- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lejszi
senior tag
Letöltöttem ezt a portable FF-ot, ami az #1 HSZ-ben volt és mikor el akartam inditani akkor ezt a hibauzenetet kaptam, mi lehet a baj?
-
Gambit
őstag
-
WonderCSabo
félisten
Nagyon tetszik az első! Grat srácok!
-
MaciG
addikt
üdv.
Az IE-ből az oldalakat amit ott hozzáadtam a kedvencekhez, azt valahogy át lehet importálni a Firefoxba?
-
Első HSZben nemigen találtam ilyesmire linket, about:config sem segített, és google is csak beta-s bugreportokat dobott ki, tehát akkor felteszem:
FF3ban a visszagombhoz tartozó kis legördülölistás nyilacskát hogy' a viharba lehet elővarázsolni? Forwardhoz bezzeg van, de azzal nem vagyok kisegítve... kipróbáltam pár másik témát is, de eddig mindnél hiányzott a pulldown...
-
Geli
senior tag
wáá hol lehet kikapcsolni az ff3-ban, hogy amikor elkezdek beírni egy címet akkor nem csak a szó eleji egyezéseket listázza, hanem bármilyen egyezést??
-
Gambit
őstag
Nem tudom, erre gondoltál-e, de talán a Secure Login valami ilyesmit tudhat.
Esetleg jó lehet még a Passguard Login Manager
Vagy a HandyPassword Toolbar, de ezt még nem upgradelték FF3-ra.
-
Bali27
addikt
Tudtok adni valami jó jelszókezelőt? A Sixper vagy mi nem igazán vált be, mert van benne egy olyan ami kellene (amugy is) hogy pl beirom az email cimem első betűjét ő meg kipótolja.. No ez a Sixpperrel nem jött össze...
-
Bali27
addikt
Ja a 90 mega a cache.. 1000sorry.. De ha a 18 megát kimásolom akkor a plugonek meg mindent ugy visszaállít ahogy volt?
-
Bali27
addikt
Sziasztok.
Tegnap kérdeztem hogy ha a firefoxrol mentést akarok csinálni akkor mit kell kimenteni.. ez volt a válasz..:
C:\Documents and Settings\...\Firefox\Profiles\cy3lyps8.default\urlclassifier3.sqlite-journal
C:\Documents and Settings\...\Firefox\Profiles\cy3lyps8.default\urlclassifier3.sqliteIgen ám, csak én most látom hogy Vistánál nem teljesen igy van.. A document..and settngsen belül van : Local, LocalLow, és Roaming.. Az egyikben a profiles 90, a másikban 18, hamadikban meg nincs semmi mozzilás cucc.. Nekem az kell hogy a letöltött beépülők, és a beálításaik is megmaradjanak...
-
Winner_hun
félisten
Első hozzászólás tegnapi nap folyamán frissült, lehet oda zavarni a népet az álatlános kérdésekkel
És mindjárt fog még frissülni, tudom már, hogy mit hagytam még ki
-
Tele von Zsinór
őstag
-
Gambit
őstag
Dundynak igaza volt, én meg megtaláltam a kérdéses beszélgetést.
Valószínűleg neked is megsérült a html file, azért nem lehetett olyan könnyen visszaállítani.
-
Dundy
tag
Szia!
Nem tudom a választ, de azt tudom, hogy ha visszaolvasol látni fogod, hogy sokan kérdezték ezt és kaptak is rá választ.
Nekem ilyen problémám nem volt (Foxmark-ot használok könyvjelző szinkronizálásra), ezért nem tudom megmondni, mi volt a megoldás, de azon a napon, amikor az FF3 kijött nagyon sokan panaszkodtak ugyanerre és úgy emlékszem, hogy sikerült megoldják.
Bocs, hogy csak ezt tudom most javasolni, de olvass vissza jópár napnyit.
-
-
Gambit
őstag
Melyik FF-ről van szó?
FF3-ban van olyan, hogy Könyvjelzők kezelése (Ctrl + Shift+ B), és itt van egy olyan, hogy Importálás és mentés.
Itt aztán megpróbálhatsz egy Visszaállítást, vagy HTML importálását. Valamelyiknek működni illene.
Szerk: Azt nem tudom, hogy a kettesben pontosan hogy van, de lehet, hogy ugyanígy.
-
Veyron
tag
Üdv!
Volna egy olyan gondom bajom, h egy hétig nem voltam gép előtt és a mai nap vettem észre h az összes kedvencem eltűnt.Megnéztem a profile-ba és ott a bookmarks.html-re rákattintva csak linekeket dob fel, h kiegészítők letöltése stb..Nem értem h hova tűnhettek a kedvencek, munkámhoz szükségem lenne pár elmentett oldalra amit nem volt egyszerű megkeresnem.Ha vki segítene nagyon megköszönném! -
MaciG
addikt
Sziasztok
Ebben a Firefox3-ban ,hogy hozom elő a kedvenceket?
Bocs a hülye kérdésért,de eddig IE-t használtam csak gondoltam most kipróbálom ezt is
-
cor
őstag
válasz
Winner_hun #4085 üzenetére
kösz, az abp kavart be, de h miért
mostmár jo minden, mégegyszer köszi -
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun #4164 üzenetére
Azért még kivárok egy kicsit
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tele von Zsinór #4163 üzenetére
Néhány verzióval valóban voltak gubancok, nekem a flashgot 0.9.4 omlasztotta össze, erre biztosan emlékszek. Meg a PicLens valamelyik verziója, arra már nem emlékszek. Minden esetre azóta nincs gondom vele.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun #4119 üzenetére
Kipróbáltam anno, de eztán elkezdett crashelni, szóval inkább vissza és várás
-
Winner_hun
félisten
Esetleg próbáld ki ezt a kiterjeszést, nem kell home meg egyéb gomb a navigációhoz
Az egérrel bárhol lehet scrollozni egérgörgő nélkül. Több féle képpen is használható, a böngészést jelentősen képes meggyorsítani, ha egy oldalon sok szöveg, kép, vagy bármi más van, nem kell az egeret a gördítősávra vinni, elég kattintani az oldalon és húzni az egeret.
A négyféle beállítás, fentről lefelé:
- úgy működik az egér, mint az Acrobat Reader-ben
- oldal görgetése az egér mozgásával ellentétes irányba
- az egérmutató átváltozzon-e egy kézzé az oldal görgetése közben
- görgetés folytatása az első alkalommal történt egérgomb felengedése után is -
Bali27
addikt
Ok.. a Home stb megoldódott.. Volt egy restart...
De valami nincs rendbe...
-
Bali27
addikt
Me, erről van szó.. Hanem hogy O val ilyen nem volt.. Amugy 1-2 warez, iwiw, meetyourmessenger, 1-2 magazin, roigo stb.. Totál átlagoson.
Meg most épp beszart a bill kezelés FF be.. kb 2 perce.. A Home-gombal elvileg az oldal tetjére kelett volna ugrani, a del-lel meg le.. Kb 2 perce mind2 vel a lap aljára ugrik..Mondom csont uj rendszer meg minden.. FFot se nyomtam teli minden szutyokkal..
-
Bali27
addikt
Leszedtem egy Malware irtót.. Operával több hónap alatt öszejött kb 2 malware, 2 nap alatt a FF3 at használva 213db-ot irtottam le..
Tényleg lehet benne valami hogy az Opera a legbiztonságosabb.. Viszont az Iwiwet, meg Darksideot a FF jobban kezeli. Ezeknél gyorsab..
-
Gambit
őstag
válasz
concret_hp #4156 üzenetére
A flash alapúakat Flashblock-kal, minden egyebet AdBlock-kal, vagy AdBlock Plus-szal. (Ezek kiterjesztések, ha nem lenne világos.
)
-
concret_hp
addikt
biztos kérdezték már 170szer, de had ne keressek vissza
hogy lehet meghekkelni, hogy a reklámokat blokkolja a firefox? nem a felugró ablakokra gondolok, hanem az oldalakon levő mindenféle villogó sz@rokra
-
Bali27
addikt
Hát igen.. A PH Firefoxos oldala van nyitva egyedül, előtte nem néztem semmi mást, kb 10 perce kapcsoltam be a gépet.. Már a Firefox.exe 96mb memóriát eszik meg..
-
7
addikt
válasz
WonderCSabo #4150 üzenetére
A link azért az, ami, mert ez már a második nyitás. Nem a verziószámot követi.
-
WonderCSabo
félisten
Na kiváncsi vagyok az új első hsz-ra. Én már meg sem tudok szólalni.
Azért azt is mondjátok meg, hogy a topik linkjét cseréljék le http://prohardver.hu/tema/mozilla_firefox_3/friss.html-ra.
-
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #4145 üzenetére
Na, majd cserélgethetitek mindig a linket a képpel együtt, ha jön az új verzió.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #4145 üzenetére
Elismerően_füttyentő_smiley!
Már tényleg semmi kivetnivalóm, csak legfeljebb annyi, hogy a Hasznos linkek alatt keverednek az angol és magyar oldalak, de akár maradhat így is! -
Bali27
addikt
CSak marhultam..
-
Winner_hun
félisten
Hasznos linkek:
Hivatalos oldal magyarul
Firefox 3 funkciók
Bővítmények
Kiterjesztések
Ajánlott kiterjesztések
Népszerű kiterjesztések
Témák
Firefox testreszabás
firefox.hu
Wikipedia
Mozillawiki
lap.hu
FSF.hu AlapítványKompatibilitás ellenőrzésének letiltása:
Címsorba írd be: about:config (vagy nyomj Alt+C-t)
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)LOGOUT-os írások:
Miért Firefox? (fejlesztői szemmel)
Miért Firefox? (felhasználói szemmel)
Firefox Tuning
Rejtett Firefox beállítások
Firefox - hasznos kiterjesztések I.
Firefox - hasznos kiterjesztések II.
Firefox - hasznos kiterjesztések III.
Top 50+ Firefox kiegészitő I. -
7
addikt
válasz
Winner_hun #4143 üzenetére
Tolhatod.
-
Winner_hun
félisten
Hasznos linkek:
Hivatalos oldal magyarul
Firefox 3 funkciók
Bővítmények
Kiterjesztések
Ajánlott kiterjesztések
Népszerű kiterjesztések
Témák
Firefox testreszabás
firefox.hu
Wikipedia
Mozillawiki
lap.hu
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)LOGOUT-os írások:
Firefox Tuning
Firefox - hasznos kiterjesztések II.
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #4140 üzenetére
Na jól van, akkor most már zárd be a humorládát, és igényelj szépen egy beszúrást a nagyfejűektől. De szépen kérjed ám!
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Winner_hun #4140 üzenetére
Hasznos kitejesztések II <-- ezt javítsd, aztán taps, hátradőlés, szép munkát végeztetek (-tünk).
Kisasszony, legyen szíves! MÉG EGY KORSÓ csapolt barnát kérek! -
Winner_hun
félisten
Akkor kattintsatok a smiley-ra
Én meg ezekre gondoltam, kicsit több dolgot tartalmaz
Hasznos linkek:
Hivatalos oldal magyarul
Firefox 3 funkciók
Bővítmények
Kiterjesztések
Ajánlott kiterjesztések
Népszerű kiterjesztések
Témák
Firefox testreszabás
firefox.hu
Wikipedia
Mozillawiki
lap.hu
Firefox Tuning
http://logout.hu/iras/firefox_hasznos_kiterjesztesek_ii.html
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #4137 üzenetére
Azok közül semmit, ezekre gondoltam.
Szerk: Na, yetike közben helyretett, helyes.
Persze ezek közül sem kell mind, mondjuk jöhetnek csak a tieid.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #4137 üzenetére
A te cikkeidre gondol, ne játszd a hülyét, tudod nagyon jól.
Vagy jegeljem a mellbimbóid, hogy észhez térj?
-
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #4131 üzenetére
Szerintem ez így első kanyarban elég is, aztán majd még pofozgatjuk, ha kell.
localhost: Halvány gőzöm, és a honlapon sem igazán hirdeti magát.
Szerk: Winner, a ph!-s cikkeket még mindig nem tetted be!
-
Winner_hun
félisten
Hasznos linkek:
Hivatalos oldal magyarul
Firefox 3 funkciók
Bővítmények
Kiterjesztések
Ajánlott kiterjesztések
Népszerű kiterjesztések
Témák
Firefox testreszabás
firefox.hu
Wikipedia
Mozillawiki
lap.hu
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést) -
localhost
Közösségépítő
-
Lejszi
senior tag
válasz
Winner_hun #4118 üzenetére
köszi
-
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #4124 üzenetére
Esetleg lehetne még ez: Firefox testreszabás (Mondjuk ez ugyanaz a firefox europe oldal, mint ahol a funkciók vannak, de ha nem találják meg egyből, akkor nem is nagyon keresik.)
És ne szerénykedj, linkeljük csak be a kiterjesztésről szóló ph!-s cikkeket is.
Szerk: firefox.hu
-
7
addikt
válasz
Formázd. Legyen dőlt/aláhúzott az, ahol és amit változtatni kell.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Talán ezt: Mert ez jobban megjegyezhető, bár át van irányítva!
meg ezt wikipedia
És Mozillawiki
valamint lap.hu -
Winner_hun
félisten
Kezdésnek:
Hivatalos oldal magyarul
Firefox 3 funkciók
Bővítmények
Kiterjesztések
Ajánlott kiterjesztések
Népszerű kiterjesztések
TémákKompatibilitás ellenőrzésének letiltása:
Címsorba írd be: about:config
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)Még mit javasolsz?
-
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #4121 üzenetére
Ha akarod, segítek majd én is, összedobáljuk azt a pár linket hamar.
-
Gambit
őstag
válasz
Winner_hun #4119 üzenetére
Ezt akár be is lehetne szerkesztetni az elsőbe, mert gyanítom, hogy még egy páran küzdenek ezzel a problémával.
És akkor már lehetne gyúrni egy rendes első hsz-t is. Kiterjesztések lelőhelyével, linkekkel a cikkekre, stb. Nem?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tele von Zsinór #4088 üzenetére
Címsorba írd be: about:config
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést) -
Winner_hun
félisten
Mennyi lap van nyitva? Mennyi kiterjesztésed van?
Amúgy a memóriakezelés úgy (is?) lett javítva, hogy a bezárt lapok után felszabadítja a memóriát, (FF2-ben ez nem így volt, sőt, ott ment fel a memória fülek nélkül is és az be is lassult igen keményen, még ha csak egy oldalt néztél, akkor is)
Mi az a slimbrowser? -
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun #4113 üzenetére
Már Atlantisznak irtam.. Ő is egy moderátor...
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun #4109 üzenetére
Jajj lehet h az...Bazz elfelejtettem h nem lehet feltenni.. Ki lehet valakivel töröltetni? Engem már nem enged oda..
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun #4105 üzenetére
Ok Köszi..
Hát igen.. azzal elkurták hogy fizetős volt.. MOst meg már az emberek megszokták a FF ot.. Most egy darabig én is tesztelem, fenthagyom, használom a rókát.. Szokás kérdése..Még én is adok két linket.. Itt a töltés adsleseknek (mivel 1 IP cimröl 1 et tölthetsz ) 1 töltés után modem kikapcs és vissza.. Megéri mert iszonyui sok progi van és jók..[warezlink kiszedve]
Erröl meg bármennyit szedhetsz [warezlink kiszedve]
[ Módosította: Thrawn ]
-
Bali27
addikt
pl amit a mulkor mondtam hogy 1-2 flashes lejászókor pl az egeszsegesfejbor (nem mindenben osztom a nézetüket, csak a zenéjük tetszik) oldalán az istenért sem akart menni a zene. (igaz 3 napja van fent a FF, meg régebben kipróbáltam) Ezt is nézd meg szerintem.. Ha nem zárkózol el mástól.. kiv vagyok a véleményedre.. Ebből is kiadtak uat. [link]
A tesztek relativ dolgok lehetnek, mert én meg mindenhol az Operát láttam gyorsabbnak.. És lehet hoghy csak azt szoktem meg stb, de a 3as FF is nemmondom h lassabb de valahogy most még furának tünik hozzá képest.. Olyan mintha az O stabilabb, vagy ugy jobban összerakott lenne.. De lehet h csak a szebb skinek miatt érzi ugy az ember...
Viszont O ba is lett(régibe érdekes módon nem volt) hiba,(1-2 oldal kezelése + jelszókezelését is elkurták) uh ezért menekültem a FF hoz..
Akkor első a flashes dolog. A memória indokolatlan megnövekedéét még nem néztem. Vagy csak nem vettem észre.. Van elég ram a gépben. -
Gambit
őstag
Hát, én az operát nem ismerem annyira, de már jó régóta FF-et használok. Szerintem a 3-as nagyon gyors lett, sokkal gyorsabb, mint az elődei. Azt nem tudom, hogy az operával összevetve hogy teljesítene, de úgy emlékszem, volt valahol valami teszt, és az a leggyorsabbnak hozta ki.
Amúgy milyen hibákat találtál az FF3-ban? Hátha meg tudjuk oldani.
-
Bali27
addikt
Nem tudom ki ismeri de remélem én is tudok segiteni 1-2 embernek ezzel
http://usite.hu/
Napra készen fent vannak a legfrissebb cuccok.. Nagyon jó oldal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged