Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz wolf88 #50901 üzenetére
Azt értem, de mikor intéztük 0 Ft-ot kértek ill. nem kértek egy fityinget sem a Tmobile-nál, ez lett volna a lényeg ha nem kellett volna net arra a pár napra, akkor semmit nem kellett volna rátölteni, tehát 0Ft lett volna a Tmobile-hoz való számhordozás.
Mikor sétáltunk a kocsi felé jött fel, hogy még a neten olvasott 1000 Ft-ot sem kérte el az ügyintéző
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
pinnacle
nagyúr
válasz 4Grider #50904 üzenetére
Köszi! Úgy emlékszem, mintha a Telenoros flottánál mondták volna, hogy sok kamionos is ott van, mert náluk nincs méltányossági számítgatás, ugyanis az egész flottát egyben számolják, a többség viszont nem külföldön használja a telefont. Mondjuk az furcsa, ha más flottánál meg mindenkire egyesével néznék a méltányossági használatot. Egyébként volt már arra példa, hogy flottásnak jelezték, túllépte a méltányossági használatot?
[ Szerkesztve ]
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg DPI alap csomagban vagyok, még a régiben azaz amiben még 400MB internet van és 3543Ft-ot fizetek érte. Nincs baj a csomaggal, csak kevés benne az internet. Nekem megfelelne, de mondjuk 4-7GB internettel. Tudom, hogy létezik egy új DPI alap csomag is, ami 3743Ft meg 4GB internet van benne, de soknak tartom az árát. Néztem a KÜF árait, nekem ott az aktív díjcsomag megfelelne 4 vagy 7GB internettel(2519/2725ft). Ha nem akarnék a számhordozással bajlódni, lehet alkudozni a DPI-vel? Ha igen, akkor mi ennek a menete?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Ronyman[ Szerkesztve ]
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok!
Yettelnél a DPI flottában tudtok olyan korlátozásról, ami miatt le lehet tiltva az 5G ? Egy ideje 5G képes mobilom van, engedélyezve is van a készüléken, a SIM kártya 1 évnél újabb. Nem láttam viszont még soha 5g-re váltani a telefont, pedig járok a városban (Bp) olyan helyeken, ahol térkép szerint van 5G lefesettség.
[ Szerkesztve ]
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
-
FattyDove
őstag
A KÜF-ös BUMM csomag esetében, ha magyar számot hívok, ami épp EU1-ben van valahol (tehát külföldi hálózaton van), az ingyenes? Nekem nem teljesen tiszta a leírás.
-
AtHoS
nagyúr
válasz FattyDove #50910 üzenetére
Yettel így fogalmaz [link]:
"Nemzetközi hívás - külföldre telefonálás
FONTOS! Minden magyarországi, belföldi hálózatból indított külföldre irányuló hívás külföldre telefonálásnak, nemzetközi hívásnak minősül, akkor is, ha az EU-ba irányul."read-only mode on the forum
-
FattyDove
őstag
Köszi. Úgy néz ki, hogy előjött a funkcionális analfabetizmus nálam is
-
bul07
nagyúr
Lehet rosszul tudom, de magyar számról magyar számot hívni mindig ingyenes legyen az bárhol a világban, mármint a hívott szám legyen bárhol
Honnan kellene tudnod hogy ép a világ melyik pontján van a szám.Viszont magyar számmal hívást fogadni külföldön lehet fizetős
(Azért 4zónában elég ütős még fogadni is a hívásokat[link])[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-ZeeZee-
senior tag
A KÜF csomagokban a hívások másodperc alapúak? (Vagy már nincs is percalapú csomag?)
-
bul07
nagyúr
iQ korlátlan adatkártya
Jött egy ilyen smsKedves Ügyfelünk! Tàjékoztatjuk, hogy 2022.05.24. és 2022.06.02. napjàn a Yettel Altalànos Szerzödési Feltételeiben mòdosìtàs lép hatàlyba, mely az Ön elöfizetöi szerzödésre is kiterjed. A vàltozàsokròl értesìtésünket elektronikus dokumentumként, honlapunkon a https://www.yettel.hu/aszf-valtozasok cìmen bejelentkezve tudja megtekinteni, illetve a 173 hìvòszàmon is elérhetö informàciò. Üdvözlettel: Yettel
Esetleg valaki tudja hogy van e valami fontos módosítás?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
IQ előfizetésemet lemondanám, viszont egyelőre nem találom a sim-et meg a kártyát amiből kitörtem. Van valami bünti ilyenkor? (Ha nincs vagy minimális akkor nem biztos, hogy felforgatnám a lakást.) -
4Grider
nagyúr
válasz jackbacsi87 #50918 üzenetére
5100 Ft-ba kerül a sim kártya pótlása a Yetinél.
-
bul07
nagyúr
válasz 4Grider #50920 üzenetére
Fő kártya
Igen a múltkor elment a magyar térerő és csak Román volt így Orange Romaina hálózatára csatlakozva interneteztemSoha nem kaptam még ilyen sms-t
Akkor ez semmi különös ugye
-
bul07
nagyúr
válasz 4Grider #50922 üzenetére
Igen, de ha jól tudom csak fő kártyánál van roaming, és nekem ment a roaming
Én úgy is kértem hogy fő kártyát, mert előfordulhat külföldi használat( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz 4Grider #50924 üzenetére
Én régen kaptam meg, akkor még nem ment, legalább ez pozitív irányba fejlődött
-
kinghaxor
senior tag
Sziasztok. Én kaptam ilyen yettel SMS-t de fogalmam sincs az adat kártya számáról, meg lehet ezt valahol nézni? Anélkül nem tudom megnézni hogy akkor most mi változott. Nem tudok belépni. A 173-as számot meg nem akarom adatkártyáról hívni, nem tudom hogy az jár e valamiféle költséggel. Esetleg ha megcsörgetek valakit vele és nem veszem fel az járható út vagy ennek is van díja az adatmegosztó volta miatt?
-
Fifi
őstag
válasz 4Grider #50920 üzenetére
Nem teljesen igazodok ki ezen a 2022.05.24-től életbe lépő változáson.
A I/1. pontot értem, roaming esetére mindenkire vonatkozik, nem csak adatkártyákra (kivéve e-SIM), ha gond van , akkor kézi hálózatválasztás javasolt, de eddig is ezt tette az ember, most már az ÁSZF is rögzíti.
Az én KÜF-ös korlátlan adat előfizetésemhez tartozó adatmegosztó szerződésén ez szerepel:
"Lakossági számlás Egyedi előfizetői szerződés"A KÜF Kisvállalkozói, Üzleti vagy a fenti alapján Lakossági előfizetés?
Tehát a IV/4-ben írt változás érinti a meglévő KÜF-ös korlátlan adat SIM-em és az ahhoz tartozó adatmegosztó e-SIM-em?Szerk:
#50926 kinghaxor: Én sem az adatkártya SIM számával léptem be, de szerintem a fent linkelt változásról szólt az eszmecsere.[ Szerkesztve ]
-
kriptonsoft
csendes tag
válasz jackbacsi87 #50918 üzenetére
Sim csere díját kérik be 5100Ft-ot, cserébe nem kell 600Ft-os ajánlott levélben visszaküldened a sim-et 25-én van számlazárás, legalább most szólj nekik hogy 25-én lemondanád és vállalod a kártyacsere díját is, akkor azt is kiszámlázzák a záró számládban.
-
kriptonsoft
csendes tag
biztosan ingyenes elvi okok miatt is... hiszen te amikor hívsz azt vállaltad hogy a +36-os hívásért fizeted meg a díjat, nem tudhatod hogy az illető műholdas teló végén van éppen a dzsungelben. Ha bármilyen plusz költség lenne, azt az általad hívott fél fizeti, mert ő azt vállalta hogy roaming helyzetben is használja a telefonját.
-
Statikus
senior tag
válasz kriptonsoft #50929 üzenetére
Én biztos nem jelezném előre, hogy nincs meg a kártya. Ha kérik, majd elmondják, mi a módja a pótlásnak.
Nem logikus, hogy egy szerződés megszűnésekor egy régi szolgáltató nevével nyomtatott (Telenor), ismeretlen állapotú SIM kártyára igényt tartana a Yettel. -
Statikus
senior tag
válasz 4Grider #50936 üzenetére
Lemondaná, megsztűntetné az előfizetést, tehát hulladékot termelne magának a yettel.
A mai világban egy szerződés megszüntetéséhez, ha anyagilag rendezve van és nincs szolgáltatói eszköz, nem mindig kell személyesen megjelenni.
Nekem tök mindegy, hogy ki mennyi pénzt akar kifizetni, de ha nem muszáj én nem fizetnék... Akkor viszont inkább fizetnék, ha pénzzel kiváltható az üfsz. és nem kell megjelennem személyesen. -
antal750
aktív tag
Sziasztok
Holnap egy telenoros számot "kártyás" beviszek a Telekom-hoz... Szeretném a legrövidebb időn belül, a kedvező üzleti flottába vissza hozni. Van bármi várakozási idő? Vagy ha holnap sikerül telekomos kártyát kapnunk, jövőhéten hozhatom vissza a flottába?.. -
Avayasoft
tag
Sziasztok!
A KÜF flottában lehet készüléket is vásárolni az előfizuhoz. A honlapjukon fent van az árlista is, de az elég réginek tűnik. Esetleg aki mostanában készülékkel vásárolt KÜF előfizut meg tudná erősíteni, hogy jó-e az oldalukon fent lévő árlista?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest