Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Nézd meg az EQ Telekomos csomagjait. És még havidíj sincs most.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Havidíj van egyébként csak már régóta akadozik a számlázás.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
AstraCDX
senior tag
válasz California1 #38843 üzenetére
Nem .
Kellett volna ? Jó, ez elég hülle kérdés .
Csak a meghatalmazást kaptam postán, egyebet nem .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz Bferibörs #38845 üzenetére
Jómagam is megérdeklődtem a Telenornál a csoportos beszedési megbízással való díjfizetés lehetőségét .
A válasz szerint banki oldalról kell majd kezdeményezni, nem Telenor oldalról .
Tehát e-bankon keresztül kezdeményezhetem, nem kell személyesen bankba menni .
Igen, valószínűleg kell majd az első számla az azonosítók miatt .
Üdv.
Astra
-
basti2
csendes tag
Sziasztok!
Javaslatot szeretnek kerni: van egy telefonom ami ceges (nagyon vacak) flottaban van, mennek valahova mashova. Kene hanghivas vagy 100-200 perc meg valami par szaz MB net (ha lassitos a keret elfogyasa utan az meg jobb). Na es egy kis csavar: jo lenne tarskartya lehetoseg a gyereknek az okosorajaba. A gyerek oraba kene hang hivas + minimalis net (ha lassitos az tobb mint tokeletes de egy EV alatt fogyaszt kb 20MB-ot
Lehet alternativ is utobbira, hogy pl valami feltoltos a legjobb ami 1000Ft-bol elketyeg egy evig
KOSZI! -
edk-
őstag
válasz basti2 #38857 üzenetére
Utóbbira: rendelsz online egy új Dominot 990 Ft-ért. Egy évig érvényes, tartalmaz 80 perc hívást és 1 GB netet. Év végéig rendelve akciósan tartalmaz további 10 GB netet, amit két hónap alatt lehet elhasználni.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
ruppotlan
tag
Sziasztok!
IQ pro korlátlan net (kb 1 hónapja van meg), jött pár sms, lényege, hogy a MyTV Max csomagot aktiválták, és küldtek egy jelszót is. Bejelentkezve látom, hogy 4490Ft ez a csomag, és teljesen úgy néz ki az applikációban mintha ez nekem meg lenne rendelve. Rá is tudnék nyomni a lemondásra. Sehol nem írják az sms-ek sem, hogy ez valami promóció lenne. Szerintetek mi lehet, volt már ilyen? Az IQpro szúrta el, vagy normális? Esetleg a társkártya aktiválta, dehát nekem ahhoz mi közöm?
Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
-
kano
nagyúr
válasz basti2 #38863 üzenetére
Fb csoportban ott vannak azok is.
-
Szunyog83
csendes újonc
Hello!
Megkérdezhetem, hogy mennyi netet választottál és azt mennyiért kapod?
Csak mert én most léptem be a multiflottába (Flotta1800 +10GBnet), amikor hazaértem, regisztráltam a telenornál és döbbenten vettem észre, hogy az árlistán szereplő 2000 forint körüli összeg helyett 4960ft a net...Menjek panaszkodni, vagy én néztem be valamit?
-
Robi_73
őstag
válasz Szunyog83 #38866 üzenetére
Szia!
Nem kell megijedni a számlán az előfizetésnek megfelelő összeg fog szerepelni. Én is lestem először, de minden rendben volt az első számlánál. Majd csak most kapom meg az első teljes havi számlát, de itt egy résszámla az előző hónapról. Ugyan az a csomagom van mint neked, ez egy 4 nap használat után kiállított számlarészlet. [kép]
Robi73
-
California1
őstag
Üdv urak!
Mit ajánlanátok?
A lehető létező legolcsóbb korlátlan net megoldás érdekelne ami már lelassított, de mennek a netrádiók / max spotify. Autóba szeretném. Köszi a segítséget. -
Zeki
nagyúr
válasz California1 #38869 üzenetére
Írtam.
-
simii16
aktív tag
Üdvözletem,
iQPro korlátlan adatkártyát szeretnék. Tud valaki segíteni a következőben?
"Előfizetőnk, vagy néhai ügyfelünk ajánlása szükséges a csatlakozáshoz, felelősséget vállalni nem kell!"
Hivatkozhatok valakire?Köszönöm!
-
kano
nagyúr
válasz simii16 #38871 üzenetére
Keresés az "ajánlás" szóra?
-
kano
nagyúr
Szia! Kaphatnék én is tippet? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
-
fa4hu
őstag
Sziasztok'
EQ flottában az APN-nél mit kell beállítani Android alatt az "online"-on kívül, hogy menjen a 4G? Megyeszékhely széle, iPhone SE-n van is 4G, de több androidos telefonon csak H+ van.
Előre is köszi!
-
edk-
őstag
Itt LTE a preferred? https://imgur.com/a/jbg32QU
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
-
edk-
őstag
-
takcslajos1
tag
válasz MADcat #38886 üzenetére
Típustól függ, de még egy típuson belül is van eltérés, attól függ, milyen piacra szánták. Pl. Global Version Xiaomi-k tudni szokták (általában? nem tudom, hogy az összes-e), de amiket Kínába/Indiába szánnak, nem nagyon.
Meg kell nézni adott telefon (pontosabban az adott modell) specifikációit.[ Szerkesztve ]
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
EQ-nál mi a helyzet a korlátlan adatkártyával és adatmegosztóval? Pár hete kérdezték ezt a csoportban is, és azt mondták, hogy pár nap és megoldódik. Érdemes rá várni? -
Zeki
nagyúr
válasz zsinnyegtet #38893 üzenetére
Mióta van meg?
Nem lehet hogy új és eddig a 4 giga ment le róla? -
zzola
titán
válasz zsinnyegtet #38893 üzenetére
-
fa4hu
őstag
válasz MADcat #38886 üzenetére
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
Az az érdekes, hogy az érintett telefonok két LeeEco és egy Huawei P9 Lite. Az előbbiekben van az a bizonyos LTE-beállítás, de nincs B20, az utóbbiban van B20, de nincs külön LTE-beállítás. Egyik sem mutat 4G-t. Igaz, hogy a város szélén lakunk, de a közelben több nagy cég van, furcsa lenne, ha itt csak B20-on adnának.
Még nyomozok...
-
zsinnyegtet
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Holnap lesz 1 hete , hogy használom. Egy Tp-Link MR200 LTE routerben van a SIM. Tegnap estig simán ment ilyen 55-60 / 25-30-al aztán egyik percről a másikra hello. Router ki-be , sim ki-be , router reset újra konfig de semmi ez a max amit ki tud csikarni magából.
Arra gondolsz, hogy esetleg nem korlátlan az adat hanem csak 4 Gb?A rock and roll az nem egy tánc...
-
4Grider
nagyúr
válasz zsinnyegtet #38899 üzenetére
Elég egyértelmű, hogy 4 GB-ot aktiváltak a sim-edre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 4
- Futás, futópályák
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ps5Pro vadonatúj 3 év garanciával eladó! BeszámolOK!
- Eladó PS4 kontroller szilikon védőburkolat kék és fekete színben
- Eladó Viper Steel DDR4 2x8 gb ram
- Garanciális Lenovo ThinkPad P1 Gen 3, Intel Core i7 10th gen, Nvidia Quadro T1000, 32 GB RAM, 512 GB
- PlayStation DualSense Edge kontroller kipróbált, 23 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest