Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
edk-
őstag
Itt LTE a preferred? https://imgur.com/a/jbg32QU
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
DrBubo77
Topikgazda
Ez nem a szolgáltató hibája.
Minden hazánkban hivatalosan forgalmazott készülék tudja a B20-at.
Az ilyen technikai fórumokon, tesztelős oldalakon pedig már évek óta kiemelik, hogy egy-egy készülék tudja-e a B20-at és az mivel jár. Ha valaki mégis olyan készüléket vesz, ami nem tud valamilyen nálunk használt frekvenciát, az ne csodálkozzon, hogy nincs 100%-os lefedettség.Az igaz, hogy sokat keresnek rajtunk a szolgáltatók, de azt mégsem várhatjuk, hogy minden egyes frekvenciával külön-külön teljesen lefedjék az országot. De ilyet nem is vállaltak.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
4Grider
nagyúr
Rendkívüli felmondás esetén a szolgáltató nem feltétlenül a - jellemzően saját maga által - felmondott flottaszerződés szerint fogja kezelni a becsődölt cég nevén lévő előfizetéseket. Ebből a szempontból tehát irreleváns, hogy melyik élő céges flotta esetén fordulhat elő ilyesmi.
-
-
Beniii06
addikt
Nem beszéltem senkivel, de szerintem nem kellene ennyire túldramatizálni a dolgot előre, főleg, hogy csak 1 Telekomos csomaggal volt apró fennakadás pár órára. Azt biztosan állíthatom, hogy a Telenoros adatcsomagok szokás szerint jól működnek, most is épp arról írok. A csoportban is a legutóbbi bejegyzés 3 órával ezelőtt történt és nem láttam sehol "
kiherélést", a Leírás menüpontban sem észleltem semmi szokatlant. A korábbi táblázatokat valószínűleg átalakítják, kivesznek csomagot(akár korlátlan adat net megosztóval) vagy épp új csomagot adnak hozzá, így is lehetne gondolkodni.Szerintem ennyi minimális kellemetlenség belefér azért az olcsó telefonálásért/netért cserébe. Én nem láttam még olyan szolgáltatói szerződést, ami 100% elérhetőséget garantált volna. Még a bérelt vonalaknál/eszközöknél is 95-99% rendelkezésre állás szokott lenni.
Ha a neveden maradt a szám, akkor elvileg nincs min aggódni, viszont az ehhez hasonló meggondolatlan hozzászólások miatt megrohamozzák a flottát számelhordozási kérelmekkel, az akár létező-nem létező probléma tetézése lenne.
Persze ez nem beleállás akarna lenne részemről konkrétan feléd, csak kifejtettem a véleményemet általánosságban és ha folyamatot nézi az ember, nem segít a felesleges feszültségkeltés.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Fifi
őstag
Minden csomagnál a benne foglalt teljes adat is leforgalmazható EU 1. zónában, ez alól a korlátlan csomag a kivétel, mert ott csak 13,5GB használható EU 1. zónában. Tehát 4GB-os csomag esetén 4GB-t forgalmazható le EU 1. zónában.
EU 1 zónában a maximális net 50GB-os csomaggal érhető el, tehát azt érdemesebb választani a korlátlan helyett, ha az EU 1 zónabeli adathasználat a fontos.
-
veterán
Nekünk úgy látszik beállt a rendszeres küldés, az előzőt és a mostanit is maguktól küldték, 2-2 hónapot egyben
kurtozov: nagyon egyszerűen megoldották, az eredeti összeg szerepel kétszer, két hónapra, 5% az áfa, "közvetített szolgáltatást tartalmaz", és nagyjából ennyi
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
4Grider
nagyúr
Az elektronikus számla elkészültéről érkező e-mailben az összes link, így a befizetési lehetőség is az online.telenor.hu oldalra mutat. Azaz be kell lépni.
A flották azért is olcsóbbak, mert az ügyintézés lehetősége, az ügyfélszolgálat elérhetősége, a szolgáltatások menedzselése nem ugyanaz, mint az egyéni előfizetőké... -
-
cincinatus
tag
Igen, így valóban kisebb az esély, hogy gebasz legyen, de nincs kizárva, mivel jogilag a flottakezelőé a számod. A szám tulajdonosa bármikor módosíthatja, ki a számlafizető. Ha át szeretnéd vinni máshova, akkor is a flottakezelőre vagy utalva. Vagy ha a flottakezelő és a szolgáltató közötti szerződés kapcsán jogvita lesz (pl. felmondja valamelyik fél), akkor is korlátozásra kerülhetnek a flottakezelő számai.
Nem mondom, hogy ilyesmik fognak történni az EQ-nál, mert tudtommal jó flotta, de probléma minden flottakezelőnél lévő számnál felmerülhet és az ember nem tud a szolgáltatónál intézkedni. -
-
kcsa
veterán
Én annyival vagyok előrébb nálad, hogy tudtam hogy lejár a hűség mert tűkön ülve vártam a lejártát, így már múlt héten érdeklődtem hogy mi is van, úgyhogy már múlt héten megkaptam azt az infót, amit úgy látszik ti ma kaptatok meg.
KÜF-höz mentem volna, bár már egyszer ugye kiszúrtak velem az ÍÉJ-hez átrakással és hűségszerződés aláírással, de "szerencsére" így már azon az úton nem kell gondolkoznom
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
-
kcsa
veterán
Aztán én nem vagyok semmi jónak elrontója, ha neki jó, az remek. De nekem erősen cégbedőlés előtti lehúzásszaga van a mesterségesen felpumpált rövidtávú díjakkal és hosszú szerződéssel, annyira nem is extrém jó árakkal, ráadásul ugye a szám sem a tied (nekem ez speciel fontos volt, csak a KÜF lepattintás óta nem tudtam kimozogni a szerződést). Inkább fizetnék picivel többet máshova, de értelemszerűen a ti döntésetek
szerk.: ha a többi
IJBIÉJ flottásnak legalább a figyelmét felhívtam az ajánlat rendes átolvasására, már megérte.[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Politika
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Apple asztali gépek
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest