Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-20 19:48:13

LOGOUT.hu

"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait" :D

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6701) gyulaszu válasza crok (#6700) üzenetére


gyulaszu
senior tag

Húú, leizzadtam... :Y
kell egy pár nap, hogy értelmezzem az olvasottakat, de átrágom magam rajta :R
lehet írok egy bug reportot is...

gyulaszu

(#6702) tknof1871


tknof1871
őstag

Üdv! POCO X3 Pro
Néha pontatlanul jelenik meg Google Maps-ban az idővonalon hol jártam. Talán lehet javítani a pontosságon? Be kell valahol kapcsolni, hogy töltse le az AGPS adatokat amikor otthon a wifi-re csatlakozik? A beállításokban sehol se találtam említést AGPS-ről.
Magyar a menü, ezek a beállítások jelenleg:
A Beállítások -> Tartózkodási hely -> Helyszolgáltatások -> Google Helymeghatározás pontossága menüpontban bekapcsolt állapotban van A helymeghatározás pontosságának javítása, a fehér pont a jobb oldalra van tolva. A Wi-Fi keresés Be (BTW ezt biztonságos bekapcsolni? Ha be van kapcsolva akkor feltörhetik a telefont, adatot lophatnak?) Bluetooth-alapú keresés Ki.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#6703) crok válasza tknof1871 (#6702) üzenetére


crok
nagyúr

Mire gondolsz mikor azt mondod "pontatlan"? Az adott hely ahol voltál nincs is ott vagy úgy érzed nem minden pont van ott ahol jártál? Van, hogy lassú fix esetén pontatlan de azt jó tudnod hogy a GMaps ilyenkor 5 vagy 10 percenként vesz mintát abból hogy hol vagy meg amikor a doze mód próbálja kideríteni hogy stacionárius-e a felhasználó. A helymeghatározás is úgy megy hogy adott idő alatt milyen pontosságot ér el, ha megfelelőnek találja a Maps akkor annyi.. de már 50..100m pontosságra is rábólint simán. De amúgy gondolj bele: ha a GPS vétel egész álló nap menne és egy alkalmazás folyamatosan vennék ki az infót.. az úgy merítené a készüléket mintha nyeletlen balta süllyedne a Balatonban..

Az AGPS adatokat időnként nem árt frissíteni, vannak rá jó és ingyenes alkalmazások valamint a GMaps még az iránytű pontosságára haklis (azt lehet kalibrálni a Maps-ben az iránytűre bökve vagy általában a gyári iránytű is tudja).

Az AGPS adatokat a gyorsabb poz. fix miatt (is) érdemes frissíteni. Az AGPS úgyis csak arra jó, hogy a készüléked tudja hogy amerre jártál mostanában ott milyen műholdak jeleire figyeljen (az almanach szerint). Így nem fog olyan műhold jelére timeout-ig várni amire hiába vár (ez az egyik oka a hosszú ideig tartó fixnek).

A másik gyakori ok a rosszul járó óra.. ugye a GPS is az időmérésen alapul.. ha az órád pontatlan akkor előbb korrelálnia kell egész sok műhold jeléből hogy mennyi lehet az idő.. és úgy nehezebb dolga van. Tedd rendbe az időt, ezekről itt írtam bővebben. Mi Life360-at használunk, az is 10..12 perces mintákat vesz alapvetően (ha nincs a driving recognition bekapcsolva). A tippekkel viszont nálunk egy-egy GPS fix nem tart tovább 1..3 másodpercnél (tipikus 1.5s). Így a Maps is egész kiválóan működött egyébként csak számunkra sokat harapott az akkuból meg nincsenek olyan lehetőségei mint egy erre szakosodott alkalmazásnak.

PS: A Beállítások -> Tartózkodási hely -> Helyszolgáltatások -> Google Helymeghatározás pontossága nem AGPS adatokkal való munkát jelent. Azt jelenti, hogy a környezetből kiszűrhető információk alapján a Google szervereitől kérdezi meg hogy nagy valséggel' hol lehetsz: cella infó, WLAN SSID-k amiket látsz, Bluetooth szórt eszközök amiket látsz.. ezek alapján. Ugyanis nekik már jóóól összeállt lokáció && szórt MAC listájuk van :D :D :D

PS: "Ha be van kapcsolva akkor feltörhetik a telefont, adatot lophatnak?" Nem. Lásd fentebb mire való az a két gomb. De amúgy gondolod hogy a készülék menüjén belül elrejtenek neked egy gombot amivel fetörhetővé teszik a készüléket..? :U

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#6704) tknof1871 válasza crok (#6703) üzenetére


tknof1871
őstag

Pl. felszálltam a vonatra, a hely az állomás az idővonalon van. Bp Délin leszálltam és kerékpárral elhajtottam valahova. A Déli nincs az idővonalon, ahova elhajtottam az igen. Aztán kerékpárral vissza a Délibe, most rajta van az idővonalon. Akkor azért mert kb. 5 percet vártam az indulásra a vonatkocsiban. Ahol leszálltam az megint nincs az idővonalon.

Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

(#6705) Landsmann válasza tknof1871 (#6704) üzenetére


Landsmann
addikt

Az idővonal nekem sem pontos, de ez szerintem nem a telefon hibája, hanem maga a Google ezen szolgáltatásáé. Olyan is van, hogy az idővonalon beállítom az adott napi eseményt, aztán látom, jó pár nappal korábbi mozgásnál írja, hogy 1 vagy több helyet ki kell javítani. Ilyenkor odalépek és pontosítom, noha már rendesen be volt állítva. Gondolom ez azért van, mert mikor az adatot felvittem, akkor sem volt pontos a GPS helyzet, de mivel tudtam hol vagyok, beállítottam kézzel. Aztán napok múlva vergődik, hogy nem jó. Jellemzően akkor szokott kihagyni helyeket, vagy nem pontosan meghatározni, ha az adott helyen rövid ideig, pár percig tartózkodik. A térképes nézetnél alul a fogaskerék ilkonra kattintva a Nyers adatok megtekintése menűben megmutatja, hogy szerinte mikor hol voltunk, egy kis piros pontot tesz a térképre. Alapból ez sem pontos, munkába menet egy bizonyos pontra mindig oda teszi a kis pöttyöt, pedig az a pont kb 150-200 méterre van onnan, ahol elhaladok. De szinte minden nap megjeleníti azt a poziciót.

Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1

(#6706) crok válasza Landsmann (#6705) üzenetére


crok
nagyúr

"Az idővonal nekem sem pontos, de ez szerintem nem a telefon hibája, hanem maga a Google ezen szolgáltatásáé." -- pontosan, a GMaps nem erre való.

tknof1871
Erre vannak specializált alkalmazások. A GMaps csak "nem vett elég mintát" de konfigurálhatatlan. És ahogy írtam megvan az időablaka is hogy mennyi idő alatt mennyire pontos értéket kell kapjon (valamikor néztem, akkor 1 perc / 200m volt) és az úgy neki "jó" mint pontosság. Ha nem sikerül mintát venni / pontot tenni akkor kihagyja :\ De legtöbb fórum + hibajegy azzal van zárva hogy enjoy és hogy ha több lenne merítené a készüléket nagyon (ami igaz is). A GMaps nem erre van kitalálva sajnos és nem is foglalkoznak vele. Annyit tudsz csinálni vele hogy segíted a pontosságát / gyorsaságát és nagyobb eséllyel talál helyes pontot mikor nézi volt-e mozgás. :(

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#6707) internetezoo


internetezoo
senior tag

Bootloop miatt (valamelyik app) miatt Wipe all data törlés volt a recovery menüben. Így megjavult a telefon, de a képek stb törlődött. Nincs valami megoldás hogy ne törölje a Wipe all data funkció ami megmaradjon?

[ Szerkesztve ]

(#6708) crok válasza internetezoo (#6707) üzenetére


crok
nagyúr

Nincs.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#6709) internetezoo


internetezoo
senior tag

A Mi Phone Assistant 4.2.1028.10 program és magyar FORDÍTÁST nem tudja valaki felrakni? A miui.hu oldalas link nem működik. Köszi.

(#6710) Enzymex


Enzymex
csendes tag

Üdv mindenkinek.
Valaki találkozott már olyan jelenséggel,hogy egy alkalmazástól megvonja a hálózati hozzáférést, de az mégis eléri valahogy? (Miui 12.5.8.0). Korábban(Miui 11) nem volt ilyen problémám, így az offline alkalmazások nemtudtak reklámokat megjeleníteni. Az új telefonon rettentő zavaró jelenség ez :) Köszi mindenkinek!

(#6711) crok válasza Enzymex (#6710) üzenetére


crok
nagyúr

Szerintem Webview-ban hívja meg a reklámot az alkalmazásod így maga az alkalmazás ugyan nem használ hálózatot csak az előre beleírt URL-en hív meg WebView-t amihez ugy szíve joga.. [Hasznos lehet ezt elolvasnod.] Ha Play Áruházból lett letöltve akkor hamarosan igencsak ki lesz onnan téve (nyár óta kifejezetten ellenőrzi a Google hogy lehetőleg ilyen szemetek ne kerüljenek fel Play-be). Ha nem Play-ből van akkor..

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#6712) Enzymex válasza crok (#6711) üzenetére


Enzymex
csendes tag

Köszönöm a tippet, részletesen át fogom olvasni, google play ről töltött alkalmazás, ugyanazzal a verzió számmal mint a régi telefonomon ugyanazokkal a beállításokkal, a különbség csak az hogy régebben nemvolt adatforgalma/reklám sem, most pedig van. (A csatolt képen is látszik ) :)

(#6713) Enzymex válasza Enzymex (#6712) üzenetére


Enzymex
csendes tag

(#6714) Perillustris


Perillustris
senior tag

Sziasztok, mind egy Realme 8i, mind egy Redmi Note 10s esetében azt tapasztalatom, hogy hiába van megadva az adott kontaktnál a default SIM a híváshoz, ezt csak akkor veszi figyelembe a telefon, ha a névjegyzékből hívok.
A hivásnaplóból kezdeményezve azonban felugrik a SIM-választó ablak (pedig látszik az előzményeknél a használt kártya).
Egy régebbi - nyilván előző verziójú - Realme esetén szuperül meg volt oldva, adott szám első hívásánál a SIM-választási lehetőségek alatt volt egy jelölő négyzet, melyet bepipálva az éppen kiválasztott lett a default és soha többet nem kellett ezzel foglalkozni, bárhonnan hívva ezt a kártyát használta híváskor.
Teljesen abszurdnak tartom, hogy a hívásnaplóból újra és újra választani kelljen a SIM-kártyák között. :W

Szóval ez kellene:

Perillustris

(#6715) Viktor0610 válasza Perillustris (#6714) üzenetére


Viktor0610
MODERÁTOR

Tippre mindkét telefonon a Google féle tárcsázó van, ezért működik hasonlóan.
Ha a régebbi Realmen is, akkor esetleg a droid verzió kavarhat még be.

Samsung Galaxy A54

(#6716) vegyszer válasza Perillustris (#6714) üzenetére


vegyszer
addikt

Ezért (is) hasznáok kűlső tárcsázó appot.
Ott van olyan, hogy ha már valaha beszéltem egy kontakttal,akkor arról a sim kártyáról hívja, amiről (a legutóbb) beszéltünk. Szerethető fícsőr.

Szerintem ezt is a régi miui tártcázó tudta.

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#6717) juve600 válasza vegyszer (#6716) üzenetére


juve600
nagyúr

vagy xiaomi.eu rom twrp alól vagy mi flash-el pl taiwan stable rom , ezekben a miui tárcsázó van

(#6718) juve600 válasza juve600 (#6717) üzenetére


juve600
nagyúr

[link] Redmi Note 10S-re van taiwan rom ,ua nagyjából mint az eea csak ebben a google helyett miui tárcsázó van

(#6719) Perillustris válasza Viktor0610 (#6715) üzenetére


Perillustris
senior tag

Ez így roppant idegesítő, nem is értem, ennek így mi értelme van. Az emberek döntő többsége egészen biztosan ugyanazokat a telefonszámokat hívja rendszeresen, jó eséllyel mindig ugyanazt a SIM-kártyát használva. :F :W

#6716vegyszer Melyiket használod? :R

[ Szerkesztve ]

Perillustris

(#6720) p.t.r válasza Perillustris (#6719) üzenetére


p.t.r
aktív tag

Bocsi, hogy beleugatok, de én pl. a True Phone-t használom/ajánlom.

(#6721) Perillustris válasza p.t.r (#6720) üzenetére


Perillustris
senior tag

:R :R :R

Perillustris

(#6722) szanozs


szanozs
aktív tag

Nem tudom ez e a megfelelő topik, de hátha. Poco F3, Xiaomi Eu rom, Poweramp zenelejátszó, bár próbáltam már a miui Zene alkalmazással is.
Olyan problémám van, hogy bluetoothon keresztül a zene lejátszása az autóban nem ott folytatódik ahol abba hagytam korábban. Attól függetlenül, hogy csak egyszerűen kiszállok az autóból, vagy ha az autó kijelzőjén megállítom a lejátszást. Ha megnézem a telefonon a zenelejátszót akkor az mindig ott tart ahol befejeztem. A legközelebbi csatlakozás után, jó esetben a következő zeneszám közepétől indul. De volt már olyan, hogy 2 számmal előbbre tartott.
Mi okozhatja ezt az ugrást? Jelentkezik ez másnál is? Van e rá valamilyen megoldás, beállítás?

(#6723) arfer


arfer
aktív tag

Közel 10 éve használok Xiaomi telefonokat (még Redmi 1-el kezdtem :) ), eddig nagy MIUI rajongó voltam, de most az Android 12-es MIUI 13 miatt fontolgatom a váltást. Több telefonnal, gyári és Xiaomi.eu ROM-okkal is próbálkoztam, de rettenetesen bosszant, hogy a Dark módot elq*rták (alkalmazásonként force-olva beállítva hektikus, hogy megy-e), az ujjlenyomatolvasó van olyan app, amiben megy, másban nem (pl. Revolutban, Erste George-ban, CIB mobilbankban vagy OTP Szép Kártya appban nem lehet bekapcsolni, míg Raiffeisen appban igen, MIUI 12.5 alatt minden appban működött), de a leginkább bosszantó az a 6GB/8GB RAM alatt is kilövöldöz minden appot egy idő után, vagy app váltás után, hiába állítok be minden neten fellelhető kapcsolót :O :((( ... Tudom szentségtörés ilyet kérdezni, de mondjuk Samsungra váltás után kisimulnának a ráncaim?

(#6724) juve600 válasza arfer (#6723) üzenetére


juve600
nagyúr

xiaomi.eu rom és kisimulnak a ráncaid

(#6725) arfer válasza juve600 (#6724) üzenetére


arfer
aktív tag

Írtam, hogy azt is próbáltam, de nem oldódtak meg a gondok :(( . Sőt, igazából abban jöttek ki, Poco F2 Pro-n (12.5-ön csak a RAM management idegesített, azért frissítettem). Aztán kipróbáltam gyári MIUI 13 ROM-mal is Mi11-en, de ugyanaz :( ... Vajon miért vették ki a Developer menüből mindenhonnan a Turn Off MIUI Optimization-t? MI 9-en anno az segített, amikor memória management gondjaim voltak...

[ Szerkesztve ]

(#6726) juve600 válasza arfer (#6725) üzenetére


juve600
nagyúr

Turn Off MIUI Optimization-t azért vették ki hogy NE KAPCSOLD ki

(#6727) bodorjanos válasza arfer (#6723) üzenetére


bodorjanos
aktív tag

Nálam Poco X3 Pro van és az ujjlenyomatolvasó problémával nem találkoztam. OTP-n és Revoluton is működik rendben. 13-as MIUI és 12-es android. Gyári rom, nem xiaomi.eu-s, hanem amivel a telót vettem. Dark módban se bakizik nálam a rendszer. Nem bosszantásból írom ezt, csak nálam ezek a hibák nem jönnek elő. App kilövést meg kezdem megszokni, bár én sem értem miért kell, de ezen már túltettem magam. Nem tudom, samunál is vannak szerintem furcsaságok, bár eddig én kerültem a samsungokat, mert nem értettük meg egymást sosem :D

[ Szerkesztve ]

(#6728) crok válasza bodorjanos (#6727) üzenetére


crok
nagyúr

Alkalmazások kilövése ellen lehet tenni, root nélkül, akár simán adb-vel is akár [link]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#6729) crok válasza arfer (#6725) üzenetére


crok
nagyúr

Azért nincs benne a menüpont hogy ne is akard kiakpcsolni mert Android 10 és felette olyan szinten van összegyógyítva a rendszer komponenseivel hogy az csuda.. több problémát hoz mint amit el tudsz képzelni, jogosultságok nullázása alkalmazásonként, csatolmányok letölthetetlensége, csatolmányok csatolhatatlansága, etc.. az egyik Xiaomi.EU developer kifejezetten le is írta ezt anno.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#6730) juve600 válasza crok (#6729) üzenetére


juve600
nagyúr

+1

(#6731) arfer válasza crok (#6728) üzenetére


arfer
aktív tag

No ezt kipróbálom, köszi :) !

(#6732) crok válasza crok (#6729) üzenetére


crok
nagyúr

Még pár anomália és|vagy furcsaság mit csinál a kikapcsolás/visszakapcsolás.. [1] [2]

Ha mindenképp szivatni akarod magadszeretnéd kikapcsolni Xiaomi.EU-n akkor ez a módszer még úgy tudom megy. Gyári ROM-on pedig így tudod visszavarázsolni az eltűntetett menüpontot.

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#6733) bodorjanos válasza crok (#6728) üzenetére


bodorjanos
aktív tag

Köszi, este ki is próbálom ;) Köszi a linket és hogy kisakkoztad ezt!

(#6734) bodorjanos válasza crok (#6728) üzenetére


bodorjanos
aktív tag

Hmmm, mi hagytam ki? ADB-vel az első parancsra már permission denial... USB hibakeresés aktív, USB-hibakeresés (Biztonsági beállítások) aktív. Kell még valamit beállítani, vagy a gyári ROM miatt nem megy a dolog?

vayu:/ $ cmd settings put global settings_enable_monitor_phantom_procs false
Exception occurred while executing 'put':
java.lang.SecurityException: Permission denial: writing to settings requires:android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

(#6735) crok válasza bodorjanos (#6734) üzenetére


crok
nagyúr

Pedig biztosan az USB-hibakeresés (Biztonsági beállítások) dologgal lesz a gond, mert ha be lenne kapcsolva rendesen akkor nem szabadna az alábbi üzenetet kapd:

java.lang.SecurityException: Permission denial: writing to settings requires:android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS

Esetleg indítsd újra a telefont és|vagy kapcsold ki majd be az USB-hibakeresés (Biztonsági beállítások) kapcsolót.
De.. Ne ide írj akkor hanem oda a Logout-ra, ne itt szemeteljünk.
Valamint a többi parancs sokkal fontosabb, mehetsz tovább!

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#6736) bodorjanos válasza crok (#6735) üzenetére


bodorjanos
aktív tag

Rendben, kipróbálom amiket írtál. Ha nem változik, akkor az eredeti link-nél írok a fórimba! ;) Köszönöm!

(#6737) vegyszer válasza p.t.r (#6720) üzenetére


vegyszer
addikt

Én is ezt használom már bő két éve

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#6738) surgery


surgery
senior tag

Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogyan tudok bàrmifèle app nélkül alkalmazàst elrejteni? Előre is köszönöm :R

(#6739) crok válasza surgery (#6738) üzenetére


crok
nagyúr

Tudsz.. Biztonság alkalmazással pl. Elindítod a Biztonság alkalmazást, majd lemész a legaljára a listának, ott felfelé húzod hogy a Toolbox-ot lásd, abban az Alkalmazások szekcióban van az alkalmazás elrejtése. A beállításaiban van olyan hogy akár az értesítéseit is elrejti (nem jeleníti meg). A beállítások utolsó menüpontja az írja le hogy hogy tudod előcsalni: a gyári home alkalmazást használva két ujjal kell széthúzó mozdulatot tenni. Ezt lehet fokozni azzal, ha az alkalmazás lock-ot is beállítod és jelszót is kér az alkalmazás indításához.. bár nem tudom mire kell ez neked ;)

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#6740) surgery válasza crok (#6739) üzenetére


surgery
senior tag

Szia nagyon köszönöm :R gyerek nyomkövető miatt.

(#6741) crok válasza surgery (#6740) üzenetére


crok
nagyúr

A "megfigyelt" személynek tudnia KELL arról hogy megfigyelik.
Amennyiben nem tud róla az úgy bűncselekmény. Beszéld meg vele.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

(#6742) surgery válasza crok (#6741) üzenetére


surgery
senior tag

Természetesen még van beszélve vele csak azért kell nehogy le tudja törölni az app őt.

(#6743) Plug Life válasza surgery (#6742) üzenetére


Plug Life
senior tag

Elég durva app lehet az :D

(#6744) surgery válasza Plug Life (#6743) üzenetére


surgery
senior tag

Hát van belőlük pár fajta. :DD

(#6745) pitiless válasza surgery (#6742) üzenetére


pitiless
senior tag

Google Family Link nem opció?

(#6746) surgery válasza pitiless (#6745) üzenetére


surgery
senior tag

Gondoltam rá de sajnos nem elég megbízható.

[ Szerkesztve ]

(#6747) robyroby


robyroby
tag

Sziasztok, szerintetek segíthet az ADB lementeni a képeimet, ha a telefonom (note11) működik, de mikor belépek a telefonba 30 sec múlva újra indul... nem tudom mi okozza mnden gyári rajta :R usb debug és istall off (be se tudom kapcsolni, mert mire oda érek restartol)

(#6748) internetezoo válasza robyroby (#6747) üzenetére


internetezoo
senior tag

Nekem vadiúj telefon ezt csinálnta 3 hét után. Gyári visszaállítás után a képernyőzár feloldása után 5 másodperc múlva újraindult. Szervízben van.

(#6749) havri1 válasza robyroby (#6747) üzenetére


havri1
félisten

Power gomb nincs beragadva?

havri

(#6750) crok válasza robyroby (#6747) üzenetére


crok
nagyúr

Vagy le kell tiltani pl. adb-n a com.qualcomm.location csomagot:
(kicsit trükkös lehet az adb bekapcsolás de megoldható)
pm uninstall -k --user 0 com.qualcomm.location
(Meg mivel írtál privátban válaszoltam privátban is.)
@XDA - lehet rácsúszott ő is erre a hibára.

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.