Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
válasz
Heimdallr75
üzenetére
A fisher erősítőnek megvan a service manuálja ha az segít belinkelem.
Tudom hogy nem 5V, de analfabéta azért nem vagyok. Ne féltsetek engem,nem fogok senkit felelőségre vonni ha megráz az áram (nem fog)
Az a tipus vagyok aki a kapcsolási rajzokhoz nem ért,de konektor,kapcsoló berakáshoz nem kell áramtalanítás
(hülyén fogalmaztam,röviden annyi,hogy tudom hova nyúlhatok,hova nem..)Hűtésre meg annyit,hogy ha a linkelt modult veszem,nem azzal a kis bordával fogom gyilkolni..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair SF600 600W Gold SFX Moduláris Tápegység
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest