Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Mi lehet az oka annak, hogy a FF az előző napi oldalakat tölti be a cache-ből, és nem ellenőrzi, hogy frissültek-e?
A Configuration Mania szerint a Browser Cache lap Check cache of the pages... beállítás "When out of date (preferred)". Ha átteszem "Each time" beállításra, akkor természetesen jó, de miért nem jó az alapértelmezett, telepített állapotban? -
Tesztelo.hu
senior tag
Szerintem félreértettél.
A cookie kérdésnek egy oldalon csak egyszer kell előjönnie, utána eltárolja a böngésző, hogy elfogadtam, és nem jelenik meg többet a kérdés.
Nálam az a gond, hogy pár nap után megjelenik, mert minden cookie-m törlődik! Azaz mindenhova be kell újra jelentkeznem, ahova automatikus bejelentkezés van beállítva (pl. ide is). -
Tesztelo.hu
senior tag
[Erre] továbbra sincs senkinek ötlete?
Kb. 4-6 naponta előjön, nagyon unom már...
Már azt is megpróbáltam, hogy eltávolítottam a Firefoxot, töröltem a mappáját, a profil mappát is, majd újratelepítettem. Nem segített. Ugyanúgy törlődnek a cookie-k pár napon belül, legutóbb éppen most.
Most is van egy cookies.sqlite.bak és egy cookies.sqlite.bak-rebuild fájl a profil mappában tegnapi dátummal. Ennek van valami jelentősége?
Maga a Firefox nem omlik össze, szabályosan állítom le mindig a gépet is. -
Tesztelo.hu
senior tag
Most egy notebookon kezdtem el dolgozni, és ugyanaz a hiba előjön, mint az asztali gépen: A Firefox "elveszti" a cookie-kat. Azaz pár nap múltán mindenhova újra be kell jelentkeznem (pl. ide is), mindenhol rá kell nyomnom az "Ez az oldal cookie-kat használ..." szövegekre. Már nagyon unom.
Mi okozhatja ezt két különböző gépen is? -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
temporello
üzenetére
Ez teljesen kizárt. Teljesen különböző weboldalakról van szó, mindenhol pont ugyanazon a napon jár le a cookie? Tegnap ide is bejelentkeztem, hogy a hsz-t beírjam, és ma megint be kellett, pedig nem léptem ki, és be volt jelölve az automatikus beléptetés. Ugyanez történt egy másik weboldalon is.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Mi lehet az oka annak, hogy a Firefox időnként (kb. 2-3 hetente) "elfelejti" a cookie-kat? Emiatt újra be kell jelentkeznem a fórumokba (pl. ide is), újra el kell fogadnom a rengeteg "Az oldal cookie-kat használ..." szövegeket stb.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Windows 7 alatt használom a 34-es verziót. Amikor a könyvjelzők közül megnyitom az Index főoldalát, az úgy nyílik meg, mintha legalulra görgettem volna. Más gépen (szinkronizálva van a Firefox) ezt nem tapasztalom. Mi okozhatja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911