó kezdő szöveget!
Köszönet a hozzászólóknak!amit kerestem megtaláltam
címsor firefox 2.0-ásítása - megoldás oldbar 1.2 beépülővel
Eddig is ezt használtam de valamiért kompatibilitási problémák miatt nem működött... a kedves beköszönő szövegben és kb 20darab Winner féle okosításban megtalálható a megfejtés.bódog vagyok
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #5771 üzenetére
de honnan tudjam, hogy melyik frissült mostanában...?
mod: ha letiltom a menu editort akkor működik jól, milyen másik módszerrel tudnám a File, szerkesztés, súgó... stb menüket eltüntetni...?
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #5768 üzenetére
bocsánat, dupla...
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #5768 üzenetére
direkt nem, magától frissülnek...
-
sekli
addikt
helo,
menu editorral meg pár hónapja megkopaztottam a menüket, többek között a jobbgombos menüt, most meg pár napja valami történt és a jobbgombos menü így néz ki:
ez még hagyján, de ha az üres rész fölé viszem az egeret, akkor feltekeredik, és semmi se látszik belőle... Azóta visszaállítottam a beállításait a menu editornak, de minden maradt így... hogy lehetne megjavítani...?
-
hucsikoi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem az alábbi problémával kapcsolatban:
Firefox 3 böngészővel csak a hardverapró oldalra tudok belépni.Amint átmegyek a fórumokra kiléptet.Újra bejelentkezésnél kiírja,hogy sikeres belépés,de ugyanúgy nem enged belépni.Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
válasz
Steelmanus #5761 üzenetére
Érdekes, majd kipróbálom amit írtál, csak nekem 22 kiterjesztésem van, így idő kell hozzá.
-
Steelmanus
addikt
Nalam is jol mukodnek azok az oldalak amiket beirtal, pedig csak 9 kiterjesztest hasznalok, es valoban ezt beepitve tudja az FF 3.x de ennek ellenere vannak nalam is olyan oldalak amiket ugy jelenit meg ahogy Te sem es en sem szeretek, vagyis scrollozni kell ha visszalepek az arrol az oldalrol nyilo linkrol. Szerintem ez a weblap hibaja, de lehet hogy nalad esetleg valamelyik kiterjesztes nem megfelelo beallitasa okozza. Itt vannak a kiterjeszteseim, inkabb kepet teszek fel, mert lusta vagyok egyenkent begepelni
Kep:
Probald meg mindet letiltani,es egyesevel engedelyezni addig amig elo nem jon a hiba. -
válasz
Winner_hun #5759 üzenetére
Hm, akkor majd hátha valaki más tudja konkrétan.
-
válasz
Winner_hun #5757 üzenetére
Amiket írtam oldalakat azoknál is működik?
-
válasz
Winner_hun #5755 üzenetére
A PH!-nál mondjuk nekem is, de pl. a hup.hu-n vagy az ld50.hu-n már nem.
A gombos-újratöltös dolog meg a slavehack.com-on jönne jól.
Esetleg megnéznéd melyik kiterjesztésed lehet ami miatt úgy működik? -
bandiras2
senior tag
válasz
Steelmanus #5751 üzenetére
Működik! Köszönöm!
-
Az megoldható, hogy ha újratöltök egy oldalt akkor megjegyezze a csúszka pozícióját?
Tehát pl. egy hosszú oldalon ne kelljen újra kikeresnem, hogy hol jártam.
Jó lenne ha akkor is így működne, amikor mondjuk megnyomok egy gombot egy oldalon, aminek hatására az átvált egy másik oldalra, elvégez egy feladatot, majd újratölti az eredeti oldalt.
Van erre valami beálítás vagy kiterjesztés? -
mindkilla
tag
válasz
Winner_hun #5745 üzenetére
siker. köszi!
-
bandiras2
senior tag
válasz
Steelmanus #5748 üzenetére
Alakul, de még nem az igazi. Még mindig nem jelenik meg a scrollcsík, hogy az összes korábban meghívott oldalt felkínálja, csak a néhány korábbi van.
-
bandiras2
senior tag
Kérdésem van. Felraktam a firefox3 mat, és nagyon zavar az új legördülő címtár, ami a megszokottal ellentétben valami eljesen ú logika serint rendezi a korábban látogatott oldalak listáját. Kerestem a menüben, de úgy tűnik vak vagyok, és nem találtam meg a beállítási lehetőségek között. Tab mix plus fentvan, de abban sem találtam az ide vonatkozó menüpontot. Aki tudja a választ legyen szives segítsen. Köszönöm!
-
Pubszon
veterán
válasz
Winner_hun #5741 üzenetére
Ááá és tényleg ez volt a gond, beírtam APN-nek azt amit Bod írt és a prohardver is megjavult a crxforummal együtt.
Köszi szépen. -
mindkilla
tag
válasz
Winner_hun #5742 üzenetére
hát ott pedig nincs : / local settingsben csak egy temp könyvtár van (xp)
-
ksasa
tag
válasz
Steelmanus #5739 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, Winner_hun-nak is 1000 köszönet! Egyébként még nem nyúltam a virtuális memóriához, csak annyit tettem, hogy a sunbealt tűzfalamnál engedélyeztem a felnyíló ablakokat és azóta még nem fagyott ki. Remélem nem vmi rosszindulatú cucc ólálkodik a háttérben.. Még 1x köszi a gyors válaszokat!
-
Steelmanus
addikt
Uj oldalt nyitottak a Firefox keszitok erdemes lesz figyelemmel kiserni foleg kezdoknek, de en mindenkinek ajanlom a cikkben leirt link fejlodesenek a nyomonkoveteset.
Link: -
Steelmanus
addikt
Akarcsak en. Ugyan olvasgatom a Vista topikot de en kihagyom azt a rendszert, ezert ott kellene megkerdezni, de fogadd meg
Winner_hun tanacsat es adjal neki tobbet. A Vista gepigenye olyan nagy hogy ( nezz a konfigomra) pl az en gepemen elmenne, de hasznalni mar nem lehetne mert bar megfelel a kriteriumoknak, csak arra lenne jo hogy tanulmanyozzam, amit ugyan egyszer meg is tettem egy probaidos Vista-val, kb egy hetig, utanna piroslapot adtam neki.
Igen, a Vista igy mukodik, akar a rendszermemoria 90%-at is lefoglalhatja, majd ha kell mas programnak memoria akkor annyit felszabadit, amennyi a proginak kell.
Ketmagos proci, min 2 Gb RAM es egy eros videokari nelkul csak tanulmanyozni lehet a csili-vili felulettel, am annal nagyobb trehanysaggal osszedobott Vista op.rendszert. -
mindkilla
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy a ff hova menti a bookmarkokat?
-
Pubszon
veterán
Tovább haladtam a crxforum-os üggyel.
Csak akkor lehet megnézni a forum bármelyik oldalán vki profilját, ha CTRL+F5-el frissítem, de ha utána átlépek, vagy csak simán frissítek már megint nem jön elő.
Sztetek mi lehet a baj?
Ja és tegnap raktam új wint és azzal is ezt csinálja, másnak meg tökéletesen fut. -
ksasa
tag
válasz
Steelmanus #5732 üzenetére
Bocs de vistailag elég noob vagyok. Honnan lehet elérni a hibanaplót?
-
ksasa
tag
válasz
Winner_hun #5731 üzenetére
1313 Mb a lapozófájlméret, 1519 az ajánlott. Csak nemtom mit írjak beállításnál minimális illetve maximális méretnek.
Különben normális az alapjárati 60% körüli memóriaterheltség a vistánál? -
ksasa
tag
válasz
Winner_hun #5729 üzenetére
Szia! A proci nincs különösebben leterhelve, de a memóriaterheltség már alapon 63%-on van. Már a pH! is leszokott olykor-olykor fagyni, de elsősorban a mozgóképes oldalak fincogtatják. Lehet a memória körül van a kutya elásva?! Ja és igen. Csak flashplayer és shockwave van kiegészítésként.
-
ksasa
tag
Sziasztok! Egy kis problémám van. Firefox 3.x verziókat próbáltam vista ultimate-tel 1 Gb-os rendszermemória mellett. 4-5 oldal betöltése után végleg kifagyasztotta a rendszert, amin csak egy hard reset segített. Google chrome, IE7 műxik rendesen. Fagyáskor a HDD kijelzője folyamatosan világít. Vmi ötletetek esetleg? Köszönöm!
-
Steelmanus
addikt
En innen szedem le mindig.
Shock
Uninstall
Flash
Szedd le az uninstall-t is mert a flash-t ezzel kell mindig leszedni, vagy a RevoUnintaller-el
amit ugyancsak megtalalsz az Usite.hu-n, a Revo mindkettot siman leszedi, de azert idetettem a sajat gyartasu unistall progikat is, ez fontos, mert XP alol leszedve sok szemetet hagy maga utan a Program eltavolito vagy mi, mert en azt mar reg nem hasznalom.
Revo
Ez a zip fajl, tehat nem kell telepiteni, mert portable, vagyis kibontod es bemasolod egy szamodra kedvezo mappaba.
WMP plugin pl innen, de az MS oldalan is megvan valahol csak itt van egy kis video, hogy mikent lehet filmet betolteni a Bookmark menube.
WMP plugin
Es ezt a codecpack-ot hasznalom mert ez az Fddshow-ra epul akarcsak a MPC.
CCCP 2008-9-21 -
Badb0y
addikt
válasz
Steelmanus #5724 üzenetére
Ezt hogy lehet feltenni? Mert a vimeo.com-os videk nekem is szaggatnak, viszont ha letöltöm mpc simán viszi.
-
Winner_hun
félisten
-
Badb0y
addikt
válasz
Winner_hun #5720 üzenetére
Kíváncsian várom
-
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #5717 üzenetére
Majdnem.
Csak nem tudtam, hogy az új vírusirtóm ilyet is tud.
-
Badb0y
addikt
válasz
Winner_hun #5693 üzenetére
És azt hogy csináltad, hogy a széle nem fehér, hanem barna? Sima win beállítás ?
-
Badb0y
addikt
válasz
Steelmanus #5705 üzenetére
És tényleg műkszik. Köszönöm.
Index.hu és otp.hu-n nem műkszik. Oda valami speciális dolog kell ?
-
_ak_
addikt
Nálam pl szaggat a youtube és nem tudtam rájönni mitől. mind vista 32bit alatt mind w7 64 bit alatt, csinálta a 3.0.3as ffel, de ugyan úgy megvan a 3.0.4essel is. Mitől szaggathat egy video?
-
Frenky89
addikt
Hi!
Szerintetek miért van, hogy válogatós lett a Firefox 3.0.4-em az Adobe Flashplayer-es tartalmakra? Egyiket indítja másikat üres képpel díjazza.
Flash-játékokkal még nem volt gondom, Youtube-al, sem inkább az egyéb dolgok miatt szokott megbokrosodni, mint pl a galériák és nagyszerű magyar tv-adók videólejátszói.
Én arra tippeltem, hogy Mozbackup miatt van, de újratelepítettem a flash-t meg a böngészőt és továbbra sem jó. Ráadásként IE-se akarja a jót, szóval lehet nem is a Firefox baja!?
-
BullZeye
veterán
válasz
Winner_hun #5713 üzenetére
nem jött vissza, valószínü hogy alapbeállításoknál írt bele fájlokba, így nem is lehetett beállítani, egyébként valami hide search bar >>
még jó hogy szoktam időnkéntbiztonsági mentésst csinálni az egész FireFox mappáról így visszaraktam azt...
CTRL+F nél előjön alul a gyorskeresés, ezt lehet állítani, hogy ha belekattintok a lapba eltünjön? :S
-
BullZeye
veterán
válasz
Winner_hun #5710 üzenetére
ha ennyire egyszerü lenne
de nem az, awesomebar megvan, csak mellette a searchbar nincs, és testreszabásnál pedig nincs ott semmi ami a searchbarra utalna
-
Andie
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi időben a Firefox induláskor duplán dobja fel az authentication ablakocskát (proxy).
Ez igen zavaró. A user-t, jelszót elég beirnom az egyikbe, és felenged a netre, a másikat ilyenkor be szoktam zárni. De ha oda is beirom a nevem, jelszavam, akkor sem történik semmi extra. Igazából nemtudom mi dobja fel ezt a második login boxot. Ki lehet ezt valahogy nyomozni? -
Badb0y
addikt
válasz
Steelmanus #5705 üzenetére
Vistat
Itt nincs chrome mappa azon a mappán belül, amit írtál.
-
BullZeye
veterán
egy kieggel sikerült a search baromat eltüntetni, és nem találom hogy lehetne visszaállítani, ötlet?
-
Klorti
csendes tag
válasz
Winner_hun #5704 üzenetére
thx
-
Steelmanus
addikt
Mert nem jo helyre tetted az userContent.css fajlt. Vista-t Hasznalsz? XP alatt itt kell lennie.
c:\Documents and Settings\Felhasznalo\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\58av3o94.default\chrome\
A Felhasznalo a Te Rendszergazda-i jogokkal rendelkezo felhasznalo neved. -
Klorti
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudom megnézni a progi által mentett jelszavakat.
Kornél -
Pubszon
veterán
válasz
Winner_hun #5698 üzenetére
Lekéstem a szerkesztésről, mert nagyon lassu most az egész PH.
Feltettem, első benyomásra tök jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Kuponkunyeráló
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!