- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
imibogyo #19939 üzenetére
Ezek jó ötletek, szerintem ezekből meg is van a végső megoldás.
1) Van egy régi rossz aksis fúróm, amiből ha kiveszem az akksit, akkor egy feszültségszabályzót és adaptert rákötök, akkor tudom a sebességet szabályozni, ugye (feltéve ha egy gyorskötözőt rakok a gombra ami állandó nyomást gyakorol rá)?
2) Kötök rá valami rugalmas kötelet, amit egy derékszögbe ferdített fémdarabhoz kötök, és amikor forog a csavar, mozgatja a rugalmas kötéllel az ágyat.
3) Adaptert rádugom egy okos konnektorra, így gyakorlatilag egy Xiaomi Switchel tudom ki-be kapcsolni a mozgást, és nem látszódik az elektronikából semmi, és gyerek se fér hozzá, valamint mivel roncsolás mentesen fel tudom rakni, később másra is fel tudom használni.
Van hiba a képletben?
Vagy ami egyszerűbb lenne simán egy DC motor szabályzóval, viszont nem tudom, hogy mekkorára vagy milyenre lehet szükségem, ha pár ezer forintból megvna, lehet inkább azt használnám fel, tudtok javasolni ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest