Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Srácok, segítsetek pls ÓRIÁSI gáz van!
Kivettem a gépet a megszokott és belakott kuckójából és beköltöztettem az erre a célra fabrikált asztalba. Mindent széthúztam, kontakt spray-vel lefújtam, pasztákat is újrakentem.
Új a bekapcsológomb mechanizmus és a visszajelző LEDek is.
Amikor először leültem próba-bekapcsoltam: minden tökéletesen és hibátlanul és egyből feláll.Az összes periféria ok, az asztalba mindenhol terv szerint illeszkedik, nem melegszik, csendes. Elsőre!
Ilyen boszorkányságot még nem láttam és nagyon be vagyok szarva! Ilyenkor minimum 5x szét kellett máskor szednem és újra raknom, perifériákkal egyenként kínlódnom stb.
Most meg csak úgy feláll? Nagyon rossz balsejtelmem van! Csináltam egy biztonsági mentést...Mégis mire számítsak? Leég? Felrobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest