- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf88
aktív tag
Van. szucs.krisz..
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Lehet, hogy a telefon beállításokban is be kell kapcsolnod, engedélyezned.
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Én nem hallottam róluk,de most megnéztem, Telekomos, számod jogáról lemondasz.
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Én is KÜF-ös vagyok,tesóm is,barátnője is,igaz,ő most lesz 1 éves tag,de nekünk kettőnknek semmiféle hűség nincs és mégis használjuk még a Bumm-ot. Sőt, engem fel sem hívtak tavasszal,nyár elején,amikor sokakat hívtak ez ügyben. Ha megfelel a mostani csomagod,akkor ne válts,viszont ha bármit is szeretnél változtatni,akkor muszáj leszel csomagot váltani.
60 nappal előtte értesítenie kell az érintetteket.
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
kiváncsi leszek erre az új KÜF próbálkozásra. Mi sül ki belőle és főleg mikor. EU-s SIM-ről tettek fel kérdést,mennyire érdekelné a népet.
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Mindenképpen új SIM kártyákat kapsz. A vodásokat mindenki kidobja saját maga,ha megtörtént a számhordozás,utána már úgysem élnek.
-
wolf88
aktív tag
És ez mikor történt egészen pontosan?Mert ez a lehetőség a KÜF-nél 2022 nyarán megszűnt ,félévet kellett elmenni másik szolgáltatóhoz,majd vissza. De aztán lehet, hogy radar alatt elfogadta a KÜF továbbra is utána,de a féléves verziót kommunikálták mindig.
-
wolf88
aktív tag
Te le tudtad tölteni az igazolást?Én hiába nyomtam rá,nem töltötte le. Így most várom,hogy telefonon hívjanak.
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Én vagyok a béna vagy más sem bírja letölteni az Auchan flotta igazolást?Rányomtam,hogy igazolás letöltése,de nem történik semmi.
-
wolf88
aktív tag
Auchan és Bestfleet.
-
wolf88
aktív tag
Utoljára 2022-ben lehetett azt csinálni,hogy 1-3 napra áthordoztad a yetteles számod tkomhoz,aztán vissza. Rohadt sokan csinálták így a KÜF miatt,köztük én is. Azóta elvileg félévet ki kell várni,hogy visszamehess a yetihez.
-
wolf88
aktív tag
Még egy kis KÜF, az első fecske megkapta a SIM kártyáját, facebook-ra töltött fel róla képet.
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Nem csak 38 valamennyi?
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Mai Facebook hozzászólás KÜF részről: Új szolgáltatóval folyamatosak az egyeztetések,hamarosan bővebb infok.
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Szerintem rövid idő kérdése lesz és a jelenlegi KÜF tagok csomagjait a Yettel beszántja és akkor a tagok mennek a KÜF-el,amennyiben olyat kínálnak továbbra is.
-
wolf88
aktív tag
Nem tudom,de követem a fejleményeket ezzel kapcsolatban. Meg kivárom,hogy a KÜF mivel rukkol elő. 2 éve vagyok náluk, akkor tesómat is hoztam, idén év elején sógornőm,februárban anyám, apám csak azért nem még,mert előfizus volt és mindenképp a Bumm lett volna,így most várja a félévet,hogy leteljen.....
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Mint előttem is írták,ez egy flotta.Yettel-el vannak szerződésben. A Bumm csomag jelenleg számhordozással érhető csak el,ha Yetteles most is,akkor nem tudsz velük szerződni.Bár nekem még május elején működött a dolog,hogy 1 hétre számhordozással átvittem a Vodához a számom kártyás csomagra,majd jelentkeztem is rögtön a Bumm-ra,megkaptam az engedélyt,bementem a Yettelhez és már Flotta tag is voltam.
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!Kicsit hosszú lesz a hozzászólásom,de gondoltam leírom a KÜF-hoz való csatlakozásomat,hátha segítek ezzel valakinek hogy működik mennek most a dolgok.
Számlás telenoros/yetteles voltam korábban is, így számhordozást kellett alkalmaznom, hogy be tudjak lépni.Ehhez a Telekom Domino feltöltőkártyás megoldását használtam. Még mielőtt bementem volna a T-hez, az adatokat (személyi,lakcím) egyeztettem a Yettelnél, mert ha valamelyik nem stimmel, akkor nem engedélyezik a számhordozást.Múlt hét kedden bementem a T-hez, hogy számhordozással szeretnék egy domino csomagot.Rendben meg is csinálták, mondjuk kb 40 percet ott töltöttem, mert valamiért nem akarta a rendszer elmenteni az adatokat,de ez lényegtelen. 1000 ft-ot fizettem ezért és még azon a héten csütörtökön este 8 és éjfél között megtörtént a számhordozás, Dominos lettem. Pénteken elküldtem a jelentkezésem a flottához. Én az online ügyintézést választottam,de ne ezt válasszátok, sokkal gyorsabb, ha a kapott papírral befáradtok a Yettelhez és ott elintézik a belépéshez szükséges dolgokat.Ezt én a mai napon, tehát kedden meg is tettem,31-én este 8 és éjfél között megtörténik a számhordozás vissza a yettelhez, de már most él a szolgáltatás, csak ugye másik telefonszám él még egyelőre. Most a Yettelnél 1780 ft-ot fizettem,amit a következő 3 hónapban jóváírnak elvileg a számlámon,de ha nem,akkor se érdekel különösebben,mert nem egy nagy összeg.Amint láthatjátok számhordozástól számhordozásig 1 hét alatt le lehet zongorázni az egészet.
Remélem segítettem,aki a belépésen gondolkozik.
További szép napot! -
wolf88
aktív tag
Hello!
Aki korábban is telenoros/yetteles volt és belépett a kedvező flottába, az hogy oldotta meg?Melyik szolgáltatóhoz ment át számhordozással?Nem kellett aláírni hűségidőt ekkor?Sajnos telenoros vagyok és ezért nem tudok belépni jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung kuponkunyeráló
- Filmgyűjtés
- Motoros topic
- Renault, Dacia topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
MADcat
Dr Bubo