Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Másnál is csinál olyat a 3-as firefox, hogy hiába van bepipálva a figyelmeztetés több lap bezárása előtt, mégse figyelmeztet, hanem simán bezárja, mintha csak 1 lap lenne nyitva.
A 2-ben ez még működött. Vártam, hogy majd a 3.01-ben javítják, de mégse. Legalábbis nálam most se jó. 1ik gépemen sem.
Nálatok? -
Winner_hun
félisten
De felmenne, vannak rá nagyon jó megoldások

Kb* 10 inkompatibilis kiterjesztésem van, amiből 2 nem működik megfelelően.*Azért kb, mert pár napja rányomtam az egyik kiterjesztés azon funkciójára, hogy az összes kiterjesztés kompatibilissé tétele, így egy kivételével mindre azt mondja, hogy kompatibilis
És mennek is, szóval gond egy szál se. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Lehet azért, mert én még 9.2* verziót használok, 9.51-ben nem tudom pontosan hol van, de a Haladó(lehet ezt hívják már beállításoknak) fülön belül tuti megtalálod.
Ha hazamentem megnézem, ott 9.51 van.Ha nem lenne kompatibilis fel sem menne.

-
Traxx
őstag
Hali!
Egy kis gondom van...amióta frissült a róka 3.0.1-re, azóta ha e-mailt írok, a feladót nem kínálja fel automatikusan. Pedig azelőtt megtette, hogy ha küldtem valakinek levelet, akkor a címet megjegyezte...hogyan lehet erre ismét rávenni?

-
Winner_hun
félisten
A kiterjesztés az kompatibilis azzal a Firefox verzióval, amit éppen használsz?
A vágólapos az AutoCopy. Lehet, hogy nem fog menni a telepítése, akkor eme topik első hozzászólásában ott van, hogy a kompatibilitási dolgot hogy kell kikapcsolni, azt csináld meg.
A középső gombos megoldást a Tab Mix Plus kiterjesztésben lehet beállítani (meg még nagyon sok, hasznos dolgot)Amit írtál azt kerestem, nem találtam.
Eszközök -> Beállítások..
Be van pipálva a szövegen való duplakattos dolog, amit írtál, olyan nincs. -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egérmozdulatot természetesen kiterjesztéssel próbáltam, úgy nem ment.
A vágólapos melyik kiterjesztés?
Középső gomb is jó lenne, Linux alatt is úgy van.
Opera-nál meg, Eszközök->Haladó->Eszköztárak és ott bepippantod, hogy dupla kattra mutassa a környezeti menüt.
-
Winner_hun
félisten
Mutass egy dupla space-set, ilyet még nem láttam

Elindítottam az operát, kattintgattam mindenféle képpen, de erre a környezeti menüre nem jöttem rá. Mi ez?
Egérmozdulathoz kiterjesztés kell
Nekem a középső egérgomb lenyomásakor illeszti be a szöveget, ami vágólapon van. A kijelölésnél meg ami ki van jelölve, azt automatikusan vágólapra helyezi. Ez is kiterjesztés kérdése. -
Most próbálgatok áttérni Opera-ról FF-re, de van pár nagy szívfájdalmam,már lehet régebben is kérdeztem, de azt hiszem akkor nem kaptam választ.
Egyrészt ha szóköz van két szó között, dupla vagy tripla klikkre sem jelőli ki az egész sort, ezt pedig sokszor használnám, lehet-e valahogy konfigolni?
A másik, hogy jó lenne dupla klikkre egy környezeti menü, mint Opera-ban.
Harmadrészt pedig vajon miért nem megy a beillesztés egérmozdulattal?
Akárhogy konfigolom, akármelyik gombra, egyszerűen nem hajlandó beilleszteni, de sokszor a másolás sem megy így, teljesen rapszódikus.Lehet apró-cseprő gondnak tűnik, de én a munka során ezeket nagyon sokszor használtam Opera alatt.
-
tototos
addikt
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Értem, ff2-nél nem nagyon vettem észre ilyenekt nem tudom miért

-
Ice!?
őstag
Sziasztok! Már kb. egy hete csinálja azt a mozilla(2.0.0.16), hogy ha bezárom, kilép a prohardverről. Természetesen be van pipálva az "Időkorlát nélkül belépve maradok". Ötletetek van, hogy miért lehet ez?

-
LLKobe
veterán
Az hogy oldható meg a foxban (3.0.1) hogy ha google-ban keresek az eredményt új lapon nyissa meg? Nem találtam ilyen beállítást....
-
Vudu3
csendes tag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
Ezek így vannak?:
Beállítások/Adatvédelem
- Letöltések megjegyzése -> √
- Személyes adatok törlése/Beállítások/Letöltési előzmények -> □ -
mimi_bacsi
tag
A letöltések ablak TELJESEN üres, amióta a 3.0.1-et használok! (volt benne minden, és nem tudom a letöltéseket elindítani)
-
knifemaster
aktív tag
Üdv,
bocs ha ismételt kérdést teszek fel de kicsit elborult az agyam.
FF3.0.1-nél online átutalásnál ott ahol az IE működik ,FF-nél a következő hibaüzenetet kapom:
Az Ön böngészöje nem támogatja a Java kisalkalmazások futtatását.
A virtuális gép frissítése megvolt,hátha, az eredmény ugyanaz. FF előző verziójával nem volt ilyen gondom.
Ja mégvalami ctrl+c+v alkalmazásnál vagy sehogy vagy duplán triplán illesztek be szóval a vágólap elég érdekes.
Valakinek ötlete? -
mimi_bacsi
tag
A 3.0.1 verzió van fent a gépemen (tegnap óta és azóta csinálja) és ha beírok egy címet a címsorba, és egy entert ütök, nem megy a beírt címre! Van ötletetek?
Ha a könyvjelzőből hívom be, odanavigál!
-
tototos
addikt
Hello!
Miért van az hogy az ff3 nem tudja rendesen kódolni a karaktereket?
Piros keretes részre gondolok -
sonar
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
CSak mint mondtam nekem nem volt ott semmi, csak három darab cache könyvtárban, azokban meg kiterjesztésnélküli fájlok. Végig néztem őket és egyik sem volt a bookmarks.
Viszont van a gépen egy easy data recovery program amivel iziben vissza tudtam állítani mindent. Húhh, mély levegő. Gyorsan csináltam egy mentést -
sonar
addikt
Hú skacok gondban vagyok. Volt egy crash down és eltünt minden a firefoxból. A legfájóbb a könyvjelzők!!!!! Hogyan tudnám visszaszerezni őket!
-
Vudu3
csendes tag
Bocs,hogy beledumálok:
Telepítsd a Configuration Mania kiegészítést.[link]
- Eszközök/Configuration Mania/Debug/Show Install Button...-> nájki
Ezután az Eszközök/Kiegészítők panelen alul lesz egy "Telepítés..." gomb amivel kimentett kiegészítőket (.xpi) lehet hozzáadni a Rókához. -
Ramius
őstag
Valakinek ötlet az enyémre?
-
lúzer
veterán
bocs, most néztem be biztos volt, a kiterjesztéseket (xpi) a megfelelő mappába kell másolni és kész?
-
Vudu3
csendes tag
Sok mindent nem lehet kézileg megadni, de nekem a kínált beállítás megfelelt:
- Gyors számítógép/Gyors kapcsolódás
- Egyéb hasznos optimalizációk/Optimize Firefox memory usage -> nájkiEgyéb optimalizáló kiegészítők:gui:config,Configuration Mania,Tweak Network.
Nálad a G-mail -al lehet hogy más gond van,de a Firefox/hálózat nem árt ha optimális.
(én más rendszertuningolókat is használok) -
Vudu3
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igazából nem megoldani csak kikerülni sikerült a problémát.A "megoldás"-t azért nem írom,mert továbbra is véletlenszerűen néha a háttérbe ugrik a mentés helye panel tehát nem tökéletes.
Kikerülés:
- Eszközök/Beállítások/Alkalmazások -> választott tartalomtípus
- "Rákérdezés mindig helyett" a "Fájl mentése" választása vagy
- Az oldalon a "Mit tegyen a Firefox ezzel a fájllal" kérdésre a DownThemAll! választása,estleg legalulra nájki is hogy mindig ezt tegye.(persze csak ha fenn van a DownThemAll! letöltésgyorsító kiegészítő [link]) -
Laybee
őstag
Sziasztok! Miért van az, hogy a 3as verzió időnként fagyogat? 2-el nem volt gondom.Hiába tettem fel 3.0.1-et. Általában Gmail betöltéskor jelentkezik.
Szerk: Ja és nincs vírus.
-
Ramius
őstag
FF 3.0.1-nél hogyan lehet kiakpcsolni az automatikus kiegészítés azon részét, hogy a létező összes egyezést kiadja nekem. Nekem csak az kellene, hogy a webcímek elejét figyelje, és ne azt, hogy a karakterkupac közepén van-e olyan mi megegyezik azzal amit éppen írok.
-
Oliverda
félisten
Sziasztok!
Csak én nem találom vagy tényleg nem lehet azt beállítani a 3as Firefox-ban hogy a keresőbe beírt majd rá entert nyomott cuccra új ablakot nyisson és ne az éppen aktuális nyitott oldal helyére guglizzon?
-
Vudu3
csendes tag
"Az miért van a FF3.0.1-ben,hogy letöltéskor a mentés helye ablak egy felvillanás után a háttérbe ugrik és ALT+TAB-al kell visszarángatnom? Másnál is jelentkezik ez? Roppant bosszantó."
- Na ez a probléma már elhárítva,meg van a bibi.Most már csak a teljes képernyős indulást kell megoldanom és lesz egy stabil/gyors/testreszabott böngészőm.

-
mr.dana
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem !!! tul.képpen vmi vírus szerü akármi támadta meg a gépem és azóta szar. azt kiírtottam, de azóta olyan : a régebbi 2. akárhányas.ahol a kiterjesztés van forecast az mondjuk 1cm és afölött még vagy5-6 cm sáv!! ha meg az újabbat 3.0.1 telepítem akkor jön elő ez a gond , hogy oldalakon belül nem tud megnyitni dolgokat! viszont ez vizuálisan normálisan néz ki, és az oldalak is relatíve gyorsan jönnek..
-
S W A T
senior tag
Hol lehet letölteni olyan kiegészítőt amivel a weblapok méretét lehet növelni
(operába alapon benn van....) -
Vudu3
csendes tag
Az miért van a FF3.0.1-ben,hogy letöltéskor a mentés helye ablak egy felvillanás után a háttérbe ugrik és ALT+TAB-al kell visszarángatnom? Másnál is jelentkezik ez? Roppant bosszantó.
-
coolmpi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen. Az egyik laptop, a másik asztali. Az asztalival van a gond.
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ehh.. megtaláltam..

-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert per pill sehol se találom.. Én hülye frissítettem. És az eredeti exet letöröltem..
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen.. kéne de nem jókedvemből és poénbol irtam be ide..
Érthetetlen..
Most már tényleg nem tudom mit használjak.. Több évig Operás voltam.. Bejött az uj Opera, kb ugyan olyan fos lett mint a FF3as.. Marad még a Maxthon, meg az IE re épülő társai
-
Bali27
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pontosan igy tettem.. Megy a sxper, csak nagyon kevés oldalnál.. Megcsináltam azt is hogy kitöröltem a sixperböl, és ujra elmentettem.. Azon az oldalon akkor se hozza be.. Ma raktam ujra a rendszert, meg minden rendbe van a géppel, op rendszer is rendbe van..
-
Bali27
addikt
Sziasztok.
Sixpert használom a jelszavak mentéséhez. Ujra kellett rakni a rnedszert.. Rendesen lementettem a FFot..(kimásoltam a profilt).. Az uj 3.01 re visszamásoltam.. Erre kb a 3/4 e nem jön be a jelszavaknak.. Mi lehet a gond? -
mr.dana
aktív tag
hali! meghülyült a mozillám (a 2 -es) nagyon lassan nyitotta meg az oldalakat + alul keletkezett egy 5 centis sáv. nem tudtam helyrehozni inkább rátelepítettem a 3-st . Ez gyorsan működik és kinézetre is jó. Egy gond van hogy 1 oldalon belül nem nyit meg dolgokat mondjuk képeket , ja és ha kilépek a böngészőböl, akkor sokszor nem tom újra megnyitni...ekkor vagy restart vagy a folyamatokban kell bezárni és csak ekkor lehet újra megnyitni. már 1 csomószor újra telepítettem, de nem oldotta meg.
-
lúzer
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mármint piszok nagy forgalmat generál?

-
Dundy
tag
-
lúzer
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
üdv ff mester, erre?
-
coolmpi
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy néha 1-1 kattintásnál az jön fel a betöltés helyett, hogy "index.php megnyitása".
Másik gépen ugyanezen az oldalon nem jön fel ez az ablak. Elég sokat használom az oldalt, és nem működik rendesen.

Firefox 3.0.1-et használok.
-
citkar
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszönöm
-
Winner_hun
félisten
-
citkar
addikt
üdv
tudtok jaánlani vmi progit, plugint, amivel firefox alatt le tudok oldalakról szedni videókat? pl egy hírnél v hasonlónálfeltettem a realplayert, állítólag annak van pluginja ami erre jó, de az általa feltett plugin inkompatibilis, kikapcsoltam az ellenőrzését ahogy az első hsz-ban van, de sajnos nem segített, vmi más kellene
vkinek ötlete? -
Wolverine
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
A Documents and Settingsbe pakol a Firefox XP alatt, az meg a C-n van...
-
Vudu3
csendes tag
Szeva Mindenki!
Nemrég raktam fel a frankón belőtt FF2 helyére a FF3.0.1-et. Már majdnem sikerült teljesen belőnöm ezt is,a nekem feltétlenül szükséges kiegészítőket is (29db) felrámoltam amik ezzel a verzióval szaladnak. Az utolsó az autoHideStatusbar volt.Számomra fontos a teljesképernyős üzemmód a könnyen hozzáférhető eszköztár/állapotsor mellett.
Csak egy gondom maradt: hogy lehet megoldani, hogy a FF3 teljes képernyős üzemmódban induljon? A FF2-ben ezt megoldottam,+ külön eszköztárgombot is felraktam neki hogy ne kelljen az F11. A FF3-ban ez az istennek nem sikerül
(ha már volt erről szó, akkor sorry de most nem volt időm 4500+ hsz-t végigolvasni,majd pótolom
)Tud valaki segíteni?
-
törölt tag
Firefox 3.0.1 alatt, hogyan lehet beállítani, hogy ne a C:-re pakolja a gyorsítótárat, és ne oda cache-eljen?
-
S W A T
senior tag
A kis kereső szolgáltatásokhoz hol lehet hozzá adni azokat amik a mozilla oldalán nincsenek kinn
Régen volt egy oldal ahol beírhattam a weboldal címét és ha alkalmas volt hozzá adta. De most csak ezt a csili vili oldalt adta ki. Régen pl beírhattam keresőnek az airliners.net-et. -
lúzer
veterán
Hali!
mobilinternet kapcsolatnál van valami lehetőség a letöltés spórolására, úgy hogy a nagyobb méretű képeket ne töltse le (avatarokat még lássam ) vagy tömörítve menjen a forgalom?
remélem érthetőmeg ahol lehet spórolni a megabájtokon
ideje firefoxra váltani + plugin? most ie6 megy ezen a gépen
helpmí -
S W A T
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
_ak_
addikt
Üdv!
Nemrég újra tettem a gépem és már az angol ff3at és thunderbirdöt telepítettem, de egyikhez sem találok most magyar szótárt.
Nincs, megszünt? Valahonnan be lehet még szerezni vagy kénytelen vagyok a magyar softot használni? 
-
gabaly
tag
válasz
S W A T
üzenetére
Én évek óta használom, semmi gond nincs vele. Pár hete fenn van a 3.0, ma frissítette magát (nálam be van kapcsolva az aut. friss. minden ellenvélemény ellenére) 3.0.1-re, semmi gond. Igaz, nem érdekel a 100+100 bővítmény. 1-2 van fenn csak, amire nagyon szükségem van.
Tehát: biztonságos, nem fagy, jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 2-ben ez még működött. Vártam, hogy majd a 3.01-ben javítják, de mégse. Legalábbis nálam most se jó. 1ik gépemen sem.

És mennek is, szóval gond egy szál se.

tiszta csajos.
KAMI911