Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha ARGB-t szeretnél, szerintem ne ragaszkodj a Mystic Lighthoz. Még a sima RGB-re is buta egyes userek szerint:
Mystic light needs some serious reworking. Ok so the program interface is meh, but that's ok. What I don't like is how limited it is. You cannot control the speed of for example ,the rainbow effect, cannot apply your own colour shift effects etc etc. I hope MSI look to improve this app in the future.
3rd party ARGB vezérlő ügyében még nézelődök (én terveztem egyet egyszer itt egy kollégának, de végül nem gyártattuk le - nagyon sokszor felmerült már rá az igény, lehet, hogy egyszer tényleg nekiállok és csinálok vagy 10 darabot eladásra)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fujifilm X
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arch Linux
- Azonnali processzoros kérdések órája
- E-roller topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest